söndag 9 mars 2008

Snart ett år!!!





Snart fyller jag och Dhani ett år.
Gud vad snabbt tiden går och vi är kärare nu än någonsin.

Tänkte kolla med er vad ni tycker att vi ska göra på våran ett års dag, har ni lite tips?

Tycker att det är så gulligt att Dhani har varit förtjust i mig sedan 2003 då han såg mig på en fest på Cafe Opera.
Hur gulligt är inte det!!

En grej vi har tänkt att göra när vi fyllt ett år är att tatuera in varandras namn på handleden.



Puss på er/Nati

134 kommentarer:

Anonym sa...

Gulligt, tidigt kanske med tatto . . fast .. nu är ju ni trots allt sjukt kära och man blir lite kär i eran kärlek när man ser er på bilder och hur du skriver.. äh spelar nog ingenroll vad ni gör..ni verkar iaf ha de så mysigt iaf.. ni är ju så sjukt söta

Anonym sa...

Grattis, ni är supersöta tillsammans!

Anonym sa...

Om man gör slut, och hittar en ny kärlek, uppskattar nog inte om det står ett ex's namn på handleden..
Man kan istället tatuera in datumet man blev tillsammans eller något liknande :)
grattis!

Unknown sa...

Åh vad roligt! jag å min pojkvän har snart varit tillsammans i 5 år trots att jag bara är 18 år, så himla roligt! tatuera in varandras namn på ett annat språk så blire lite med personligt å så kan man dra en vit lögn om de skulle gå åt skogen med förhållande vilket jag inte tror.. ge varandra en utmaning med belöning i 1 år present.. Kram johanna

Anonym sa...

middag uppskattas väl alltid? helst hemmamiddag tycker jag. simpelt men mysigt. skippa tatueringen, man kan väl visa sin kärlek på andra sätt?
/ peutetre.blogg.se

Anonym sa...

Hej Natacha. Grattis till er båda.
Jag tycker att ni ska hitta på nånting tillsammans nånting ni båda tycker om att göra.
Tatuering nja, det är nånting jag inte skulle göra, specielt inte bara efter ett års förhållande..
Vad händer om det tar slut? vad skulle din nya kärlek sägen?

XOXO // Caroline

Anonym sa...

Så himla gulligt att han varit into to you sen 2003, ja. :D Däremot ska ni helst inte tatuera in era namn, det är som en slags förbannelse för förhållanden... Dem tar alltid slut kort därefter. :/

Grattis på den uppkommande ett års dagen. Ni är så söta tillsammans. Så snälla dont get that tattoo ;D

Anonym sa...

Kanske lite väl drastiskt att tatuera in varandras namn efter 1 år! 1 år är ju ingenting i förhållande tid. Så avvakta där tycker ja!

Anonym sa...

Ga ut och at middag, ta in pa hotell for natten och morgonen efter sa kan ni gora "par-spa" behandlingar...typ par-massage (pa hotellet alltsa)...eller varfor inte aka pa en romantisk weekend till Italien/Paris/London?

Anonym sa...

Ni är himla fina tillsammans, grattis! Men tänk igenom det där med tatueringarna. Visst är det fin tänkt, men tänk på att en tatueringen sitter hela livet såvida man inte tar bort den med laser och får ett fult ärr.

Din blogg är väldigt underhållande, kram!

Anonym sa...

En romantisk resa tycker jag att ni borde åka på, få lite lugn och ro och bara rå om varandra. Tatuering är också fint men tänk om... kanske kan ni tatuera något annat som är ni :-)

Anonym sa...

Natacha vart får man tag på ett par Frankie B jeans?

Du och Dhanni är super söta ihop ;).

Anonym sa...

Jag är ett levande exempel på att tatuera namn inte är att rekommendera! Jag tatuerade in mitt ex initialer en gång, men bara nåt år senare tog det slut och jag var tvungen att tatuera över den! Det må vara fint, men inte smart, -egentligen!!?

Anonym sa...

Jag tycker att du och Dhani ska boka en kärleks semester någonstans! :D

anna wintour sa...

Tatuera sitt namn är unikt tycker jag angelina jolie gjorde så med sin dåvarande kille.

Är ni förlovade nu?

