lördag 15 mars 2008

Ryss?Tänkte att jag ska köra Blogg-loppisen snart, och jag hade tänkt mig att jag sätter ett grundpris på grejerna och sen får man buda, därefter uppdaterar jag priserna på sakerna allt eftersom och efter två dagar har den som budat högst fått grejen.
Vill att det ska bli rättvist, men om ni har bättre idéer så skriv gärna.

Nu ska jag träna, har faktiskt blivit duktig på det och är där ganska ofta.
Ska köra ett riktigt "ryss-pass", haha. Att man kör en "ryss", är ett internt skämt vi har.
Vi brukar säga att om man är "ryss" så går man upp fyra på morgonen och springer i Sibirien och brottas med björnar. Jag vet, skit tråkigt men så har ju jag ganska tråkig humor. :)
Det är Dhanis kompis Novel som är grundaren till uttrycket "ryss". hahaha!


Puss/Nati

22 kommentarer:

Anonym sa...

Jättebra idé med loppis!

MEN eftersom det är så många oseriösa här. så tycker jag att du bara tar emot bud på din mail. för det första måste man ange namn och för det andra kan man inte se vad de andra budat(kanske är dåligt? men blir lite spännande då.:P)

Anonym sa...

Ser mycket fram emot din loppis, det är en kanonidé!

helen sa...

anonym, men om man inte ser vad den andra har budat så kan man ju inte höja, och det ska man väl kunna göra ?

Anonym sa...

Jo fast hon uppdaterar ju hela tiden skrev hon. Om jag bjuder 200 och sen skriver hon på sidan att högsta bud är 300. så kan man ju höja hela tiden..fast man vet aldrig om nån är högre. Spännande :P

men jag vet inte. tycker det är synd att göra det här bara, när så många är oseriösa. Man kan ju säga 500 här och skita i att betala.

Toffe sa...

Vilken jävla björn då. Lite lika dom där två =)

Bimbo Boy sa...

Du är så söt Natacha! <3

www.bimboboy.com/blogg

Anonym sa...

Hvor ofte trener du Natacha og hva trener du?
Du vakker!!!!

Nikki sa...

Till Anonym med länken: Vad är problemet med bilden på Natacha tycker du?? Enormt stor skillnad?? Jag tror dock du behöver glasögon gullan.. Såna som dig borde verkligen skaffa sig en hobby så du har mindre tid o ha tid o ork o leta en massa saker på internet och sen kasta det på folk..

Dessutom har du inte hört att man förändras med tiden va?? Ser du fortf. likadan ut som du gjorde när du föddes?? Patetiska idiot.

Anonym sa...

Nikki:
Hahahahahaha.. nikki.. ditt lilla offer. Du säger att jag borde lägga min energi och tid på något vettigare?
Hahaha tycker du verkligen det kommer från rätt röv när DU lägger tid och energi på att bli förbannad på någon i kommentarsfältet på en förredetta B-kändis blogg? Och skriver ett långt inlägg till mig.. åhh lilla gumman jag blir så glad att du vill lägga allt ditt krut på att bli förbannad.
Men vet du vad? Din lilla skit. Det är nog du som borde skaffa glasögon när du skriver att natacha ser ut som bilden på länken.

Och vet du vad det bästa är? Att jag jobbar 220 timmar i månaden och ändå har tid och ork att gå in på internet när jag kommer hem. Visst svider det?
Haha du vet det krävs ju en jävla massa energi att ork för att sätta sig vid datorn och klicka runt. Nästan som ett träningspass. HAHAHAHA! Gå och lägg dig din lilla patetiska fjortis som inte ens kan stava.

Ps. Det räcker med ett frågetecken när du skriver.
Ha det underbart!

LysDiod sa...

Jag vet var du bor 8]

baby loonia sa...

ser ut som kenza på bilden

Anonym sa...

snygga bilder natacha;)

Mvh Nadja

http://apgap.blogspot.com/search?q=peyre

Anonym sa...

alltså ni tjejer som beundrar natacha så otroligt mycket och vill ha likadana bröst som hon. ta en ordentlig titt på en hennes bröst. det är fanimig de fulaste silikontuttar jag sett. jag förstår inte hur hon kan ha förstört sin annars fina kropp så!
/lisa

Bellaa sa...

HEJ NATI!

JÄTTEKUL ATT DU KOM PÅ DEN HÄR HELA IDÉ MED LOPPIS TYCKER JAG, DU HAR JÄTTEFINA KLÄDER & JA SKA PASSA PÅ I KÖPA NÅT SOM PASSAR MIG BÄST.

HA DE BRA

Emma sa...

Tradera är min ide ; ).. då kan du länka till auktioner på din blogg så kan man lättare se vilket pris det är på grejerna också : ) bara ett tips!

Fredde sa...

Tjaa!
Lägg in grajjorna på Tradera. Mycket lättare ;)
Peace Out

Anonym sa...

Nej åh inte tradera för guds skull! Jag tycker du ska lägga ut bilder på alla dina saker som du säljer, och så får man buda till din mail, men då får du vara RIKTIGT noggrann med att titta alla mail också!!! (VIKTIGT)


Tack för denna super roliga iden!Puss & Kram

Caroline sa...

Har "lånat" en bild av dig, hoppas det är okej annars tar jag bort den om du vill. Kram

maria sa...

Tipsar om Tradera! Du kommer nog få fullt i mailen om du ska ta emot alla bud i den! Verkar ju va e del som läser din blogg och gillar dina kläder!
Tanks for a wonderful blogg! BYE

emma viktoria sa...

du är så sjukt söt natacha! :D

sara sa...

hur kan man se här på blogspot.com hur många besökare man har på sin blogg?

Anonym sa...

fy fan era felknullade rasister, dra åt rasbiologi