torsdag 29 november 2007

Blondin eller brunett?


Jag funderar på att färga håret ljusbrunt.
Mitt hår är så slitet av all bleking, sen är det ju kul med lite förändring.
Vad tycker ni?

Det är jag på bilden med super mörkt hår, men det är inte så mörkt jag vill färga.

Puss puss!

Nati

62 kommentarer:

Maggie sa...

you'll look good as a brunette aswell!!!

nicole sa...

Vääldigt snygg bild på dig som brunett, du passar i både blont och brunt men det ser mer naturligt ut med brunt hår! Jag tycker absolut att du ska färga ljusbrunt till att börja med, kul med förändringar du har ju varit blond så länge nu:)

Puss puss

Anonym sa...

oj, du var jätte fin i brunt hår! Verkligen jätte snygg, men hela du bara skriker blond :) o det är possitivt. Jag tycker deffinitivt att du ska behålla ditt blonda!

paris sa...

NEEEEEEEEEEEEJ!! du får inte bli brunett. You is so hot whit blond hair. och jag tycker du ser så jävla bra ut. du skulle förstöra dig. du är absolut den snyggaste jag någonsin sett i hela svergie med ditt jätte blonda hår. Du ser så bra ut då, att man blir avundsjuk och vill se ut som dig.

Ps. Gör det inte! skulle vara så tråkigt.

Amanda sa...

gud vad fin du var i ditt bruna hår:) tycker absolut att du skall göra det. Du ser nästan ut som Jennifer Lopez, men ennu vackrare!:) du är jätte fin i dit blonda hår nu verkligen. men gör det brunt,du är minst lika fin i det ! . Jag bleker mitt hår också väldigt ofta och det blir så slitet, mins 1 gång i månaden får man hålla på. Hur ofta bleker du det :)? kram / amanda

saga sa...

nej natacha, du är såå snygg i ditt blonda hår. Du är sååå snygg med blont hår att man blir avundsjuk. gör det inte!! du passa bäst med blont hår, mycket bättre. och det är själva meningen med allt du ska vara blond, och du är som alldra snyggast i jätte blont hår:)

. sa...

http://baristasnack.blogspot.com

Vicky M sa...

blont tycker jag, du passar så fint i det, inte för att det brunar är dåligt,men ja...
fast förstår att du vill låta håret vila från blekning :)

. sa...

BLONDIN .
BLONDIN . .
BLONDIN . . .
BLONDIN . . .
BLONDIN . . . .
BLONDIN.... . . .

DU MÅSTE BARA FORTSÄTTA VARA BLONDIN!!!!!!!! lägg brunette, på hyllan. Jag avgudar ditt snygga blonda hår. Det är så du ska vara.
och det är så du blir mångas drömtjej!! You is just perfect yous ho you are now! =)

brunnett sa...

blondin såklart! du är så äckligt perfekt med ditt blonda hår och allt! jag skulle inte ens lägga tanken på att färga mitt hår om jag var du, orka bry om du ska ha brunt hår, när du redan är perfekt och det skulle bara vara så synd om du blev brunett! jag skulle inte ta dig som någon speciell person då, jag skulle inte ens bry mig! Du är den snyggaste i blont hår.

evelaajna sa...

Blondin, verkligen! du lyser upp mkt mer i ditt blonda hår.. och jag tror att du kommer sakna de ljusa annars.. jag har varit blond hela mitt liv och när jag fick för mig att färga håret brunt så saknade jag de blonda så mkt att jag färga tillbaka de och det mådde mitt hår inte så bra utav! Blond Nati,blond!!!

RZE sa...

Jag tycker det är för mycket blondin-hets nu för tiden, och det märks väldigt mycket på kommentarerna du fått på detta inlägget.
Du är mer än ditt blonda hår, det är inte jordens undergång om du färgar håret brunt och varför göra en så stor grej av det? (de som kommenterade alltså)
Du är fin, men jag tyckte du var ännu finare i mörkt hår, har alltid sagt: "Natacha Peyre skulle nog passa så jävla bra i mörkt hår" och se på bilden - det stämmer!
Sen är det ju kul med omväxling, och det går ju att bleka tillbaka om du ångrar dig så varför inte?

Jag tycker absolut att du ska färga det mörkare, och visa bild sen också ;)

brunnett sa...

Nä håller inte med alls, natacha ska ha ljust hår:P hon skulle se tråkig ut annars. Hon är så fin med blont hår, det är så hon ska ha det. och det är hela meningen att hon ska var blodin! för hon är gjort för det!!!!!

Pamela sa...

Oh no...please! BE BLONDE för guds skull. DU är ju vacker som en barbie.

Pamela sa...

En sak, varför säger folk att man ser naturligare ut i brunt hår? Ren BULLSHIT!!!!!!! Pojkar bruna flickor blonda..;) Glöm inte bort Barbie och Ken!

