måndag 4 februari 2008

Sorry tjejer!



Har fått många frågor om Dhani ska med mig till LA.
Självklart tar jag med mig min älskling, för er som undrar.


Xoxo/Nati

37 kommentarer:

Anonym sa...

klart du ska ta med dig honom! jobbigt att ha distans..

Anonym sa...

När ska du ta ut dina implantat?

Anonym sa...

haha vilken töntig rubrik!!!!!!!!!!!!!!

Bellaa sa...

Hej Nati!

Jag undrar om du kommer blogg-a fortfarande, asså när du flyttar till L.A?

Anonym sa...

jag undrar lite angående din bröstförstoring. Du sa för ett tag sen att du skulle ta ur silikonet , blev det ändrade planer eller vad hände?

Anonym sa...

Usch, för distans :(


http://www.finest.se/userBlog/?uid=25726&beid=989808

Anonym sa...

Ni är värkligen söta ihop hoppas ni får det bra!

Anonym sa...

Ska vovven oxå med till L.A? =)

Anonym sa...

gud vad kul att flytta til L.A ni är så söta ihop:D
Ha det bra där borta, fortsätt att blogga btw;)

ha en bra dag!

Anonym sa...

du e verkligen en tönt, vem skriver så..."sorry tjejer", som att någon frisk människa tycker att din fula bleka kille e snygg...HAHAHAHA...stackars USA som får ännu en dum blondin...

Anonym sa...

Ni är verkligen inte söta ihop ni är som vilket som helst tragisk kändis par.

Anonym sa...

Förstår inte hur folk orkar ge sina elaka kommentarer. Du verkar vara en vanlig och söt tjej, lägg av med att vara så avundsjuka nu tjejer. Det är bara äckligt!

Anonym sa...

Jag har läst din blogg väldigt länge utan att kommentera, men nu känner jag att jag bara måste, jag blir så less på folk som ORKAR kommentera enbart negativa saker på en blogg, varför läser ni bloggen överhuvudtaget?
Hur kan man som människa engagera sig i att kommentera i denna blogg och skriva "Ni är verkligen inte söta tillsammans, din fula bleka kille, kommentera stavfel som natacha skriver m.m. Vem orkar??!! Stavfel gör väl alla människor, inkl en person som är känd eller hur?! Inte skulle jag orka lägga ner tid på att kommentera något dylikt! Om man nu tycker som "anonym" skriver att natacha är en dum blondin, VARFÖR orka lägga ner tid på att läsa samt kommentera hennes blogg? Tack Natacha för en rolig och intressant blogg! Gillar att följa dina äventyr! Ta vara på dig och killen! Ni ser verkligen ut att vara gjorda för varandra! Kram

Anonym sa...

Bra skrivet katja!

Zandrah sa...

Du måste fortsätta blogga även i L.A!! :) Har läst din blogg ett par ggr nu o tycker verkligen den är bra! Go girl!! :)

http://beautifulzandra.blogspot.com

Anonym sa...

Heeeey Natti :D

ASSSÅ eyy alla ni hoes som skriver massa SHIT här dra fan . ni e ba avensjuka fittor ... HAHAH

Natti du e en av dom sötaste tjejerna jag sett .. o du o din kille e skiitfina ihop .. jag läser din blogg varje dag . ursäkta om jag skrev fittor men ni e riktiga fittor .. fan ni e inte hälften så snygga sexia som nattti e hoeezz . jag vill bara sejaa lycka tilll du kommer komma långt i livet :D

// Peace&Love

Anonym sa...

Vad ska du göra i LA då? fyy vad avundsjuk jag blir! :D

Anonym sa...

Har läst din blogg ett antal gånger och förstår inte vad folk är så faschinerade över me denna blogg! I början var den jätte bra, dels meningsfull och djup och uppdaterades ofta (precis så som en blogg ska vara). Nu handlar den bara om vad du har på dig, visserligen ganska intressant då du har en del snygga kläder men detta är inget överdrivet! Trodde man skulle få lära känna dig på djupet och du verkade riktigt intressant som person i början av bloggen, visade sig dock inte vara så. Kommentaren på ditt senaste inlägg är bara så löjlig så det inte är sant! Jag tror inte att någon är avundsjuk på dig och Dhani utan att de frågar av ren nyfikenhet, precis av samma anledningar som man läser skvallertidningar ;) Men men du verkar ju vara ganska uppblåst då det gäller detta, tråkigt då du för övrigt verkar vara en go tjej.

Anonym sa...

Ta INTE ur inplantaten! Dina bröst är fina! /ferraud.blogg.se

Anonym sa...