Anonym sa...

på min och sambons 1årsdag var vi i new york :) ska också tatuera in namnen på oss, men det gör vi hellre om vi gifter oss, efter det. man vet aldrig liksom. men vi ska tatuera in föralltid och förevigt på handleden.. :) grattis till snart 1 år!

Anonym sa...

Håller med de flesta...namnen e lite dumt...även om man älskar varandra osv osv så kan det ju faktiskt gå käpprakt, vilket jag hoppas att d inte gör för er...och man kan ångra vad som helst...
tatuera hellre in datumet, eller något symboliskt...något som ni bara vet liksom, ni kan ju även skriva det på ett annat språk, kanske arabiska, alviskt (sagan om ringen språket), typ om ni har en grej att alltid ge varandra en speciell blomma eller något.

Anonym sa...

jag tycker som dom flesta andra här, tatuera inte in namnen, det är jättegulligt, men det är som en typ av förlovning tycker jag, bara det att en ring går att ta på och av, vilket inte en tatuering gör!
men ni kan typ, åka med en kryssning, en liten weekend resa eller något! :)

Anonym sa...

ge honom en utmaning, en typ av skattkarta där vinsten är någonting du vet att han uppskattar, bara något litet och personligt så han vet att du uppmärksammat någon liten sak han sagt, eller något större som en resa eller nåt :) grattis.

Anonym sa...

Tatuera in varandra namn efter bara 1 år- inte speciellt smart

Anonym sa...

Tatuera inte namnet på handleden skulel jag råda er! Om du absolut vill ha namn så ha de tpå ett lite diskretare ställe. Eller tatuera in ett hjätra eller något ist för Dhani, hans hjärta liksom.. som han kanske ritat eller likn? =) Sorry för långt inlägg men har en kompis som tatuerade in namnet på en kille på handleden och de gjorde slut så hon fick tatuera över de tmed ett stort svart hjärta o det är inte fint =/
Kram

Anonym sa...

Jag och min pojkvän åker till Paris på ettårsdagen om ett tag, kommer bli supermysigt och jag hoppas ni får det med!

VikingBull sa...

Grattis till kärleken:) Men skippa tatueringen.. Även om ni är säkra på varandra nu, så kan man inte garantera att läget ser likadant ut om ett eller 20 år, och då ångrar man nog den där tatueringen skapligt mycket. Jag funderade faktiskt på att tatuera min killes namn eller initialer, men sen tänkte jag till, tänk om han går och är otrogen om 5 år exempelvis, inte vill jag se hans namn på min kropp då livet ut ;)

Anonym sa...

Vad kul att ni är kärare än någonsin!
NI är ett mycket vackert par iallafall, men det har ni väl aldrig hört förut. ;-)

Tips är att inte tatuera in varandras namn... även om det känns som ni kommer vara tillsammans forever just nu.

Mvh Sandra

Anonym sa...

Áh vi har skrivit varandras namn på handlederna och det är skitsnyggt och känns mycket bra!

Anonym sa...

vad mysigt det låter, ett år o fortfarande på rosa moln ! Wish u the best !!!

lol vad alla är negativa (kanske, kanske håller med alla, men tror man gör bäst i att tiga - guld)

Anonym sa...

Till Dhani:
Snälla kan du komma och hälsa på i Jensen Västra igen! O ta gärna med din söta flickvän! :) Var skittufft att du kom dit förut tycker jag! :D Dessutom kan du hälsa din syster att hon är jättesnäll! :)

Anonym sa...

ni är supersöta tillsammans!

Anonym sa...

Hej :) Jag är 18 år och gift med världens underbaraste 20-åring. Vi tatuerade in varandra namn efter tre månader och förlovade oss efter fyra månader, nu har vi snart varit gifta i två år och vi är ännu mer kära nu än när vi träffades! Så med det vill jag ha sagt: go for it! Känns det rätt så gör det. :)

Puss!

Anonym sa...

Vafan get the tatto:) OM det nu mot all förmodan skulle ta slut så kan man alltid tatuera över eller ta bort den... Jag ska tatuera in min sambos namn, har redan mina barns på vadera handled. Tycker det är en gullig sak o göra:) Åhh grattis förresten:) Kram

sabbe7000.blogg.se

Anonym sa...

Ni kan ju alltid tatuera in nån symbol istället för era namn, kanske lite bättre ifall ifall de skulle ta slut.. De har jag och min pojkvän tänkt göra iaf :) Ni e iaf hur söta som helst ihop, lycka till! XoXo/Thestoryofjennie.blogg.se

Anonym sa...

