onsdag 5 mars 2008

Who i are!


Hej!
Jag heter Natacha Peyre och jag har opererat om hela kroppen.
Fettsugit varenda del på min kropp för annars hade jag inte kunnat vara så smal, dessutom har jag bytt ut hela mitt ansikte som i filmen Face off.
Och för er som inte visste så har jag bokat en tid för att låta en hjärnkirurg spruta in hjärnceller, för det var tydligen helt tomt i huvudet och anledningen till det var tydligen mina siliconbröst , det var dom som orsakade det.
Och för er som inte visste så ska jag börja i Svenska 2, eftersom jag inte kan skriva.


Ni får gärna tro på det här för det rör mig inte i ryggen.
Jag vet vem jag är och det vet mina vänner med.


Puss/Nati

148 kommentarer:

Anonym sa...

Who i are?

bra engelska,

Who i am? menar du väl?

Anonym sa...

Det verkar som att du bryr dig när du skriver ett sådant inlägg.

Anonym sa...

till er som kommenterar elaka saker, varför lägger ni ner tid på att läsa Natachas blogg isåfall? Natacha e en super go tjej med fötterna på jorden. Klaga på vädret eller något annat istället...U go girl för att du är den du är! Puss

Anonym sa...

Hej Natacha.

Jag har helt ändrat uppfattning om dig nu när jag läst din blogg. Du verkar vara en jättesöt och omtänksam tjej med båda fötterna på jorden!

Hoppas du får en fortsatt bra vecka!

Anonym sa...

bra skrivet

Anonym sa...

hej natacha.. hade någon nånsin läst min blogg så hade jag nog också fått elaka kommentarer mm. haha ;) bra om man kan skilja på verklighet och bloggkommentarer. de verkar du kunna. skratta åt de. men sen ska du suga åt dig allt positivt du får höra. tycker jag iallafall. Du verkar vara en riktigt vettig och härlig tjej. Och jag tycker du är skitsnygg. är ju verkligen tråkigt patetiskt med dom som lägger tid på att såga. dom kan ju inte ens låta bli att läsa din blogg haha

Peace out !

Anonym sa...

mediterranean style - hört talas om ironi nångång? Ironi...?

Anonym sa...

men snälllaaaa. till: the mediterranean style .. var nog de som va hela grejen.. irooniskt menat.

Anonym sa...

Att vara en offentlig person kräver dessvärre att man inte tar åt sig.

Människor är avundsjuka typer och givetvis får du som söt, ung tjej som en gång varit en stadgad person i utvikningssvängen en massa typer som tycker du är ett oerhört störningsmoment.

Att du dessutom verkar vara en fin och mysig människam med fötterna så mycket på jorden som det går i en storstad - ja, det stör nog ännu mer.

Men jag tycker du verkar hantera det bra. Att ha genuina vänner som vet vem man är och en omtänksam familj är det enda som räknas.

Och det verkar du ha.

Tycker du det blir för otrevligt får du helt enkelt lägga ner bloggen.

Men jag tror du växer med uppgiften.

Skit i avundsjuka och elaka typer!

Oftast sitter sådana människor i en liten bunker av bitterhet och önskar inget mer än att ha stora delar av det du har i ditt liv.

Alla är vi olika - när ska folk förstå och inse det underbara i just det?

Ha en trevlig kväll!

Vänligen
Stina

Anonym sa...

Hej Natacha!

Du är bäst!
Alla som tror på det du skrivit är bara inkompetenta, ytliga, själviska personer.

Jag älskar att läsa din blogg, är helt beroende. Du verkar vara en helt underbar person med ett gott hjärta.

Jag tycker särskillt om dina klädtips!

Rock on!

Kramis//Madde§

Emelie sa...

You go girl ^^ Bra skrivet.

Anonym sa...

förstår verkligen att det blir jobbigt ibland med alla negativa kommentarer osv, speciellt om man har en dålig dag. men försök att bara ta åt dig av allt bra och av vi som gillar dig! alla som läser din blogg har ju intresse av dig, och dom som lämnar elaka kommentarer osv, det är ren avundsjuka. tjejer är rätt bra på att vända sin avundsjuka till att vara elaka. bry dig inte! som du skrev, du vet ju själv hur du är och det vet dina vänner också. och jag vet hur många som helst som bara tycker jättebra om dig! stå på dig och lycka till med allt!
kramar Hannah

Anonym sa...

Jag har alltid diggat dig natacha;D kommer alltid göra. u rock!

Anonym sa...

hahah så jävla bra skrivet :)

Anonym sa...

Hi. Hvilke foundation bruker du ? og hvordan er du så tynn ? : D

Anonym sa...

Hej:)
Tänkte bara säga att innan jag hittade till din blogg så trodde jag att du var ett riktigt exempel på en "dum blondin". Men nu har jag börjat läsa din blogg varje dag och det är en av dom bra sakerna jag gjort i mitt liv. Jag har det ganska jobbigt nuförtiden, skolkar mer och mer och jag tror även att jag är gravid men när jag läser din blogg glömmer jag allt och bara ler. Du verkar vara en så bra person, smart, en bra förebild och helt enkelt en sådan som man vill ha som bästis. Fortsätt så, ha det bra:) Kramar en 14årig läsare

Anonym sa...

men The mediterranean: jag antar att Natascha tagit det frân Timbalands lât, the way i are...

