onsdag 28 maj 2008

Stockholm står still!

Är det bara jag som är irriterad över att hela Sthlm står still på grund av att  Iraks premiärminister Nuri al-Maliki kommer till Sverige.
Ok, jag förstår att de måste vara skyddade från attentat, men måste det vara sådan uppståndelse?
Tänk er hur mycket utsläpp det är när alla bilar står still och tänk er hur mycket pengar Sveriges skattebetalare måste lägga ut på alla poliser, ca 1700poliser.

Vad tycker ni om detta?


Kram/Nati

32 kommentarer:

MATHILDAS sa...

precis, allt blir så förstorat. varför inte sköta det lite mer diskret?

tack för en jättefin blogg!

Victoria sa...

Tycker de kunde ha det någon annanstanns så sverige kunde lägga dessa pengar på något annat som är viktigare.....
//Victoria

Sandras familj sa...

Jag vet skit jobbigt !! Fastnade själv i trafiken idag pga det.

Camilla sa...

Sverige har en förmåga att lägga pengarna på "FEL" saker! Det är väl bara så vårt avlånga land är.. haha :-)

Anonym sa...

Va? Så många bilar? Sjukt onödigt!

SOESTAR sa...

men oj herregud när e det nått jag missat hahah! varför står allting still för det? :D

Fatima sa...

Fullkomligt onödigt.
Lägg pengar på Stockholms alla uteliggare istället, eller liknande. Gör något som gynnar flera människor.

Emma sa...

Som du säger, man förstår ju att de måste tänka på säkerheten med tanke på tidigare erfarenheter. Men att stanna allting låter lite överdriver. Om det nu är så farlig så borde han inte få komma hit!

Jennie sa...

Jadu...Själv åker jag kommunalt så vi får se hur det går imorgon ;) Lite jobbigt är det väl...

Anonym sa...

Vaddå göra något som gynnar fler. Ni har väl inte missat att Irak ligger i krig, och att tusentals flyktingar kommer till Sverige varje år. Dessutom är det inte bara Iraks premiärminister som kommer hit, det är representanter från hela världen. Visst utsläpp hit och dit, men tänk lite större. Jag lider mer för människorna i Irak, än att trafiken står stilla EN dag. Sorry.

Anonym sa...

Bättre att de är lite överdrivet försiktiga än att något hemskt bombattentat händer. Då hade vi nog tyckt det var okej att stan stog stilla en dag. :)

Linda sa...

precis! Man har ju "turen" att bo i Väsby, så det är härliga köer just nu! Hade dom inte pratat om det så mycket i media hela tiden, så skulle inte ens hälften av sthlmarna veta nått!

D. sa...

Haha sant, kul att min pojkvän jobbar där som väktare nu och ska göra det till 7 på morgonen. Fyfan!

Matilda sa...

Kul att du engagerar dig i sådana frågor Natacha! Åh, du verkar vara en så fantastisk människa. Jag vill bara krama om dig!

Axel sa...

Poliserna hade inte behövts om det inte hade varit för alla aktivister som roar sig med att slå sönder städer varje gång det händer något sånt här.

Anonym sa...

Fullt normalt. Vore ju en aning oroande om Sverige Inte hade gjort på detta sätt...

maria sa...

snällaaa nån vad kan du om politik din bimbo

Anonym sa...

varför bryr du dig? Du betalar ju inte skatt...

Mimmi sa...

Vänta nu tjatar ni över att allt står still i några dagar???
Men driver ni med mitt liv eller ? FOlk har krig i deras länder,vilket i det här fallet är Irak.Ni kan väll vara stolta som svenskar att ni samarbetar med andra länder för att göra jorden till ett bättre ställe för ALLA.Kom igen människor sluta va so egostiska, och vadå miljöutsläpp påstår ni att folk inte åker bil annars??Jag vill ha en förklaring TACK!

Cris Design sa...

Märkte inte det från malmö precis men jag förstår att det är/var irriterande

Ghostfriend sa...

Jag tycker du är söt,om irak tycker jag inget.

Lisen sa...

Hittills har du verkat som en förnuftig tjej som tar upp seriösa saker i din blogg vilket har gjort att ja faktiskt haft en massa respekt för dig. Inte för att du på nåt sätt behöver bekräftelse från nån helt okänd som skirver en kommentar i din blogg. Men herregud vilket idiotinlägg dethärt faktiskt var...jag skrattar på riktigt åt dethär inlägget för de e sån jävla lågstadienivå på de...synd

ellie sa...

Men hallå? LÄGG AV!
Sluta klaga på Nati hon får väl förfan ha en egen åsikt, och det är hennes blogg så? det finns ett kryss där uppe om det inte passar förstår du.
Ingen är intresserad vad du anser är för "nivå" på hennes inlägg..

Kan tycka både som Nati och som en del andra. Lite 50/50 när det gäller detta...

Men du behöver inte klämma in korkade kommentarer för det!

// www.linesbyme.blogg.se

Anonym sa...

Du dör inte för att du en dag inte får gå runt på stan och känna dig tuff din lilla råtta.. lid istället för människorna i irak.

Anonym sa...

Jag tycker det känns tryggt att ta det säkra före det osäkra, trots att jag bor 100 mil från Stockholm.
Att trafiken står still och det behövs 1700 poliser känns väl inte så stort.. När George Bush kom till Sydney i september förra året var hela city avstängt för trafik och det var fullt med poliser vid tågstationerna. Kändes lite läskigt!

Erica sa...

helt sjukt.. var fast vid infra city där dom ska ha konferans? i ca 60min igår... suuuck

ellen sa...

Jag tycker det är så imla idiotiskt, var på väg in med bussen till stan då. Kom inte ens fram till slussen, och alla bilarna stog stilla ända bort till Henriksdal.
Tack för en underbar blogg!

Ingrid sa...

Glöm inte att nämna att även Condolisa Rise är i Stockholm!

Pixie sa...

Lägg pengarna på att göra det bättre för flyktingarna i Sverige istället. Idiotiskt att förstora upp det så mycket, det minskar ju verkligen risken för attentat..

MissM sa...

Visst jobbit med kostnader men i det här landet lägger vi ner pengar på mycket onödiga saker. det här är iaf något som måste göras. Sverige har tagit emot flest Irakier och därför sker det här, bra för omvärlden att se!
Tack för en bra blogg förretsen=)

Anonym sa...

Buhu, stackars Natascha Peyre fick stå still i trafiken några timmar, låt oss skita i allt hemskt som händer i Irak så hon får shoppa i lugn och ro...Jävla kossa.

Laura Iskander.

Anonym sa...

Jag vet vad du menar. Jag var på operan just den dan och vi hade åkt från uppsala så vi va där vid 9 på dan(det va genrep). Dom hade sått sammanträde i nån bygnad bakom operan och det kom 5 brandbilar i full fart, 5 polis motorcycklat oc hsäkert 10 vanliga bilar. Och det va inte en käft där mer än min klass (förra klass ;)) och två förskoleklasser. Det finns ju bättre saker att lägga ner pengarna på! Keep up the good work girl!
Anna <3