måndag 24 mars 2008

välgörenhetsgala!Den  10 april hålls  ENOUGH - välgörenhetsgalan  mot våld och mobbning.
Tycker att det är väldigt viktigt att folk tar upp sånt här.
Dock är det lite ironiskt att  Isabella Löwengrip (blondinbella) ska vara konferencier, när hon enligt mig inte står för dom kriterierna. Men hon kanske har ändrat sig, vad vet jag.
Som tex hennes inlägg om mig där hon skrev:

"Så här snygg kan man bli med plastikoperationer"
Med en före och efter bild från skoltiden och en relativt nytagen bild.
Det kallas enligt mig indirekt mobbning (personligt påhopp), hon har aldrig träffat mig och har därmed ingen aning om vad jag gjort och inte gjort.

Blev själv retad i skolan för att man var så smal, det resulterade i att jag gick med dubbla långkalsonger på sommaren.
Folk kan vara så elaka, men det tror jag bara är för att dom egentligen har dålig självkänsla och har mindervärdighetskomplex.Vad är mobbning:

Mobbning (vardagligt och förringande för upprepade fall av det som juridiskt benämns misshandel, olaga hot, förolämpning, förtal, övergrepp i rättssak, stöld, skadegörelse, olaga frihetsberövning, ofredande och sexuellt ofredande) innebär att en eller flera personer utsätts för systematiska trakasserier inom en organisation. Det kan involvera våld eller hot om våld och kan förekomma på exempelvis arbetsplatser, i skolan eller inom militärlivet. En person som mobbar en annan kallas mobbare.

Text: wikipedia

95 kommentarer:

Anonym sa...

you go girl

Emily sa...

Fyfan för den där blondinbella!
Stå på dig, jag gillar dig & din blogg!

Line sa...

Ja, verkligen ironiskt!! Tyckte det var riktigt taskigt skrivet, men inget att ta åt sig för, eftersom att du är 1000 gånger sötare än B.B så hon var antagligen bara avundsjuk..

emilie sa...

Ja, det känns ju lite tokigt!

Gillar din blogg skarpt. Att du varierar från vanligt shopperi till mer allvarliga ämnen

Isabella sa...

Hon sa ju att du var snygg nu. Varför blir du inte glad?!

oliver sa...

pf. tycker det är dåligt att isabella löwengrip ska hålla det. jag har inte något emot henne, men det vore bättre om någon som både är en förebild och har erfarenhet i området håller i det, dvs du, natacha. stå på dig! :)

Anonym sa...

Håller med till 100 procent om blondinbella. Min egen åsikt är att du var jätte söt förut och att du såg bättre ut med mindre bröst och just därför tycker jag att det är jätte bra att du ska förminska (: För du kommer bli 100 gånger sexigare och du är en skit söt tjej. Hade en annan bild av dig innan jag läste din blogg men nu så har jag verkligen sätt vem du är och kan då säga att du verkar jätte trevlig (: Stå på dig, du är snygg och smart.

Anonym sa...

Har du varit med i filmen Agnes Cecilia. Tyckte det var ditt namn med i roll listerna som nora som liten?

Anonym sa...

Du har så rätt! fy på blondinbella! Föresten tycker jag att din blogg är bäst!

Ämli sa...

Jag fattar inte varför allt och alla ska göra henne så stor. Hon får ju vara med och skriva artiklar och massa annat tjoffs. Varför inte släppa fram annat folk också?

Dex sa...

Ja, du har verkligen helt rätt om BlondinBella. Jag läser hennes blogg & hon kan vara jävligt elak mot människor. Hon är verkligen helt fel människa för det där jobbet!Varför inte ta någon människa som står för vad dom tycker & säger?

Malin sa...

Det var verkligen sunt skrivet.

Anonym sa...

Va? Ska hon vara konfrencier? Det är ju verkligen FEL person på FEL plats!

BABY loonia sa...

Sant ! Bra skrivet !
Sen en stor eloge till hur du hantera hennes kommentar. Visar att du är över sånt !

