
Idag ska vi mysa hela dagen och absolut inte göra någonting.
Det är så skönt ibland.
Vill tipsa er om min favvo efterrätt, den heter "Gino".
Du hackar ner jordgubbar, banan och kiwii.(Eller dina favorit frukter)
Sedan river du vit choklad, helst det som är för bakverk (finns i nästan alla matbutiker).
Lägg sedan all vit choklad på den nerhackade frukten (tänk på att frukten inte får var i för små bitar).
Tex kan jordgubbarna var skurna på mitten om de är för stora.
Ungstemperaturen ska vara ca 175 grader (låt ugnen bli riktigt varm först)
Den ska vara inne i ca 5-10min, tills chokladen blir gyllenbrun.
Serveras helst med vaniljglass och med nersmulade maränger.
mmm... i love it!!!
Puss/Nati
Guu så gott det det låter !
SvaraRaderadu var sjukt söt på de 2 svartvita bilderna!
SvaraRaderaJag tycker man ser på dig på ett annat sätt när man läst din blogg och sett personligare bilder. keep on going!
å snåla inte med vita chokladen.. såå gott. äter vi alltid hemma :)
SvaraRaderakolla MIN BLOGG
kram
Jag älskar frukt balndat med choklad!! Måste pröva!
SvaraRaderahej! jaa det låter verkligen gott ! får prova på det där :)
SvaraRaderaJag bloggar på blogg.se , och skrev om dig för du är verkligen min stora förebild,tog med en bild på dig,hoppas det går bra?
Kraam matilda (www.mnsk.blogg.se) =)
Åh, det åt jag för bara några timmar sen :)
SvaraRaderaÅh, Gino är verkligen den godaste efterätten som finns, det bästa är nog ändå att man kan göra den på så många olika sätt!
SvaraRaderadet är verkligen helt underbart gott!!! åh gud vilka fina klänningar du köpt!!!
SvaraRaderaDu äger:D Något som kommer göra din blogg ännu bättre är frågestund inom snar framtid, i alla fall innan du åker till L.A!!
SvaraRaderaåh, min mamma brukade alltid köpa med gino från östermalmshallen förut. helt underbart gott!
SvaraRaderaNu tar jag död på alla gamla myter!
SvaraRaderaKom och se det du inte visste var sant.
www.myter.blogg.se
gud det lät hur gott som helst, det måste man testa! Inte så jätte onyttigt heller. Hoppas ni får en riktigt bra kväll tillsammans.
SvaraRaderaGimo må prøves:) Takk for en fin blogg, leser den hver dag:) Ha en fin kveld!
SvaraRaderavill verkligen berömma dig för vilket intryck du ger i din blogg! en godhjärtad människa som är en bra förebild :) ps. att byta ut bröstimplantaten var bra gjort, du är mycket sötare utan dem och din naturliga skönhet kommer fram mycket mer! :)
SvaraRaderaha en underbar sommarkväll!
linda
Gino är faktiskt skit gott :D.
SvaraRaderaTack för tipset!!
SvaraRaderaDu ser så naturligt vacker ut Natacha! Du och Dhani på bilden så söta ihop! :D
kram Mandizz
ni är så söta.
SvaraRaderaMmm låter nam nam!
SvaraRaderaGillar du panna cotta så prova det med.
Jag brukar göra antingen med vanlij och vit choklad smak.
Toppar med hallon som jag kokat upp lite om du gillar super söta saker så lägg i lite socker när du kokar upp hallonen.
2 gelatinblad
1/2 vaniljstång
100 g vit choklad
2 dl vispgrädde
2 msk mjölk
Frysta eller färska hallon.
1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten, ca 5 minuter. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur den. Hacka chokladen i mindre bitar.
2. Koka upp grädde, mjölk och vaniljstången med frön. Ta kastrullen från plattan. Ta upp vaniljstången. Lägg i gelatinbladet och chokladen. Låt det smälta under omrörning.
3. Häll upp blandningen i fyra portionsglas. Låt dem stå kallt i ca 4 timmar.
låter mumsigt. =)
SvaraRaderaJa det där är grymmegott!
SvaraRaderaDu är så himla vacker! :)
SvaraRaderaTake care
pröva att ha i den vita chokladen i chreme fraise och häll sedan över frukten, det blir mycket godare.. det är iaf gino för mig =)
SvaraRaderaden efterätten gör alltid min mamma. SUPERGOD! oc jordgubbar, kiwi och banan är verkligen godast till denna efterätten :)
SvaraRaderataha, min lossas mamma gör den gämt :)
SvaraRaderaGooosh, kan din pojkvän sluta sticka ut sin äckliga tunga på varje bild
SvaraRaderaSöta Bilder :)
SvaraRaderalåter fruktansvärt gott det där :) kram