tisdag 12 februari 2008

Svar till Blondinbella!


Tråkigt att du måste klanka ner på andra människor, jag tycker iallafall att du är jättesöt.

www.blondinbella.se

158 kommentarer:

Anonym sa...

hon är uppenbarligen bara avundsjuk. jag tycker dels att det inte är någon fråga om vem som är snyggast av er två och dessutom är skillnaden på dig på dem korten inte alls så stor! du var jättesöt redan då. tycker hon blondinbella har blivit så jäkla bitchig. ta inte åt dig. jag tycker din blogg är jättebra och rolig ;) du verkar vara en jättegullig tjej natacha!! stor kram elin http://eliinpeliin.blogg.se

Anonym sa...

Det var inget negativt jag menade, dock tycker jag att du är snyggare nu än förut. Men det lär du antagligen själv tycka också =)

Anonym sa...

såg hennes hemsida. tyckte du va lika söt som du är nu. annan hårfärg & storlek på bysten. annars ingen större skillnad ? hon e avis ;)

Anonym sa...

Till Blondinbella :Ähhh uch vilken bitter människa du måste vara Bella.. Natti var skitsnygg i sitt mörka hår och var precis lika vacker då som nu. vet inte vem du tror att du är! Men i mina ögon är du bara en elak och liten människa .. Man kommer inte långt på att klanka ner på andra och det kommer du snart fatta.. förresten tror du på karma??? Isåfall så borde du ta det lite lungt med elakheterna.

Allt kommer tillbaka i trefallt ..

Lycka till med allt.

ÅHHH ja jag vet att jag inte kan stava men jag bjuder på det så det är ingen ide att ni klagar på det .

MVH Dompan www.dominiquelonegran.se

Anonym sa...

men hon menade väl niget illa..

Ingela sa...

Snälla nån..läs inte in en massa saker mellan raderna. Läs vad som står bara och tolka inte in massa bull.

Anonym sa...

Bra att du inte tar åt dig från något en avundsjuk tjej som har kvar mycket av högstadiementaliteten och verkligen inte har något vettigt alls att säga!

Anonym sa...

Hon är bara avundsjuk för att hennes misslyckade restylaneförsök inte gav nått bra resultat.. men hon är ung och dum... och ser hemsk ut på den bilden, köttfärsfejs.. :) Kram meee

Anonym sa...

Jag blev väldigt upprörd när jag läste Blondinbellas blogg! det är ju kränkande.

Anonym sa...

Bella tror att hon är äldre än vad hon är och uttrycker sig klumpigt så man inte förstår vad hon menar gott eller ont! Jag tycker du är jättesöt iallafall :) Hoppas du haft en bra dag :)

Anonym sa...

Fruktansvärt att en person lämnar ut en annan så i en blogg. Både barnsligt och fruktansvärt omoget. Jag tycker du är fruktansvärt söt både nu och då.. Hoppas du definitivt inte ta vid dig av vad hon skriver, och att du fortsätter bloggar då din blogg e betydligt mer intressant att läsa än hennes:) Kramar
http//:sabbe7000.blogg.se/

Anonym sa...

Blondinbella är bara avis, för hur mycket hon än opererar sig kommer hon aldrig kunna dölja hennes hemska personlighet.
Meen det var ju inte direkt schysst kommentar hon skrev här. Det är väl ändå bara brösten du har opererat? liksom färga håret och sminka sig kan väl varenda människa göra. Du var minst lika fin då som nu :)

Anonym sa...

Haha så rätt ! Blondinbella är så neej.

Anonym sa...

Ush va onödigt o hålla på o klanka ner på andra, snacka om dåligt självförtroende. Ush på såna människor!! Go natacha!!

http://linslusen.blogg.se

Anonym sa...

Blondinbella ser ut som ett gruvnylle på bilden ju. Hon kanske borde testa att operera sig lite? :)

Anonym sa...

Go Natacha! Jag tycker du är grym, med eller utan silicon.

Anonym sa...

peyre.blogspot.com

Puss(med fejk läppar ;)

/Natacha Peyre

*

"Puss (med fejk läppar ;)" STÖRT SKÖN du är :) ha det bra

Anonym sa...

