torsdag 20 mars 2008

Är bloggarna här för att stanna?


Jag tror att blogg-världen kommer att ta över tidningar.
Sjäv köper jag knappt tidningar längre, man kan i princip hitta allt via bloggar.
Det finns skvaller-bloggar, mode-bloggar, elektronik-bloggar, politik-bloggar mm.

Visst att det har blivit en hipe just nu men jag tror att bloggarna är här för att stanna.

Vad tror ni?Puss/Nati

28 kommentarer:

the mediterranean style sa...

Jag håller med! är sjukt trött på tidningar.

älskar bloggar o älskar att utbudet av bloggar aldrig tar slut. det finns alltid någon skitcool blogg gömd som väntar på en :)

Anonym sa...

Bloggarna kommer aldrig ta över journalistiskt arbete. En bråkdel av Sveriges befolkning läser bloggar, och de flesta kombinerar med att läsa professionell journalistik. Rent språkligt kan man inte ens jämföra bloggar med SvD exempelvis. Ska bloggarna sköta utlandsbevakningen? Granska staten och myndigheterna? Bevaka sportevenemang? Jag tror inte du tänkt igenom ditt påstående för viljan att vilja läsa artiklar och reportage som journalister har producerat kommer aldrig bli mättat.

Sofie sa...

Självklart är bloggarna här för att stanna!
Det finns ju verkligen bloggar om allt, så de är ett rent nöje att läsa alla dessa olika bloggar!

Keep up the good work natacha!

Angel sa...

Kan bara hålla med dig,köer heller knappt några tidningar däremot läser jag bloggar vareviga dag.

Nathalie sa...

Ja, det tror jag. Förut satt jag alltid massa på aftonbladet men nu läser man runt allas bloggar istället. (och kolalr bara första sidan på aftonbladet typ :P )

(btw, såg en bild på din blogg "domi och nati" precis vad jag och min pojkvän kallas. haha)

N a d i n e sa...

Ja, det tror jag verkligen! Visserligen kan det vara svårt att hitta seriösa och opartiska bloggar, men jag tror ändå de kommer konkurrera ut tidningar i framtiden..

Jättesöt du var i lugg btw! Ha en bra dag! :)

annastrindberg.webblogg.se sa...

Ne, ersätta tidngar gör dom nog aldrig. Det är liksom en för sig. Men det är extrem rolig och framförallt beroendeframkallande med bloggar!

Imqueer sa...

Nja, svårt att säga. Men om det gäller skvallertidningar, är bloggen helt inne. Se på Perez Hilton, han bloggar om hollywood, dagens kändisar. Vi får veta direkt vad händer i Hollywood med kändisar. Om vi läser tidningen, det har hänt kanske tre veckor sedan. Men Perezs blogg får vi veta DIREKT. Jag tycker att blogg är MYCKET bättre än tidningar. Puss :)

Anonym sa...

haha, jag fattade inte vems blogg de va först. Men HAAA.. verkar bara vara brudar som kommenterar, fan va trist!:P
charilaos.blogg.se

Anonym sa...

kan inte du klippa lugg?

Anonym sa...

vore super fint!

Maria sa...

Hej! Jag måste bara säga att jag tycker att du är jätte söt!

baby loonia sa...

tror den e kvar för att stanna, men kommer aldrig ersätta tidningarna (iaf inte dagstidningarna!)

jessica sa...

Jag håller fullständigt med dig, dock kommer alltid tidningar och allt sådant toppa...men bloggar är definitivt här för att stanna.
Har nästan helt slutt köp tidningar, för det är som du säger, all man kan läsa i elle eller en skvallertidning kan äsas på bloggarna innan tidningen kommer ut nästan.
By the way, så tycker jag din blogg är underbart mysig. Klickar alltid in här på dagarna när jag inser att mitt liv på jobbet är grått o trist. Då måste jag ha lite lyx och glamour och ett sött leende.
TACK!

Jess

vintage &stardust sa...

Jag tycker att en kombination av tidningar & bloggar låter bra. Bloggar är bra för de har mer personlighet & stort utbud, det finns liksom en blogg för alla. Men samtidigt kommer aldrig känslan av att bläddra i en ny Elle, Vouge eller vilken tidinng man nu föredrar kunna ersättas av bloggarna på en datorskärm. Men självklart är bloggarna här för att stanna! Min är i alla fall det;)

Stephanie sa...

Jag tror också att dom kommer att stanna! Internet tar ju över mer och mer..

Dennis sa...

Jag tror att bloggarna är här för att stanna - för alltid! :P

Bimbo Boy sa...

Absolut! Jag älskar att blogga! <3

http://www.bimboboy.com/blogg

maria sa...

Du är en underbar människa Natacha! keep up the good work:)

jenna vixsie sa...

håller med fullständigt

emma sa...

Hmm... Vette tusan hur det kommer bli med bloggarna alltså. Känns som att det nått sin peak nu så att säga. Kan det bli mer hysteri kring bloggar & bloggare/bloggerskor än vad det är nu liksom? Blondinbella hit, Kenza dit...
Men det är klart, jag läser bloggar, följer ca 5 st dagligen så det är nog här för att stanna. Men tror nog att det är omöjligt att det blir större/uppmärksammat än vad det är just nu.

http://modemaffia.blogg.se sa...

Ha ha. Ja man kan ju hoppas det..när man själv driver blogg;-) Kram

Jack H sa...

du är här för att stanna. din blogg dominerar ju på topplistorna. snart är du i kapp tonårsbrudarna. go for it!

ps.
tips: ta in annonser på din sajt. det kommer bli snyggt.

aamaandaa sa...

du har en av dom bästa bloggarna :) älskar att läsa den. för man får verkligen en helt annan uppfattning av dig nu när man läst din blogg. Du verkar vara en toppentjej :) du ger värsta bra modetipsen också! det är sjukt bra! ha det bra, och fortsätt blogga!
vamaanda

Anonym sa...

Glättig modejournalistik och kändisskvaller kanske får det svårt att konkurrera med bloggar. Men jag har mycket svårt att tro att bloggare ska kunna göra grävande reportage och avslöjanden som stora redaktioner kan. Eller som någon annan skrev om utlandsrapportering och sådant. Fast själv prenumererar jag på både Newsweek och The Economist för att få bra utlandsbevakning. Dessa veckomagasin slår svenska medier på fingrarna!

Åsa sa...

Bloggarna är till för att stanna! *ler* Vi vill att andra läser om oss.. för att inspirera eller bara för att få bolla tankar. Ja, det finns ju flera anledningar! Jag tror inte att bloggarna kommer att konkurera med tidningarna men de är ett fint komplement!

kim sa...

Jag tror detsamma :)
De tidningar som faktiskt kommer vara kvar tror jag är nyhetstidningarna.

Anonym sa...

jag tror att det bara är en fluga för stunden :)