tisdag 30 oktober 2007

Sjuka drömmar


Dom senaste dagarna har jag varit hos min kompis Dominique, vi har haft det såå mysigt lagat god mat kollat film gått powewalks.
Hon bor i en mindre stad Eskilstuna och det är så avslappnat här, super skönt tycker jag.
Idag ska vi nog ut och äta och sen en bio.

Måste bara berätta om min sjuka dröm inatt, jag var instängd i ett mörkt rum där något jagade mig och jag kunde bara känna mig fram längst väggarna. Till slut kom jag fram till en dörr som jag då öppnade och där var det jätte ljust nästan som ett paradis, det sjuka var att när jag tittade på mina händer hade jag inte kvar dom det var två öppna sår, jag började gråta hysteriskt tills det kom fram en man, han såg väldigt bekant ut men jag kunde inte placera honom, det var en äldre man med långt skägg och gula kläder.
Han berättade att det inte var så farligt med mina händer och på något konstigt sätt trodde jag honom...fortsättningen mins jag inte....kan någon nu förklara vad detta kan betyda?
Jag drömmer ofta sjuka drömmar, oftast obehagliga.

Min kompis ska starta ett eget företag typ lite som en modellagentur.
Så om du är väldigt söt så maila gärna bilder till henne på dominique_lonegran@hotmail.com
Gärna en helfigur och en ansiksbild.

XOXO/Nati

9 kommentarer:

Nattii sa...

hej natascha. Fok drömmer konstiga drömmar ganska ofta och det händer alla. Vissa drömmer sanna drömmar och andra drömmer helt knäppa drömmar, och jag måste bara fråga var har du köpt din svarta kofta som du hade på dig på premiären barbie? Den var super snygg kram natti, hoppas du svarar...

Nattii sa...

och så undrade jag hur gammal vill din vän att modellerna ska vara? Jag känner en super söt tjej, fast hon är väldigt blyg ! kram nati .

Alice sa...

Hej hopp
Hittade just till din sida. Väldigt kul att läsa så personliga och uppriktiga inlägg, från en mediapersonlighet. Dock mindre roliga att se alla bilder på dig där du ser oförskämt söt och fräsh ut när jag själv känner mig som en svettig flodhäst idag! Men men. Trevlig blogg, keep it up :)

natacha peyre sa...

Till Nattii!
Koftan från barbie premiären kommer från masimo dutti (eller hur det nu stavas) och den är inte svart utan marinblå.

Modellerna ska vara minst 18år, det spelar ingen roll om hon är blyg.

Kram Nati

Darkcloud sa...

Det kan betyda många saker. Som om att du känner dig jagad eller att du känner dig ensam, dödsångest whatever. Det kan också betyda inget alls. Hur många gånger i veckan drömmer du obehagliga drömmar? Jag tror i alla fall inte att det är något farligt precis som natti sa. Alla drömmer jobbiga drömmar, det är inget man kan göra åt. Men det borde ju vara jobbigt att drömma det vardagligen. Man tror ju att det är verkligt. Man förrutser att det är på rikitigt, man kan ju inte veta att det är en dröm, det är därför det är så jobbigt. Ett tips är att tänka på något trevligt som man ska göra innan man lägger sig och försöka att hålla kvar den tanken när man sover. Ha det bra, Kram Darkcloud :)

Nattii sa...

okej tack så mycket =) på vilken gata i sthlm ligger masimo dutti någon som vet? kraamiz . . .

Anna sa...

Hej hej =)
Väldigt Rolig och intressant blogg du har =)
Jag skyller alla drömmar på att det precis varit fullmåne, har också drömt väldigt knepiga drömmar =/.

Liv sa...

Blod=livsenergi. När blodet flödar går det till spillo. händer- skapar du med. står för arbete men framförallt kreativitet. du kommer ut ur det okända in till ljuset, det bekanta och trygga.

Något hindrar dig från att skapa, stjäl din energi och försätter dig i panik. eftersom drömmen är stark måste du på något sätt ha kännt av förtvivlan den tyder på i ditt vardagsliv.
Jag tror att det betyder att du är på något sätt sårad, fysiskt eller psykiskt och det hindrar dig. Men som mannen säger, allt kommer att bli bra. Du kom ju in i ljuset, klarheten, förståndet.

Verkar som att du borde ta en paus och fundera över vad det är som jagar dig. Vad det är som får dig att må dåligt och låter energin rinna av dig. Och håll dig till det lugna, det som är hemma, det som är skönt och läk ihop i lugn och ro.

Marielle sa...

I Eskilstuna bor jag, tror jag såg dig i stan den dagen du var här eller skrev inlägget om du inte brukar va här oftare :) ska börja läsa din blogg nu, keep up the good work natacha.