måndag 14 april 2008

Engla!Idag kl 21:00 tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj.
Glöm inte det!
Skriv gärna om detta i era bloggar, eller smsa detta vidare.


Jag finner inga ord, hur kan detta hända i trygga Sverige.
Hur kan det finnas så äckliga typer därute.
Ursäkta, men jag skulle bränna sådana människor på bål.


Kram/Nati

26 kommentarer:

heleniitaa sa...

Ska definitivt tända ett ljus för Engla... Folk som går på små oskyldiga barn förtjänar dödsstraf!!

ps.Gillar dina kläder du har på dig,jävligt bra smak har du.. ;) D.s

Pontus sa...

Nej han ska inte få dö. Jag tycker verkligen inte han ska dö. Han ska pinas till han ber om att få bli dödad. Han förtjänar att plågas tills han ber om nåd och sedan ska man fortsätta plåga honom.

Och det värsta med sveriges fängelsen är att dom säger, ja men han får livstidsfängelse. Och sedan får han sitta i tjugofem år sedan har han avsuttit sitt straff och sedan släpps han fri med fotboj i tre månader. Och sedan får han leva som en vanlig svensson igen. Det är totalt sinnessjukt!

Claudia sa...

..och inte nog det med... de lever ju loppan i svenska anstalter... bara luncserveringen är lyx jämfört med vad skolorna får nuförtiden...

Ellie sa...

Jag ska definitivt tända ett ljus.. t.o.m flera. :'( sorgligt

Fredric Norman sa...

Sverige är inte så jädra tryggt längre.. Finns dessutom mycket värre typer därute..

Sån här typ av brott/liknande händelser etc hatar jag av all min kraft! fifan

värre finns inte..

Anonym sa...

Dödsstraff önskas nu. Säkerligen vård och ett fint rum till han nu.. och om han är riktigt duktig och äter upp sin mat ser vi honom snart ute igen..sjukt.

Tänder ett ljus nu iaf. RIP.

louise sa...

så himla hemskt. :( jag har tänt ett ljus för henne och hennes nära och kära.

Vanadesse sa...

Ljuset brinner i mitt fönster. Stackars Engla och hennes familj det är så fruktansvärt. Idiotiskt.

Anonym sa...

lugn nu.

sofie sa...

självklart ska man tända ett ljus för engla och hennes familj MEN vi får inte glömma att det finns andra offer och familjer. det är inte bara ett mord denna man ha erkännt.
så tänk på dem allihop.
kram!

Mia sa...

Tyvärr, är inte Sverige ett tryggt land LÄNGRE:/
Dagens samhälle är tragiskt enligt mig.
Jag hoppas att de en dag får en ny vändning, så man kan visa sina barn en trygg och fin värld.

underbart bra blogg, take care!

/ Mia

Karin sa...

trygga sverige?
psss. bullshit!

Ann-Sofie sa...

Jag hoppas verkligen att han får plågas tilll döds, plågas så han knappt orkar andas mer, för det är det enda han förtrjänar. ATt dö direkt, snabbt och smärtfritt är en lyx för honom. NEJ han ska torteras ill döds, tyvärr har vi inte sådana straff här i Sverige eftersom Sverige ska vara ett så bra land som möjligt, men det rä det inte. Det är större brott när det gäller narkotika och pengar, men inte när man ger sig på människor och djur, vi är inte värda något längre i dagens samhälle.
Han får säkert rättpsykriatiskvård och är ute om några år igen för i sverige ska vi "hjälpa" alla bovarna, men det enda dom inet fattar är man inte kan hjälpa dom.

Och vad är livstid på nu, tolv år, med livstid ska man sitta ett helt jävla år. Om jag fick välja så skulle mian skattepengar gå till att bekämpa sådana här jävla idioter och tortera dom.

Förlåt om jag verklar arg men det är jag också, jag blir så arg så fort jag läser om detta, när små oskyldiga barn utsätts för sådana saker, jag vill inte ens veta vad hon fick utstå mmed minutrarana innan han tog hennes liv.
Jag blir riktigt mörkrädd, usch.

Sverige är ett skitland med skitpoliser och skit straff!
Det kan göras mycket bättre om sveriges övermän vill göra det bättre.

Erica sa...