Mycket avundsjuka här ser jag.
Antar att alla negativa kommentar kommer från ett gäng patetiska människor som sitter framför datorn 24/7 för att trakassera folk.

Gillar ni inte blogg så undrar jag hur fan ni orkar ta er tiden att skriva massa skit.Ni har inget bättre för er antar jag.

Anonym sa...

ni är såååå söta ! :D

Anonym sa...

Natacha! Förr när man bara läste om dig i skvallerpressen & liknande så var du bara en uppblåst blondin för mig. En som fått det mesta gratis tack vare sina silikonbröst.

I & med att jag börjat läsa din blogg så har jag ändrat min uppfattning om dig. Jag gillar dig! :) Du är en sådan person jag lätt hade kunnat umgås med.

Däremot måste jag bara skriva om rubriken till detta inlägg, "sorry tjejer!", jag tror att du skrivit denna rubrik med lite ironi bakom. Tråkigt att folk inte förstår det. Självklart tror jag att du förstår att folk undrar om Dhani ska med till L.A. mest för att de är nyfikna & inte för att de hade tänkt ragga upp honom samma dag som du anlänt i L.A.

Hoppas att du kommer fortsätta blogga även när du flyttat. Vad ska du göra i L.A. förresten? Jobb eller?

Anonym sa...

jag läser din blogg då och då ,and i like it!
jag tycker du och dhani är skitsöta tillsammans :)!
och jag fattar verkligen inte den anonyma personen som antydde att din pojkvän var ful, för det är han verkligen inte!
du har nog snappat åt dig en utav landets snyggaste killar ;)

Anonym sa...

FAN V va snygg du är nattis

Anonym sa...

Hej Natacha!
Läser din blogg ofta och tycker du är skitbra! :) Tänkte fråga lite om silikon. om det är okej för dig?
Jag är 17 år , fast fyller 18 om några veckor. Och jag har tänkt göra silikon. 1.Men är det någon fara sen när man får barn om det går ut i mjölken mm? 2. Vad kostar det ungefär? 3.Vilken sorts implantat har du ? 4. och finns det någon åldersgräns/ hur gammal var du när du gjorde ditt?

Skulle bli jätteglad om du ville svara på detta. Jag har letat runt på internet men jag har inte hittat speciellt mycket information om det.

Du är en skitsöt tjej, och skit i vad folk säger , dom är bara avundsjuka.

MVH Josefine :)

Anonym sa...

Vad ska han göra där? Hans "karriär" är ju inte strålande precis...

Anonym sa...

vad roligt för er, blir avundsjuk!!!! Önska jag kunde resa och göra massa kul! Men jag skaffa villa istället :) LYCKA till

Anonym sa...

Ville bara säga att din blogg verkligen är grym, och du verkar att vara en underbar människa - hade en massa fördomar om dig innan, fy på mig! Hoppas verkligen att du ska fortsätta blogga i LA, och strunt i de där kommentarerna, det är bara avundsjuka människor! Kram!

Michaela Borén sa...

fotot är taget på min förlovningsdag :) så jag slipper ju va allt för avundsjuk över att du sitter i bikini i solen, medan jag va fast här hemma.

Lyssna inte på alla avundsjuka fjortisar bara.. de har väl ingen aning om hur det känns att älska någon och bli älskad tillbaks bara.
ni är skitsöta ihop!

Michaela Borén sa...

och dessutom vill jag bara skriva till alla: Detta är HENNES blogg, den är inte till för att ni ska läsa er nöjda, eller titta på bilder- utan det hon skriver om, är saker hon vill dela med sig av! precis som alla bloggar så är det en slags dagbok. Läs om ni tycker om bloggen, eller strunta i att läsa den om ni anser den ointressant!

Och alla ni som har frågor om silikon, det finns andra platser att ställa såna frågor!

Katja- bra sagt!

Anonym sa...

Lam överskrift. Folk har nog frågat av ren nyfikenhet och inte pga att de tycker han ser bra ut. Hahahah, du är ju lite små pinsam

Anonym sa...

kommeru blogga även när du är i L.a.. skulle järna vilja veta det ? , svara på min blogg : mariiiasaiiid.blogspot.com

Anonym sa...

"Sorry tjejer!" ? Alltså det är lungt, vi slipper se honom

Anonym sa...

Gullig bild :) Ni passar bra tillsammans.

Anonym sa...

Haha, vad sött

Anonym sa...

Lite avis man blir. Flytta till LA och med Dhani. Ta vara på varandra :)

Anonym sa...

hahaha stackarn han har ju typ röd skäggstubb!!!