åh, va fint! Grattis! Ur kollt med tatueringen och så sött!

Anonym sa...

kul för dhanis ex att du skriver att han var förtjust i dig under tiden dom var tillsammans.

Anonym sa...

Ha en picknick om vädret tillåter. :D

Anonym sa...

GRATZ!!!!!!! Fråga om han har lust att blogga..!!

Anonym sa...

hej! jag tycker absolut inte att ni ska tatuera er namn.. kanske första bokstaven osv men inte namn... jag själv var tillsammans med en kille o tatuerade in hns namn i nacken! tog slut o då stod man där med ett namn o ingen kille.. o då var jag ju självklart tvungn till att tatuera över! men på er ett årsdag tycker jag att ni ska ta en weekendresa till paris eller venedig... hade varit mysigt =)) ha det fint och grattis till er dag

Anonym sa...

Grattis! :D Ni är så söta tillsammans!

Tänk ifall ni skulle få ett barn tillsammans, snacka om att barnet skulle bli supersnyggt! Haha, rolig tanke bara...

Ha en bra Söndag!

Linda Liisanantti sa...

grattis :)

Anonym sa...

Oj tatuera namn är något jag aldrig skulle göra, framförallt inte efter ett år, hehe
Men ni är väldigt fina tillsammans, lycka till! åk till thailand vettja! ;)

Anonym sa...

"kul för dhanis ex att du skriver att han var förtjust i dig under tiden dom var tillsammans."

haha håller med. är det en kille man kan lita på då?

Anonym sa...

Nej gud, tatuera inte in era namn! Ni är unga och nu ska man inte tänka så men ändå, om det tar slut, hur kul är det att ha tatueringen med hans namn då? Gör istället typ bara ett hjärta som symboliserar er kärlek men inte ett namn så...

Anyway grattis ni är så snygga tillsammans!

Anonym sa...

åk på en romantisk resa till någon varmt och fint land :)

Anonym sa...

stackars dhanis ex när du skriver sådär.. och kan du verkligen lita på honom och på att han är kär i dej om han var förtjust i en annan tjej (i dehär fallet du) när han var tillsammans med sin f.d tjej??

Anonym sa...

varför håller du på och leka fjortis på alla bilder?? pussmun och peace märke och allt du gör.. det är så ofräsht tycker jag, du beeter dej som en 13-åring som är i sin värsta fjortisålder. skämms du inte när du lägger ut sånna bilder??

Anonym sa...

Jag tycker det är super gulligt med en tatuering! Och får väl passa på att säga grattis, ni är super söta tillsammans!

Anonym sa...

efter ett år?? du kommer att lära dig så mycker mer om honom än vad du vet nu... det är ju helt nytt ju! jag har varit tillsammans med min kille i snart ett år nu och det känns ju som om det kommer hålla förevigt på rosa moln men tänk lite på vardagen också...

Emelie sa...

Aah, man vet aldrig hur länge ett förhållande håller hur kära man än är och hur starkt det än känns... Så tatuera inte in någonting. Det går ju iofs att ta bort men det blir ett fult ärr istället och tja.. Mitt råd till er är att iaf inte tatuera in något namn :) Men lycka till och god fortsättning eller hur man säger ;) /love

Anonym sa...

jag tycker nog inte att ni ska tatuera in namnen på handlederna, även fast man är hur kär som helst så vet man faktiskt aldrig vad som kan hända.

Jag tycker att ni kan åka på en resa som ni aldrig kommer glömma! Om ni har mycket pengar så borde ni ta ledigt och åka på karibienkryssningi 8 dagar, det har jag gjort och det är helt otroligt.

Om ni bara vill göra något vardagligt så skulle deet vara sött ifall ni typ gjorde någonting åt vvarandra och typ spenderade en hel dag åt saker som ni inte brukar göra. Gå på nåågot roligt museum eller nåt :P

Anonym sa...

Grattis! :) Det måste ni bara fira!
Din blogg är skitbra! Läser den varje dag. :)

Anonym sa...

Så kärt & grattis...

Ett tips är ju faktiskt att man bara tar hand om varandra gör en helkväll men god middag, lite skön musik och att man kanske skriver något direkt från hjärtat... Allt behöver ju inte vara så himmla "lyxigt" hoppas du förstår vad jag menar.

