tisdag 23 oktober 2007

Missa inte min blogg imorgon!I mitt förra blogg inlägg frågade jag om tips om vad jag ska skriva om.
Många svarade att dom ville ha smink tips, att jag ska visa olika kläder jag gillar, och vart dom kommer ifrån.
Så det kommer jag att skriva om imorgon.

PUSS PUSS!!
Nati

17 kommentarer:

Therese Olefors sa...

Hej, jag läste precis om att du ville ha förslag om vad du skulle kunna skriva om: Jag tycker att du ska skriva om hur din vardag ser ut, tex. med killen och vad du har för dig på din lediga tid som din tidigare blogg "på landet", även att du ska skriva om dina fotograferingar m.m (gärna lägga upp bilder i sammanhanget med förståss) gärna om hur det går till och hur du får förbereda dig osv. Jag har alltid tyckt att glamourmodeller är så vackra och tycker absolut att du ska fortsätta så som du gör. Du gör det så bra! Jag är själv en väldigt "liten" tjej och ser dig som en förebild för att du har kommit så långt. För det är faktist svårt för oss små pluttar att synas (höras, det kan väl inte vara något större problem) ;)

Ha en riktigt bra dag!
Kramar Therese

P.s Nu har jag lagt till dig på mian favoriter så jag hoppas du fortsätter att vara en aktiv bloggare. D.s

May sa...

Svara på kommentarer..??:) du svarar ju inte på några kommentarer, tråkigt:(

Emily sa...

Hej, såg på något tidigare inlägg att du skulle på halloween-party i London eller något liknande. Jag undrar om inte du skulle kunna tipsa om lite schyssta kostymer, vad du tycker om etc. ?

Nadja aka Sweetladysoul.blogg.se sa...

Haha va skön bild nr 1 är *skrattar*

metrobloggen.se/shoegall sa...

hittade bloggen av en slump, måste säga att jag gillar när du skriver om din vardag. när du är precis som vilken tjej som helst shoppandes på stan. att se din mänskliga sida kan vara bra för folk med förutfattade meningar, så fortsätt gärna skriva personligt! jätteroligt att du skaffat en blogg! /Mirja

aelma sa...

Hehe har undrat ett bra tag, använder du hårförlängningar? :P

Nattii sa...

natascha snälla kan du svara på detta inlägg, var har du köpt den blåa tröjan som du hade på premiären? och finns den kvar? Den är såå snyygg! Och anväder du brun utan sol? / och hårförlängningar? kramar : nattii ! Ha det bra. Du ser så himla bra ut !

Askungen sa...

sexiga babebilder! Skriv lite om dina tankar, och inte bara om mode helatiden ! :) www.metrobloggen.se/askungen

Askungen sa...

Förresten mötte du en av mina närmaste på Monki nyligen, en söt tjej med mörkhårigt långt hår, och tyckte / sa du såg bra ut ! :) Synd inte jag fick se dig i verkligenhet! :)

Cherrypie sa...

Skulle varit roligt om du tog lite egna foton som man skulle kunna få se, i din vardag :) tror andra skulle tyckt det hade varit kul!

Ullis sa...

Hej,
Jag tycker att du har börjat jättebra, tycker bloggen är jätterolig att läsa!

Du skrev lite om att du skulle förminska dina bröst och jag undrar bara lite mer om dina operationer, hur många har du gjort? Om du skulle ha varit idag skulle du opererat dig då?

/Ullis

natacha peyre sa...

Till nattii!
Den blåa tröjan har jag köpt på en affär som ligger mittemot svampen när man går över gatan, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter.
Dom har jätte fina kläder där,men tror inte att dom har flera ex av varje plagg.
Annars finns det säkert massa annat snyggt.

Lycka till!
Mvh Nati

natacha peyre sa...

Till ullis!
Jag har bara opererat mina bröst, inget annat.
Och nej jag hade inte opererat mig nu
om jag inte hade gjort det innan.

Mvh Nati

Anonym sa...

heej.. en personlig fråga, du behöver absolut inte svara. vi har rätt lika kropp du och jag, måste bara fråga hur mycket du väger och hur lång du är. du behöver självklart inte svara =) kramar

Nicole sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nattii sa...

Förlåt natascha men tyvärr kommer du nog måste förklara lite bättre, För det första har jag ingen aning om var svampen ligger? Skulle du eller någon kunna förklara det åt mig lite bättre? kramiz natti! hoppas någon kan förklara var det ligger iallafall=) vore jätte snällt !

natacha peyre sa...

Svampen ligger på stureplan i Stockholm.
XOXO N