Detta var ett rikitgt bra inlägg Natascha! du kunde inte ha vânt pâ världen mer!

Anonym sa...

Jag har sett bilder på dig när du var yngre och inte hade opererat dig för ett tag sedan och du var vacker då också. Skillnaden är att du har opererat dig lite vilketr är en sak man gör som man tycker själv och du har konstaterat att du vill ta bort brösten. Hjärnan hänger inte på utseendet i huvudtaget och du verkar smart.

Anonym sa...

Haha the mediterranean style
tänk lite längre än vad näsan räckar tack!

Anonym sa...

jag hoppas att ingen har skrivit så , FÖR DÅ E FOLK SJUK I HUVET.. men jag tycker du e bra natti, fortsätt med det, ta inte åt dig av vad dom säger!!! you go girl :)

Anonym sa...

Ärsch! Bry dig inte om dem som skriver elaka saker! Jag hade fördommar om dig innan jag började läsa din blogg, men jag tycker att du motbevisat dem. =) Fortsätt som du gör! Dessutom, en blogg är väl inget svenska/engelska prov utan mer som en offentlig dagbok? Och där får man väl skriva precis som man vill? man börjar ju tröttna på alla som skriver elaka saker överallt...

Anonym sa...

You rock girl! Kort och gott!

;)

Ha en fortsatt bra vecka!

Chipp!

Anonym sa...

tycker du är blåst!!!!!!!

Me sa...

Haha, så jävla klockrent inlägg!
Det är så sant det du skriver, att du själv och dina nära vet vem du är är det enda som spelar någon roll!
De som skriver elaka kommentarer är bara bittra och avundsjuka.
Jag diggar verkligen din blogg, och tycker du verkar vara en grymt go tjej :)
Keep on rockin'! ;)
/Sanna

Anonym sa...

Jag tycker du är skit ful, men alla har olika smaker på allt, som vissa kan tycka jag e ful och vissa tycker jag e snygg,,
men ett fel på dig är du tror alla tycker du är snygg tycker du är skit ful,,,,

Anonym sa...

Who i are? Hahahah. Who i AM ;)

Anonym sa...

Jag tycker du verkar vara en grym tjej och så tycker nog de flesta av dina läsare! Det kallas rätt o slätt svensk avundsjuka..tyvärr ett sorgligt beteende som är väldigt vanligt i det här landet. Fortsätt o stå på dig!

Anonym sa...

sååå trött på if´dioter som dig, som knullar på tv sen blir känd patetisk,,, såna som dig ska inte kalla sig kändis va fann,,har du för talang,,
jo juste visa sig naken för alla killar,,,hahahaha
synd om din killeee för det han han ,,
har alla redan setttt


uschhhhhhhhhhhh

men men det är olika vad folk tycker om och vill ha

Anonym sa...

You go girl!

Anonym sa...

Har lääänge läst din blogg.. och du ska verkligen INTE ta åt dig vad andra skriver om dig... Du är verkligen en underbar tjej.. Har gillat dig ända sen jag såg dig åp Paradise Hotell, och säger baa You go Girl.. Tycker du är väldigt vacker och smart. Så ta hand om dej nu gumman..
Kram kram

Anonym sa...

orka bry sig om hon skrev who i are? du skrev who i am? man kan skriva: who am I? Så sluta klaga.

Anonym sa...

Hej, har följt din blogg sedan start. Är lite lat att lämna kommentaren, då jag inte orkar logga in;-)

Jag gillar din blogg, den är precis lagom, inte för ytlig o inte för djup.

Så jag gillar dig som du är:-D

/Emilie

Anonym sa...

Bra sagT! You Go Girl! Och till alla er småtjejer med inget liv! Jag visste inte att det här var en "vem som stavar bäst" tävling!

Anonym sa...

Jag måste bara få srkiva dethär.
Jävla idioter det finns, jag förstår inte varför alla ska vara så hatiska? Jag har aldrig och då menar jag ALDRIG haft fördomar mot dig har alltid tyckt du va skit snygg och jag vet inte men ja har känt på mig bara att du är en bra tjej. När jag fick höra att du har en blogg började lästa och jag har hängt med nu flera månader och jag är helt fast! Natacha du är en sjukt bra tjej och ta inte åt dig vad folk säger, dom är bara störda i huvet rättare sagt AVUNDSJUKA! jag kan inte nämna en tjej som inte skulle vilja ha något du har! Och ingen kille skulle banga på dig heheh PUSSS loove !

Anonym sa...

att man ens ids hacka på någon på grund va hur man skriver någonting är hur löjligt som helst. alla förstår väll ändå vad en menar?

Sara sa...

jag tycker du verkar vara en underbar person och jag hoppas du skiter fullständigt i allt som alla avundsjuka människor skriver om dig och till dig. gå din egen väg, det är de som visar hur smart och äkta man är.

Anonym sa...

Hej!
Natasha lyssna inte på de taskiga kommentarerna. Jag måste bara säga att innan jag läste din blogg trodde jag du var helt "annorlunda" eller vad man ska säga. Men nu har jag ändrat uppfattning, du verkar vara en jätte snäll och go tjej och som har båda fötterna på jorden. Och din blogg är hur bra som helst, läser den varje dag :)
Keep up good working
Kram

Anonym sa...