Jag gillar blondie, men det var ett onödigt inlägg fr hennes sida.
Hursomhelst jag blev ett fan av dig efter din motkommentar. Visste nada om dig innan, bara att du var med i nån reality-serie och med fixade bröst - personer jag i vanligt fall inte har särskilt stor respekt för, men du har genom din blogg visat att du är en otroligt smart och go tjej ! Flera lyckoönskningar till dig !!!!!

Ewelina sa...

håller helt med dig om blondinbella , hon skriver också att hon kräks så fort hon går förbi 13 åringar med fjällräven jacka & 96 jeans ?! & hon som säger att hon ska vara en förebild för många andra , när hon sitter & skriver massa skit om annat folk i sin blogg som hon nu tjänar pengar på ;)

Anonym sa...

fuck blondinbella! det ända hennes blogg består av är ju alla hennes intervjuer och inlägg om hur jävla perfekt hon är. du däremot visar personlighet och värme genom din blogg....

Stina-Lee sa...

Är också bjuden.. Tycker det är ett grymt initiativ av den unga tjejen som valde att ha detta som sitt projektarbete! :) Kramar

Anonym sa...

Man blir så trött på hennes blogg det är ingen blogg nu förtiden utan mer ett schema hur hennes dagar är uppdelade med alla intervjuer.Blir lite väl tjatigt.
Gillar din blogg.
Bry dig inte vad blondinbella AB hostar ur sig. Skratta åt det. Du vet stor i orden liten på jorden.

Malena sa...

Jag tycker det är jättebra att du ser möjligheten i att påverka när du har så många läsare!! Du tar upp något jätte viktigt.. Och som du skriver om Blondinbellas person angrepp mot dig.. Så ser man ju även hur stor vuxen mobbingen är! Bara för att man i vuxen ålder inte tar åt sig på samma sätt så betyder det inte att någon har rätt att vara trycka ner folk!

Man får även ta jäkligt mycket skit om man är snygg... Som att folk tror att bara för du är snygg så kan du slänga ur dig vad som helst till den personen!! Varför??!! Skönhet är inte likamed lycka!!

Väldigt komiskt också att en del tycker det är som värsta make overn att operera brösten.. Det enda som är ändrat är ju storleken på brösten!! Att yttra sig om en sådan sak tkr. jag bara är att göra bort sig... Man visar ju verkligen hur avundsjuk man måste vara för att känna sig tvungen att trycka ner någon annan!!

Sandra sa...

Kontaktade du henne om det hon skrev om dig och sa vad du tyckte?

http://www.finest.se/userBlog/?uid=25726&beid=995328

Anonym sa...

måste bara säga att innan jag läste din blogg hade jag bild av dig, men den bilden har verkligen förändrats till det bättre :) du verkar så gullig och jordnära..

lsb sa...

Mobbning finns överallt och de som säger "varför tar du åt dig?" måste själva vara ena riktiga mobbare.

Det spelar ingen roll om man TAR ÅT SIG eller inte, det är fortfarande inte okej att vara taskig, oavsett.

Anonym sa...

Men herregud! Kolla på henne? Man kan ju förfan (ursäkta språket) inte äns jämföra henne med dig. Sånt folk som hon är bara avundsjuka för du har allt dom inte har. Du är vacker, vackrare än henne. Det vet hon men hon vill inte erkänna det. Så därför uttrycker hon sig som hon gör. Men det är bara trashtalk. Hade jag varit du hade det bara stärkt mitt självförtroende! Stå på dig! Kram

S sa...

Natacha, I mina ögon är du en blond bimbo med stora bröst.

FÖRLÅT!! så var min syn på dig innan jag hamnade in på din blogg för några månader sedan. Min syn på dig ändrades totalt! Du verkar störtskön, jordnära och helt underbar. För mig är du nu så himla mycket mer! En tjej i rampljuset som visar vart skåpet skall stå!
Jag känner dig fortfarande inte men du har växt i mina ögon.
Förlåt för mina fördommar. Jag skäms.
Du rockar. kramar S

Passion sa...

Natacha. Du är så bra. Hoppas att du inser hur högt du står. Kolla in en härlig och sexig blogg som dissar hämningar och avundsjuka. Stå på dig!

http://provocativesthlm.bloggspace.se/

Maria sa...

