lördag 12 april 2008

Landet!

Just nu är jag på landet, det känns supermysigt att vara här.
Luften känns så mycket renare och man får en helt ny energi, nästan lite ny inspiration.
Alla kallblodiga är just nu utanför och spelar fotboll, men inte jag, jag sitter inne i värmen där jag trivs bäst :)
Funderar på att baka kanelbullar, men jag borde egentligen plugga.
Tog med mig mina körkortsböcker vi får se om det blir något läsande.
Jag lider av konsentrationsvårigheter, därför måste jag vara ensam när jag läser, annars kommer jag bort mig.
Jag glömde sladden till kameran, så bilder härifrån får ni se när jag kommer hem.


Puss Puss/Nati

12 kommentarer:

MajjaStar sa...

låter som ni har det mysigt. NJUT!!!

Gogo sa...

Du verkar som en undebar person! .. Du har verkligen bevisat genom din blogg att du inte är blåst som dem flesta trodde.. Du må vara blond.. Men Oh My God Vad du är smart.. Liksom du är jhu känd.. Och allting, du har lyckats med mycket i ditt liv! Grattis.)

By THe Way.. Have a nice day

Madde sa...

Åh låter mysigt med landet, själv håller jag oxå på med mitt körkort, jag e likadan när de gäller teorin MÅSTE vara själv o tyst när jag läser annars glömmer jag de fort :( trist! trevlig helg tjejen kram

Anonym sa...

saknar dig babe, hoppas ni får en trevlig kväll kram dompan
www.dominiquelonegran.se

pussssss

Robban Bergelin sa...

Vart är du ? :) Kram Robban

Anonym sa...

Att vara ngnstans där man kan uppleva lugnet är så ofattbart skönt. Ha en skön helg!

Anonym sa...

Jag tog körkortet i somras, gick en intensivkurs i norrbottens inland... råpluggade teorin enligt konstens alla regler. Läste massor, highlightade stycken och antecknade... övningarna på körskolans dator körde jag igenom två varv... tuffa två veckor, med plugg, prov och en massa körlektioner, men det är värt allt slit sedan!!
/Camilla i norrbotten

Anonym sa...

mysigt.... jag ar nyss klarat körkortet... känns hur underbart som helst... läste mycket ur boken och gjorde lite hemma på en skiva min kille hade fixat... men jag klarade inte skrivningen första gången... sen satt jag på körskolan på deras datorer varje dag 1-2 timmar i kanske 3 veckor... då fixade jag det... kändes hur härligt som helst och nu har jag kortet. det känns overkligt bra.... sen måste jag ju säga tack för en helmysig blogg tjejen. kram carro (carrolindh.blogg.se)

maria sa...

Ett förslag för att du defintitivt ska få körkort är att köra upp i Flen Ligger väl ca 8-10 mil från Sthlm? Men är bara landsväg och d finna endast 1 rödlyse område. SÅ nästan omöjligt att inte lyckas;)/ Maria

Anonym sa...

låter som en mysig helg du =) men du angående koncentrationssvårigheterna, jag har oxå det o det visade sej vara en adhd diagnos. så ja har en medicin som heter concerta, och den e det bästa som hänt mej. jag har aldrig kunnat koncentrerat mej så bra som jag gör nu.. kan va värt att göra ett adhd test du =)
ha det bra =)

Anonym sa...

Luften är dock smutsigare på landet än i stan.

Cfridlund sa...

Ja det är verkligen mysigt på landet! Jag som bor där året om vet. Men det kan vara tråkigt på sikt. Men efter man har varit i stan i ett par dagar gör man inte annat än att längta hem till "Landet" igen! :)