måndag 4 februari 2008

Bittra människor!


Tack för alla elaka kommentarer, det tar jag bara som en komplimang.
Tycker att det är lite kul när folk orkar bry sig och lägga ner sin dyrbara tid i att skriva något elakt.:p
Och varför gör dom det anonymt? Det visar vilka fegisar dom är som inte står för det dom säger, visa er! Vilka är ni som är så bittra?
Tråkigt att man inte har kommit längre i livet än till 2:a klass.
Men fine, va bittra och elaka mobbare, men STÅ för det!



Puss alla Natacha hatare :)

55 kommentarer:

Bellaa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bellaa sa...

HEJ HEJ NATI!

Blir så jäkla förbannad på såna människor som skriver dumma saker , det är verkligen både jobbigt & irriterande, om inte dom gillar dig så behöver dom inte ens kommentera!

TACK FÖR EN UNDERBAR BLOGG!:)
PUSS& KRAM / Bella

Sanna sa...

du är så jävla fin!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Äh, är nog inte så många som hatar dig. De flesta tycker nog att du är en väldigt sympatisk människa. Trodde du var ganska bimbo innan jag började läsa din blogg, men jag är glad att jag hade fel. Du är bra människa. Fortsätt vara dig själv och lycka till med allt!

Anonym sa...

Hej! Ville bara säga att dom som klagar på dig är sjuka i huvudet! Du är hur fin som helst och de är jätte kul att läsa din blogg tycker jag :) Skulle jag kunna ställa några frågor till dig om din karriär? Om hur du fick den osv, skulle va kul och veta lite och så. Så om det skulle gå bra kan du väl skcika ett mail till mig på mikae__la@hotmail.com , du är super bra natacha! :)

Anonym sa...

Du tar inte åt dig något av elaka kommentarer? Varför skriver du ett inlägg om det då? Har absolut verkligen inte något emot dig men kan som inte förstå vad du menar alls i det du skrev. Att man ska skriva vem man är? Jaha, vet du vem en kille som heter Andreas som kommer från Malmö är då? Nja, trodde inte det heller, lite svårt att "säga vem man är då". Folk försöker bara vara lite snäll, du måste verkligen lära dig att ta kritik. Det handlar inte ett dugg om att människor är bittra, guuud så irriterande det är när alla mönniskor använder det ordet hela tiden till helt fel saker! Folk hade väl inte kommenterat om detta med bilderna hänt nån gång men alla vet ju att det är din "pose" så man har väl rätt o säga vad man tycker, det är ett fritt land.

Malinas Bloppis sa...

men snälla folk.. för det första tror jag inte att ni får höra sådana saker som nattis får höra nästintill varje dag.. jag ser ofta glåpord om henne på sin egna blogg, tror inte att ni får sådana glåpord att läsa när ni loggar in på communities,blogg osv.. vem vill starta datan och det första de läser är..fy vad äcklig du är..bla bla hit och dit.

sluta klanka ner på folk för fan.
låt de leva sitt liv och göra vad fan de vill!.

anna wintour sa...

Att vara anonym är som att inte existera så varför bry sig om en person som ändå inte ens existerar. Natahca har du ip adressen så kan du lätt spåra det gjorde jag med en hotfull person som kommentera. Det visade sig att det var någon jag kände som var väldigt sjuk personligeht helt sinnesrubbad

www.veckomagasinet.se

Anonym sa...

Du är bra du! ;) Hoppas du får det bra i L.A. Bra att du tar kommentarer som är elaka, på ett bra sätt! Keep going. Ha en fin vår, efter vintern då, haha! :)

Anonym sa...

Stå på dig Natacha, tycker du är så jävla grym alltså, många säger att du är plastig osv osv, men du är fan bäst! keep it up säger jag bara! <3

Anonym sa...

Skrev precis nått liknande inlägg i min blogg. Tråkigt att folk är så bittra, de gäller inte bara i "kändis-världen" ;(

http://famousunknown.blogspot.com/

Olívia Németh sa...

Ta kritik? Man är väl inte tvungen att läsa Natis blogg juh! Och de som ändå läser och skriver elaka saker om henne är bara avundsjuka!! De stör sig på att hon är snygg, klokk, dessuton väldigt trevlig, inte som andra modeller.. Ja, Nati, det får du ta som en komplimang för de som skrev de elaka sakerna är AVUNDSJUKA!!! Om de inte var de skulle de inte ens läsa din blogg även om de råkade hitta den!

adoored sa...

Söta natacha, ett litet tips, ta bort det där så att anonyma läsare inte kan få kommentera, som du hade förrut. Att man istället ska skaffa ett konto för att kunna kommentera.

Du är en otroligt gullig tjej så bry dig inte de elaka kommentarerna.

Ps. Jag tycker det är superkul att du visar outfits och skriver vartifrån kläderna/accesoarerna kommer ifrån.

