onsdag 6 februari 2008

Svenska bloggerskor slår Bildt!Läste i Metro idag att utrikesministern har 10.000 läsare/vecka. Kul att man själv har 35.000 unika läsare/vecka.
I artikeln står det att flera unga bloggerskor har tusentals fler läsare än vad utrikesministern har, jag säger bara GIRL POWER!


Puss/NatachaBilden är tagen från: fotolasse.se

16 kommentarer:

Anonym sa...

JJskulle nog säga Bimbopower! När merpraten väljer att läsa totalt meningslösa inlägg av personer som figurerar i tveksamma sammanhang där underliv och gigantiska sönderopererade bröst o läppar exploateras i ett försök att egga finniga arbetarklass svennar från landsbygden har fördumningen i samhället sslagit i topp! Heja Sverige! Bedrövligt...

B sa...

Om du vill säga en fyndig kritiserande kommentar, snälla läs upp först.. ingen av bloggerskorna har varken opererat sig eller är ute efter att få sugna 'finniga arbetsklass svennar från landsbygden' att läsa deras blogg, utan bloggerna är skrivna av tjejer för tjejer, och vad som tycks vara meningslöst för dig kan vara viktigt för någon annan, jag tillexempel.. bryr mig inte ett skit om Carl Bildts "blogg" som jag även tror är ute efter en helt annan målgrupp än dem som läser modebloggarna, närmare bestämt dem som du påstod läser dessa typer av bloggar.

Caroline sa...

Hej Natacha, Ville bara säga att din blogg är grym, läser den varje dag, hoppas att du fortsätter när du flyttar till LA..
Kram kram // Carro

Anonym sa...

hej. har du silikonläppar?

Anonym sa...

Ja, lite tråkigt att se att Bildt inte har fler läsare, visar ju hur oviktigt samhällsfrågor blivit. Allmänbildningen sjunker medan allt fler intresserar sig för andra människors vardagliv (?)idag har ett antal tusen finniga svennar snappat upp "Topshops hetaste och senaste plagg by Peyre"!

Kalle sa...

Anledningen till att många läser "modellbrudarnas" bloggar är för att man då och då får se er nästan nakna! Och det är ju fan klart att ni får fler läsare då än nån gammal politiker... Hehe

elintiger sa...

Anonym:
gud va bitter du låter!
personer som du som inte har den självkänsla de önskar försöker få den genom att klanka ner på andra. gå till psykolog förhelvete!

Olívia Németh sa...

Håller med dig elintiger!

Sanna sa...

Vad betyder "läs upp"? :) Har ingen av bloggerskorna opererat sig?!?! Ni skämtar va? Kul dock att Natascha Peyre har så många wannabees som försvarar henne så fort hon får kritik. Hon har i alla fall gjort karriär...tror ni verkligen att era namn kommer bli uppmärksammade för att ni skriver och länkar bland kommentarerna :D? Ingen här har ju 35 000 läsare i veckan direkt, är det därför ni är så bittra mot dem som vågar ifrågasätta värdet av denna blogg? Smart att säga att någon ska gå till psykologen för att de skriver nåt som inte passar er, har du tagit det från såpan du tittar på när du är hemma och målar naglarna och ringer Soc?? Dina argument är på den nivån. jag skulle tycka det var mkt pinsamt att ha såna fans om jag var Peyre, fast som så många sagt innan mig, ni gör verkligen denna blogg roligare att läsa. Kunde ni dessutom lära er stavning och gramamtik vore det toppen.

Anonym sa...

Till b

Verkligen förvånande att "du inte bryr dig ett skit om vad Carl Bildt skriver" *rolleyes" Den ointellligens du ger uttryck för är precis vad normala människor med utbildning och normal uppfostran föraktar. Ligger man som du och dina medsystar som läser dessa bloggar, på gränsen till förståndshandikappad så bör man inte få yttra sig öht enligt min med mångas mening.

elintiger sa...

stämmer det inte att personer som klankar ner på andra mår dåligt själva? jag trodde iaf att om man mår bra i sig själv behöver man inte skriva en massa elaka saker som bimbo och sönderopererad eller kalla någon för pinsam. om ni ogillar denna sidan så gruvligt, varför då ta er tid att skriva sådan skit? gör något kul istället som att läsa Bildts blogg.
pusspåre

b sa...

sanna; 'läs på' var lite trött där, men tror att du egentligen redan visste vad jag menade.
Och vem är det som bestämmer att bara för att man föredrar mode & nöjesbloggar över Carl Bildts, så är man ointelligent? Jag kikade faktiskt in på den idag, politiken i Italien och de ortodoxa kommunisterna handlade det om.. och ni har rätt, jag bryr mig faktiskt inte ett skit om det som du sa där anonym, för det har ingen som helst betydelse för mig, har det verkligen det för dig? Om det har det, så okej. Men det är så jävla (ursäkta ordspråket) fel att dömma folk bara eftersom att dom inte beter sig efter er standard om vad som är "bra och dåligt" eller att döma folk efter deras yttre och sedan klassa dom som osmarta pga det, kan berätta för er att jag har bara MVG, om man inte räknar med dom praktiska ämnena som idrott, hemkunskap & slöjd där jag inte är fullt så genial. Vad jag egentligen ville ha fram i mitt inlägg var att 'anonym' hade en hel del falska anklagelser, och det är väll självklart att jag är medveten om att Natacha har opererat sig, men jag känner inte till några andra som har det skulle varit lite weird ifall jag skrev "ingen utom natacha" eller? Och anledningen att jag läser hennes blogg är för att jag tycker att har en hel del fina kläder som man kan inspereras av & delvis roliga inlägg därmed inte sagt att jag dyrkar henne, hennes val av karriär eller strävar efter att efterlikna henne. Tänk om man bara kunde sopa bort all bitterhet ur människor, gah! pst, varför läser ni ens hennes blogg ifall ni inte gillar den? Vad får ni ut av att trycka ner henne? Det om något är en brist på intelligens. Att besöka hennes sida bara för att klaga på folk som inte läser Carl Bildts blogg, åh herregud :)Håller dock med Natacha, girl power tack! Är så trött på alla dysterhet. Nu har jag svamlat klart.

joppa sa...

Mohaha. Jag har hår på snoppen. Och calle bildt är säxigare än vad du är :D

Anonym sa...

Mr. Pitt sa:
Jag tycker att det är skrämmande att sånna som ni (mode och ytlighetsbloggare) har många läsare...

våga svara mig på min blogg http://recipeforhappiness.blogg.se/

Anonym sa...

Jag förstår verkligen inte vad människorn som går under anonymt namn får ut av att änns försöka trycka ner dig, helt åt helvete onödigt. Kan inte tänka mig att du tar åt dig, faktiskt. Min egentliga fråga var om man får se videon på när Dhani dansar med koreografen? :D

Madde sa...

Jag undrar bara hur du som (lixom jag) använder blogspot som din blogg, hur du kan se hur många unika besökare du har?? jag stod i valet mellan blogg.se (för att man kan se statistiken där) men valde blogspot för att jag gillade upplägget o hela layouten bättre här. Du får gärna sända svar till mig på något vis, ett sätt är att kommetera något inlägg i min blogg (lättare för mig att hitta svaret då...) Kraam