Har alltid gillat dig Natacha. :) Du är som en slags inspiration och förebild. Nu menar jag inte att jag ska operera brösten som folk tror att man ska göra om man så lite som ser dig. ;D <3

Anonym sa...

Jag har bara en uppfattning av dig som en väldigt inteligent och jordnära tjej. (:

Anonym sa...

När man ser bra ut och är en offentlig person får man räkna med smutskastning, men det är bara avundsjuka.
och vi blondiner får tåla det helt enkelt!=) Huvudsaken är att du själv vet vem du är. Ta inte åt dig!
Efter att ha läst din blogg lite så har jag fått uppfattningen om att du är en snäll och jordnära tjej.

kram på dig //Jessica

Anonym sa...

angående ditt medelande llängre upp så verkar det precis som att det e någon som har sagt det till dig. och jag måste bara säga att jag absolut inte fattar mig på folk som kan va så omogna. jag tycker att du e sjukt ball / cornelia eriksson

Anonym sa...

En liten hilsen fra Noooorge!

kom tilfeldigvis inn på bloggen din via andre blogger. har hørt om deg før ja, og jeg synes bloggen din var kjempebra.

og klesstilen din er jo fab. og jeg som innbilte meg at de fleste jenter med store pupper har en tacky og trashy stil, haha... søt og feminin stil har du!

jeg lurer bare på om du er helt svensk?

,, Klem

Anonym sa...

kjære natacha. Bare vær deg selv og ikke bry deg om hva andre mennesker mener. De er bare sjalu, for du har ikke skrevet noenting ille i din blogg som skulle tilsi at de skulle plage deg slik. Lykke til:)klem silje fra norge

Anonym sa...

Brukar inte kommentera, men brukar läsa här titt som tätt. Idag läste jag även kommentarerna. En komentar var riktigt roande -"Tycker du är blåst!"
Vem lämnar en sån kommentar? Sitter vi i sandlådan eller? Haha!
"Du är dum" eller "jag tycker du är ful" hör hemma på den nivån också. Såna komentarer man rycker på axlarna åt. Vem bryr sig?

Snälla väx upp! Kom iallafall med något som tar, något som svider! : ) Något du funderat ut själv, kritik som är underbyggd. Kom inte släpande med ngn gamal klycha som du hört ngn annan uttrycka. "Jag tycker du är blåst" säger mer om den som skrivit det än om den det är riktat emot.

TINA sa...

Sådan idioti får mig att vilja kräkas, allvarligt talat lägg ner.
Men anta att natacha är dum och blåst då, vad rör det er allvarligt talat?

Läs inte hennes blogg helt enkelt?

För övrigt så e du natacha så sjukt jävla snygg

Anonym sa...

äh, strunta i vad dom säger. you go girl! :)

Anonym sa...

Jag är inte direkt någon Natacha groupie men herregud, hur jävla efter är ni egentligen?

För det första, om hon nu är så jävla ful och korkad, varför "slösar" ni ens er tid att besöka denna blogg?
Folk kan säga vad de vill, men hade ni inte haft något intresse för Natacha så hade ni inte ens tagit er tid att besöka denna blog.

2/5 av er som jobbar ned er gör det av ren avundsjuka, för att Natacha lever ett liv ni vill leva, för att ni har på något jävla vänster glorifierat hennes liv i era huvuden.

1/5 av er jobbar ned er för att hon är tillsammans med Dhani, och det stör er för att de är lyckliga tillsammans, eller kanske så du en kille som vill ha någon som Natacha eller en tjej som vill vara med Dhani.

1/5 av er helt enkelt omogna. No offence, men många av er här är tonåringar. Jag har själv vart en tonåring, man försöker hitta sig själv och vissa saker man säger ena dagen kan man nästa dag gå tillbaka och reflektera över "vad fan tänkte jag?".

Jag har själv vart ung och dum och dömt folk i förväg - det tragiska är att även något som skall vara så "personligt" som en blog kan aldrig ge en ett riktigt intryck av hur en människa verkligen är.

De flesta av er kommer säkert att avfärda allt jag har försökt att säga här, men en dag så kommer ni att lära känna en människa som antingen är en modell, har sillikoninplantat, eller har något annat som ni automatiskt drar paralleller till någon som Natacha - Och i det ögonblicket så kommer ni känna att det är som att någon har tagit av er en ögonbindel som ni har burit hela era liv. Att en persons val att påverka sitt yttre, val av prislappar på kläder eller vad som helst av de ytliga saker som de flesta av oss bryr oss om har absolut inget med vem personen verkligen är på insidan.

Anonym sa...

Tråkigt att folk inte bara kan låta sina elakheter stanna utanför tangentbordet.

Jag tycker du är e super härlig person och jag är en trogen läsare!

Anonym sa...

Wohi för dig!:D Gud vad du är bra. Cool på ett sätt få klarar av att vara på ett galant sätt.

Anonym sa...

Natacha, allvarligt. Du verkar vara en supergo tjej. Du ska inte ta åt dig. Världen är full av naaasty people som bara lever för att göra ner andra, i slutändan är det de som står där, ensamma. Så skit i dem och fortsätt vara den härliga tjej du verkar vara!
Kramar Tess

Anonym sa...

alex det blev 1/5 kvar. who you are??? moahaaa

Dennis Alexis Hellström sa...