Tack för en underbar blogg, /En trogen läsare:)

Anonym sa...

Vad hände med bröstförminskningen?

Anonym sa...

om man läser nåns blogg borde det ju va för man inresserar sig av den.. visst man kanske hittar din blogg av en slump (som jag min sambo hade väl sökt på bilder av dig) och väldigt glad e jag för det..men en sååå ren slump kan det ju inte vara, den heter ju ändå peyre (!)

trodde bloggar var till för att få skriva det man vill och hur man vill, stavfel eller utan mellanslag..
så till alla haters i bloggvärlden bry er mer om ert liv, har ni inte hört talesättet den som klankar ner på andra mår oftast sämst själv..
sen e alla olika och har olika åsikter men att göra personangrepp e aldrig tillåtet varken man e en offentlig person eller en anonym grannflicka..

och en sak till, man måste ju ta det man läser med lite ironi ibland, vart e allas humor eller e det bara få av oss som verkligen har en?

fortsätt med det du gör på alla sätt..

//S

Anonym sa...

Hej hej Natacha! Tycker du är skit cool har alltid tyckt det:)Det är verkligen patetiskt av folk att dom orkar vara så elaka. Det är bra att du inte tar åt dig för det är bara tomma ord.. Hoppas du och din pojkvän får det bra i l.a:) å glöm inte bort att fortsätta blogga! Snart får du väl fans där borta också så då kanske du startar en blogg på egelska ;) puss å kram

Anonym sa...

det är bra ta inte åt dig :)

Anonym sa...

det finns inget elakt att säga om dig! du är perfekt både på insidan och utsidan ;D dom elaka kommentarerna handlar bara om ren avundsjuka för det finns inget att störa sig på angående din blogg! kram

Anonym sa...

Ta inte åt dig..du är en underbar människa..som verkar ha ett otroligt stort hjärta..natacha genom åren så har du blivit min förebild!

Puss & kram. / Em

Anonym sa...

förstâr dig! störigt när dem tillomed är anonyma o inte kan stâ för sina âsikter, dem är antagligen avensjuka pâ dig!

Anonym sa...

fattar inte hur en del ORKAR hålla på att klaga, jag slår vad om att deras liv är väldigt tråkigt eftersom dom lägger ner en massa tid på att klaga på andra och sen inte kunna stå för det dom har sagt och utger sig som anonym, då är man bara feg och står inte för sin åsikt!!
du är har en skit bra blogg och du ser skit bra ut, allt skit som läggs på dig är avundsjuka som gått för långt!

puss och kram!

Anonym sa...

Stå på dig! Du skriver en jättebra blogg och lägger in många fina bilder. Är verkligen roligt att läsa!

Hoppas du får det bra i LA och att du fortsätter blogga där!

Anonym sa...

Nu har jag läst din blogg ett bra tag och tänkte bara säga att du skriver väldigt bra och det är alltid kul att kolla se kläder du har på dig. Gällande alla kommentarer så blir jag förbannad på sånt, händer i min blogg också.. Fast då är det min hälsa alla vi kommentera och trycka ner mig ännu mer. Stå på dig och skriv exakt vad du vill, det är ju din blogg! Ha det gott!

Anonym sa...

Haha..vilka fjollor då..!!vAtt folk har sån ork att ödsla så mycket negativ energi. Du har lyckats tjejen..visst är jag avundsjuk på dig!! Men vaaa faaaan..du inspererar mig bara!! Lycka till i L.A!! Visa att svenskar inte är so boring people. Rätt konstigt det där..i sverige är man stolt över "svenskarna" när dem lyckas..då är alla sevnskar oberoende bakgrund och namn etc..då tar svenskarna och suger uppmärksamheten..men annars är d ingen som går med näsan i vädret!! Hej å håååå:) besök gärna min blogg. http://www.metrobloggen.se/mallziz

Anonym sa...

Jag säger inte att natasha jag gillar natasha jag menar bara det är hennes blogg så låt henne skriva vad hon vill i den ...:S Hon har ju inte skapat bloggen för att anonyma människor ska gilla den?

Anonym sa...

men fy vad folks avundsjuka är vidrig. U people make me sick.
Nati, stå på dej :)
And enjoy L.A:) Wohoo !

Anonym sa...

Jag är jätteavundsjuk!

Jag är avundsjuk på dina stenhårda, löjligt stora silikonbröst.

Jag är avundsjuk på din "karriär".

Och så är jag avundsjuk på din konkurs:

http://www.affarsvarlden.se/art/176141

Den är jag mest avundsjuk på.

natacha peyre sa...

Att du från Glife orkar, sitta och skriva ang Konkursen här med.
Har du inget liv, varför bryr du dig om andras liv?
Vad är det du inte förstår, jag blev sköntaxerad eftersom min revisor gjort ett fel.
Konkursen är borta så fort alla papper äe klara!!!
Eftersom det är så intressant!