Jag måste få säga att du är en grym tjej. Det känns som att du verkligen har båda fötterna på jorden.
Och ironiskt nog så är det ofta så att det är själva mobbarna som får hålla i diverse saker som arbetar mot mobbing, eftersom det är dem som oftast kliver fram.

Angelica sa...

Jag håller med dig till tusen! Jag tycker du verkar vara en sån snäll och go tös. Vad du har gjort och icke gjort har inget med det att göra. Stå på dig Natacha och fortsätt vara den du är, då kommer man som längst! Kram Angelica

Elin sa...

vill bara säga att din blogg är bland de bästa!!! och du ska inte bry dig om alla påhopp, speciellt inte från någon som blondinbella som verkar vara den mest hatade just nu!! hon är som sagt bara avundsjuk, och jag tyckte bilden på dig från din skoltid att du var jättevacker, och det är du fortfarande.

ANJA sa...

Ja, verkligen ironiskt, hon av alla personer.
Du har så rätt i det du skriver. Dessutom, som de flesta skrivit under mig, så ser du bättre ut än vad hon någonsin gjort.

L sa...

har läst din blogg ett tag nu och jag gillar dig bara mer och mer! Du verkar verkligen vara en vacker tjej på både insidan och utsidan!!

Johanna sa...

Såklart kan ingen som är med i MUF vara antimobbningskonfrencier.

Jenny sa...

Men sen är ju blondinbella en väldigt omogen och osäker person egentligen. Sådanna människor behöver klanka ner på andra för att själva kunna känna sig bekväma. Vad folk gör och inte har ingen annnan att göra med. Älskar din blogg! :)

sandra sa...

Man märker verkligen att du är en helt vanlig människa när man läser din blogg och det är skönt. Du är verkligen inte en dum blondin som många tror. Med det här inlägget lyste din intelligens igenom och jag gillar dig bara mer och mer för varje inlägg du skriver ! Men det här inlägget var dock bäst !

Anonym sa...

Natacha, stå på dig! Din blogg är omtyckt av så många, man får verkligen ett störtskönt intryck av dig som person. Jag förstår att du tycker det är onödigt av andra att göra inlägg med "före" och "efter" bilder, herregud du är också en människa och jag är övertygad om att du gjort de ingrepp du gjort av personliga skäl.. You go!

monkan sa...

hey!
Fina kläder du sett på gina!
Åh du blondinbella står verkligen itne för ngn antimobbningsgala! ha det underbart!

kim sa...

När hålls denna gala :)?

kim sa...

När hålls denna gala :)?

Jennifer sa...

Går den galan på tv tro?

Anonym sa...

Vet du hur MYCKET jag tycker om dig, för de FINA sakerna du gör! Du är en helt UNDERBAR person Natacha och all HEDER åt dig som tar upp detta!!!
STOR KRAM!

victoria sa...

ja d e ganska ironiskt, tycker blondinbella är lite fel person. Du skulle passa mkt bättre :)

Cornelia sa...

Om jag ska vara ärlig så tyckte jag du var en blåst blondin förut. Nu när jag har börjat läsa din blogg har jag märkt att du fortfarande är blondin men inte alls sådär blåst som jag trott. Måste sluta döma människor.

beyond SÖTSUR sa...

Hmm...underligt att fälla en sådan kommentar om man är mot mobbing. Jag har iofs inte läst inlägget, men det låter ju lite underligt.

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter.

Soma sa...

jag läste också det inlägget, vars fick hon tag på bilden egentligen? Jag tyckte du var skitsnygg innan också ;)

Anonym sa...

Du är så GRYM! Blir glad av att läsa din blogg till skillnad från att läsa visa andras. I undertext blondinbella

LÄS DETTA FLICKOR O POJKAR!!!!!!!! sa...

OKEJ GOTT FOLK! ENDA SÄTTET ATT SLIPPA HENNE ÄR ATT BOJKOTTA HENNE!

glöm den miss piggy bruden hon är too much for life

sluta läs den NU, okej?
/ bara jag såklart

Sophia o Sanna sa...

