lördag 23 februari 2008

Steve Angello komplexet!

Är det bara jag eller försöker Alex Lewerentz vara en levande kopia av Steve Angello.
Ok att man har en idol, men det blir lite freaky när man försöker se exakt likadan ut.

Eller vad tycker ni?


PS: Om Alex läser detta, så hoppas att du inte tar illa vid dig, du brukar ju skriva att jag e lite blåst och massa annat om tex min lille bror...PEACE :p


Bild1. Alex
Bild2 Steve
Bild3 Alex
Bild4 Steve

Ifall ni inte ser skillnad, hehe!

29 kommentarer:

Anonym sa...

Bil 3 och 4..ser inte alla dj's ut så när de spelar? :P

SMB sa...

hehe,,, men duuu jo,, han är väldigt lik.. men du är väldigt lik många andra ,, och jag är lik någon annan.. kanske.. vet inte.. jo de e ja.. och den brevid är lik en annan.. och den där borta är lik dig...Glad att du har en blogg! Peace!!!

Anonym sa...

Håller med dig till 100% det är ur löjligt! / F

Wickilie sa...

Nu har jag precis upptäckt att du har en blogg. och jag mååste säga att gud så sjukt kul du verkar ha ibland! Om man ändå levde som dig ändå. Modell karriär- hårt men väldigt väldigt roligt. och gå på alla dessa roliga ställerna och träffa massor med underbart och inte alls för underbart folk *hehe*. Jaa, om man ändå levde som dig säger jag. Du borde verkligen tänka att du har lyckats med ditt liv för det har du iallafall det du visar utåt! du är sjukt intressant!
Puss Viktoria
Mail. Hungrig_90@hotmail.com

Anonym sa...

Men varför försvara du dig och säger att det inte är illa menat m.m.

Har du sett vad han skrivit om din lilebror??!!
Jävligt taskigt.

Ha lite stake och skriv din åsikt utan att be om ursäkt , det gör ju han.

Heja team Peyre!!!!!!!!

emma sa...

Jag tycker att alla ska få ha sin egen stil, att ha det man trivs bäst i och gillar, so what om han är lik lixom.. :)

Anonym sa...

Haha! Ouch, coppat rakt av ju.

Lite roligt att han klankar ner på Peyre när hans polare Hannah Friden håller på i samma stil.

Sofi sa...

http://teas.blogdog.se

Mia sa...

Hej Nat!
Jag måste bara fråga dig, hur kan du gå i sånna höga klackar? Får du inte ont i fötterna? :/ Har du några tips och slutligen, hur lång är du? /Mvh Mia

yasmine sa...

så sant, det är skrämande

essie sa...

weird yes

Anonym sa...

Såjävla sant Natascha! äntligen någon som skriver om hans töntheter! han tror han är bäst i världen, hörde att han spelade för 15åringar på elverket förra veckan ocskå! och fixade ragg!!

så pinsamt, Get your own looks!

sofia sa...

Varför ska du ens ta åt dig om någon säger att du är blåst eller liknande? du vet själv vad du är och inte är. Jag tycker att du verkar som en snäll och trevlig, och SMART tjej. ha det bra :)

Anonym sa...

Vad jobbar Du med nufortiden?

/Martin

Anonym sa...

Håller med dig till 100%!

Sarah sa...

Tävla om ett halsband från Cocoo här: http://sarahohrns.blogg.se/1203874252_tvlingsdags_hr_i_blog.html
:)

Mikaela Olguin sa...

Det känns konstigt att läsa din blogg och veta att du finns "påriktigt". Man läser om dig i tidningar, ser bilder på dig och allt. Måste erkänna att jag har haft grova fördomar, men oj vad dom försvann så fort jag klickade mig in här!

Du är "på riktigt" och du verkar ha båda fötterna på jorden, keep up the good work Peyre! :)

Fredrik Andersson sa...

Haha, pajkastning på hög nivå. Tycker det är sjukt underhållande att läsa. Kör hårt, även om jag tror att Alex Lewerentz tyvärr ligger på en aningens högre nivå än du själv... Men det får väl framtiden utvisa!

14år och mamma sa...