SORRY men du måste vara en bitter idiot!

Tycker synd om dig!!

Anonym sa...

Tycker du verkligen är jättesöt och verkar en hur bra tjej som helst! Allt för många är så ytliga och tror man är blåst bara för man är snygg och blondin, eller hur!
Bra att du står på dig! :)

Anonym sa...

du är cool & söt! :) & du valde rätt klänning på elle-galan !

Anonym sa...

haha man blir ju bara full i skratt, vad tror folk, att det e en jätte sak i fall en kändis går i personlig konkurs, det e väl ändå mänskligt och man lär av sina misstag..

men tack för att du skrev det nu vet vi att N verkligen e mänsklig och stark !!

Anonym sa...

asså gud måste bara kommentera de här.. För de första nati din blogg är kanon, verkligen ääLskar att läsa den och de är jag inte ensam om :) Jo asså ni otroligt negativa omogna människor där ute, va tjänar ni på att skriva (elaka) kommentarer? Man kan ju börja undra om de är små barn som går i mellanstadiet som sitter och kommenterar, SKULLE INTE FÖRVÅNA MIG HELLER om de va så ! Haha asså man börjar ju nästan skratta, hur patetiska får man bli? Visa lite prespekt era freaks! Detta är sverige alla är fan mobbade i detta land, har inge bättre för sig än att kommentera andra.. Liksom kolla på dig själv innan du börjar snacka! Mår du verkligen bra? tryck inte ner andra för att du mår dåligt utan sök hjälp elle nått ;D jag vet att många många sitter där hemma och är avundsjuka på nati för att hon har kommit så långt och är så pass ung.. Asså kolla bara på henne.. SKÖÖÖÖÖNHEEEET ! sen ni avundsjuka äckel som inte kan hålla käften kan ju bara tagga ner.. Ni vinner inte status på att kalla henne elaka saker.. Hon överlever.. och who care's va ni tycker anyway? HAHAHA man ska inte kasta sten i glashus.. Hare nice ajz/J

Make up by E sa...

Naaw inte vara elaka mot en av sveriges vackraste tjej!

Zandrah sa...

Tycker du skrivit helt rätt! o all elakhet är bara ren avundsjuka, som man ska ta som en stor komplimang! :) :)
Får själv höra en hel del skit men det gör mig bara stoltare o starkare. Men visst fan är det även irriterande..

Olívia Németh sa...

Roliga anonyma ni är=) Så barnsliga som försöker va elak mot henne=) Ni kan inte vara mer än 14 år! =) Hahaha, ja skaffa er ett liv.
ni som skriver m -natis stenhårda bröst önskar att ni hade oxa det! Det vet jag=)

Anonym sa...

förstår inte hur man kan slösa energi på att hata folk och trycka ner dem.. det är ju sjukt. jag gillar dig starkt iallafall! =)
/ Isabelle

Anonym sa...

Ceep up da good work girl

Anonym sa...

hm orka! tycker du borde blogga på metrobloggen, du har säkert ett antal läsare om dagen, o då kan du tjäna en hacka på det! haha. skit i alla dessa komentarer!

Anonym sa...

Lilla Olivia...förminska inte Natacha genom att tro att de som är avundsjuka på henne är det pga hennes bröst! Vilket trist liv man måste ha om man tror världen funkar så. Peyre har väl mer att komma med än ett par tuttar?

Olívia Németh sa...

Lilla "Anonym som inte vågar visa sig"
Klart hon har mer och komma med, men det är ändå hennes utseende som stör alla! Inte personligheten för de känner ju inte Nati, brukar inte läsa hennes blogg. Om de läste hennes blogg skulle de inte kommentera hennes bröst framför allt.
Så varför kritiserar andra henne då? Hennes personlighet är ju det bästa!
Kära Anonyma vän! Visa dig innan du öppnar käften=)

Olívia Németh sa...

Och en sak till: läs vad jag skrev innan du skriver att jag trycker ner henne! Stenhårda bröst- det skrev en anonym innan och jag svarade på det.. Denna anonyma personen var kanske du=))

Anonym sa...

Tyvärr har jag ingen blogg där jag visar upp mina senaste jeans från HM, så kan inte länka till den. Men ok, säger du att Peyre har mer än bröst så får jag väl tro dig. Förstår dock inte varför nån skulle kritisera det man är avundsjuk på, kanske när man gick på dagis isf? Dessutom är man sällan avundsjuk på saker som kan köpas. Tänk om nån av dem som kritiserar Natascha är både snyggare, roligare och har större bröst (!), då faller hela ditt resonemang. Ville bara hjälpa dig inför nästa gång du gör mensiga utspel i cyberspace. Känner du Natascha personligen eller är hon bara din största idol? Jag gillar också denna blogg, den är underhållande. Kramis

Olívia Németh sa...