Hon fattar nog inte själv att hon inspirerar tjejer till att plastikoperera sig när hon lägger fram det sådär. Man kan ta en bild på vem fan som helst från det suddiga skolfotot i nian och jämföra med en retucherad bild (där du blivit proffsstylad) som tagits fem år senare, och du kommer g a r a n t e r a t se skillnad.

För övrigt är du Natacha grymt vacker, med eller utan skönhetsoperationer. En naturlig skönhet som opererade sig i tidig ålder, då de flesta har komplex över diverse kroppsdelar. Det lyser igenom din blogg att du är en varm och omtänksam tjej.

Kram.

Anonym sa...

Väldigt bra sagt av dig tycker jag. Ingen ide och sjunka i andras nivå.

Anonym sa...

var det inte blondinbella som ville få unga tjejer att må bra? vadå, genom att klanka ner på snygga människor eller? som om dom inte skulle ha känslor som vanliga människor! tragiskt.. Jag tycker iallafall att du var lika söt då som nu! du passar nästan bättre som brunett jue :-) ps älskar verkligen din blogg, du värkar va en så härlig tjej, fortsätt så!

Anonym sa...

Tycker verkligen att tjejen äger escadas.blogg.se liknar dig!!! Titta på henne vet inte vad dt är men hon påminer och liknar dig sjuktmycke!!

Anonym sa...

det här är så himla roligt. jag skulle kunna skriva världens elakaste kommentar om blondinbella men jag tänker och orkar inte hagal skit över någon som inte ens är värd det. men du där emot natacha, du är min förebild och har alltid varit. och vacker? jeesus, JA! u är inte bara snygg, du har något innaför pannbenet och det gillar jag med dig. plastik hit, plastik dit, du är min förebild om du så skulle operera dig till en groda!you go girl :)

Anonym sa...

Måste bara säga att du är en av mina förebilder och jag tycker det är kul att du reagerar på det sett du gör mot henne. det visar att du är stark som person! fortsätt som du gör och gå din egen väg. Lycka till i L.A.

Anonym sa...

Du växer extremt i mina ögon för varje inlägg, keep up the good work!

Anonym sa...

måste bara säga att du var jätte söt innan också!!!
men du är söt nu också!
men trots allt så är det viktigast insidan!!!!!

Anonym sa...

Jag tycker hon är papetisk. Varföe ens skriva som hon gjorde? Det var ju inte direkt någon meningsfull tillhörande text. Bara onödigt. Och det var riktigt grymt av dig att tackla det sådär ist för att göra som många andra skulle gjort, ge tillbaka. Classy! Jag tycker du är jättevacker. Och det gör nog hon med.

Anonym sa...

Du var och är några hundra gånger syggare än hon någonsin kommer att bli =).... kram

Anonym sa...

jag gillar er båda! ni är grymma! =)

Anonym sa...

Uhm. Hon är inte söt nånstans!

Anonym sa...

Det är onödigt av henne att skriva så! Jag tycker du verkar vara en sådan "skön" person :D

Anonym sa...

hahaha, natacha.. du har ju humor.

Anonym sa...

peyre, driv inte nu? årets skämt att hon är söt.
hon är ful och du är både vacker,snygg,sexig, bääst!! :)

Anonym sa...

Visst är Blondinbella snygg.
Hittat en ny blogg att kolla visst.

Inte för att jag är så säker på vem du är.

Anonym sa...

Natacha, du var lika vacker då som du är nu, Allt jag ville säga, plastikoperationer kan inte göra mirakel.

Sabina sa...

Natacha du verkar vara en så underbar tjej. Du är jätte vacker . Så kom ihåg det !!! Gillar verkligen att läsa din blogg. Lycka till med L.A, massa kramar Sabina

Anonym sa...

jag tycker faktiskt du var riktigt söt innan alla plastikoperationer!! Du har ett unikt utseenede. Du hade det förut med.
Tror ändå inte det var ngt dåligt hon menade..

Kramar majda (http://majdas.blogg.se/)

Anonym sa...

fackin löv it. haha. köper din attityd, rakt av :)
å så är du såå snygg. å du sjunker inte till hennes nivå.. men de hade ja åsså köpt om du hade gjort. hahaha apgarv! ha de ! <3

http://agnesssb.blogg.se/

.

Anonym sa...

beef.nu

Anonym sa...

Jag älskar din blogg Natacha!