Natacha du är ju bara för söt!! =)

http://sophiasanna.blogg.se/

Magdis sa...

håller verkligen med!
hon må vara en stor mediaprofil just nu men sympatisk verkar hon inte vara, och därmed känns hon knappast lämplig som konfrancier på en sån gala..

Evy.blogg.se sa...

Väldigt bra skrivet.
Det här är en viktig fråga.

Emma sa...

Tror det stämmer det där du säger med att "elaka" människor har dålig självkänsla. Tycker också det verkar lite konstigt att Blondinbella ska hålla den galan, passar inte liksom. I alla fall så jag ser på det.
Fin blogg btw.

Josefine sa...

Verkar som att alla sliter och slänger med henne nu bara för att hon är en "snackis" just nu.. vilket skämmt alltså.. suck.

Anonym sa...

det e fan helt sjukt!!! hon trycker fan ner alla som kommer i hennes väg. och vad hon får ut av att trycka ner våra kvinliga sporteliter och komentera hur manliga och okvinliga de ser ut förstår jag inte. tror nog det finns bättre passande för det jobbet!

Duvan sa...

Bra skrivet!!!

Mika sa...

Kollade precis in bilderna på Blondinbellas blogg.
Måste bara säga att du var minst lika söt då som nu! (:

Leylah sa...

Nej, det där känns inte så seriöst när blondinbella får vara konfecier.. hum skumt, vissa lyckas med allt...

Vanessa sa...

Jag haller med dig till hundra nati... den dar blondi bella ar inte alls ratt person att vara konfrancier. Hon hackar ju ner pa folk hela tiden! Ush jag gillar verkligen inte henne. x Vanessa

Anonym sa...

mitt hat växer mot blondinbella!

Snart 25 år sa...

Från att jag verkligen inte brytt mig om din medverkan i tv så har jag kommit att älska denna blogg. Du lär mig så mycket nytt och blandar det med flickit pyssligt klokt och sockersött. Jag blir glad av din blogg. Andra bloggar gör mig upprörd. Här blir jag varm och lugn. Fortsätt så såhär! Jag hejjar på dig!

elinelin sa...

Hon e avensjuk.....du är en donna å hon en nolla (om man får vara lite elak)

Anonym sa...

Jag känner varken dig eller blondinbella, har inte heller träffat någon av er i verkligheten men, utifrån det jag har sett, hört och läst av er i tidningar, bloggar, tv osv. så tycker jag du skulle lämpligare för jobbet än hon! Varför har hon blivit så "stor"?
Skit rolig blogg föresten, det har verkligen ändrat min syn på vad jag tycker om dig.

Jennie sa...

Skit bra Tjejen! Grymt att vara med på såna galor, speciellt eftersom det finns så många små tjejer som ser upp till dig. Bra! Borde vara fler som du =)

Anonym sa...

Fy fan vad rätt sagt Natacha!
Känner igen mig i vart enda ord du säger. Från 6an till första året på gymnasiet gick jag också med flera lager kläder under mina jeans för att de skulle sitta så som jag ville.

Det är verkligen jobbigt att vara för smal och då ännu jobbigare när folk ska kommentera det! Tänk på det ni där ute

Lisa sa...

Måste säga att jag har helt ändrat uppfattning om dig. Har i flera år tyckt att du vart i samma liga som alla de där Big Brother blonderade trashen, men sedan jag börjat läsa din blogg & märkt hur mycket personlighet du har så har min åsikt förändrats helt och hållet. Du verkar vara en jätte härlig tjej med många ambitioner och framför allt ett gott hjärta :)
Sen är du ju otroligt vacker, både med & utan smink. Har någon sagt till dig att du är väldigt lik bloggerskan Kenza föresten? :) Likheten är slående!

Ta hand om dig!

Anonym sa...

svara på komentarer!!blir mycket roligare dåå

sandra sa...

du är ju underbar! puss på dej!

Liza sa...

Bra skrivet :) You go girl!

Mollie sa...

asså blondinbella kan ta sig ngn stans , hon ska fan inte skriva saker som hon inte vet någonting om! jag har själv blivit utsatt för mobbing så jag vet hur det är. ta inte någon skit! seriöst dom som ''mobbar'' andra är egentligen dom som har det sämst.

Josephine sa...

