onsdag 27 februari 2008

Its legal to love!

Om ni inte redan visste det så älskar jag hela gay-kulturen.
Har flera vänner som är homosexuella, och jag avskyr folk som är emot det.
Alla ska få vara som man vill och bli accepterade därefter, vi lever inte på 1700-talet!

Den här låten är en hyllning till hela gay-kulturen.
Killen som har gjort den kallar sig Bimbo boy.

Hans blogg: bimbo84.blogspot.com

26 kommentarer:

Angel sa...

Hans blogg fann jag för längesen,grym kille.Håller helt med dig i din åsikt bästa killkompisen är gay och helt UNDERBAR.

Anonym sa...

"Avskyr folk som är emot det" Du är en klipppa på att formulera dig och skriva. Eller så är du bara helt jävla bakom flötet i verkligheten också.

Nathalie sa...

Du avskyr altså folk som är emot gay kulturen, det är rätt kraftfullt. Man kan avsky att folk är emot, man behöver inte avsky själva folket. Generalisering på hög nivå.

"Jag hatar folk som är blonda och har silikon bröst." Hatar jag dig då?

Bimbo Boy sa...

Aaaw, tack! Så söt du är, gumman! <3

Anonym sa...

Natachas blogg och skrivsätt är lite givande och djupt som den gråaste sten ute i skogen. Hejdå.

Bimbo Boy sa...

Skit i alla elaka kommentarer. :) Du är dig själv, gumman. <3

Henric Johansson sa...

Wow vilken uppriktighet från Ansiktslösa personer som kommenterar! En medalj till er!
Jättefint av dej att skriva om Bimbo Boy, han är verkligen en underbar människa med talang! xx

SMB sa...

gay okey,,...gayhypen.. nej.. fake och uteslutande...

Anonym sa...

Jag är inte emot homosexuella, men folk måste få tycka vad de vill i den frågan. Det är fortfarande väldigt ovanligt på många ställen i Sverige och därmed annorlunda. Människor har alltid genom alla århundranden varit skeptiska mot annorlunda saker. Låt the haters vara, de svalnar om framöver, när det är allt vanligare att folk "kommer ut".

Linda sa...

bimbo boy är lik han som brukar vara med i "Jay Leno".. alla har rätt att vara den dom vill vara.

Ingela sa...

Man ska nog tänka på hur man formulerar sig i sina inlägg! Att skriva att man avskyr folk som är emot "det" visar inte det att man är på samma nivå som de som avskyr homosexuella? Jag tycker absolut att människor ska få göra som de vill och bli respekterade vare sig de är homo eller inte, men man kan inte alltid räkna med förståelse för alla sina gärningar. För som någon annan skriver: "det är väldigt ovanligt med på vissa platser" och man måste låta andra människor vänja sig - vare sig man har rätt till att ha en viss läggning, se ut på ett visst sätt osv. osv.

Anonym sa...

Hej!
Måste man älska alla homosexuella bara för att de ÄR homosexuella?? Är de en homogen grupp?? Nej...

Men bra att du är öppen, hoppas du är lika öppen om du får ett barn som är homosexuellt...
Jag ansåg mig vara jätteöppen, men det var ärligt talat inte lika kul när min bror kom ut! För det är jäkligt TUFFT och MYCKET fördomar!!

Emilie sa...

Förstår egentligen inte vad folk har emot de, jag menar de är ju inte deras problem om nån är gay eller inte. Sköt dej själv i stället liksom....

kalasbrallan sa...

Bimbo Boy är stenball, alltid tyckt, kommer alltid tycka :)
Känner honom inte men har snokat en hel del :)

Maria sa...

Jag håller med om att du formulerade dig lite tokigt men jag antar att alla förstår vad du menar. Jag har också svårt för människor som är emot detta, men på samma sätt som de förhoppningsvis respekterar mina åsikter utan att snacka skit bakom ryggen måste jag respektera att det kan tyckas främmande för dem. Min syster är homo, en av mina bästa vänner likaså. Jag har aldrig märkt att det är speciellt tufft? Och jag är basunerar ut det utan att tänka efter, har kanske mötts av blickar eller förvirrade ansiktet men aldrig något påhoppp eller avsky! Bimbo boy, love you!
PUSSS

Anonym sa...