De här med tatto hade jag absolut skippat så fall kanske vars ett smycke med ingraverat namn eller liknande. (typ kärleks förklaring)

Kram

Anonym sa...

Jag förstår hur kul och gulligt det känns med att tatuera in era namn och så. Men snälla tatuera inte in era namn!! Hur kära ni än är nu så är det inte kul att ha sitt ex namn på handleden, tro mig. Jag gjorde samma sak på armnen när jag var 20. Nu är jag 30 och gift med en annan kille. Han tyckte inte att det var så himla kul, och inte jag heller. Så nu har jag ett fett ärr på armnen istället :/ önskar att jag hade tatuerat något annat istället. Så det är mitt tips till dig, tatuera er på handleden som en kärleks grej, men tatuera inte hans namn utan ett hjärta som är tillägnat till honom eller något som påminner om honom:)

Jag menar hur mycket du än älskar honom så vet du aldrig om du är tillsammans med honom hela livet,och om du nu veet det så tatuera in hans namn när du är 40 år istället ;) men något sött hjärta med kanske ett d eller något, helt klart att du ska! :D kramar från frida, hoppas du lyssnar på vad jag säger!

Anonym sa...

oj, ett år bara..Känns som ni vatt ihop i 100 år.. Men nej, inga tatto,, det är du väl tillräckligt mogen för att förstå själv... Man vet aldrig vad som händer senare i livet, och ni är unga båda två... Varför tatuera in varandras namn? Räcker det inte med att ni har "riktigt" kärlek? Känns mer som att man ska bevisa ngt med sånna löjliga tatueringar.. och bara efter ett år också...

Anonym sa...

hej söta natacha,

det är super gulligt att ni vill föreviga era namn på varandra men GIRL DONT DO IT!!!! SERIÖST! DONT ! DONT!

ta nån symbol eller nått, eller tatuera varandras namn på indiska, kinesiska... men inte så alla ser va de står. DU KOMMER OCH ÅNGRA DIG! den dagen ni gifter er kan ni tatuera men inte nu.

men det är ändå ditt val och önskar dig all lycka till med allt eftersom du verkar vara så gullig och fin personlighet.

puss

Anonym sa...

ett tips, tatuera hellre in ngn slags symbol som bara ni förstår, ist för namn. kärleken kan vända närsomhelst, även om man absolut inte tror det.. tyvärr är det ju så. =( har själv erfarenhet av att vara riktigt nära att tatuera in ett namn, men det var tur att jag inte gjorde det, för det tog slut sen. han var otrogen! så även om er kärlek idag är stark som en björn, tatuera in en symbol ist. inge roligt om ni sorgligt nog gör slut en dag o så måste ni ta bort tatueringarna med lazer. :/

Anonym sa...

grattis! :)

Anonym sa...

SKIPPA TATUERINGEN, NI E INTE 14, FINNS ANDRA SÄTT O VISA SIN KÄRLEK PÅ :)
kram

Anonym sa...

Gud ni är så sjuuukt söta tillsammans. Ni ser kära ut på varenda bild. Snyggt par dessutom!
puss

Anonym sa...

Jo, taturera in era namn. Strunta i vad dom andra säger, visst det kan ta slut, men va fan man lever bara en gång i livet. Alla är så rädda för tatueringar, men går det åt helvete så behöver man inte tatuera över det, man kanske vill ha kvar det som minne, men man kan faktiskt tatuera över det om det vore så. Annars kan ni göra som jag och min fästman, vi funderar på att tatuera in första namnet i den andres bokstav. Som jag, jag heter Emelie, då tatuerar han in ett E och jag gör samma sak fast med första bokstaven i hans namn =)

Anonym sa...

Grattis! :)
Men tatuera in namnen? Även om ni är 100% säkra på varann och er kärlek, så kan man aldrig veta vad som händer i framtiden! Namnet sitter ju där föralltid.
Jag menar, dem som gifter sig tänker ju att det ska vara för evigt, men tänk hur många skilda människor det finns i världen.

Anonym sa...

Tatuering efter ett år, är nog lite vän överkurs.
Men en symbol som ni har tsm är nog klokare,man vet aldrig hur det kommer se ut i framtiden..
Fira eran 1:års dag med en romantiskt resa :)

lisa sa...