You go girl! Gumman, bry dig inte om folks skitsnack. Folk är bara bittra och avundsjuka. Och det spelar ingen roll hur många gånger de säger att de inte är avundsjuka. Deras kommentarer talar emot dem. :)

www.bimboboy.com/blogg

Anonym sa...

who i AM. inte who i are, de har du fått från timbaland låten eller?

inge illa menat. kram.

Anonym sa...

Anna, yes sorry jag såg det _efter_ att jag postade tyvärr.. Skulle naturligtvis delat upp det i fjärdedelar.

Men det är lite det som är synd. Att folk focuserar sig mer på ens dåliga sidor än goda.
Ingen här i världen är perfekt, man gör misstag och har förhoppningsvis tillräckligt stor självdistans för att lära sig av dem.

Anonym sa...

Haha du är så himla BRA! :D
Fattar inte varför någon ska lägga sig i hur man skriver ex.. Någon som inte trivs med sig själv eller har för lite att göra! Fortsätt vara DU! ;)

Anonym sa...

Det där stämmer inte gumman! Du verkar vara en jättefin och SMART tjej med båda fötterna på jorden! så den som skrivit dumma kommentarer ska du bara skita i för dom är bara ute efter att klanka ner på folk.
puss på dig gumman!
/Angelica

Vanessa sa...

Gud! Vad ni alla klankar ner!!! Relax have som fun instead! Det ar ganska trakigt med manniskor som skriver elaka saker tycker ni inte det?! Sluta haka upp er sa mkt pa allt! OCH! SO WHAT! om man skriver lite fel ibland..... Det gor jag med! Jag ar lite strulig och allt ar inte sa noga!

Natacha ar varldens basta kompis! Hon har varldens finaste varmaste hjarta.. /Vanessa

Anonym sa...

hej hopp! :) Första gången jag hittar hit till din blogg hehe.. Redan första sidan verkar spännande, det blir nog till att spara bloggen i bokmärken.
Det senaste inlägget du skrev är så rätt skrivet att den tillochmed dissar de som skrivit negativt om dig. Ibland blir man ju trött på skitsnack.. Ha en fortsatt bra onsdagskväll!

Anonym sa...

hei,du er så pen. Har du trent mye for og få den kroppen?<3

Anonym sa...

OJ visste inte att du tog SÅ vågade bilder trodde du va lite glamourprinsessa visa halva tuttarna sådär inte ALLT!?

Anonym sa...

hej natacha,

jag bor i norge och läser din blogg alltid =)

snälla låt inte idiotiska komentarer "get to you" folk e bara avis och glädjedödare!

du e snygg som attan, verkar vara sååååååå söt som person, har en kille 2 die for och alla tycker om dig!!!!!!!!! LIKE ME!!!

va inte ledsen snälla rara.

puss o kram
your biggest fan!

Anonym sa...

Hallå? jag tyckr att det här passar verkligen med dig, allt det här som är medi texten, du har ju varit ful , men sen gjorde ju du massa operationer , klart blir man ju lite finare , men hela du e UGLY,

Du kan inte skriva svenska , och till och med ENGLESKA, Vem e d som vil ha digi L.A?,

gå och lägg dig säger jag Bara

/Amanda

Anonym sa...

Bra skrivit, ta ingen skit, men det förstår jag att du inte gör, fortsätt så! :)

Anonym sa...

ps. klicka tre gånger på varje länk och kopiera i en ny ruta annars kan du inte se bilderna. ds.

puss&kram

Anonym sa...

tror att hon syfftar på Timberland - the way i are, tror att hon vet att de egentligen heter Who I am

Anonym sa...

Natacha skit i vad alla puckon skriver jag tycker du värkar vara en härligt tjej en helt jävla normal människa. ta absolut inte åt dig om vad folk säger det är bara ren svartsjuka.
min lilla dotter på 4 år såg dig på tv och sa "hon ser ut som en prinsessa, så ska jag se ut när jag blir stor fast hon har inte rosa kläder vill ge henne min prinsess klänning för jag har ju 2
/Mail/Msn mariasimonsen@live.se
(((Blockerar och tar bort alla som addar min msn))

Anonym sa...

jag blir förbannad över att folk har förutfattade meningar!! Du är vacker och förmodligen en super bra tjej!! så bra att du inte lyssnar på alla idioter!
Take care

Buttefly sa...

bry dig inte om vad dom andra fjantarna säger, det är antagligen avundsjuka brudar med små brända plättar till bröst, och dom är säkert skitfula och mobbade, och deras största dröm är att se ut som dig..

Jag fattar inte varför folk ska lägga sig i, och läsa din blögg för , om dom ändå bara tänker klaga, det är så jävla barnsligt, om ni tycker att natacha är en sån dum idiot och blondin utan hjärnceller, så besök inte hennes sida dårå.

fyfan vilka fjantiga människor det finns, natacha är också bara en människa, en vacker människa, som bjuder på sig själv, genom att skriva blogg...

SKÖT ERA EGNA LIV, INNAN NI BÖRJAR KLANKA NER PÅ ANDRAS. jävla anundssjuka idioter..

snövit sa...

Du gör helt rätt i att inte bry dig, man ska inte ödsla sin energi på negativa människor.