May sa...

men HERREGUD asså!! jag (och några andra) har tjatat på dig att du ska skriva var du har köpt dina kläder. det du har på dig när du lägger upp bilder så slipper du få en massa frågor om det PLUS att du inte ens svarar på alla kommentarer.. dålig stil tycker jag, och såå upptagen kan du väl inte vara iochmed att du ändå driver en blogg.. vad är det frågan om? skärpning natacha för jag gillar dig och din blogg!!

sofia sjostrom . sa...

jamen verkligen kor hart :)
det blev en helt annan skonhet :)

kahlyn sa...

vad alla tjatar om att du ser perfekt ut med ditt blonda och att du e lika fin som en barbie..
och att du skulle bli tråkig med brunt hår, om man har en bra pesonlighet spelar fasen inte hårfärgen någon roll ju..

och det e ju inte så att du ska bli mörkbrun utan mer mellanblond/brun..
så go for it, men rekomenderar starkt redkens EQ shades, sliter inget på håret och är lätt att bleka bort sen när du vill bli blond igen..

varför folk skriver att man ser naturlig ut som brunett e väl självklart, du får mer glans till håret och ett blont hår innehåller oftast inga pigment vilket ett naturligt hår gör, så självklart blir det ett mer onaturligt hår, vare sig du e blond på riktigt och bleker det mer, för varje blekning förstör alla pigment..

thats it for me..

gillar din blogg skarpt..
och du, gör det som känns bäst för dig själv inte vad nån annan säger, lyssna på din pojkvän kanske?!

kram

Olivia Nemeth sa...

När jag såg den bilden första gången.. Gud, verkligen snyggt, sexigt, du har erotiskt utstrålning med med bruna håret på bilden men med blont hår är du mer "synlig". Om det var lätt att färga håret till blont igen efter att du färgade det brunt skulle jag säga att du måste prova det och sen kan man ju ändra det.

Anonym sa...

Hej hej, följer din blogg med spänning och tycker att du verkar vara en cool tjej. Tycker absolut att du ska färga håret mörkt. Om inte annat så för att skapa lite förändring. Du är jätte söt i blondt men jag personligen tycker att det är coolare med mörkt.
Ha det bäst! =)

Molly sa...

Klart du ska prova. det e bara hårfärg!herregud tror inte folk gillar dig mer för att du e blondin, och om dom gör det så är dom inget att ha iaf ;) go for it!

JosefinALundberg sa...

Hej där,Jag e frisör och tok-blond jag blir också så less på att färga blont hela tiden.Men en sak vet jag att e det blont du trivs med mest så ska du tänka till en extra gång för du kommer troligtvis till sommaren vilja bli blond igen och då sliter det ju som fan att få tillbaka den blonda schyssta färg du har idag.
Men som sagt förändring e kul men jag tror du ska behålla ditt blonda,du har säkert lagt ned timmar för att få den nyans du har idag.
Detta e bara av många års erfarenhet men jättefin i brunt va du så det ska jag inte säga något om.
Bra blogg för övrigt=)

Cecilia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Cecilia sa...

Jag tycker du ska färga, sjukt snyggt med brunt och du passar verkligen i det...

Spanjorskans sa...

Hola guapa.

Tycker ABSOLUT du ska färga det ljusbrund (eg brunt), det är oerhört sensuellt och vackert och tar fram dina mörka ögon på ett jätte fint sätt. Jag har alltid velat ha bruna ögon o brunt långt hår.

Show your spanish genes. Ngt som är viktigt, som kanske du känner, är att en "rädla" att kanske inte få så många blickar, tvärtom tror jag, det kommer vara mer äkta de blickarna du får, och du kommer känna en äkthet att det inte bara är "därför att du är en blondin".. Börja med ljusbbrunt, så kan du ju alltod utveckla färg efter hand.

Se på Adriana Lima, hon är vacker i mörkt hår!

Besitos. //spanish/sedish girl.
M.Angela

spanjorskan.blogspot.com

Piiggeliin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Piiggeliin sa...

Hej!
Du passar både i blont & brunt hår!
Men varför inte göra ett mellanting? Gör lite bruna slingor till att börja med tycker jag.
Jag har alltid varit ljusblond men förra året så färgade jag mig mörkbrun, inte alls min grej! Gick tillbaka till blond men nu för ett par veckor sen så gjorde jag lite bruna slingor och det blev supersnyggt! =)

Ha det bra!
Kram//Linda (Frisör)

Piiggeliin sa...

Hej!
Du passar både i blont & brunt hår!
Men varför inte göra ett mellanting? Gör lite bruna slingor till att börja med tycker jag.
Jag har alltid varit ljusblond men förra året så färgade jag mig mörkbrun, inte alls min grej! Gick tillbaka till blond men nu för ett par veckor sen så gjorde jag lite bruna slingor och det blev supersnyggt! =)

Ha det bra!
Kram//Linda (Frisör)

Sara sa...

