lördag 20 oktober 2007

ÄLSKAR DIG DHANI!


Idag fyller jag och min kära Dhani 6mån.
Dhani är min soulmate, den bästa pojkvänen i hela världen.
Han har alla egenskaper jag någonsin önskat mig.
Jag älskar dig över allt annat, din prinsessa/ Nati

17 kommentarer:

hannis sa...

ni verkar passa bra ihop haha. söta =)

Nathalie Love Lundin sa...

Väldigt sött par:) Grattis til era 6 månader!

carolinefranzen.blogg.se sa...

Grattis, ni är så söta ihop! Ett av Sveriges vackraste par!! Vart har du köpt de råsnygga solbrillorna du har på bilden med den guldiga bikinin? Riktigt snygga:) kram

Annizza sa...

Kul blogg & fina bilder. =)

Pamela sa...

Vart har du köpt den där vackra guldglittrande klänningen? Kram!

lke.blogg.se sa...

Söta bilder :)

Angel sa...

Grattis ni är supersöta

www.rnie.blogg.se sa...

Grattis, ni är så grymt söta tillsammans! =)

J sa...

Ni är verkligen super snygga tillsammans. För att vara helt ärlig så har jag totalt dissat och nästan hatat allt med dig förut. Jag tyckte att du var en typisk bimbo som små pojkar satt hemma och kollade på samtidigt som dom onanerade. Du har med åren bevisat för mig att du är så otroligt smart och begåvad och även så otroligt snygg. Ta ingen skit från andra tjejer, det handlar om bara om avundsjuka. Du är stört skön :) Puss/ J.

Jenna sa...

Gattis!! Ni verkar ha roligt och passa ihop! Ta vara på det, man hittar inte det så ofta. Lycka till i fortsättningen!=)

H-C sa...

Så sött och fint par ni är. Jätte bra blogg förresten

Sofie sa...

grattis till er :) jätte söta tillsammans ! :)

adoored sa...

hej söta natti! tänkte ställa två frågor som jag alltid undrat över, 1. vad använder du för ögonskugga mörk/ljus när du skuggar runt ögonen?
2. Skulle du kunna säga vad du använder för foundation och nr på den?
vore supergulligt ifall du svara, puss! /N

890124 sa...

Jag har alltid haft så himla mycket fördomar mot dig och egentligen aldrig velat ge dig en ärlig chans, har ända sedan du dök upp i rutan på Paradise Hotel trott mig veta vem du är, hur du är och vilken typ av tjejer du tillhör. Nu råkade jag hitta till Plosjös blogg och såg där er diskussion angående dina implantat. Jag vill bara säga att jag tycker du gör helt rätt, det är bättre att ångra sig sent än aldrig! Yo go girl! Det är skönt att läsa din blogg och inse att du är mer än två stora bröst och ett blont jävla yrväder till hår!

Tess @ Diva Lounge sa...

Grattis till er.Det är roligt att läsa att du hittat en så underbar kille. Han verkar snäll iaf =) Jag hittade min soulmate för 1 år sen och 1 månad sen vi är lika kära idag som då, vi känner oss så töntiga när vi går på stan ibland och man går och håller handen och fnittrar åt varandra för att det fortfarande kommer fjärilar i magen. Det är härligt när man fortfarande har fjärilar i magen efter 1 år. Grattis igen till er.
kram Tess @ Divalounge.se

metrobloggen.se/shoegall sa...

bilden längst ner till vänster är så fin! verkligen vackert sexig!

My sa...

Supersöta :) Grattis!