Väldans vad många det är som leker minimorsor och dumflarklarar N och D angående tatueringarna.
Det är väl deras val och jag misstänker att både N och D har hjärna nog att välja själva.

Anonym sa...

Ni är det perfekta paret! :)

Vilket märke är dina solglasögon och vad kostade de? GRYMT snygga!

Anonym sa...

Känns det bra borde ni tatuera in namnet, vill inte låta negativ när jag tycker att ni inte ska IFALL det tar slut. Jag tycker att ni båda ritar nåt litet fint, kanske et personligt hjärta som ni skriver första bokstaven brevid, det hade varit fint, behöver ju bara vara ett litet hjärta, och sedan kan ni fylla på med resten av bokstäverna om ett par år!

På eran ettårs dag borde ni göra något speciellt, en resa eller liknande. Behöver ju inte vara någon lång resa, och du bör planera den med honom så inte båda planerar en överrasknings resa!
Sen borde du ge han något som påminner om första tiden tillsammans, hade varit rätt gulligt. Om du nu har några sånna minnen. Det är ju så olika från person till person.

Ni är så söta tillsammans!

Anonym sa...

Mmm... tatuering, nja...

Jag hade en pojkvän en gång i tiden som hade sitt exs namn intatuerat på just handleden. Inte så kul.

Men grattis till kärleken!

Anonym sa...

Ett av de största "misstagen" man kan göra är att tatuera in sin älskades namn, jag säger det inte för att vara negativ eller av tron att erat förhållande skulle ta slut någon gång, men what if..

Anonym sa...

Tatuera inte in namn! Ta istället en symbol som ni båda gillar och som ni skulle kuna tänka er att ha även om det tar slut. Även fast man inte vill och att det inte känns så nu så kan det faktiskt ta slut

Anonym sa...

Grattis till 1 års dagen! Men det kanske är lite tidigt med tatuering eller? man vet ju aldrig hur framtiden ser ut liksom. Tatuera in något annat som betyder mycket för er, ett kina tecken eller datumet ni blev tillsammans eller initialerna kanske? lycka till!

Anonym sa...

Åh , ni är nog Sveriges sötaste par :) Jag kan inte komma på ngt sötare par liksom !
Jag har inget tips , för jag tror att det nog blir bäst om ni bestämmer er själva för vad ni ska göra , så blir det nog mest personligt !
Gillar din blogg jättemycket !
Kram

Anonym sa...

åhhh gumman ni är ju bara för söta, tycker ni ska göra det , eran kärlek är stark , love you pusssss Dompan

www.dominiquelonegran.se

Anonym sa...

Tatuera in era namn efter ett år tillsammans? Visst, ni är jättekära men ett år är ingenting! Var lite smartare än så va?

Anonym sa...

âh grattis! men inga taueringar!!

Anonym sa...

Jag och min man har varit tillsammans i 9 år och vi har fortfarande inte tatuerat in varandras namn! Tänk till lite! Tonårsdravel!
/Linna

Anonym sa...

Jag var tillsammans med en kille från Mexico en gång. Då tatuerade jag in en liten indianfjäder som en symbol för vår kärlek. Nu är jag gift med en annan man och tatueringen är istället en symbol för min ungdom och vad som hände då. Tatuera symbler istället, om det inte håller!
/Tara

Anonym sa...

Grattis, himla roligt :) Men, en tatuering är nog ingen smart idé kanske. Om det skulle ta slut i framtiden så tror jag nog att du kommer ångra dig. Men följ ditt härta så blir det bra =)

Anonym sa...

Du har skrivit så mycket fint om Dhani, att han fått dig att förstå att du duger som du är och att du verkligen fått känna dig älskad för din personlighet och inte dina bröst tillexempel.

Så varför inte tatuera in namnet? Det kommer ändå alltid påminna dig om hur lycklig du var just då. Jag tycker ni passar perfekt tillsammans och jag tvivlar inte en sekund på att det kommer bli en lycklig historia mellan er. Sköt om dig!

Anonym sa...

Vore jag er skulle jag nog ta o tänka en extra gång på d där med tatuering, en jättegullig idè annars men tänk liksom sen.. Du kommer ha den hela livet och den kommer aldrig gå att ta bort. Gör något annat istället. Förlova er eller bara ha ett smycke som bevis för eran kärlek :)

Anonym sa...

