fredag 12 oktober 2007


Hej på er!
Jag kommer att åka ut på landet i helgen så jag kommer tyvärr inte kunna skriva på två dagar :( men jag är tillbaka på söndag.

Måste berätta en grej även om det är lite för privat,igår va jag på konsultation på akademikliniken och har fått en tid för att förminska brösten.
Är så glad jag tror det kommer att bli jätte fint,vill inte vara en del utav det här sjuka idealet längre.
Vill varna unga tjejer som vill förstora brösten att tänka igenom det ordentligt, och om man bestämmer sig för att man verkligen vill, så ska man inte göra dom så stora.
Jag förstår inte hur jag har kunnat göra så här mot mig själv, har jag hatat mig själv så mkt? varför vill man förnedra sig själv på det här sättet? Jag önskat att någon hade satt lite vett i huvudet på mig för några år sedan!
Ni kommer vara dom första att få se bilder på mig när jag har förminskat dom med kläder så klart haha!!

Här är även lite länkar till min kompisar eftersom jag inte vet hur man länkar på den här sidan.

Dominique lonegran: http://www.dominiquelonegran.se/mydiary.html
Isabel Adrian: http://isabeladrian.blogspot.com/
Vanessa Dumas: http://vanessa.bloggtopp.com/
Marie Plosjö: http://finest.se/userBlog/?uid=5692&beid=979574
Staffan johansson: http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendID=115085331
Tony Kollberg: http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendID=133682934

25 kommentarer:

vanessa-dumas sa...

vad kul att du ska gora det antligen!kommer ni ihag nar alex badade pa landet haha! sjalv ska jag pa massa i 2 dar.... saknar dig! puss puss puss! v

Tobbsen sa...

Ball :)
Lycka till!

Josefin sa...

Lycka till

Josefin sa...

Klart du ska.. du gör ju som Carolina Gynning.. tveksamt om du kommer få jobb på tv dock--. där krävs det mer än att bara förminksa brösten för att lyckas.. , men med din lilla kropp kan det passa bra. och din nya kille är väl trött på att alla tycker att hans nya tjej är en bimbo med stora bröst. hans förra tjej Lina var ju värsta cooola tjejen.. men nu kanske du också blir lite mer acepterad..

Lycka till!

Dominique sa...

Till Josefin : Jag känner Natacha väldigt "bra", och jag kan garantera att hon knappast vill göra tv eftersom hon och Dhani lämnar landet om några månader, och om nu Lina var värsta cooola tjejen varför lämnade han henne för Natti då? och så som jag känner Nattis så skiter hon i att bli accepterad hon kör alltid sitt race.Det finns så många positiva medelanden på den här bloggen att läsa om. ditt negativa medelande är en fruktansvärd energi tjuv till det negativa. Lycka Till

fialia sa...

du ska göra de du vil natacha.. vem e folk för att döma dig .. vem är de då som e blåst efter som dom tror att intelligensen sitter i silikonbrösten.. lycka till med de du ska göra å hoppas på du blir nöjd. har sj silikon gjprde de för 3 månader sedan å e inte stor sj å gjorde lagom de e svårt å se sj eftersom man blir blind.. hehe.. men i längden va de absolut rätt skulle inte vilja ha större..
att tjejer bara orkar å va avundsjuka.. *suck*
LYCKA TILL :D.

Noak sa...

Jag tycker de e starkt av dig att gå ut me dina tankar så här och jag tror att alla som har haft en negativ syn på dig kanske får upp ögonen och inser att bara för att man har silikonbröst och har vikt ut sig så är man inte mindre smart för det. You go girl!! // Nadja aka sweetladysoul.blogg.se

Ivana sa...

Tycker det verkar vara ätt rätt moget beslut, plus att silikon bröst bara är onaturligt, det är ju inte en snyggt. Naturligt stora bröst kan vara fint.. men silikon? det är too trashy... Så lycka till med operationen, och jag är säker på att du kommer tycka om dina mindre bröst MINST LIKA MYCKET som dina nuvarande... :D

Wysteriia sa...

Den där bilden är outstanding!

