torsdag 13 mars 2008

Godis-dag!





Igår hade min kompis Dee sin "äta vad man vill dag" och eftersom den dagen är min dag varje dag så hängde jag på när hon skulle köpa massvis med godis och massa annat gott.
Dagen började med att vi åt Thaimat och sen tog vi en fika, efter det åkte vi hem till Dee och goosade med hennes super söta lilla vovve och vräkte i oss godis.
Det ända jag kunde tänka på medans vi åt allt godis var hur hemskt det hade varit hos tandläkaren, dit vill man inte igen :)





Puss Puss/Nati

24 kommentarer:

Anonym sa...

haha, söt liten hund

Anonym sa...

haha "den dagen är min dag varje dag" störtskönt. har oxå försökt hålla mig till en dag i veckan men det funkar inte. ingen självdisciplin här inte! :)

Anonym sa...

Hej! Ville bara säga att efter att ha läst din blogg har min uppfattning av dig totalt förändrats! Såg på Fråga Olle igår också, stackare som blev slickad på handen. Haha! Nämen, du verkar ju vara som vilken tjej som helst. Trodde verkligen inte att du skulle ha båda fötterna på jorden. Önskar dig all lycka i framtiden! /sandra

Anonym sa...

Fan va gött att ha ät vad man vill dag och ändå va så snygg och smal som dig :D

Anonym sa...

http://fashionistahouse.blogg.se konstiga killar alltså

Anonym sa...

Vilken otroligt söt hund.

Synd att man inte såg dig på Laroy igår

Anonym sa...

Hej Natacha! Såg dig på tv igår och ja jag blev överaskad. Fick en helt ny bild av dig det var positivt att se. Jag har ju ingen annan bild egentligen, då jag inte har en aning om ditt liv/tankar/känslor. Men jag tycker ändå det var väldigt upplyftande att se. Så skulle jag bara söka runt lite på dig och hamnade här på din blogg. Kul:) Nu kan jag passa på att säga till dig direkt att jag blev grymt irriterad på den slämmiga killen bredvid dig i soffan igår på "Fråga Olle" (ett program jag aldrig annars följer). Karlar som inte kan hålla sig i styr alls! (vissa då) Men du tog det bra och du kändes väldigt harmonisk genom rutan. Ha det kanon. Kram.

Anonym sa...

Hej natacha! Vill bara säga att din blogg är jättehärlig, läser den så ofta jag kan. Undrar bara lite saker;
Vilken gymnasielinje gick du? Har du någon mer utbildning utöver den? Och vad jobbar du som?

puss

Emelie sa...

Vad sugen jag blev på godis! Tur att jag snart ska ned till affären :)

Anonym sa...

Nej usch för tandläkare! Har riktigt tandläkarskräck själv så.. Jätte bra blogg förresten! =)

Anonym sa...

Heej Natacha!

Du mååååste svara, har inte läst din blogg på ett tag för att jag inte haft tillgång till data, så jag fick läsa igenom hela nu hihi:D Iallafall, Såg en bild på dig från ELLE galan, du hade på dig en underbar klänning, Bh formad upptill, lila/blå i siden. Jag har letat efter en sån så länge nu, men hittar inte det någonstans. Fanns det fler färger, och vart kan man hitta en sån? Skulle uppskatta om du svara. Kram Diana :)

P.S älskar din blogg, ceep it up!

Anonym sa...

haha den hunden ser ut som han har åkt cabbe i 200 km/h. Kissade nästan på mig när jag såg honom. Men sjukt söt va han! ;D

Anonym sa...

Hvilken rase er hunden?
Svar TAKK!:)
Du virker som en nydelig person!
Hilsen ei litta norsk jente

Anonym sa...

Vad härligt med en sån dag ! Vilken gullig hund !

Anonym sa...

Jag är godisälskare no.1 utan tvekan!
o det där såg riktigt gott ut! mmm så frestad just nu!

Anonym sa...

Måste bara säga att din blogg är härlig! Har helt ändrat min uppfattning om dig! Du är ju en härlig tjej med fötterna på jorden som skriver om vettiga saker :)
Ha det så bra!

Anonym sa...

mm va gott !

Anonym sa...

hahhahahahahaha det ser ut som att hunden sitter i drag, se till så han inte blåser bort hahahhaaha

Anonym sa...

Vad heter caféet där ni fikade?
Kram

Anonym sa...

Hej, din vän Dee... Är det hon som är e-types dansare????

Anonym sa...

hej! du är min nya IDOL, om man kan kalla det så! tack för att det finns såna som du som balanserar ut alla knasbollar i kändisvärlden! :D

Anonym sa...

när ska du ha ditt utförsäljning av din garderob här i bloggen?:D min kompis talade om det för mig men jag har ännu inte sett något?

Anonym sa...

Hmm, ser att det är flera som skrivit det jag tänkt skriva, men.. Det är synd att man inte får HÖRA (ser dig gör man ju överallt=P) dig mer än vad man gör. Jag har inte tyckt att du verkat riktigt klok. Men efter att ha läst din blogg i ett par veckor nu så har jag ändrat uppfattning totalt. Jag såg dig och Dhani som ett väldigt ytligt par förut men nu tycker jag att ni verkar så gulliga och du verkar vara en väldigt rar tjej och bra vän. Din omgivning har en himla tur.=)

Massa kramar och ta hand om dig i USA. /Frida Linköping

Anonym sa...

HAHAHA SÅ sjukt söt/rolig hunden ser ut! Är det din? :D