Anonym sa...

Hej! Har inte läst din blogg förut men tyckt du varit supersöt. Och du verkar vara hur rar som helst också! Vad ska du göra i LA? vad söta ni är du o dhani! kram!

Anonym sa...

åh, du är så jävla snygg, medans hon ser ut som fan

Therese sa...

Åh, du är så söt! Jag bevakar MÅNGA bloggar men orkar inte kolla alla varje dag, men av NÅN anledning ser jag alltid till att klicka mig in på din varje dag. Båda bilderna visar förresten att du är sjukt söt, naturligt söt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, egentligen skulle jag bara vilja skriva något som får dig glad, men det är svårt... det går inte... Men jag gillar din blogg och du är otroligt söt.

Anonym sa...

Bra svar Natti!

Tycker att du har blivit så vacker på sista tiden, med mindre smink, mörkare hår och mer kläder. Innan var du en glamourmodell med sillisar, plut och blont svall i mängden (vilket abolut inte i sig är fel, men inte så orginellt direkt), men nu ser man hur unikt söt du faktiskt är.

Kram Kia

Anonym sa...

fånigt och helt onödigt av henne att säga så!
Du verkar bra mycket ödmjukare än henne. Stå på dig!
Kram Eva

Anonym sa...

Du är så jävla grym!

Anonym sa...

Jag tror inte att hon menade något illa med sitt inlägg!

Anonym sa...

hun blir ikke en større eller bedre person ved å snakke stygt om andre, det blir helt motsatt. Det sier jo endel om henne da, når hun må rakke ned på andre uansett grunn.

Anonym sa...

Natacha, du är 100 gånger snyggare än BB, även om hon opererar sig kommer hon inte ens i närheten av din klass!

Anonym sa...

www.VeryVip.blogg.se

Anonym sa...

neeej natacha hon är inte söt

Anonym sa...

Neeeeeeeeeeej vad naiva ni är.

Anonym sa...

Kul att du valde bilden där man ser hennes bristningar och finnar....

Sandra sa...

Guuud vad sur jag blir när jag läser sådant (som "bimbobella") skrev det tyder ju bara på dålig själv känsla. Grr* irriterande.. Skrev precis ett inlägg i min egen blogg och lånade en bild av dig hoppas det inte gör något =)..
Ha en det bra girl..
Ciao!

Anonym sa...

Isabella borde komma ner på jorden.. men det kommer nu aldrig hända.. det är tragiskt att hon inte själv inser vilken idiot hon är till människa..

natacha du är snygg tillskillnad från fejkblodinen ...

ciao

Anonym sa...

Jag tycker ni är söta båda två och läser bådas bloggar flitigt dagligen.

Kram

Michaela Borén sa...

med tanke på att hon själv har det blekta håret, trycker upp brösten i kameran osv så borde hon kanske inte göra ett så onödigt uttal om dig? hon anammar ju samma stil, skillnaden är ju att det ena fotot är taget just för att brösten ska hamna i centrum, och personen ska utstråla sexi´ghet, medan det andra är ett sklfoto, för att man ska få en överblick av en klass?
Jag tycker du är oerhört fin innan operationen! som jag ofta säger- silikonbröst är snyggast utan kläder på, vanliga är snyggare med..

Anonym sa...

Jag tror inte att Blondinbella menade något illa med bilderna. Jag uppfattade det inte så i alla fall. Förstår inte hur du kan uppfatta det som om hon klankar ner på dig. Det är ju DU på båda bilderna. Var stolt istället!

Anonym sa...

att klanka ner är bara tecken på svaghet i sig själv

MI87 sa...

Klankar man ner på allt och alla beror det förmodlingen på brist av självförtroende. Det är ju inte direkt smakligt att läsa en blogg där någon trampar på sina medmänniskor. Natacha, du verkar vara en skön tjej med båda fötterna på jorden. Cred till dig :)

Puss och kram!

Anonym sa...

jag tycker du verkar vara en så otroligt jordnära människa, det går inte att inte gilla dig.
ha en bra dag :D

Anonym sa...

Synd att du ger fjanten uppmärksamhet och fler läsare.

Aja, du är skitsnygg och det tycker alla.

/Josefina

Anonym sa...

