fredag 8 februari 2008

Slapp Fredag!





Idag har det varit en sån där slappdag, jag kan inte träna eftersom jag är lite krasslig.
Så jag gick till konditoriet och köpte mig några bullar istället, hehe!
Jag fick även hem ett till paket jag beställt från Stylebystars.com, man blir alltid lika glad, som ett barn på julafton.

På tal om något helt annat så har jag hört att jag har någon slags dubbelgångare, om du är den personen eller vet vem det är, kontakta gärna mig om du vill.
Skulle vara kul att veta vem det är, haha!


Puss på er!

/Nati

34 kommentarer:

adoored sa...

åh underbara klänningar! vilken storlek har du köpt dom i? massa pussar!

Anonym sa...

skönt med en slappfredag!:)
krya på dig!

Anonym sa...

Hah, det kanske är jag :) *ler*
Har köpt exakt samma blå känning, hihihih.. ;)
Men dubbelgångare e ja inte, lånar bara din stil :) så grym e du ju.
Puss Ijda

Anonym sa...

oj kryssade visst i anonym ;)
Hejj :)

Anonym sa...

Hej Natacha!
Många har sagt att jag liknar dej, så kankse är det jag hehe. Du är iaf super. Ha det bra kram Anna

Anonym sa...

tror att fler folk än man anar har dockor för olika syften hemma ;)
Men den är nog en Elvis ;)

Anonym sa...

hehe jag tror jag vet vem det är :) Många tycker Alexandra Nilsson liknar dig , hon bor också i stockholm , hennes blogg är " kissie.blogg.se " kram / amanda

Anonym sa...

kan inte du visa lite kort på ditt hus ? :)

Anonym sa...

Vet inte om det e hon du menar men tycker att du e sjukt lik en tjej känner inte henne men läser hennes blogg hon heter escadas.blogg.se du borde verkligen gå in o titta ni e sjukt lika!

Anonym sa...

Hej Natacha! Jag undrar vart jag kan hitta krämen som du tidigare nämnt, LCN- krämen någonstans. Vart finns den?

Vore snällt om jag fick ett svar, känner att jag är i behov av den=)

Anonym sa...

escadas.blogg.se ..det är inte som så att de är lika. Hon har Natacha som första bild högst upp.

Anonym sa...

Hej Natacha! Jag undrar var ni får alla fina underkläder från i FHM? Nu inför alla hjärtans dag vill jag överraska min kille med något lite extra;) Tack på förhand :)

Anonym sa...

Hej hej!
Jag undrar vad dom andra har för brytningsfel egentligen, men du är INTE lik "kissie" eller "escada". Jag tycker det var lite roligt att dom ser en likhet där..

I alla fall... ville bara säga hej egentligen!

/Marie

Anonym sa...

hehe vad roligt med dubbelgångare, nu tror jag iofs inte att det är jag för jag bor på andra sidan Sverige ;P Men har ett bra tag fått höra att jag liknar dig av många olika personer, speciellt när jag hade lite ljusare hår. Kanske finns en viss likhet =) hmmm

Anonym sa...

hej natacha. har du silikonläppar? jag bara undrar för dem är snygga!

Anonym sa...

Nånstans finns allas dubbelgångare ;)


http://www.finest.se/userBlog/?uid=25726&beid=990262

Anonym sa...

Hejsan jag vet inte om du menar min kompis för jag har skrivit hit två -tre gånger men hon är din dubbelgångare om man skall säga men hon lyssnar inte . men du kan nå henne på piffeen_@hotmail.com / ps ingen annan addar denna hon vet inte att jag skriver detta så ingen annan (: puss / V-. ps säger inte detta , såklart alla vill likna en kändis eller hur man säger men såg du att ville man skulle kontakta så..:)

Pierre sa...

Hej Peyre! Jag ska absolut inte klaga på varken dig eller din blogg eftersom jag bara har träffat dig en gång och dessutom läser din blogg. Men tänkte bara fråga om du möjligtvis kunde tänka dig att använda ett rättstavningsprogram eller låta någon annan läsa igenom innan du publicerar?
Du har VM i särskrivningar i nästan varje inlägg och det kan vara lite jobbigt att läsa. Dessutom ser jag att du får väldigt mycket skit för det. Det vore kanske skönt att slippa ta så mycket oförtjänt skit av idioter som tycker din blogg är bra men inte vill erkänna det och då klagar istället...
Ha en bra helg!
/Ferraud.blogg.se

Anonym sa...

