måndag 14 april 2008

Miss u!

Saknar min vän Vanessa :(
Skulle vara så kul om hon bodde här i Sverige.

Här tävlar vi om vem som kan pluta mest :)


Puss/Nati

18 kommentarer:

baby loonia sa...

lite fusk då dina är fusk

Saknar oxå vissa vänner man hade under studietiderna !!

Anonym sa...

Natacha! Jag läser din blogg varje dag och blir inspirerad av det du skriver. Du är så underbart rolig och bra. Du är världens vackraste kvinna och har sån självdistans.
Jag förstår inte vad alla menar med att sen de läst din blogg har de ändrat uppfattning om dig.
Vad har tytt på att du inte skulle vara en skitbra person?
Jag ser upp till dig gumman.
You go girl <3

www.fagervalls.blogspot.com

Anonym sa...

Oh porrfilms läppar :D

baby loonia sa...

fagerwall, de tror man menar att man ändrat uppfattning till det positiva. Allt handlar om fördomar..

jag kan ju säga ärligt, att jag hade NOLL KOLL på natascha, visste knappt i vilken såpa hon va med i.. men ändå trodde jag att hon va världens bimbo pga de fula (sorry, but they are) brösten o de putande läpparna. Nu tror jag att det finns väldigt få som är så godhjärtade som natascha ! Hennes kropp kanske inte är 100% äkta, men det tror jag att hennes hjärta är !

Hahah väldigt få som lyckas att förolämpa o ge komplimanger samtidigt ! Anyways, angående brösten ska de ändå bort.. så inget att ta åt sig av =)

Sanna sa...

Skrattar, alltså nu ska jag faktiskt vara lite ärlig. Jag läser din blogg dagligen och gillar det du skriver om . Du är ju en go och vettig tjej.

Men jag kan inte låta bli att skratta åt eran tävling om vem som kunde pluta mest. Hade din vän och massa insprutat i läpparna så hade det inte vart självklart vem som skulle vinna. Tyckte det var en fruktansvärt dålig tävling *S*

Anonym sa...

hej natacha! du är så otroligt fin! men jag undrar vad använder du för smink? du ser så fräsch ut jämt! :):)

baby loonia sa...

Nu svarar jag ÅT natascha =)

Anonym, natascha har ren hy. Det har hon sina föräldrar att tacka för och att hon helst inte dricker(o kanske inte heller röker). O så hjälper det om man äter nyttigt, motionerar o sover bra, tvättar rätt o tar bort smink. Det är hemligheten till en ren hy som nataschas.

Vanessa sa...

gullig du e!!! miss u!!!!!! puss din vanessa

Anonym sa...

Hej. hur mkt silikon har du i brösten? hur vet man hur mycket man ska operera in?

Anonym sa...

Hej. vad har du för slags inlägg ? Jag måste veta vad man ska välja för att dom ska bli lagom stora och runda som jag tycker dina är. Skulle vara väldigt tacksam för svar. Mvh/ Jossan

Lena sa...

Hehe, hon har ju ingen chans mot dig ju.. ;o)

Anonym sa...

du vinner :P

Fanny 13 år sa...

hej natacha! jag vill bara säga en sak som är väldigt viktigt, för oss alla.Kanske låter töntigt men jag tänker ändå låta det flyga ur mig. När man ser dig och inte riktigt kan man tro att du är en ''överklasstjej'' inge illa menat med det. Du har ju supersnygga kläder och ser ut som en ängel. Många som är i den sittuationen utnyttjar den för att få status. Men du är ett undantag där tycker jag, och säkert alla andra. Du verkar vara en hel gó tjej som står med båda föterna på jorden. Och det jag vill också vill säga är att man kan ha så fel om människor om man dömer dom efter utseendet. Dom som har en väldigt fin indisa har också en fin utsida, oftast. Jag vill bara säga att jag beundrar dig, du får ju jätte mycket uppmärksamhet för att du är känd och hela tjofaderullan, och jag tycker att du tar det bå ett bra sätt. Nu har jag sagt vad jag tycker iallafall.

Sarah sa...

ååh, jag älskar verkligen din blogg! :D

Anonym sa...

pluta det heter puta

Sandra N. Schaub sa...

Hihi, du vann! Hur sminkade du dig? det var jätte fint verkligen!

Ehlin sa...

Din sminkning på denna bilden är grymt snygg! :)

sara sa...

Du vann :)