Många har förutfattademeningar och jag tror ingen går fri utan dem. dock tycker jag det är synd att man ska häva ut sig dem bara sådär. så jag tycker det är bra att du säger till.
kan själv säga att jag hade det om dig, enbart efter skvaller (osanningar som man äver kan kalla dem). men nu har jag följt din blogg ett bra tag, flera gånger om dagen och nu har mina uppfattningar om dig helt och håller ändrats. så det ligger en hel del sanning med att man ska komma åt insidan innan man lägger någon i en kategori.

ha det så bra!

Anonym sa...

Jag blev med retat för att va smal.. vet hur de känns:( är på din sida!!

Natalia sa...

Natacha Peyre,
du är så gullig! =)

I LOVE YOU <3
I LOVE YOU <3
I LOVE YOU <3
I LOVE YOU <3
I LOVE YOU <3
I LOVE YOU <3
I LOVE YOU <3
I LOVE YOU <3
I LOVE YOU <3
I LOVE YOU <3

Mia sa...

Du borde vara konferancier istället :) Gillar din sida och du verkar ha en personlighet som är guld värd. Många dömer utan att ens ta reda på fakta eller få en egen uppfattning. Iaf, lycka till med allt och sluta inte blogga! :)

Sara sa...

Hej natacha, jag (sara) och mina två kompisar skulle jätte gärna vilja få massa kläd-tips av dig. du har alltid så snygga kläder och kan både klä dig dyrt och billigt. sånt gillar vi. En shopping med dig skulle vara en DRÖÖM! :D

Zana sa...

BRA SKRIVET :)

Hanna sa...

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om blondinbella. Ibland skriver hon bra inlägg och ibland är det så mycket elakheter. Jag har svårt att bestämma mig. Det var inte juste det där som hon gjorde mot dig.

ANn-Sofie sa...

Fick också massa kommentarer att jag alltid var för smal, att det inte var snyggt osv. Och sen till slut slutade det med ätstörningar för min del. Jag blev så fixerad och så less på folk så jag slutade helt enkelt äta.
Nu när jag är normalviktig igen (med ett bmi på 23,1) och har tagit mig ut ätstörningarna (vilket var väldigt svårt) så får jag höra att jag borde tänka på vad jag äter istället, att jag har för stor mage, för stor det och det. Jisses nu är jag juh normalviktig och sund och vältränad i kroppen. Men folk runt omkring en är aldrig nöjda.
Och det känns astrist.
Så nu blir det att man får panik ibland och känner sig jättetjock och fet även fast man vet med sig att man inte är det.

Din blogg är grym!

Monika sa...

Jag kan helt ärligt säga att första gångerna jag såg dig verkade du inte speciellt bright överhuvudtaget, men när du skriver i din blogg, jag får då en helt annan känsla. Du verkar vara en sådan varm och härlig person och om någon borde stå där uppe istället för blondinbella så är det DU, för du verkar veta innebörden med det hela eftersom du själv varit utsatt. Fortsätt göra din grej för du verkar vara hur bra som helst! :) Kram

Linda sa...

Underbart att du tar upp allvarliga ämnen, och visar en allvarlig sida. Skönt att någon som media satt som "plastig&ytlig" visar att hjärta och hjärna finns.

Emzor sa...

Du verkar verkligen vara en riktigt jävla skön tjej och inte bara de att du är inte så "bitchig" som vissa kan tro. du är verkligen en förebild på en himla bra sätt.. :)

Anonym sa...

känns fel att blondinbella ska leda galan. Jag håller med till 100! fortsätt med ditt härliga bloggande. I like! kram

j. sa...

Jag gillar verkligen din blogg.
Keep up the good work.

och B.B är dubbelmoralens inca.

Backstage sa...

Måste säga att jag tycker inte om blondinbella (har inte träffat, men gillar inte hennes blogg eller något i henne). Men jag gillar i alla fall dig och din blogg.

Kram!

Anonym sa...

Blondinbella: `TITTA TITTA JAG ÄR I EXPRESSEN IDAG OCH JAG HAR SÅ HÄR MÅNGA LÄSARE AND I LOVE MYSELF. Men nu måste jag fara bort från Stockholm för att jag är så stressad av median och allt.`

GIMME A BREAK....

