måndag 8 oktober 2007

Blonderat hår och fjortonåriga småpojkar!


Någon har sagt att den farligaste av våra fördomar är tron att vi inte har några.
Låt mig få introducera mig själv;
jag är hon du tycker är blåst,
jag är hon fjortonåriga småpojkar ropar efter,
jag är hon ludret med stora bröst och blonderat hår.
Jag tänker inte skriva att jag är perfekt för det är jag inte, precis som du.
Jag gav mig ut i den här branchen väldigt ung, jag har gjort väldigt många misstag och grejer jag ångrar, grejer jag aldrig skulle göra idag, det är dock inget jag ska ursäkta mig för.
Lätt för er är det att sträcka fram pekfingret och skratta, eftersom det är lättare att döma andras misstag än sina egna.

Jag tänker låta er få en egen uppfattning om mig genom min blogg, jag kommer att skriva om mina innersta tankar och känslor, men även om mina misstag, galenskaper och erfarenheter.


Puss & Kram
Natacha Peyre

25 kommentarer:

Dompan sa...

Hej !! gumman du har sååå rätt ;) så glad att du fått up din sida wiiiiii många kramar din Dompan

adam sa...

hei!
veldig bra skrivi!:)du virker som ei jente med begge beina godt planta på jorda. lykke til vidre med bloggen,Natacha...gleder meg til å lese mer:)

qrillan sa...

Najs, lycka till :)

Tony Kollberg sa...

Bra skrivet, lycka till :)

Kram Tony

Natalienilsson sa...

Är glad att du har börjat blogga, jag är nog ditt största fan =D
Du och Dominique är mina förebilder:D
ser framimot att läsa mera =D
Natalie nilsson i malmö
ps:min blogg = http://natalieniilsson.blogg.se/

vanessa-dumas sa...

vad glad jag e att du borjat blogga! jag e ocksa glad att fa vara en nara vann till dig... kram vanessa

Zzzop sa...

Damen, du behöver inte bevisa dig för någon. Med erfarenhet vet du hur folk beter sig - speciellt mot dig, var smart och dela inte med dig dina "inre känslor" med folk du inte känner. Apor därute, hittar det och utnyttjar det mot dig senare.

Tanken e bra men blogg e helt fel då du inte vet vem du säger vad till. Ta inte det som någo dålig kritik fårn mig, utan mer något att tänka på, detta från någon som tycker synd om er då folk hoppar på er 'modeller' hela tiden.

''Lätt för er är det att sträcka fram pekfingret och skratta, eftersom det är lättare att döma andras misstag än sina egna.''

Therese sa...

hej Natascha! Vad roligt att du äntligen ska börja blogga! Jag o alla andra som regelbundet läser Dompans blogg haar längtat! Lycka till o hoppas du slipper alla idioter där ute! Kram

Kristian sa...

Kul att du fått upp en egen blogg! Följer redan dominiques blgg, ska bli kul att lsa din med..
Lycka till med allt!

Dhani sa...

Är så stolt över dig... Du är bäst! puss din..

Noak sa...

Så klart var de Dompan som ledde mig hit haha, mkt bra skrivet iaf och ska bli kul att följa din blogg!! =)) kram //Nadja

anna sa...

Fint Natti! Många försöker bryta sig ur fördommarna, men få lyckas. Jag hejar på dig och att du ska bli bemött som dig själv.. - NATASCHA. Kram på dig och kul att jag hittat till din blogg :) /Anna starlingdarling.blogg.se

J000NTE sa...

Natacha är vacker:)

Laliii sa...

Fortsätt så, det du gör, gör du för din skull och inte för någon annans. Du lever ditt liv för din skull och inte någon annans, du lär dig av dina misstag för din skull och inte någon annans.
Om någon annan inte gillar det har ingen tvingat de att bry sig!:)
http://alisagonzalez.bloggspace.se

Tess @ Diva Lounge sa...

Mycket bra skrivet.

Ivana sa...

mmm fördomar har vi alla tyvär, just därför är det kanske inte så smart attb vika ut sig och delta i en dokusåpa? med tanke på att folk har fördomar och man vill ju inte ses som en puckad tjej.. Det jag menar är inte att du Natacha är puckad eller så, och jag försvarar inte att det är rätt att ha fördomar, och håller med dig i allt du skrev i bloggen.. För visst borde man få vika ut sig hur mkt man vill utan att ses som billig? naket är vackert, inte trashigt eller billigt.. Men somsagt vill man ha en seriös karriär är det lär man någ tänka till lite innan man går och viker ut sig i moore, tyvär....

DJ Anton sa...

Så bra skrivet ../Antonso..

Cristofer sa...

Tycker det är kul, från mitt perspektiv, då jag inte känner dej verkar det som du mognat väldigt mycket, tänk bara på vad du skriver, när man är en känd person så finns det många som vill en illa och vrider och vänder på saker. Aja, lycka till;)

metrobloggen.se/undegaard

Anonym sa...

Wooow,imponerande skrivet.
Jag läser inga bloggar,man orkar aldrig... men din ska jag följa för du har mognat så mycket,
det märker man trots att man inte känner dig.
Man vill följa resan...
Man blir glad för din skull.

Men kom ihåg, ibland kommer det svackor, ge inte upp då.

/Suerte bellesa....

amandabreden sa...

Riktigt bra skrivit. Folk har för mycket fördomar idag, de dömmer en för hur man ser ut & inget annat, vilket är väldigt tråkigt, man får ingen chans att visa vem man är eftersom de redan har dömt en.

maja sa...

Jag måste erkänna att jag var en av dem som hade fördomar när jag klickade in här, men efter att ha läst igenom din blogg måste jag säga att du verkar vara en jättehärlig tjej med både självdistans, humor osv.
Lycka till med allt! :)
Jag kommer nog komma tillbaka då&då.

Maja
http://majakarlsson.blogg.se

Kakan sa...

Du är den finaset tjejen i världen tycket jag! Jätte stor beundrare som inte är en 14 årig pojke!

kimfridberg_ sa...

Jag gillar verkligen din entré in i bloggvärlden. Med din ödmjuka intro ger du en bra bild av dig själv redan från första början..

Det ska bli ett nöje att bläddre igenom din blogg och se alla fina bilder. Ha en bra dag, Kram K.

http://girlylicious.blogg.se

Luana sa...

Hej!
Jag tycker det är riktigt tufft att du vågar ha en blogg och stå för vem du är trotts att du är känd.Sånt kan vara väldigt svårt.
Stå på dig, du är grym! :)

Nathalie sa...

Jag tycker det är så himla smart av dig att börja blogga! Ska jag vara ärlig så såg jag dig lite som den blåsta blonda silikonbruden, men efter att ha börja läst din blogg ser jag dig på ett helt annat sätt (inte för att det kanske spelar någon roll hur jag ser dig när jag endå inte känner dig, men endå). Nu ser jag dig som en mogen, smart, kärleksfull och stilmedveten vanlig person med lite extra rampljus på sig bara! Ha det så bra och våga inte lägga ner bloggen! :D I Love it