Buttefly sa...

inte kan svenska dessutom, Jag tycker hon kan utmärkt svenska.

guuuud va farligt om man stavar fel på några ord.. jorden går under för en liten fjortis då..

seriöst, menar ni avundsjuka människor att ni inte skulle förstå om det stog ett banan ?
menar ni att ni inte skulle fatta att jag mena en banan? det var bara ett ex.. men hälften av er som skickar in komenterer kan ju inte stava själva...

Anonym sa...

Haha måste bara säga att alla som läser svenska som andra språk kan skriva, tro mig!=P..
Och det med att spruta in hjärnceller borde du faktist göra hehe..Bra att du skrev det, låter intressant =P

Ha de gött, puss

Anonym sa...

Hejsan! hittade din blogg igår, när jag satt och kikade runt. och jaa, jag älskar dig haha! gud du verkar helt underbar och super mysig! har aldrig haft den uppfattningen om dig förut, och vill du veta varför ? joo jag kom på mig själv när jag satt och funderade på det! jag var så himla avundsjuk! jag är så avundsjuk på din personlighet. vist jag har aldrig träffat dig, men bara att ha lusläst din blogg gjorde dig så 'stor' och 'lysande' i mina ögon, du är nog min förebild nu. och jag kan inte begripa hur folk kan hålla på skriva som dom gör, vad vill dom? med tanke på att jag vet att det går inte se annat än en sjukt fin och helt genom go tjej. du är verkligen toppen, du är nog min favorit nu! vist hade jag mer än gärna sett ut som dig, men det var liksom inte det. det var helheten i allt, du är en smart,fin och otroligt begåvad tjej! sen gör ALLA misstag, men det är tydligen roligare att håna andras av en konstig anledning. Alla som snackar skit är bara väldigt avundsjuka och patetiska som ska behöva klandra ner på andra, och jag förstår inte vad dom gör på denna sida. Dom borde ta vara på sina liv, för här har dom då inget liv, vilket dom inte kan säga nått om. dom kan bara ta en extra titt på sin egen elaka kommentar, och förstår dom inte att det är fel att skriv sådant trams, bör dom söka hjälp. då är dom nog väldigt ensam och deprimerade själva. vist alla har rätt till sin åsikt, men nån hejd får det vara.. men och andra sidan, ni kanske mår jääätte bra. jag vet inte, för jag har aldrig tryckt ner nån person nångång! nej nu ska jag inte lägga ner mer tid på folk som inte tycks ha nått liv. men dig Natacha vill jag tacka, för under denna korta tid har du fått mig att ändra inställning helt, till viktiga saker här i livet! för mig är du en fantastisk förebild! dig hade jag gärna pratat mer med :) stå på dig tjejen!
puss & kram Tone!

LillaDurishen sa...

Tycker du e grym, skit i alla som skriver, de skriver av avundsjuka. Hade de inte gillat det de läser hade de nog inte återkommit till din sida med så mycket avundsjuka som de inte vet va de ska göra av förutom att försöka trycka ner dig med. Du är en stark tjej så låt inte detta trycka ner dig!
Hur gammal e din chihuahua? Ser potentiella valpar mellan henne o min lilla.. Ha det bra!

Anonym sa...

Håller med, några tidigare inlägg, visste inte att du visade allt :O

Anonym sa...

Hej!
Det är inte så att jag vill trycka ner dig eller att jag är avundsjuk, patetisk,deprimerad mm..Men alla har rätt för sin åsikt & säga vad dom tycker o tänker.
Ja, du har gjort några misstag som du borde skämmas för.

Du ska acceptera och veta att några människor gillar dig värkligen och några inte, så e det och man kan inte ändra på saken.

Själv tycker jag att du är stark pga alla elaka komentarer..Men det är bara att skita i det och leva vidare.
Du är vacker, men du skulle vara vackrare om du tog bort dina silikonbröst, det ser bara för mkt ut. ;)

Ha det bra & lycka till /kram

Anonym sa...

Hej Natacha.
Jag tycker att du verkar vara en jätte bra och gullig tjej. Jag läser din blogg dagligen och tycker att det är roligt! Fortsätt med det som du gör och skit i alla idioter som skriver elaka saker.. Avundsjuka! =)
Du är bäst!

Silje sa...

jag tycker du är perfekt! <3

anna wintour sa...

klockrent sagt

Anonym sa...

du är grym bruden!! skit i vad folk säger för elaka kommentarer :) folk är bara avundsjuka för att du är så otroligt vacker och har lyckats! gillar dig skarpt

Anonym sa...

Klockrent =) Om bara jag kunde ta skitsnack lika lätt, det hade vart nått =)

Anonym sa...

det här klarar du av. gräv inte ner dig för sånt här

Majsanochmalla sa...

Du e grym tjejen...
Majsan och Malla gillar dig och det det nog fler som gör o kanske lite för mycket så då blir dom avis...To bad for them!

kram från oss

Anonym sa...

hahaha nej i detta fall är det inte så jävla uppenbart att rubriken var "ironisk".

och har man inte hört timbaland låten så har man inte.

men who gives a shit about it anyway,

Anonym sa...

du är söt och smart och framför allt rolig

Anonym sa...

Kom igen nu Nati!!
Med flera tusen unika om dagen så får du finna dig i att folk vill säga elaka/avundsjuka kommentarer.

Själv tycker jag att du verkar vara en fantastiskt trevlig människa och jag blir så förbannat trött allt tjat om dina bröst. Shit alltså. Ha kvar dem! Du hade förmodligen varit lite sötare med mindre men mer sensuell än du är med dem går inte att vara.