Glad jag blir av att läsa ditt inlägg. Du gör såklart det som känns bäst för dig.

Säger som Nadja, you go girl! :)

lisa22 sa...

Jaha. Har brösten gjort sitt nu alltså? Det var ju dem som gjorde att du blev känd överhuvudtaget. Dem och Bingo Rimér.
Antar att du gett upp playboy karriären om du ska förminska dem.

Är du inte rädd att du inte blir lika omskriven och känd längre när du plockar ut dem? Lr ska du bygga din nya kändis karriär på din a-tens kille?

Du ska väl inte plocka ut silikonet helt va? Bara byta till mindre implantat lr?
Annars kommer skinnet att hänga och du kommer bli skrynklig som en gammal dam i dekotaget.

Julia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Varför denna plötsliga förändring av dig? Du har redan idiotförklarats av media och det svenska folket och ett uttag av dina silikon lär inte förbättra ditt rykte ett dugg.

stina sa...

hej natacha ... undrade bara var du brukar köpa dina kläder ??:)

nåväl. sa...

Jag kan verkligen inte förstå varför så många skriver negativa dömande kommentarer i din blogg. Självklart får alla tycka vad de vill och skriva vad de vill, men, de måste väl ändå basera det på någon form av fakta, och inte bara anta en massa otroligt dumma, onödiga, och larviga saker, som inte innehåller någon sanning alls. Vad tjänar de på att försöka få dig att må dåligt och känna dig som en sämre människa? Speciellt när det är helt utan anledning? Du verkar bra, Natacha. Du har självinsikt och vågar tro på dig själv och göra dina egna val. Det är mer än de flesta här. Så, vad du än känner du vill göra... Vare sig det gäller jobb, dina bröst, eller något annat i livet, så, tro på dig själv och gör det. Jag är övertygad om att du kan klara av precis vad som helst, sålänge du brinner för det, och det är det du vill göra. Du är stark, och framförallt dig själv. Det är värt mycket. Ha det ljuvligt / j

prosecco sa...

Tjena Natacha.

Väldigt intressant blogg och man upptäcker att du inte verkar vara som tidningarna speglar dig.

Hur var det på landet då?

Lolita Loco sa...

Du steg just i aktning i mina ögon. Har alltid gillat dig men har mina åsikter om det där med skönhetsoperationer... ;-)

Lycka till och hoppas allt går bra. Bra intiativ!

Anonym sa...

Fy fan vilka patetiska inlägg.

"Du verkar bra, Natacha. Du har självinsikt och vågar tro på dig själv och göra dina egna val."

Du känner för fan inte henne. Vem har gett dig rätten att framföra dina åsikter om inte vi andra får göra det? Men visst, vi kör à la ditt tankesätt så här får ni min åsikt om underbara Natacha: Hon är inget annat än mediakåt och ett grymt dåligt ideal för dagens tjejer som utifrån sitt utseende och sätt att vara förvränger och förstör bilden av kvinnor. Usch...

Zwirwel sa...

Rart i den svenske betydningen :) å lese din logg.
Lage länker har jeg blitt frågat om av andre med, så her er en kort anvisning på svorsk (svensk-norsk).

Zwirwel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Zwirwel sa...

Pröver igjen:
Anvisning

Sara sa...

åh vilken snygg bild! verkligen! knäpp fråga men hur uttalar man ditt efternamn? kan du skriva som det låter.. :)

Anonym sa...

Adding links is very easy, if you want them to be permanent on your page as a menu on the left-hand side. Do the following:
1. Login (doh!)
2. Navigate to the Edit Layout page
3. Click on Add Page Element
4. Choose Links and add the URL and a name for the link

Dead Easy!

Sorry about the English, can read and understand Swedish but can't really write it (or maybe I don't want to).

Keep up the good work, and you look terrific, with or without huge ones!

Cheers
@

Anonym sa...

And as I am in "geek" mode, check out http://www.google.com/analytics/. Pretty cool to see where your visitors come from in the world!

Cheers,
@

Haanna-a sa...

Tycker du verkar vara en toppen tjej! Låt ingen döma dig!