Nu stör du dig på mig oxå=) Jasså, du tyckte om mina jeans=) Lägger upp mera bilder sen. Men jag vill inte ngn "mejlkompis" med dig på andras blogg. Ingen aning varför du svarade på min kommentar?? Irriterar jag dig? Ok, sorry för det men du är inte tvungen att läsa min kommentar och inte min blogg heller eller hur?=) Men nu ska jag dra, har annat att g´öra, inte sitta vid datorn och vänta på van en anonym har att säga. Annars om alla visste vem du var skulle du inte våga vara elak=)´Jag svara inte mer eftersom det här sidan handlar om Nati och INTE mig.
Puss

Syster Cysta sa...

haha, heja anonym, gud va vissa är lättprovocerade. jag gillar oxå denna blogg, tack Olivia för att du finns ;) Trist att hon försvann nu, skulle ut och göra annat ja, haha. För övrigt håller jag nog med Natascha, HON verkar ha nåt bakom pannbenet även om hon har fejkade bröst.

Anonym sa...

Bara för att man är anonym betyder inte att man inte står för sina åsikter. Man kan, faktiskt, stå för sina åsikter som anonym. Och vad finns det för mening i att skriva sitt namn om du inte känner personen? Spelar det någon roll om någon okänd Patrik skriver en kommentar eller en anonym? Man står för sin åsikt lika starkt om man nu har starka åsikter. Elaka kommentarer kan vara konstruktiva. En bra skribent uppskattar kritik.
...Bara så att du vet...

Unknown sa...

När jag började läsa din blogg trodde jag att jag skulle irritera mig mer på dig än vad jag gjort. Jag irriterar mig inte alls på dig, faktiskt.

Även om du är en "bimbo" så är du en GULLIG bimbo. Man ska respektera folk som är snälla och inte vill andra något illa. Du är snäll mot andra, och jag tycker om dig för det.

Stort lycka till i LA! Det kommer gå jättebra! :-)

Anonym sa...

Hatar man någon så hatar man sig själv

Anonym sa...

Hatar man någon så hatar man sig själv

Anonym sa...

you're hot! bry dej inte om alla elaka kommentarer antingen är folk avundsjuka, eller så tkr dom helt enkelt inte om dej. ngt man får leva med att vissa inte gillar en. men det är otroligt fel att dom skriver elaka saker till dej på din egna blogg! men ta vara på människor som tkr om dej.som mej! jag ser upp till dej och tkr att du är otroligt vacker och jag älskar diit inlägg om att hitta lyckan i nuet! vilket har ändrat mitt liv totalt. thanks babe! tack för allt ditt jobb med bloggen skit kul att läsa den! pussar stephanie!

Sokrates sa...

Hehe.. Ja det är störande minst sakt! Dom har i regel inget eget liv och måste lägga sig i andras och ha åsiker om de..
På vilket sätt är de då lättast att ha åsikert om andra?
Jo att vara elak trycka ner och gnälla..
Så har det alltid varit och kan man då vara anonym eller vara flera så är det bäst!
För då slipper man ju ta konsikvenserna själv eller inte alls.
Feghet kallas det enligt mig!
Att sen tro dom är bättre än alla andra får mig att må illa.
Personerna i regel är bara avunsjuka på att dom inte ser lika bra ute eller skriver lika bra eller vad de nu kan vara..
Blir så jävla arg varje gång!

Anonym sa...

Ville bara säga att jag tycker du är skitsööt! och jag älskar dej för att du står för vad du tycker...Du vet att dom bara är svartsjuka!!!!!
Ha en trevlig kväll//Emelie

Anonym sa...

hej natacha,

det här har säkert inte med saken o göra... men kan inte du skriva en allaround bok om mode , shopping, och ja du vet som en handbok för unga tjejer? dating tips, hur man ska klä sig, betee sig och sånt? jag vet att det inte blir några lösa världsfrågor problem (som e så tråkiga ändå) en kul bok, smink tips och ja allt sånt... det hade varit kul =) en svensk motsvarighet av Vicktoria B s bok fast på svenska???

det är ingen annan känd profil i sverige som gjort det förr och jag är helt övertygad om att du e tjejen för jobbet...

varsågod för ideen ;)

kram

ps. skit i alla pappskallar, du behöver inte bevisa nått för nån

Anonym sa...

dom är bara fett avundsjuka.
vilket måste vara ganska självklart eftersom att du är en av de vackraste människorna på jorden. helt förälskad i ditt söta ansikte!

Ha det bra!
Många kramar /Paulina

Bicini sa...

Håller med dig helt och hållet! Anonyma idioter kan ju ta sig någonstans..

Anonym sa...

Jag håller med dig! Stå för vad ni tycker för jävelen! Fegisar! :)