Grattis! Snart är det 2 år för mej å min kille så måste hitta på nå kul då :P

Ett tips bara, tatuera er inte än, vänta tills ni passerat 3 eller 5 år. Inte för att ni inte skulle va kära eller nåt, men man vet aldrig. Fa på bungyjump tillsammans eller res sista minuten resa till någon megaexotisk plats! Typ mexiko eller sydamerika/afrika :)

Anonym sa...

håller med alla andra som tycker att tatuering är en väääldigt osmart ide! däremot kan ni ju, som alla säger göra någon symbol som symboliserar den andra personen:) mycket bättre. jag själv är sugen på att göra en symbol i nacken, men jag vet inte vad. något som symboliserar mej själv:) ni kan ju alltid gravera på något smycke, t.ex ett guldarmband där ni skriver något på (någon mening som passar er) + den andra personens namn & det datum ni blev tillsammans på :) ha det bäst :}

Anonym sa...

Grattis till er båda.Jag tycker att ni ska hitta på nånting tillsammans middag eller något liknade.

KRAM!

Anonym sa...

Gå på spa, käka någon god restaurang eller något sånt :)

Anonym sa...

åh så söta ni är!! hoppas att det kommer hålla i sig nu och föralltid!!

Anonym sa...

Jag och min pojkvän vad dökära i ca 6 år och tatuerade in varandras initialer efter 3 år tillsammans. Vi trodde det skulle vara vi två för evigt men efter 6 år tog det slut. Att ha hans initialer tatuerade på min kropp är något jag djup ångrar idag! Vårt förhållade tog slut på ett tråkigt sätt och pga det vill jag inte ha något med honom att göra och på så vis är det hemskt att ha tatueringen kvar.
Bingo har väl ditt namn intatuerat, inte så roligt för hans fru kankse..

Så tänkt över det en extra gång! Er kärlek blir ju inte starkare för att ni tatuerar in varandras namn!

Anonym sa...

vad mysigt! Jag och min pojkvän hade nyligen våran ettårsdag vi med=) Grattis till er båda!=)

Sött att tatuera in era namn, väldigt fint gjort tycker jag. Visst kan förstå hur många tänker med att man gör slut kanske, men det finns så skickliga tatuerare som kan göra över en sådan sak. Och man ska verkligen inte gå in i ett förhållande med inställningen att det ska ta slut.

Så jag tycker det är en riktigt bra idé med namnen!=)

Anonym sa...

tycker de e lite omoget av dig att påpeka att dhani gillat dig sen 2003, när han haft ett långt förhållande sen dess. hoppas du att hans ex läser eller så att hon ska må dåligt över det? barnsligt..

Anonym sa...

Ni är ju så jävla snygga!

Anonym sa...

jag håller med du e skit barn´slig

Anonym sa...

HORRRRAAAAAAAAA

Anonym sa...

Åh, såklart ni ska tatuera er! Om ni nu inte väljer respektive namn kanske nu kan tatuera in varsitt hjärta! Du har en jättefin blogg och vilken vriden bild man har fått av dig genom media! Du är jättesöt! Lycka till med 1:års firandet!

Anonym sa...

Jag hade nog också väntat med att tatuera in namn. Gör ngn symbol istället, ett hjärta eller liknande på handleden. Och om ni inte är förlovade, varför inte förlova er på ettårsdagen? :)

Anonym sa...

tatuera inte in något namn .. symbol iställe t inget namn tänk .. asså TÄNK OM det tar slut.. va gör man då liksom?

Anonym sa...

Nej! Det är ju så wannabe Beckhams (el Chippen-Oksana...)
Gör nåt originellt!

Anonym sa...

Min kille och jag bestämde oss för att skapa en årsdags tradition, nämligen att åka till ett nytt land varje år :) hittills har vi hållt det!

Anonym sa...

Tatuera varandras namn efter endast ett år känns lite riskabelt. Vänta ett par år med det, första året är ju bara en smekmånad.

Anonym sa...

Jag tycker att det hade vart jättegulligt, men kanske inte sen om ni hittar nya (om ni nu gör det) så jag tycker att ni ska tatuera in varandras namn i kina-tecken kanske. ingen vet ju enda vad det står? :)

Anonym sa...

det mysigaste jag kan tänka mig är nog att ta in på ett fint hotellrum, beställa upp mat och mysa :) rummet ska helst ha jacuzzi eller något annat lysigt så man kan mysa jätte mycket!