Maja heter jag och är 14 år och mamma. Den här bloggen handlar om mitt liv som ung mamma. Har även skapat bloggen för att få kontakt med andra unga mammor och för att öka acceptansen gällande unga mammor. Jag länkar även andra unga mammor och ibland kommer gästbloggar. Hoppas Ni gillar min sida Kram Maja.

Anonym sa...

Alex, är en riktigt jävla tönt! Men stora komplex.Var har han lyckats någonstans.Klart som fan att han ser upp till Steve som får spela världen över..Han själv får ju bara gig i trötta Sverige.Bara.Hur många år äldre är han en dig och din bror..Shit, killen eller rättare sagt gubben är riktigt pinsam.

Alex Lewerentz sa...

Natti!
Jag hade exakt samma frisyr redan när Steve var 20år och hade sådär gulligt snagg :) Om han är min idol? Ja en av dem. Alla DJ's som är på den nivån är såklart mina förbilder när det kommer till mitt stora intresse som är att spela skivor - Precis som dina idoler lika självklart är tjejerna på the Playboy mansion med omnejd...

Det som är mest komiskt av allt är att jag har ett jobb som tar hela min tid i veckorna, men folk tror att jag är en dj på heltid. Jag har gjort min tid som "karriär dj" och har absolut inget att klaga på eller ångra - det var dessutom INNAN jag visste vem Steve var.

Nu för tiden är jag bara en gammal och trött IT-snubbe som älskar att spela skivor.

Det förändrar dock inte min åsikt att som fotofraf skall man hålla sig bakom kameran, annars så kan man bli modell, som du själv. Om du dök upp på en fotografering som slutade med att du stod och knäppte massa bilder på fotografen ist som sedan kom med i kampanjen, hur skulle det se ut? Framför allt, hur skulle det se ut för de som anlitade er? hahaha komiskt...

Fnurra på den du gumman.

natacha peyre sa...

Till Alex!

Mina idoler är inte tjejerna på playboymansion haha,
det kanske var det när jag var 17år, men absolut inte nu, jag har ingen idol... hmm, eller kanske min mamma.
Och ang lilla Josef så tänk på att han är 18år, tråkigt att folk som är mycket äldre ska hoppa på honom på det sättet, trodde att du var en snäll människa.
Och varför har du skrivit att jag är blåst?
Och sedan ska du var så trevlig.
Har jag eller Josef gjort dig något?
Eller vill du bara ha reklam för bloggen?

/Natacha

Alex Lewerentz sa...

Natti:
Gå in på min blogg (http://alexlewerentz.com/blog) och skriv "Natacha" i sökrutan uppe till vänster. Då ser du hur mycket "skit" jag skrivit om dig... om du kan hitta något. Det kan inte jag iaf haha :)

Själv hittar jag bara ett försvarstal och lite skvallerjournalistik. Inget negativt alls om dig som person gumman.

Ang din bror var det en rolig iaktagelse som jag och många av mina vänner gjort på finest. Att det skulle ta sig sådana astronomiska proportioner som det nu gjorde kunde jag aldrig drömma om. Det är ju lite kul faktiskt...

Slutligen. Ja, jag är alltid trevlig och har ett stort hjärta. Dock har jag en vass penna!

Anonym sa...

Alex, det är intressant att du och dina vänner har gjort en iaktagelse att en 18 årig kille som är fotograf har tagit bilder på sig själv.Ni verkar ju fan vara lätt efterblivna.Skaffa er ett riktigt intresse.Det är fan inte ok att en man i din ålder beter sig som du gör.Det är därför folk reagerar!Det är nästan så att 16 åriga blondinbella framstår som normal.

Anonym sa...

Alex got you good in his blog. Natacha ska nog samla lite mer fakta innan hon skriver sånt här. Alex var först med den frillan lilla du.

Anonym sa...

Hetaste tjejen någonsin !.. Blev fan kär i dig redan under Paradise Hotel =)

Anonym sa...

ej natacha om någon e dum mot dig så kan du alltid vända dig till gangstrana i DALEN som du brukade va me.......

Anonym sa...

jaa de är lite pinsamt faktiskt.. /Lina

Viktoria sa...

Håller med dig, han är en levande kopia av Steve!