Hon är ju verkligen söt.....eller kanske inte!

http://swedenoffice.blogspot.com/

Anonym sa...

Klanka ner? Hon sa ju i princip att du blivit snygg av alla dina operationer (man blir snygg av plastikoperationer)...Orka ta allt fel! Jobba med ditt självförtroende istället för tuttarna!

/D

Anonym sa...

Det är ju en jävla dubbelmoral av "BlondinBella" som ena sekunden propagerar i sin blogg att tjejer ska vara stolta över sig själva, berömma sig själv och vara nöjd! Och andra sekunden så publicerar hon ett inlägg om att du inte var söt innan operationerna.
Det är bara en liten, liten tjej som så gärna vill bli stor. Tyvärr så går det inte vägen.

Anonym sa...

Go Natacha!
Du är grym!
Vilken storlek har du på din blåa klänning från stylebystars..
Sjukt snygg.

Anonym sa...

I can't write in swedish but I can read it and I just wanna say that what she wrote about you was mean. it's up to each of us what we do with our body and how we feel about it. and you acted nice even though she's kinda bitchy. so...go Natascha : )
and I also wanna say that my swedish is soo bad but still I do read your blog cuz I like style!
keep it that way!

Ana

Anonym sa...

Nej va tråkig hon är! Tycker du var fin & är det nu med :)

sayyid. sa...

tss. att hon ens kan orka och skriva om andra.
ännu en gg; HUR KAN HON LIGGA ETTA!!? helt sjukt.

Anonym sa...

Du är precis lika vacker nu som du var på skolkortet.

Anonym sa...

Så jäkla onödigt.
Tycker personligen att genom din blogg du verkar vara en jättegullig tjej. Jag ska inte hålla tillbaka att jag haft fördomar mot dig och många andra, tråkigt nog är det som det är:( Men har verkligen insett att det inte funkar så, man kan inte döma människor innan. Hur som hälst blev jag bara otoligt positivt förvånad och du verkar vara en helskön tjej med fötterna på jorden! Hopppas verkligen du får det jättebra i LA och du fortsätter blogga! Ha de bra kramar amanda!

Anonym sa...

Natacha! Applåder till dig som bemöter hennes omogna inlägg på det här betydligt mer classy sättet. Du är skitsnygg, och om Blondinbella (som för övrigt med sann dubbelmoral brukar tjata sig stum om hur man inte ska "klanka ner på andra") mår bättre av att skriva sånt där är det hennes problem. Fortsätt göra din grej!

Anonym sa...

Gud vad bella ska klaga på alla, jag tycker ärligt att du ser precis lika dan ut när du var liten som nu förutom hårfärgen och brösten då. Men du var ju lika söt i ansiktet då.

Jättebra blogg föresten, keep it up:)

Anonym sa...

Svar till Blondinbella som säkerligen läser detta med tanke på att hon inte har annat för sig:
OCH? Ja, hon har opererat sig, återigen - och?
Du borde verkligen göra det, du ser ut som miss piggy, Natasha var ju jävligt söt innan alla operationer också. Sen var det säkert sånna mobbare som du som kallade henee planka osv så hon föll för grupptrycket.
Om man kan förändra sig till det bättre med operationer - varför inte? OM MAN HAR RÅD! Orka vara en hater, fast ser man ut som du så...Undrar faktiskt vart du fått all luft ifrån, inhalerat en heliumballong kanske? För inte ens vackra människor tycker så gott om sig själva som du gör. Herre jesus, hur kan du ha så många läsare? Alla borde sluta läsa denna patetiska sida. DU ÄR PATETISK!... Hört Timbalands låt "kill your self"...Inte? Lyssna på
den, du kanske finner inspiration. //Diana Pietrzyk

Anonym sa...

Härligt skrivet! Go Natacha.

Anonym sa...

men gud va fjäskig du är nu lilla bella.. hoppa ur Natachas röv och väx upp!

Anonym sa...

Varken Bella eller Natacha är snygga!

Dominigue KRAM KRAM

Anonym sa...

Heeeeej:)
Duu har alltid varit sööt :) men maan blir snyggare me tiden de e ju klart :P hahahaa.. sen finns de ju andra som är lite avundsjuka .. men dom kan man inte görta nått åt.. de skulle vart kul o se på hennes bilder när hon typ gick i 7:an :D HAHHAHA ..
men me ha en fortsatt bra daa du:P

Anonym sa...

