torsdag 29 maj 2008

Cica trix!



Cicatrix – Avancerad gel för korrigering av ärr.
Förbättrar och minskar framträdande ärrvävnad.
Perfekt för mina nya ärr under brösten :)
Men de funkar för alla typer av ärr.

Läs mer här cicatrix.se

49 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Natascha! Älskar din blogg, du är en bra förebild för unga tjejer nu när du tagit bort en större del av dina silikon bröst. Stå på dig och låt aldrig alla vidriga kommentarer trycka ned dig, du är bäst! Förresten, hoppas att man får se före och efter bild på din kropp snart, vore spännande! =) kram från Örebro

Anonym sa...

Jag håller med dig, hon får hundratals kommentarer som bara går ut på att håna och tala illa om henne som person - som människa. Men det är bara fega kräk som sitter där bakom "anonym" och som känner sig som världens coolaste genom att skriva elaka saker. Det handlar om mobbning och hoppas att Linda inte tar dumma människor personligt. Personligen tycker jag att hon verkar vara en riktigt trevlig tjej som haft en hel del motgångar. Dessutom är media (främst kvällsposten) bara skit.. pratar skit och sprider lögner och vridna artiklar.

Hoppas du får en fin helg! Kramar från Umeå

Anonym sa...

Vad tycker du om att vara en förebild för en massa unga tjejer och att ha silikonbröst?

Anonym sa...

Gud vad smart!

Anonym sa...

Jag är nyfiken på vad du ska köpa för bikini i sommar, vågar du dela med dig av dina tips?:)
Vore intressant.

Kramar!

Olívia Németh sa...

Jag har också Cica Trix som jag vann på qvinna.info=) Dock har jag aldrig använt den

www.olivianemeth.blogspot.com

Anonym sa...

Älskar den här krämen :)

Anonym sa...

Wohoo :) Smart grej :) Tycker din blogg är superbra! Kram Merlyn :)

Anonym sa...

Jag håller med dig! Varför ska folk vara så elaka och dumma mot varandra? Har man nåt att säga, så ska man stå för det...

Härlig blogg du har!
Ha de gott!

Anonym sa...

Spelar roll om man har silikonbröst eller ej, många av mina kompisar inklusive jag har det och gjort det av olika anledningar, vissa hade små, andra hade häng osv. vi är ju lyckliga med oss själva nu och det är huvudsaken. Det är fler än vad man tror som har det. Att det ständigt är ett ämne på din blogg stör mig, alltså att folk kommenterar det, varför ska man ens behöva tänka på det?

Anonym sa...

Vad smart :D

Tjäna pengar på din blogg:
http://xn--tjnapengar-r5a.blogspot.com/2008/05/tjna-penar-p-din-blogg.html

Anonym sa...

Jag har också testat cicatrix och det blev jättefint på mig. Mina ärr efter min operation syns knappt längre. :D

You go girl. Puss

Anonym sa...

hej n :)
jag har ett jättestort och vanprydande ärr på min högra armbåge, som jag verkligen hade gjort allt för att få försvinna, men 350 spänn för en creme känns väl sådär, om det nu inte fungerar.. så kan du inte recensera produkten senare? hade varit hur bra som helst! :) annars får jag väl bara köpa cremen ändå, men hade varit kul att höra ditt ömdömma först!

Anonym sa...

Hej! Jag köpte denna fantastiska kräm på http://www.bodystore.com. Fick den jätte snabbt. Den här krämen fungerade verkligen för mig och mina nyopererade gullungar. :)

Anonym sa...

Vad smart =)

karamelly.blogg.se

Anonym sa...

jag hållermed!

Anonym sa...

Hej! Jag måste bara säga att jag tycker du verkar var en supersöt tjej! Verkligen, du gör mig så glad. Jag säger det här för att jag vet att andra kan klanka ner. Då vill jag visa uppmuntran också, fortsätt att blogga, du gör det gör bra!

Anonym sa...

Var har du köpt din vita mysdress?..Den är så jävla fin

Anonym sa...

Har följt din blogg ett tag nu, är rolig läsning. Men blir alltmer besviken, du tipsar om exakt samma saker som BlondinBella gör, fast en vecka senare.

anna wintour sa...

Till anonym som skrev:
"Vad tycker du om att vara en förebild för en massa unga tjejer och att ha silikonbröst?"

Natacha hade dem i brösten där de brukar vara. Du har silikon i hjärnan och ändå försöker vara en förebild.

Sug på den

Anonym sa...

Hej Natacha!
Det skulle vara jättekul om du ville ta en titt på min blogg =) http://paulanow.bloggsida.se/

Anonym sa...

Hej! jag har också opererat mina bröst, och fick rekomendationer att ha tejp under första halvåret. Min fråga till dig - Har du krämen under tejpen? Tacksam för svar

Anonym sa...

tycker att elita härmar din blogg lite. tycker din är snäppet bättre :)

Anonym sa...

Måste bara säga att jag gillar din blogg jättemycke! :)

Anonym sa...

åh, vill jättegärna läsa om vad du tyckte om cicatrix när du testat klart så att säga.. funderar på det själv, inte för operationsärr dock men. hoppas allt e fint me dig,
kram becky

Anonym sa...