Det finns en tjej i Norrköping som verkligen ser ut som du. Det är många som säger att dom sett dig gå på stan här fler gånger, men då har dom sett henne. Ni är alltså riktigt lika! Ni är så lika att jag är ganska så övertygad om att ni hon verkligen anstränger sig och kämpar för att se ut som du. Att det är hennes "grej". Folk kallar henne Natacha till och med. När man hör folk prata om henne säger dom "Ni vet, hon som ser ut som Natacha Peyre". Du borde kolla henne!

Anonym sa...

Till pierre!
Det finns väl ingen anledning att stava rätt eller gå igenom texten i ett rättstavningsprogram? Hallå, detta är en blogg! Då ska man kunna vara sig själv, uttrycka sig hur man vill och om man vill, även särskriva! Om du nu tycker det är så jobbigt att läsa som du säger så råder jag dig att sluta helt enkelt! Vi vill ha Natachas blogg precis som den är i orginal utan att ha gått igenom någon rättstavningsprocess! :)

Anonym sa...

Trevlig liten blogg :)
Hoppas ni får en trevlig helg...

// Putte

Anonym sa...

Vad är det för vitt smink du har under ögonen? Snälla skriv det i ett inlägg! :) Tacksam för svar, och tack för en superbra blogg!

Anonym sa...

Pierre: Gå ut och ta lite luft va. Herregud..Natacha skiter nog rätt gött i om hon så skriver en bokstav fel eller om hon råkar glömma en. VEM BRYR SIG? Läs inte om du inte fattar texten då.

PAMELA

Anonym sa...

Hej haha jag vet nog vem den tjejen i norrköping är som någon läsare syftat på. En bekant och väldigt, väldigt lik dig. Nu råkar jag också veta att den personen ville se ut som du för något år sedan. Fast nu har hon färgat håret mörkt och nog gett upp det ;P

Anonym sa...

Men herregud, ska man inte kunna på säga sin åsikt eller ge konstruktiv kritik utan att alla fans börjar skrika och gapa? Ta det lungt, jag tror inte Natascha blir ledsen om ni för en dag skulle behandla henne lite mer som en människa, istället för en gud.

Anonym sa...

stephanus.blogg.se/1199817927_stephanus_vs_
natacha.html

Hah, nu blev jag lite orolig, man kanske inte får ta bilder från google och sätta in i sin blogg? :S
Anyway, dethär är jag.
Och jag har fått höra 1000 ggr att jag är lik dej.
Så, jag skrev detta inlägg för att jämföra :D
Ha det bra, du är grym! (:
Puss

Cia sa...

Haha, vilken underbar pose du har ;)

Anonym sa...

Klockren pose! Jag tycker det är skoj att läsa din blogg om allt möjligt. Hoppas du hade en kanon helg!
tjali

Therese Olefors sa...

aw, jag önskar verkligen att jag skulle ha sådan kropp som du! och att jag någon gång kunde ta tag i miog själv och börja träna. du skulle inte kunna lägga upp tips om hur du gör för att hålla dig i form och hur du tränar och håller dig så fin som du är?

Anonym sa...

du har en sån härlig blogg skön att läsa det finns en tjej som är med på mingel bild ofta på stureplan.se och heter julia hulia satir som det står på hennes blog och på mingel bilderna http://hullan8.blogspot.com hon e jätte lik dig fast otrevlig har jag hört sen finns det en till tjej som heter Lene alexandsra som påminner om dig på kroppen och brösten sen tycker jag att elita liknar dig lite på en bild när ni är blonda och trycker tutatrna på varandra

Vad andvänder du för nr på din hårfärg? snälla ett svar!!! jag är väldigt blond och vill bli blondare

Anonym sa...

Jag har alltid fått höra att jag är lik dig. dubbelgångare vet jag dock inte. Ser inte likheten så bra själv. Men du kan ju få se en bild så kan du se om du känner igen dig i den ;)

http://f.playahead.se/5a/32baaddfb9034cbf5471f03de39e39/share/2637a17b69344d06b6795e0fad719ae8.jpg

Anonym sa...

Grymt snygga klänningar! den trukosa & rosa! vart har du köpt dom?

SugarPuff sa...

Haha, jag älskar den posen! :D

Caroline sa...

Dressen ser ut som en riktiga myskläder :) Vart kan man hitta de, iaf nåt liknande? :D