HAHAHA du är klockren! du är mogen och har självdistans medan bella har lite att jobba med där.

Anonym sa...

aaw, that was big of you. I most say Ive grown to admire you after reading your blog, you seem like not only a beautiful person but a gorgeous personality. And I totally agree, you were pretty back then aswell!

Anonym sa...

Äh, inget att bry sig om, acne-Bella är bara svartsjuk på dig för ditt utseende:)

Anonym sa...

Natacha, du är alltid snygg då som nu. Tänk på de! älskar din blogg btw

Anonym sa...

haha fan, tummen upp!!
bra svar till den där något idiotiska typen.

Anonym sa...

Jag tycker att du var hur söt som helst innan också! Och om hon nu kunde se att det var du kan du ju uppenbarligen inte ha förändrats så mycket? "Blondinbella" är ju uppenbaligen bara en liten omogen, svartsjuk tjej som inte kan bli glad för andras lycka och framgång! Du är toppen Natacha! :)

Anonym sa...

1-0 till dej när det gäller ödmjukhet=)

Anonym sa...

Men allvarligt dina bröst är ju helt overkligt stora till din lilla smala kropp. Men blir nog bra när sillisarna ryker.Om du sedan slutar visa tuttarna i herr tidningarna ska jag börja ta dig seiöst. Tycker du var söt på den gamla bilden.

Anonym sa...

du är så gullig, Nati ,med en sådan självdistans. Jag hejar på dig i alla lägen. stora kramar från Siri

Anonym sa...

Den fjanten är inget att bry sig om! Tycker hon borde komma ner på jorden den lilla flicksnärtan! :P

Anonym sa...

Aldrig förstått mig på folk som klankar ner på personer dom inte känner. Bättre hålla käften stängd om man inte har något positivt att säga. VackraBlondinen tycks dock vara en mästarinna på att skapa uppmärksamhet kring sin egen person. Senast med den debattartikel i Expressen.

SKONILSSON GRUPPE sa...

ZNAP! :D

Anonym sa...

Åh, vilken snorunge blondinbella är.. bara namnet blondinbella? Go peyre!

Anonym sa...

Du är alltid söt, då och nu :)

Anonym sa...

Du är lika söt nu som då :)

Anonym sa...

håller med dig!

Anonym sa...

Tycker det är löjligt att klanka ner på andra människor så där... men du e mogen och visar hur saker ska gå till! I like that :)

Ha en underbar dag

Love Beccis

Anonym sa...

Hon är så sinnesjukt avundsjuk bara! Men du tar det bra tjejen!

Anonym sa...

Jag kollade upp det där på b-bellas blogg. Jag förstår inte hur du kan anse att det är att klanka ner? Det var väl mer en komplimang. som att säga att någon är snygg i håret efter en klippning? OBS - jag varken försvarar henne eller sympatiserar med henne i allmänhet (ej heller menat att jag inte gillar henne). p.s: gillar din blogg skarpt i övrigt.

Anonym sa...

Nu var du ändå för snäll, hennes läppar ser förjävliga ut och hon tror bara at hpn är något. Till skillnad från dig som verkligen ÄR en naturligt vacker tjej =)

Anonym sa...

Bella är inget annat än en patetisk och tragisk människa i mina ögon!

Anonym sa...

skillnaden mellan er är att du nati är snygg, den där bruden ser ju för taskig ut!

Anonym sa...

Det roliga är ju att hon ser mer fejk ut än vad du gör...

Elin Tiger sa...

avundsjuka är verkligen fult på nära håll Blondiebella!

Elin Tiger sa...

Nati:
är det inte copyright på bilderna hon lagt ut på dig? eller har hon köpt rättigheterna?

Anonym sa...

Så man får inte kritisera nån om man inte själv är snygg? Skrev hon ens nåt om utseende? Ni är så ytliga. Som att det var en överraskning att peyre opererat sig?

Anonym sa...

hon är ju asful.

Anonym sa...

Var inte såna hyenor.

Anonym sa...

Bra, Natacha !! Så himla skönt att veta att du inte slår tillbaka på ett moget sätt :) YOU GO!

Anonym sa...

