onsdag 13 februari 2008

Dyrt vs billigt!


Steve madden varorna hittar du på www.stevemadden.com
Om man inte kan beställa till Sverige så finns det företag som vidarebefordrar varor som inte säljs till Sverige.
Ett av företagen som vidarebefordrar heter myus.com.


Puss/Nati

21 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker du verkar ha blivit rätt mkt "modeblogg" på senare tid... Jag föredrar att läsa saker ur ditt personliga liv o tankar istället..

Mer med sånt!

Puss

Anonym sa...

myus.com heter en iaf, men det finns andra

Anonym sa...

Tycker inte Steve Madden ar vidare billigt heller. Men du kanske menade om man vill ha en snygg kopia av ett storre marke?

Anonym sa...

bra tips :)

Anonym sa...

Jag älskar att du bloggar om mode, men gärna mer privata bilder på dig,dina kläder,skor,hus,hund och sånt:) Du ser såå bra ut! Och jag hoppas verkligen att du gör en videoblog snart;) HiHIH!

Anonym sa...

Hej Natacha :) Hittade din blogg genom Blondinbellas blogginlägg om dej och jag skulle bara kika in här, men fastnade ett bra tag. Tycker att din blogg är jättebra! Kul att se :)

Anonym sa...

Älskar miu miu väskan! Gorgeous!

Anonym sa...

De från Steve madden kommer snart hem till moi.. Woohoo :D Såå läckra! Men lär nog vara lite knepiga att gå i, äsch, får träna här hemma i hallen haha! Älskar dig Natacha, kör hårt! Kram /Stina-lee

Anonym sa...

Jag gillar verkligen dig. Innan var jag som så många andra tveksam (usch) men nu har jag helt ändrat uppfattning om dig. Är väl främst för att du är den du är helt enkelt. Jag får intrycket av att du inte behöver göra dig till utan bara kör på! Mycket bättre än allt vad blondinbella och c/o heter.

Kram från en liten 19årig tjej i Skåne

doremmi sa...

..finns inte steve madden i sverige också. prova på www.stevemadden.se

Michaela Borén sa...

steve madden skorna finns faktist i sverige, men utbudet är inte alls lika stort. www.stevemadden.se
komiskt att du nämde dem idag, jag bloggade nämligen om i söndags! =)
på den amerikanska sidan kan man dessutom välja vilket material/färg man vill.

Anonym sa...

Har sett många bloggar, mycket nedlåtande om dig, och ifrågasätter vad folk får ut av att skriva sånt om dig. Hur som helst tänkte jag bara säga, dem är avundsjuk till max, och stå på dig mot allt sånt. Jag tycker om att läsa din blogg. Ha en bra alla hjärtans dag! Kram

Anonym sa...

Hej! Gillar din blogg och läser den ofta. Det skulle vara kul om du la ut lite mer privata bilder på dig, kanske tom. lite äldre från innan du blev känd. Sedan kanske du kan skriva lite mer om hur din vardag ser ut, vad du gör osv? Tycker iaf du var jättesöt på den där bilden från skolkatalogen. Ha det bra!

Micha sa...

Hej. Tack för ett bra tips!! Har velat beställa jätte länge men har inte vågat då jag är rädd att åka på en skyhög tax på mina varor. Hur gör man för att beställa via myus? Hade Verkligen uppskattat svar!! Kalas blogg!

Anonym sa...

Hejsan! Har du beställt via internet? För när jag beställde från USA för nåt år sedan så åkte jag på tull avgift för 1000 spänn typ.. Har du också råkat ut för det när du har beställt?

Anonym sa...

Hoppas du får en underbar alla hjärtans dag :) kramis

Anonym sa...

Shit nu blev man sugen på att ta sig en titt shopoholic som man nu är! Hoppas du får en underbar alla hjärtans dag och tycker det är fruktansvärt tråkigt de där med "blondinbell", tråkigt men personer som måste trycka ned andra för att må bättre själv. Du är super söt!

xOxO My

Anonym sa...

www.asos.com har börjat ta in en del Madden-skor

Anonym sa...

Hejsan Natacha. Som många skriver verkar du som en jätte gullig och snäll tjej när man läser din blogg. Men har kvar bilden av dig från paradis hotell där du var riktigt vidrig. Var så elak mot Marie för att hon "var" med david men hon viste ju inte om erat förhållande. Men david förlät du direkt trots att han var den vidriga.Sedan verkade du lite "blåst" på tv vilket du inta ALLS verkar nu. Har inte kunnat släppa det utan undrar hur du ser på saken. Hoppas inte du blir ledsen känner bara att jag vill veta, eftersom jag tycker om dig och din blogg. Ha en mysig alla hjärtans dag vilket jag trorar att du får. Din nuvarande kille verkar jätte go.

Anonym sa...

hej naatscha, tkr att du är en underbar tjej!! jätte vacker. hoppas du får en trevig party kväll/ kram

Anonym sa...

Håller inte med dig... du är mycket snyggare... helt klart.. (L)