Du är som du är och orkar inte att idioter ska klaga på dig.

Det gör mig ledsen att se hur mänskligheten inte har utvecklats nämnvärt de senaste 2000 åren...
Pierre
Ferraud.blogg.se

Anonym sa...

Du är den du är & du är den du ska vara =)

Angelica sa...

Jag tror det funkar så att man suger ut saker ut huvudet som man sprutar in i brösten, det är väl så det går till?! Eller?!



Keep it up och ta inte åt dig! Var den du vill och se ut som du vill! Att dessutom tjäna pengar på just det är väl ett välkommet plus!

Malena Dahl sa...

Jisses!! Vad fan e det me folk egentligen?!! Killen som skriver natascha är ful, varför är det så viktigt för dig att berätta det?? och hur fan skulle du möjligtvis kunna veta huruvuda hon tror ALLA tkr hon e snygg?!!
Alla ni som sitter här o klagar... Ni har ändå satt er och läst de hon skriver... Hon är med andra ord intressant för även er, vare sig ni vill det eller inte!! Att ni orkar hacka så mkt. på en människa ni aldrig träffat... Hur olyckliga är ni egentligen??!!Visst är ni pinsamma men jag tkr fan bara synd om er..

Anonym sa...

Nu kan inte ens jag låta bli att kommentera.

"Det är inte så att jag vill trycka ner dig eller att jag är avundsjuk, patetisk,deprimerad mm..Men alla har rätt för sin åsikt & säga vad dom tycker o tänker." skriver Eda.

Visst alla har rätt till en åsikt. Absolut. Men det finns något som kallas finkänslighet också. Själv skulle jag aldrig få för mig att skriva att någon är ful, korkad, äcklig osv det sårar. Och vad är då meningen med "åsikten"? jo att vara elak. Och elak ska man inte vara. Var är en dels uppfostran?
Jag blir bara förbannad.

Anonym sa...

patetiska människor, natacha klart du ska kunna skriva ner vad du tycker och känner. och ni som skriver "det verkar som att du bryr dig när du skriver ett sådant inlägg" t,ex. vilka är det som bryr sig egentligen? dom såklart eftersom dom lägger ner tid på att skriva kommentarer och läsa denna bloggen. jaja, keep going med allt. du är bättre än vissa människor uttrycker dig vara det. som du säger det vet du och dina närmaste bäst själv :)

Anonym sa...

du är iaf grymt snygg, med grymt snygga kläder :)
det är alltid lätt att försökra trycka ner folk man känner sig osäker av. men sp länge du och dina vänner vet vem du är :)

Anonym sa...

hahahha! Ärligt talat. Du är ju en offentlig människa, varför tar du åt dig på vad småglin skriver. Ska du komma nånstans i kändisvärlden får du nog vara lite tuffare än så här!

Anonym sa...

Hejsan!

Tycker det är tråkigt att folk skriver elaka inlägg. Man ska inte behöva lägga ner tid på att läsa sånna saker när liver är för kort.
Tycker verkligen om dig och din stil. Du verkar vara en vanlig människa som vet vad du snackar om.

Kramar jossan!

Anonym sa...

Du virker som ei flott jente, men ikke skriv om dine "haters" de fortjener det ikke :)

Anonym sa...

Men håret då? Det är ditt eget?? *flin* Du är för skön med dina kommentarer och din självdistans tycker jag.

Anonym sa...

Jag tycker det är märkligt att man lämnar kommentarer som att "du är blåst"... ok hur vet du det? Och vad utgår du ifrån när du påstår att Natacha är blåst, kära "anonym". Om du nu tycker att den här sajten suger, varför läser du den då... så lite intresserad måste du ju vara ändå ;0)

Natascha bjuder ju på sig själv! Står för vem hon är och skämtar om sig själv. Klaga är ju enkelt, nä höj blicken lite kära "anonym" annars kan du väl surfa vidare till något som du bedömer vara intressantare sajter ?!?!

Anonym sa...

Blåst eller inte. Snygg eller ful. Alla förtjänar RESPEKT!

Sen att jag inte kan förstå hur man kan bli "känd" och en "förebild" på att operera sig och visa sig naken, det är en HELT annan sak, och snarare en samhällsfråga... Typ Vart faaaaan är vi på väg?!?!????

Anonym sa...

Fötterna på jorden? I sminkväskan snarare...

Anonym sa...

Haha you go girl! Puss!

Anonym sa...

Helt sjukt att folk börjar gå på personangrepp om ditt utseende etc, vad har de ens i din blogg att göra om de inte tycker om dig?!
Stavas avundsjuka och missunsamhet!

Stå på dig tjejen!

Anonym sa...

Eller hur!! Varför är det så att vissa människor tror att när man förstorar brösten så har man inga hjärnseller? Har själv fått höra dom kommentarerna,och är såå trött på det!
Men tycker inte att du ska bry dig om de som skriver sånt eller säger det för det är snarare Dom som säger det som Inte har några i huvudet!

Anonym sa...

What goes around comes around...

Anonym sa...