Fan du va skitsnygg på den gamla bilden o de är du fortfarande :D alla förändras ju. Hon är bara avundsjuk. Tycker det är hemskt att tjejer ska klanka ner på andra tjejer i onödan :( det är tyvärr väldigt vanligt har jag märkt...

Lychee sa...

Går inte att kommentera inlägget på hennes hemsida? why?

Anonym sa...

Rätt tänkt av dej å bara strunta i henne, den tjejen vet ju inte va hon snackar om! mvh din fan

Anonym sa...

Haha ja, titta bara på hennes fina ansikte ................
Du är mycket sötare.

Anonym sa...

Brukar läsa hennes blogg. Men det var sista gången! Kommer läsa din lite oftare istället- du har en mycket goare attityd i din blogg:D
Go girl!

Anonym sa...

tja, ännu ett tecken på att man vill hävda sig, och men en snabb överblick på denna Bellas blogg så kan man bara konstatera att henes ord inte väger tungt.

Anonym sa...

du är så jäkla snygg både nu som då natti kram debbi

Anonym sa...

Om jag skall vara ärlig så tror jag itne att blondinbellas inlägg var ironiskt utan snarare helt ärligt då hon ganska ofta brukar förespråka plastikkirurgi, men i Sverige "där det är fult att göra det alla vill göra men inte har råd att göra" kan det lätt uppfattas som ironi.

Anonym sa...

Men har du bett om hennes åsikt? Vem fan är hon att lägga upp bilder på dig och kommentera ditt utseende?

Blir så jävla trött på den där tjejen. Kanske dags att börja växa upp och bli lite ödmjuk,"blondinbella".

Du är och har alltid varit vacker.

Anonym sa...

"tänk vad snygg man blir med operationer" !!?? vaa, asså du har ju bara förstorat dina bröst, inte gjort en total makeover,.hon verkar ju inte veta vad du gjort/inte gjort. hur många ser ut som de gjorde på högstadiet/gymnasiet. man får ju hoppas att hon ändrar sig efter hon växt upp och lämnar de stadiet bakom sej,. GOO Natacha!!!

Anonym sa...

Men guud!
Blonda bella är en liten fjortis som bara putar med läpparna vart hon än går! Att hon anser sig vuxen när hon håller på som hon gör begriper jag inte!
Go Natacha!

Anonym sa...

va tvungen o lägg min kommentar också , tyckte blondinbellas blogg var bra, men just det inlägget gick över gränsen . Kränkande . . tror inte hon skulle tycke det va så kul om någon la ut en gammal bild på henne . .
ah tkr som alla andra att du är jätte söt natacha !

Anonym sa...

Jag tycker du var och är en otroligt vacker kvinna! och du verkar även vara en otroligt fin människa på insidan, !

Kan man operera sig för att bli det?

för isf skulle isabella behöva göra en, !

Fortsätt med det du gör, =)

Anonym sa...

Tycker oxå att det e tråkigt men åh andra sidan tyder edt på komplex!

Anonym sa...

Riktigt bra svarat!
Jag tycker också du verkar vara en riktigt bra tjej, lite märkligt då jag brukar avfärda de flesta stureplanstjejerna rätt hårt. Jag har mina fördomar, kul att se en tjej som tar kål på dem :).
Stå på dig för allt och alla du älskar här i världen, och lycka till i LA!

Hälsningar Jen

Anonym sa...

Catfight hehe ;)

Anonym sa...

Jag uppfattar det inte som kritik från Blondinbellas sida. Inte som beröm heller... bara ett påstående att Natacha har ändrat sig sedan klasskortet. Och det har hon ju...

Ja, vem har inte förändrat sig på några år. På klasskortet hade jag permanentat hår, och inget smink. Idag har jag rakt hår och knallrött läppstift. Det ser helt klart annorlunda ut!!!

Anonym sa...

Jag tycker att du var söt både innan operationerna och som du är nu ! Jag förstår inte varför man ska hålla på att trycka ner folk, så drygt.

Anonym sa...

att du inte vågar säga något dummt tillbaka? lixom vad känar du på att vara snäll mot henne?

Anonym sa...

Jag tror inte nödvändigtvis att hon menade något elakt med det hon skrev. Kanske bara att du är sötare nu, men det är ju en smak sak. Själv tycker jag du är vackrast i mörkt hår.