Jag tände också ett ljus. Det var en självklarhet. Dock skickade jag inte vidare smset. Det är med största sannorlikhet ett telefonföretag som startat det för att tjäna pengar på det och det tycker jag är fult gjort. Det måste ändå ha nått ganska många för jag såg att det var ljus i många fönster igår. Håller helt med dig, han borde brännas på bål, flera gånger om!

cecilia sa...

så himla sjukt allting... jag praktiserade i englas storasysters klass för några år sen, så vi bodde på samma ställe. tänker på hennes storasyster hur sjukt allting måste vara, hur kan en människa göra såhär.. och att han erkände pernilla-mordet som har varit ett mysterium i flera år... jag är själv från falun där mordet ägde rum, skönt att han e fast nu men synd att han inte åkte fast tidigare. då hade detta aldrig hänt. världen är helt psykad, jag fattar inte hur man utan skuldkänslor kan döda ett barn.

Madde sa...

Trygga Sverige? Sverige är långt ifrån tryggt.. det är säkerligen inte under samma kategori som andra länder men definitivt inte tryggt...

iikarlsson sa...

han borde hängas! Man blir så ag på sånna personer, & hon va baa år. Hon hade ju hela livet framför sig. Hur kunde detta hända? :(

Anonym sa...

Vart köper du ditt löshår? / bella

Anonym sa...

Alltså, jag fattar inte.
Okej det är sjukt hemskt, men det är 1 barn? ETT ENDA. Vet ni så många fler det finns? Vet ni så många barn det dör varje dag?
Engla-hysterin är bara för sjuk.

aLexandra sa...

Vi borde tända ett ljus för alla världens barn, vuxna, ungdomar som fått lämna denna jord alldeles för tidigt. Inte bara för Engla och hennes familj. Vi borde också inse att man inte behöver visa sin medkänsla via sms, bloggar, email med mera. Våra tankar kan gå till alla de drabbade familjer i världen ändå som råkat ut för detta.

Hur en sådan här sak kan hända i "trygga Sverige" ? Sverige är inte ett dugg tryggt. Våra så kallade fängelsestraff är inte straff alls. De som begått brott lever i LYX i fängelset och får inte de straff dme förtjänar. Har man begått mord ELLER vållande till annans död ska man ha livstid pnkt slut. Se bara på en sådan sak att om någon våldtagit någon, kan straffet bli under ett år. Hur sjukt är inte det? Jag vill spy på vårat rättsystem och allt var Sverige heter i sådana fall. BLÄ!

Anonym sa...

"trygga" sverige finns nog inte längre. man vågar ju knappt gå ut längre.

Anonym sa...

Hej natacha! måsta säga att ja tycker verkligen om din blogg.. rolig att läsa =) skit bra.. men ja skulle uppskatta om du kunde göra en sak för mej o alla andra sörjande i enköping..
det är så att våran älskade vän Pontus Granholm hoppade framför tåget på stationen i enköping fredag den 11/4 och nu den 22 tänder vi ljus ivåra fönster för honom, precis som för engla.. skulle vara mkt snällt om du kunde reklamera det på din blogg. det skulle betyda oerhört mkt för alla oss i enköping om så många som möjligt gjorde det för vår vän ! han blev bara 17 år..
tisdag den 22 april kl 21 för Pontus granholm 1991 04 22 - 2008 04 11.. tack på förhand =)
wrejqt.blogg.se

Malin sa...

Fattar inte varför alla uppmerksammar detta så mycket.
okej en 10åring blev mördad, det är hemskt och borde absolut inte få hända. Men hallå? vakna! sverige är inte tryggt, det är ett gömmt land, vi gömmer alltid som inte är enligt normen!
Vakna!
vet du t ex hur många 10åringar som utsätts för sexuella övergrepp, för misshandel, I SINA EGNA HEM! okejh dom blir inte dödade men dom får ett förstört liv! Va fan! Tänd ett ljus för dom dom måste leva med allla dom minnerna ist. Du kände la inte engla? så egentligen, om hon skulle dö en annan död, hade du brytt dig? om hon hade blivigt misshandlad till döds av nån i hemmet, och att det sedan blir nertystat, hade du brytt dig? Nej för du skulle inte veta om det! Sverige är inte tryggt.
Barnd utsätts för hemska grejer varje dag, saker som hemsöker en varje dag i hela ens liv, det är jag ett levande exempel på.

Elen sa...

Håller ,med dig!
Hjälper gärna till att samla ved till bålet!:P

Elen sa...

Dö ska han inte få göra, pinas i all evighet är bättre. Synd att svenska fängelser har mer eller mindre bättre standard än våra skolor.:/
Fast det är ju bra att dem fått tag på honom iaf, kunde ju vart värre.

Anonym sa...

han förkänar inte dödsstraff,något värre som han får leva med hela sitt liv,kastrera den jäveln & låt han leva i ett FÄNGELSE inte psyk hem fängelset ska han till så han får sjukt mycket stryk av resten av fångarna, det är vad jag tycker ska hända =) puss

ps; Älskar verkligen din blogg ^_^