Anonym sa...

Grattis ! :)
Ni är verkligen fina tillsammans..
Detdär med att tatuera in varandras namn, det kanske inte är världens smartaste grej.
Med tanke på att det kanske inte håller för evigt, eller om något händer mellan er och så.
Värt att tänka på iaf, tycker jag.
Tack för en bra blogg annars! :)

Anonym sa...

Åh, nej.. tatueringar är inget bra val dirket. spelar ingen roll hur kära ni är nu, tänk er för där! Gör något annat gulligt istället, en upplevelse eller vad som helst!

Anonym sa...

grattis, riktigt söta tsm!

Anonym sa...

trevlig kille. ja trodde att han hade tjej då? eller dom kanske inte va tillsammans så tidigt?

Anonym sa...

Ni är verkligen Sverige sötaste par, måste bara säga det!

Anonym sa...

tatuering på handleden är verligen sjukt snyggt! Men kanske lite jobbig med ett namn, Men jätte Grattis i förskott, hoppas dagen blir kanon!

Anonym sa...

Nej, nej, nej. Inga tatueringar. Ni må älska varandra och visa den kärleken på ett annat sätt. Inte genom tatueringar. Du vet aldrig vad som kommer att hända. För er egen skull, gör det inte.

Anonym sa...

man ska aldrig aldrig tatuera in nån annans namn.
om det inte handlar om typ syskon eller föräldrar osv såklart.
men aldrig ens partner. man vet aldrig när det tar slut. du är inte den första som säger att det kommer att hålla föralltid..

Anonym sa...

hatar dig för du har den snyggaste pojkvännen någonsin. han är för jävla het alltså!

Anonym sa...

inga tatueringar! jag tycker ni ska åka på någon semester till ett varmt land och enbart ta hand om varandra :) eller varför inte låsa in er i 3 dagar och mysa till det rejält hemma istället!
'
hoppas ni kommer på nåt skoj!
önskar er all lycka till, sötare par får man leta efter.

kramar! ssooffiiee.blogg.se

Anonym sa...

Skippa tatueringen, sånt ångrar man bara i alla fall efteråt. Hur stor är sannolikheten att det är ni livet ut? Tänk om.

Anonym sa...

sött som tusan ;D

Anonym sa...

Vad ni än gör på eran ett års dag så tatuera er inte, för det första är det ruskigt fult med tatueringar på handleden, IAF PÅ TJEJER!! sedan så KAN det ju faktiskt ta slut, även om man inte tänker så och känner så...

Anonym sa...

meeen NEJ!! att tatuera varandras namn är det sämsta man kan göra!!! tro mig det göt ont att ta bort!!! kolla angelinas tatuering den sysns fortfarande!
förlova er istället om ni är så kära!!
överraska honom! typ åk gocard gör något skit kul! hoppa bangijumpe (heter det så)tillsammans. gör något galet! sånt kommer man alltid ihåg!! snarare än att bara gå ut och äta, det gör ju man annars liksom!

Anonym sa...

Hejsan!

Håller med en hel del talande här. Att taturera in namn är lite tidigt.
Men det är en fin idé =)

Jag tänkte på en sak, har A-teens skiva, och man hör ju ofta den där Promised myself på radion, vad tycker Dhani om det? Då va han ju en liiten pluttpojke å nu har han växt till sig rejält ;)

Anonym sa...

Va gulligt!.
Du kanske har kommit på massa andra mysiga grejer, men ni kanske kunde senare ligga & prata minnen, & de kan ni göra på ett sätt att ni tar fram en tärning så slår en utav er, Om det kommer upp en trea tex, så ska du säga tre minnen, Sedan är det hans tur &så fortsätter ni så. Det är alltid gulligt att höra vad han kommer ihåg & vad du kommer ihåg.
Kanske låter töntigt, men de e rätt mysigt på ett sätt :)
Lycka till!

Anonym sa...

johnny depp, angelina jolie, tommy lee, pamela anderson, kim stewart, och många fler har alla tyckt att tatuera in partnens namn (eller annat) har varit en bra íde.. men det är det inte

Anonym sa...

Grattis till er! Ni kan tatuera in era namn eller nåt som kännetecknar ert förhållande fast på ett finurligt sätt som kanske ingen annan än just ni förstår :) lycka till med allt! kram

Anonym sa...