Hon har ju heller inte skrivit att du såg dålig ut innan operationen och nya hårfärgen.
Är man en offentlig person så får man räkna med att folk diskuterar ens utseende.

Det där tycker jag var en fis i rymden! Hon är ju för plastikkirugi och använder dig som ett bra exempel.

Glad alla hjärtans dag

Anonym sa...

Bry dig inte om henne! Du är en jättefin o gullig tjej, så det så!

/Johanna

Anonym sa...

När jag först läste vad Blondinbella hade skrivit, så var min första tanke verkligen "inteligenten sitr i hårfärgen på denna brud".
Natascha är enligt mig en jätte söt och gullig tjej. Vare sig hon e blond eller brunett.
När bella slänger ur sig en sådan kommentar så får hon sig själv att framstå som om hon alltid sett ut så som hon gör, men sorry darling i mina ögon är du inte så fin som du tror att du är. Allting handlar inte omutsidan utan även om insidan och det tycker jag du ska ta in. För mig är du en liten 17 årig förvirrad brud som försöker vara äldre än vad du är, genom att skriva om saker som att du fick känna på utelivets baksidor av droger och alkohol när du var 14 osv.
Natasha din blogg är grym enligt mig fortsätt med det du gör många kramar Elin!

Anonym sa...

hahha, klockrent :)

Anonym sa...

så bra sagt!

/www.confessionsbyme.blogg.se

Anonym sa...

Hur orkar man ens vara så ytlig som blondinbella är? :S det är sånna personer man skrattar åt, och alla rövslickande "läsare" som liksom håller med henne! Hon har uppenbarligen inget liv, därför hon måste hitta på nått att skriva om. Stackars människa!

Anonym sa...

Det skriker bara avundsjuka, natacha! Inse det bara. =) må gott! / www.hellofina.blogg.se

Anonym sa...

jag måste säga att jag har inte varit förtjust i dig innan, jag har antagligen bara varit avundsjuk på att du haft allt som inte jag haft, rent utseendemässigt. men du har verkligen vuxit i mina ögon och jag har läst din blogg och du är ju som vilken människa som helst.
men jag tycker du är stark som inte tar åt dig av det isabella skrev, för det hon skrev var väldigt onödigt och överdrivet och allmänt töntigt, du är bra som du är :)

Anonym sa...

Hon är avundsjuk. Coolt av dig att inte svara med samma stil :)

tycker f ö att du verkar vara en mycket mer sympatisk, trevlig, jordnära och SNYGGARE tjej än "blondinbella"

Anonym sa...

Aww :P

Anonym sa...

Fyfan du är bra peyre! Så jövla bra att du inte bitchar tillbaka, då är åtminstone en av er mogen. Trots alla hennes "vuxenpoäng" :)

Anonym sa...

jag gillar dej jätte mkt, gillar din blogg iaf. blodinbella kan dra åt skogen! hon är ju fortfarande en fjortis på 17 år, och det kan inte vara lätt de.

Anonym sa...

ni är lika fula båda två

Anonym sa...

Förmodligen gör Blondinbella sådär bara för att få uppmärksamhet och reaktioner. Hon vill ju ha så mycket publicitet osv jämt så hon verkar vara villig att gå hur långt som helst!
INget att ta åt sig av det hon skrev (inte för att jag tror du gjorde det), vem bryr sig när inte hon är direkt snyggast! Men okej, alla är ju olika... hon borde bara komma ner på jorden lite och inse vad man kan skriva och inte.

Anonym sa...

du visar verkligen att du är på en så mycket högre nivå än henne. du är supercool natacha! you go girl! hon måste antagligen skriva lite sånna saker i sin blogg ibland, annars så är det ingen som vill läsa! :)

Anonym sa...

bella måste ha damp eller adhd, eller så tycker hon att all publicitet är bra publicitet.

sen är det ju lite skumt också med det hon skrev, för bilderna är ju helt olika. vem ser ut som ett utklipp ur ngn modetidning när man går på högstadiet ? även om jag tycker att du ändå representerar den lilla skaran av folk som blir bra på skolkort :) och dina bröst ?
vafan.. jag hade typ Akupa i 7-8:an, nu har jag D, utan operationer.

allting är relativt, nått hon borde lära sig
bella skrev ett riktigt adhd inlägg alltså, iq under 70 med noll livserfarenhet.