Jag använder också Cicatrix, tycker dock inte att det hjälper så mycket på mig.. men jag har ju ärr pga andra orsaker :-( , har du använt cicatrix förut när du opererats och sett att det har funkat? :o
kram

Anonym sa...

super smart verkligen :) funkar de på gamla ärr också?

Kolla även in min blogg
natasha4ever.blogg.se

Jonas Lindberg sa...

Jag tror inte att det där funkar. Det ända som händer när man smörjer på det är att man tror att det blir bättre och då så ser man ju possitivt resultat! Allt handlar om vad man tror på eller inte!

Johanna sa...

Hej! Hamnade på din blogg av en slump & nu är jag helt fast!:) Du verkar smart & ha bra koll! Och så gillar jag dina tips om smink & annat. Jag undrar ifall du har nåra bra tips på ögonkrämer som ljusar upp det mörka partierna? Kramar Johanna

Anonym sa...

Hej! Hamnade på din blogg av en slump & nu är jag helt fast!:) Du verkar smart & ha bra koll! Och så gillar jag dina tips om smink & annat. Jag undrar ifall du vet nåra bra ögonkrämer, gärna som ljusar upp de mörka partierna? Kramar Johanna

Anonym sa...

vet du om den funkar på acneärr?

Anonym sa...

Du är grym Natascha, otroligt söt och jordnära. Va inne samtidigt som dig på Salt för ca ett år sen och ville bara gå fram & krama dig eftersom du är så söt :) Puss&Kram Sara www.nogg.se/upmyass

Anonym sa...

Contrakel är bättre i promise

http://www.livita.se/arr_fore_efter.php

Desirée sa...

Åh, den krämen kanske vore nått ? Hm vore kul att höra senare om den funkade eller inte, funderar på att köpa den själv men ah, är lite skeptisk till silikon bara. Men man vet ju aldrig, den kanske är bra ändå?

Kram Desirée

Anonym sa...

Det vore intressant att höra vad du tycker om Cicatrix efter att du använt det ett tag. Har själv nyligen opererat magen och har ett ärr som jag nog skulle vilja få att vara lite mindre framträdande än det är nu.

Tjillevippen

notbugs

Anonym sa...

Ha en bra kväll! :)

Anonym sa...

Krämen funkar tyvärr inte natacha:/ är lite synd, hade stora förväntningar att jag skulle få bort mina vita ärr, Man börjar först tro att det funkar. men ger faktiskt ingen skillnad.

Anonym sa...

hur mycket kostar det och vart kan man köpa det?

Anonym sa...

Tack så mycket för tipset! Kan behövas på mitt ärr efter en korsbandsoperation.

Anonym sa...

kan man köpa sån ärr kräm på apoteket också?

Anonym sa...

Förlåt! Nu kommer det sådandär tråkig tävlings-reklam, men detta priser får bara inte missas : )

Vinn VALFRITT par Steve Madden skor : )

http://lindaslya.blogg.se/2008/may/vinn-valfritt-par-skor-fran-steve-madden.html#comment

OM du inte vill delta så kan du ju ialla fall tipsa dina läsare om tävlingen, det tror jag skulle uppskattas : )

Anonym sa...

Hey Natacha! Jag läser din blogg varje dag, & ända sen jag började med det har du stigit mer & mer i mina ögon, & jag tycker du är tokhärlig! Jag har, precis som du, ganska liten kropp med stora bröst. Varje år har jag jätte svårt att hitta en bikini överdel som passar. Jag är student och har heller inte mycket pengar att kunna lägga på det. Har du några tips? Att ha en kupa är helt out of the question, trekantsbikini är det snyggaste. Problemet jag får är att det ser ut som om jag pushar upp dem alldeles för mkt, och ibland ser det lite tacky ut. & det är lite tråkigt. Så, har du några tips? Tack på förhand, ha en trevlig helg :) kramar!

Anonym sa...

Det tar ju upp till ett år innan ärret har läkt färdigt så du kanske ska vänta med krämen? Tack för en jättebra blogg.!!!

Anonym sa...

den krämen använder jag. den funkar jättebra :)

Anonym sa...

Skulle det vara fel att vara en förebild för unga tjejer pga silikonbröst? Damn. Vad är problemet?

Anonym sa...

Hur mycket går det åt till "ett ärr"? Funderar över hur kostnaderna blir till att ta bort ärren, en tub är väll bara på 15ml eller?
Har aldrig hört talas om det trotts att jag sökt hjälp av läkare, super glad att du tipsade om detta!

Anonym sa...

Jag kan tipsa om mepiform som säljs receptfritt på apoteket. Det är inte mycket billigare, men det fungerar på både nya och gamla ärr. Mepiform är också silikonbaserat precis som cicatrix, men är utformat som en tunn film som man fäster på huden. Enligt en sjukgymnast som jag pratat med om ärrbildning så är det trycket mot huden (som blir av silkionfilmen) som gör att den bli effektiv och mjukar upp vävnaden. Hurvida mepiform är effektivare än cicatrix vet jag dock inte, man får väl prova och jämföra. Jag har även fått för mig att aloevera gel ska vara bra för sårläkning efter operation, om inte annat så för återfuktningen.
Kommer snart själv ha operationsärr att behandla.

Anonym sa...

Funkar den mot typ.. asså, gamla skärsår? För jag var dum en gång i gamla tiden.

Anonym sa...

hejsan! funkar verkligen den där krämen?
Mvh Emma