Who I am kanske du menar. Men du lyckas nog i LA ändå ;)

Anonym sa...

hej tjejen.
tycker du är jättesöt och begåvad och fattar inte varför folk ska klanka ner på dig. Du är en offentlig person, du är snygg och har lyckats i livet, antar att det är därför du ska få lida.. det här samhället är ju helt galet. sverige är så jäkla pinsamt, för lyckas man ska man tryckas ner i skiten istället för att få en klapp på axeln och ett "bra jobbat". och även om du skriver här att du inte bryr dig, vilket är rätt, är det ju självklart inte roligt att få ta skiten.. så alla avundsjuka jävla svenskar, väx upp och skaffa er en egen karriär ni kan vara stolta över istället för att hacka ner på en jättesöt tjej som aldrig bett om att ha er åsikt.
Hoppas du får en jättebra dag Natacha, jag hejar på dig, du kommer gå långt :)
Kram Tina

Anonym sa...

Men herregud!!!..

Hört sången "who I are" nångång?...

Losers! skaffa er ett liv istället för att klaga på andras,..

Läs inte bloggen om den är så förfärlig, låt det vara och bry er inte isf..

Natcha! Din blogg är kul, bry dig inte om alla idioter..
Kram!

Anonym sa...

härligt! stå på dig ;)

Anonym sa...

haha bra inlägg! :) kul

Anonym sa...

YOU GO GIRL ! Bra skrivet Natacha :) Du verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden och en helt underbar personlighet ! Förstår att många unga tjejer ser upp till dig . Fortsätt så bevisa alla andra att dom har fel om dom tror sån skit om dig . KRam

Anonym sa...

Haha :)

Anonym sa...

Hahaha.. att folk orkar bry sig! Utan hjärnceller hade du knappast varit där du är idag. Jisses, avundsjuka kallas det! Bara för du är sjukt snygg och framgångsrik liksom!

Anonym sa...

"Du verkar ha lyckats i livet" skriver nån...
Men WHY?!?!?! På vilket sätt är hon mer lyckad än någon annan???
Eller mindre lyckad???
Suck, det är inte hjärnkirurger man har och göra med här direkt.

Anonym sa...

Natacha, du är smartare än alla andra "scandal beauties" och vad fan de kallas :D brukar inte läsa kändisbloggar, men jag snubblade in på din och jag måste säga att du verkar vara en väldigt sympatisk och rar människa.
Ha det bra!

Anonym sa...

Who I are?
Hela ditt inlägg blev ju ett jävla skämt efter den rubriken..

Varför tar du så illa upp? Du har inte marknadsfört ditt intellekt eller dina förmågor - du har marknadsfört din sönderopererade kropp, duktigt retuscherad på alla bilder och du bevisar via din blogg att du är en helt normalbegåvad människa. Inte smartare än de flesta andra.

Du verkar snäll, men ungefär där tar det stopp.

Anonym sa...

"Varför tar du så illa upp? Du har inte marknadsfört ditt intellekt eller dina förmågor - du har marknadsfört din sönderopererade kropp, duktigt retuscherad på alla bilder och du bevisar via din blogg att du är en helt normalbegåvad människa. Inte smartare än de flesta andra.

Du verkar snäll, men ungefär där tar det stopp"

Kunde inte sagt det bättre själv:-) Klockrent...

Anonym sa...

Fan vad bra inlägg :D Och det är ju faktiskt vad dina vänner tycker som räknas, fuck alla andra. vem är dom till dig liksom.

Anonym sa...

Skiti alla jävla töntar Natacha! Du är verkligen snygg och dessutom verkar du vara en snäll tjej...p.g.a det brinner ju många av avund. Fortsätt som du gör =D

Anonym sa...

Fattar inte hur folk kan kläcka såna saker så att du är tvungen å skriva detta inlägg. Fattar inte varför man måste dömma folk hela tiden efter hur dom ser ut.

Om man jämför oss jag är åxå blond har stora bröst men det är igen som hoppas på mig för det. Det gör inte mig till en dum blondon eller typ hora. Å bara för att du är offentligt tycker jag inte att du har rätt å få ta massa skit för det! Ärligt kag gillar dina bilder tycker du är jättefin. Men visst brsöten kanske inta passar in men jag tänker inte hoppa på dig för det

Anonym sa...

hahhahahah nej ironin i hela detta är alla små patetiska fjortisar som inte förstår att du driver i din text. jag tror inte din blogg ska läsas av 12-16 åringar, dom är fortfarande korkade.

Anonym sa...

Gött Natacha, du är helt underbar!

Anonym sa...

Brukar tycka att glamourmodeller verkar rätt pantade, inte för att jag tvivlar på själva intelligensen utan bara på grund av att man vill se så "80-tal" ut, men det här inlägget gillade jag verkligen!

Anonym sa...

Skön du äää!!! haha

Anonym sa...

you go girl!!! finally someone who stands up for herself!

Anonym sa...

fattar inte att det finns de som inte fattar att det är ironi

ha det bra tjejen

Anonym sa...

du är söt som socker :)

Anonym sa...

Haha, just det!

Anonym sa...

hahaha, "hört låten who i are nångång? ;O losers!" dumhuvud, se till så att du vet vad du pratar om innan du öppnar munnen nästa gång. (förstod du ändå inte vad jag menar så NEJ, "who i are" är INTE rättgrammatiserat. :)

Anonym sa...

You go girl! Jag tycker du är en helhärlig tjej, keep up the good work!:) www.phasion.blogg.se

Anonym sa...