Ja? men varför är inte du en Lesbisk? i såfall, eftersom att du avskyr folk som är emot det?

du är verkligen stööööörd

Anonym sa...

Hallå Hallå!

Kan inte du lägga in nån video Clip på dig?
som din kompis Dominique gör.


Snälla Snälla Snälla NATI

anki sa...

jag gick gymnasiet med bimboboy, helgo kille! han kommer bli jätteglad att höra att du skrivit om honom ;)

P. sa...

Hej.
Så roligt att du skriver om Bimbo Boy. Han är min största idol. Inte bara för hans underbara musik, utan för allt annat han gör också. Han är helt enkelt världens bästa kille. Jag älskar honom!
Kram!

Diana sa...

Att hata folk som är imot gay kulturen är lika illa som att hata gaykulturen ju..

Mahlin sa...

Ge plats för gey-folket, dom är här för att stanna..take it or leave it!
har en kompis som är gey, han är den underbaraste vän man kan ha..snygg är han oxå, riktigt ögongodis..så de enda negativa me de är att jag inte får lägga vantarna på honom..hehe, men jag är stolt att va endel av hans liv
<3 bra skrivet natti!

Manella sa...

Kom in på hans blogg för ett tag sen, därefter har jag fortsatt att läsa och den är intressant och bra och kommer nog läsa ett tag till =)

Anna sa...

Kom in på din blogg genom Bimboboys blogg på lunarstorm. Det är ju lustigt att så fort nån känd person skriver att dom avskyr nåt, då får ni höra det också... Ingen som reagerar eller bryr sig när jag skriver att jag avskyr vissa saker :P Och jag fattar verkligen inte varför så många har emot homosexuella, speciellt killar?! Jä jä... Sverige i ett nötskal *suck*

Sofie sa...

Tycker du är en härlig tjej, synd med alla fördomar och jag håller med dej att den bästa vännen man kan ha är en homosexuell man, det blir inte ärligare än så känns det som. Stå på dej!

Anonym sa...

Håller absolut med dig, hurray for gays! vill även tipsa om termen ''yaoi'', som de flesta inte vet vad det är. Det är en genre inom maga och anime (http://sv.wikipedia.org/wiki/Manga) där yaoi fokuserar på relationer mellan homosexuella( kärlek, sex, u name it)Paralell termen är Shonen-ai som är mera softcore, bara kyssar. http://sv.wikipedia.org/wiki/Yaoi
det är väldigt populärt ute i värden, Japan, USA och även på senare tid i Sverige faktiskt.Det får människor och öppna ögonen och det är otroligt gulligt!

sedan vill jag bara säga att du är fantastisk och vacker. Jag tycker att du bara ska köra över alla som har något irriterande att säga. Sedan ska du ta alla bonusar som finns ute i världen, sen kan du dra dig tillbaka när du blir gammal oms å önskas, och bara veta hur du ägde allt och alla. Du är du, kom ihåg ihåg att det är specielt^_^

/någon som tycker du är värd allt det fina

Mandiz sa...

Alla borde bli respekterade vare sej de är hetrosexuella, bisexuella, eller homosexuella, håller med dig helt och hållet! De är inget man kan ändra på! Det är bara modigt att erkänna vad man är för läggning. Det finns jätte många homsexuella killar som mår dåligt av att dom är homosexuella, (tjejer säkert oxå), jag läste en gång en insändare på en tidning där de var en kille som skämdes så mycket för att han var homosexuell. Själv vet jag inte riktigt hur de är att vara homosexuell eftersom jag själv inte är det. Men man kan ju tänka sig in i att få höra dumma kommentarer och sånt. Så hemskt att inte bli respekterad för den man är!
Tack för en bra blogg! :D