ååh va mysigt, vilket datum?
jag och min kille firar ett år den 25:e =)

Anonym sa...

ditt namn kan betyda något som tex orkidé, och då kan han göra det istället för att skriva ditt fullständiga namn. Nu kanske han inte vill ha en blomma men du förstår hopaps jag ;)
Lycka till och Grattis!

Anonym sa...

ooh va kul o vara nykär!!! jag o min opjkvän har varit tillsammans i 4 år o nu har jag tatuerat hans efternemn på hebreiska, trotd att vi planerar att gifta oss osv osv så finns fortfarande risken för att det kan ta slut, så det kan vara ganska smart att i sånna fall tatuera det på ett språk som få kan läsa eller som någon annan skrev, tatuera in datumen med kanske romerska siffror! o juste, jag o min sambo åt ute på en fin resturang sedan hyrde vi en film och mös hemma i soffan, det var betydligt mysigare än exempelvis bio eller något där man är ute bland andra för såhär kan man fokusera enbart på varandra! Lycka till hoppas ni får det mysigt och minnesvärt!! Ciao

Anonym sa...

Massa grattis! Smart är dock att göra en tatuering av vad som helst, osen göra så att inte hela tatueringen blir ifylld, och det som inte är ifyllt bildar ett namn. svårt att förklara. Men blir jättefint och bara att fylla i om ni (mot alla odds) gör slut :) bara ett tips! Puss

Anonym sa...

Grattis, grattis.. Men kanske inte så smart med namn tatueringar.. För man vet ju aldrig. Men ni vet ju bäst.

Anonym sa...

Asså eftersom alla vet att ni e tsm nu så spelar det ju ingen roll om ni tatuerar in det, om ni skulle göra slut så vet alla vem du har vatt sm med ändå,. på det sättet spelar inte en tattoo nån roll,. men skriv inte bara Natacha,. utan älskad av natacha det är gulligt!

Mitelska sa...

Fira ett års dagen med en härlig kyssning, hur mysigt som helt ju!

sandramitelska.blogg.se

Anonym sa...

Eftersom det verkar som att ni har tänkt på att tatuera er och det trots allt är ni som är tillsammans och inte någon annan med er, tycker jag att ni ska göra det. Jag har själv min älsklings namn tatuerat på min kropp och kommer aldrig ångra mig....

Grattis sötisar till 1 år iallafall.

Anonym sa...

Grattis, ni är verkligen jätte söta tillsammans...

Hoppas ni får en riktigt bra 1årsdag..

Kram / Marie

Mariiereling.blogg.se

Anonym sa...

Ni är supersöta tillsammans!! :) Önskar er all lycka!

Slippery Salamander sa...

Det är få förunnat att hitta kärlek överhuvudtaget. Om det känns rätt med tatoo då why not. Om jag själv hade haft en tjej som du hade jag förmodligen gjort ditt porträtt över hela ryggen och sedan srivit "hon är min tjej".

Anonym sa...

Gud så söta tillsammans, grattis! :)

Anonym sa...

Hej.
Ja tror inte han är ensam och ha varit förtjust i dig. =)
jag såg dig i trelleborg för en massa år sen. Love with first sight. ;)

Anonym sa...

förtjust en längre tid skulle det ju stå =)

Anonym sa...

bättre att inte göra tattueringen blir för jobbig att ta bort sen, Jo gulligt sen 2003 kanske, men man måste ligga i en jämn balans utseende mässigt ochså det är viktigt!

Anonym sa...

Nej inte tatuera namnen!
Men däremot något som är speciellt för er, ett datum, en plats, något ni brukar säga kanske?

Anonym sa...

gör en gnuggistatuering ;)

Anonym sa...

Naaaw.. Du & Dhani är sååååå fina ihop! =)

Puss puss

Anonym sa...

Grattis =D

Hmm det med tattoo är lite hums.. Ingen tatuerare gillar att göra det heller. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 4 år, båda har tattos sedan tidigare och INGEN av oss skulle ens fundera på att tatuera in varandras namn.. Möjligtvis att han skulle kunna få en blomma på magen men inget mer =P hehe.. För tänk OM ni skulle göra slut!!

Anonym sa...

Nya david och victoria beckham :) grymt söta

Anonym sa...

solglasögonen, vart är dom ifrån? himla fina! pusskram