är ni överagressiva eller lyssnar ingen av er på timbaland? i så fall hade ni i och för sig inte klagat på "who i are".. my god. tycker du är en jättegullig tjej natacha. de som inte gör det har liksom inget här att göra..

Anonym sa...

Hallå nati!!

De är bara avensjuka, bara för att de vill se ut som dig , reagerar de så starkt..


Kör på, älskar dig !!!!!!

Susanne Löfgren sa...

Haha, när jag skulle operera brösten sa min mamma att "alla med silicon är hjärndöda, suger de ut halva hjärnan under ingreppet oxå?" Nu efteråt har hon lugnat sig och insett att jag faktiskt är samma person som förut. Folk tycker och tänker saker om en oavsett vad man gör och inte gör. Huvudsaken är att man följer sitt eget hjärta och gör sina egna val, man lever ju inte SITT liv för någon annans skull! =) /Susanne

Anonym sa...

dom som skriver sånna saker till dig är ju bara avensjuka. vem hade inte bytt liv med dig liksom, väääääääldigt många ska jag säga dig :) stå på dig, jag tycker bara bra om dig iaf! <3

Anonym sa...

haha, diggar dig som fan :D Skulle jag haft money skulle ja nog oxå fxat mina rattar, för min skull såklart.=) Tycker om att läsa din blogg.

Anonym sa...

*skrattar* Det är så skönt med tjejer som har lite självdistans.. Din blogg är underhållande. Ha en skön helg!

Anonym sa...

asså, när jag såg dig på bild och så, så tänkte jag "gud vilken blåst blondin" men jag ångrar det som f*n, för du verkar om någon ha nån som helst vett i skallen! super smart verkar du vara, och det är så sjukt patetiskt att folk egentligen orkar lägga ner tid på att tycka det ena och det andra om folk. Sen jag började läsa din blogg (som jag gör ständigt, hehe) har jag börjat gilla dig mer och mer. du verkar vara en supergo och jättesnäll tjej! jag önskar de flesta kunde vara så starka och stå upp för sina åsikter som du, bara för att man har silikonbröst och blondt långt hår är man ingen blåst bimbo som inte ska tas på allvar. du är stencool, jag håller på dig till tusen!!!! /Julia.

Anonym sa...

vissa människor fattar visst inte ironi.. du är grym, stå på dig :)

Anonym sa...

Tänkte att det kanske är dags att lägga en kommentar. Jag läser ju faktiskt din blogg iprincip dagligen. Go Natacha! Är allt jag har att säga. Jag var en i skaran med fördommar innan jag läste din blogg och tji på mig, så fel jag hade! Du verkar vara en väldigt jordnära person. All lycka till dig. Kram

Anonym sa...

Tror de är fler som gillar dig än ogillar dig.

Anonym sa...

Folk är bara avundsjuka. Stå på dig bruden ! :)

Anonym sa...

JAG GILLAR DIG NATACHA! Din blogg är jättebra! Du får väl göra precis vad du vill med din kropp, för det är ju DIN kropp! Att folk ska ha så himla mkt åsikter, fattar inte!

Du är iaf en supercool tjej!

Anonym sa...

GRYMT!

Anonym sa...

haha, Who I are...

herregud

katarina sa...

Hej Natacha! Är väldigt nyfiken på vad det är för märke på din bruna stickade tröja eller poncho på bilden i detta inlägg och vart du köpt den? Går den att få tag på här på nätet? Kram

katarina sa...

Hej Natacha!
Är väldigt nyfiken på vad det är för märke på din bruna stickade tröja på bilden i detta inlägget "Who i are" och vart du köpt den? Går den att köpa här på nätet? Kram

A. sa...

känns ju lite onödigt att påpeka eftersom så många andra hunnit före mig, men; du är grym! det känns betryggande att du skiter i vilka elakheter folk spottar ur sig.

Anonym sa...

Jag fattar vad du menar, man blir bara irriterad när man märker att folk bara orkar fälla elaka kommentarer och sprida rykten. Det bevisar bara att personen i fråga inte har något liv så hon måste istället kommentera andras liv. Så jäkla onödigt tycker jag! Efter att ha läst några inlägg på din blogg så märker jag att du är som vilken vanlig tjej som helst, bara lite snyggare än vem som helst. =) Du verkar verkligen vara en superglad och rolig tjej, vad alla andra tycker spelar ingen roll, för då ser dom inte ditt verkliga jag om dom har sådana förufattade meningar om dig. Du är bäst! fortsätt att vara det! =)

<3<3<3

Anonym sa...

Hej söta Natacha! :)
Jag måste säga, att jag har ingen aning om vem tjejen du pratade om är, inte är det du iaf! Du verkar vara en jättego & snäll tjej, Dom som skriver elaka kommentarer gör det för dom är avundsjuka på dig, kom ihåg det. & jag lovar att det finns extremt många tjejer som skulle vilja vara som du & lika många som skulle vilja träffa dig.(jag är en av dom)
Du är otroligt söt & gullig tycker jag! :)
Strunta i dom som är elaka, :)

Puss & Kram! :)<3
Natalie.

ps. jag älskar att läsa din blogg & jag gillar dig för den du är! :)<3

Anonym sa...

Natachsa, Natacha..!

"Who I are" ??

Du måste skoja med mig nu...

Anonym sa...

var har du köpt den snygga kjolen :O? <3