Thessan sa...

Jag håller verkligen med dig på den punkten! Den där blondinbella framstår mest som en självgod, bortskämt brat som inte skulle tveka en sekund att slänga ur sig taskiga kommentarer och se ner på folk. Hon passar inte in på antimobbningstemat.

Anonym sa...

Hon är för ung och dum för att föreläsa om mobbing.. hur gammal är hon 15? Då har man väl inte ens hunnit utveckla medkänsla än..

Simone sa...

Ja har också varit med om mobbning när jag var liten och det är hemskt.

Det är jättebra att det ska vara en gala om det.

Anonym sa...

det är otroligt att du envisas med att hämta din fakta från wikipedia.

Anonym sa...

Blondinbella borde kalla sig själv Bimbobella istället...

En bitchig liten överklassbimbo och alla borde BOJKOTTA hennes blogg och inte bidra till hennes bostadrätt!!!!!!!!

Anonym sa...

Inte konstigt att blondin bella skriver så... det enda hon är känd för är att hon försöker bara världsvan i sin blogg... Och att hon vill vara snygg.
Du är både snygg världsvan och rolig till skillnad från blondinbella. Du var smal fastän du inte ville när du gick i skolan Blondin bella får kämpa med GI för att hålla formen!
Inte konstigt att hon blir avundsjuk då!

Anonym sa...

Tjejen, du är jättefin och alla som har retat dig för att du varit smal är sååå avundsjuka på dig nu. Jag hade preciiis samma problem som dig, långkalsonger o insydda jeans året runt och alltid. De tjejerna som brukade reta mig (sk vänner) är feta eller har minst några kilos övervikt idag OCH jag skrattar åt dem nu. För jag är smal, vältränad och supernöjd med mig själv! Dessutom välutbildad ;) Kör hårt, du har kommit lååångt i livet!

Anonym sa...

Du är grym tjejen!! Gillar verkligen din blogg!

Anonym sa...

Du är grym Natacha! Tack för en superbra blogg, med både vardag och fest. Innan jag läste din blogg trodde jag att du bara tänkte på utseende och att bli sedd i alla sammanhang, men nu har jag en helt annan bild av dig. Nu ser jag en jordnära, kärleksfull och urgullig tjej! Du har helt rätt om Blondinbella, hon är på FEL plats, hon har ju själv varit mobbare, som hon skrev i sin blogg en gång. Hon vet inte vad sympati betyder, inte heller människovärde...Synd att en tjej i den åldern har en sån skev verklighetsbild. Lycka till i fortsättningen med din blogg Natacha!!

Helena sa...

yeah right, aldrig har jag hört på maken att folk blir mobbade för de är så smala. kanske på 1800-talet.

ordinary - just like you sa...

folk som kommenterar detta med att blondinbella är "fulare än dig" etc har ju verkligen inte fattat idn poäng.. det var ju just sånt skitsnack du skrev att du var emot!

Jenny sa...

Väldigt bra skrivet! :)
Hållet totalt med. Jag skulle vilja se en person som är lite mjukare och visar sina känslor som konfrancier.. har inte riktigt fått den uppfattningen när det gäller Bella. Dock tycker jag att hon verkar vara en duktig och driven tjej. Vilket jag även tycker om dig. :)

Anonym sa...

hon vet ju inte vad hon pratar om!

Paulina sa...

Blodinbella skriver i sin blogg att det här är hennes sätt att säga förlåt till de hon mobbat när hon var yngre. Hon inser nog inte att hon fortfarande är elak mot alla möjliga människor i sin blogg. Hon är så kall, tänker inte hur andra kan påverkas och trycker ner de hon känner för att trycka ner. Läser inte hennes blogg ofta, men det är alltid något hon vill uppmärksamma världen om. T. ex hur fula alla idrottskvinnor är. Men hon säger att hon vill stärka tjejers självförtroende och bla bla bla. Låter ju bra när hon snackar om det, men psykopaten i henne lyser väl igenom i bloggen. Man ska helst både vara rik, snygg och framgångsrik för att passa in i hennes värld.