/miff stickitup.blogg.se

Anonym sa...

uäääää...blondinbella kan slänga sig i väggen. mår illa bara av att titta på henne och jag har sett ett och annat under mina dagar i sthlms uteliv.
det räcker med dom primadonnor som vi redan har, dom andra ( ex blondinbella) skämmer ju bara ut sig!

Anonym sa...

Gå in på min blogg och läs om hur det är att vara 14år och mamma och även om annat kring att vara mamma och ungdom.

http://viungamammor.blogg.se

Anonym sa...

Strongt att visa vem som är mognast. jag tycker du är supervacker och en bra förebild!

kram

Anonym sa...

HON ÄR SKIT FUL :D

Anonym sa...

Du är jätte gullig och verkar vara en rolig person att vara med :)

Jag skulle inte ha något emot att stöta på dig på en fest, måste vara kul att dansa och festa loss med dig :)

kramar

Anonym sa...

Jag skrattar åt den där tjejen. Vissa människor fattar inte att skönhet sitter i ansiktet.Visst kan ett långt ljust hårsvall göra en mindre fager människa lite mer attraktiv, men det är långt i från allt. Jag ser att just denna flicka Isabella Löwengrip saknar all skönhet man kan ha. Hon har visserligen bra hud. Men tyvärr har inte blonda svenska tjejer nå got djup i sina ögon det bara bleka fransar och tom blick. På de flesta bilderna har hon kilovis med make up men förgäves man ser hennes tomhet ändå. Näsan skulle behöva 2 eller 3 retucheringar innan den skulle kallas för godkänd. Läpparna är övermålade och pannan osymetrisk.Hon har push up och kläder som ser alldeles för trendiga och moderna som passar hennes kroppstyp och utseende, trender är inte för alla. Man kan säga att detta ända attraktiva med hennes utseende är hennes hår. Kvinnliga drag i ansiktet är inte hennes starka sida heller.Hennes blogg är dessutom inte särskilt djup eller rolig. En sann skönhet är du och indiska skådespelerskan Aishwarya Rai och Charlize Theron. Natacha du verkar vara en urhärlig brutta med huvudet på skaft och skinn på näsan. Hoppas det går bra för dig och Dahni (som jag såg varje dag i Gärdesskolan när jag gick där ,han hade bruna dreads förut visste du det ?) Pussar och Kramar Anna och Alex

Anonym sa...

halloj! fan vad alla som kommenterare här är elaka...?! Hmm.. well..Läser din blogg i bland natacha, underhållande och bra läsning, spännande lixom :) Kram, Eva

WWW.EVASRIDDLE.BLOGG.SE

Anonym sa...

Men gud va ful hon var! jag läste hennes inlägg. jag tycker inte att du blev snyggare efter operationerna, jag tycker du är lika söt både innan och efter! och läs alla kommentarer blondinbella fått, alla tycker som jag.

Dennis Alexis Hellström sa...

Skit i henne. Hon vill bara provocera. :)

Anonym sa...

du är snyggare!!!!!!!!!!

Anonym sa...

hon är avunsjuk, du är sååååå snygg!

Anonym sa...

hon är avunsjuk, du är sååååå snygg!

Anonym sa...

synd att hon har acne i ansiktet och är riktigt ful på riktigt.

Anonym sa...

isabella är ett acnebarn som tror sig för mycket "lala så äre när man är 17 oc hredan jobbar inom politiken lalala". vill bara spy fort jag ser henne i skolan

Anonym sa...

Du verkar vara en så trevlig tjej!

Anonym sa...

Haha.. hon blondbinbella är PATETISK och inte för att vara taskig men hon liknar en gris och det är uppenbart för ALLA att se , hon är så grymt avundsjuk , det är helt sjukt.. Löjligt att man ens kan vara så avundsjuk .. gah , du är så jävla vacker men det vet du redan om:) puss på dig / Petronella.<3

Anonym sa...

DU ÄR MYCKET FINARE OCH BÄTTRE ÄN HENNE =)

Plus din blogg är så mycket mer än hennes tycker mer hon skryter å har sig men ja hon e ju trots allt bara 17 år...

Tack för mig å kram på dig Natacha


http:///kexsmulan.blogg.se