Hejhej!
måste bara säga att du är supersöt i allt!
Du passar i både blont och brunt.
skrivigt om dig i bloggen thihih (a) ser dug lite som en förebild faktiskt.
Och förut har du velat ha tipps på vad du ska skriva om osv, jag tycker du kan skriva om exakt vad som helst, det är lika intressant iaf, eller lägga upp bilder som brunett är också super kul :)


Pussen / sara

Therese Olefors sa...

blondin såklart! det är ju "du". Du skulle inte vara Natacha Peyre ifall du inte hade blont hår :) (i min mening iaf)

Vanessa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vanessa sa...

Min Nati ar en skonhet oavsett harfarg! Blonda nyanser ar snyggast! Brunt i so last year ha ha ;) puss

Darkcloud sa...

Brunett, varför inte testa? Ha en bra helg =)

SandraMoss sa...

Jag ycker absolut att du ska färga det ljusbrunt. Jag har själv samma dilemma, alltid. Det enda som får mig att inte våga är att det är så jobbigt att bli blond igen. Men du har bruna ögon som skulle framhävas jättefint om d hade brunt hår. + att du skulle se mer exotisk ut. Jag tror det skulle vara jättesnyggt! Kram på dej

nyntaend0sch0ck sa...

hur fint som hlest med brunt hår :) du passar bra i båda, och kommer alltid vara super snygg. :) vilken färg du än har!

Ferdik sa...

Du skulle kunna vara grönhårig, men lika vacker ändå.

Men fortsätt vara blond.

Susanne Fors sa...

Jag har alltid älskat bilderna på dig som brunett men du är ju snygg i vilket som. Allt klär en skönhet som man brukar säga. Du rockar, fortsätt med det. /Susanne

Jag sa...

jag minns en bild i moore för en massa år sedan, du var ljusare mörk, stod i kanten till vattendrag, något oranget på dig och var alldeles bedårande fin. leta reda på den bilden, den är perfektion! love L

sofia84 sa...

ja förstår dig om ditt hår känns slitet så färga det mörkt kommer vara mycket snyggare på dig man kommeer lägga mer märke till dina vackra läppar och ögon då en ditt blondahår

Matte-F sa...

Du är jättesöt som blond, och skulle bli ännu sötare med brunt hår. Fin bild också!

Pamela sa...

Hoppas verkligen du fortsätter med att vara blond, alltid! Du är så otroligt vacker med ditt blonda svall. Men, upp till dig vad du vill göra såklart, men hoppas hoppas det blonda blir kvar, föralltid!

Kimberlyte sa...

Du ser ut som en helt annan människa i brunt!
Men du är som jag du passar i alla hårfärger.Är oftast när man har bruna ögon. skönt tycker ja:).Att kunna variera hårfärgen osv.

Sara sa...

Brunett :-)

kahlyn sa...

en fråga du kan ställa dig själv, vill du att folk ska se dig som den du är eller för en annan..
min mening är iaf att när du e blond försvinner ditt fina ansiktet eftersom nästan all fokus går till den superblonda tonen, med brunare (behöver ju som sagt inte va hel brunt, finns ju andra alternativ som slingor osv)
så framhävs ju ditt ansikte mer..
du blir natacha peyre den med det snygga ansiktet mer en natacha med det snygga blonda håret..
en metafor men du förstår nog =)

ha det!

Emelie sa...

du var faktiskt mycket sötare i brunt hår.

Angelicas Closet sa...

Brunett!

Erica sa...

hej natacha,
jag tycker absolut att du är snygg i blont hår, men jag tror att folk kommer ta dig mer seriöst och så om du färgar det brunt. Och du passade helt otroligt bra i det måste jag säga,
Tack för en bra blogg och för att du har visat att du inte alls är någon bimbo!
puss

Stina-Lee sa...

Jag tycker du ska färga!! Du är underbart vacker som du är nu men tror faktiskt att du skulle se ännu bättre med mörkt hår. Exotisk och varm ;) Hot! Jag har precis vågat färga mitt blonda mörkbrunt, sååå ovant men man vänjer sig... Kram på dig!! http://stinalee.blogg.se

acidtripper sa...

Hej Nati istället för att göra en sån radikal ändring så ska du kanske bli varmt honungsblond med lite chockladbruna slingor på axlarna. Du är jättesöt och du blir fin i allt ,men brunt är inte din personlighet. Ditt superblonda är gulligt och sexigt men med mitt tips så skulle du se väldigt proffesionell.puss Anna

Natalia sa...

du e ju snygg i båda färgena, men jag tkr du ska färga de ljusbrunt, dt e alltid kul med en change :)

Andreas sa...

du e supersöt med brunt :)

Revyn sa...

Dina färger i sig går bättre ihop som brunett.
Hett tips är att klippa upp det lite, behålla ngr ljusa slingor och färga ljus choklad.. Fläckig fläckvis..Hett!=D

Sara Zanganeh sa...

eftersom du har en mörkare hy så passar du bättre i mörka nyanser.. jag tycker den bilden du visar, när du har brunt hår är snygg som fan! Det är inte alltid så snyggt med blondt iheller. Du sliter dessutom på ditt hår, du får ju utväxt och då måste du bleka det igen.. när du kan ha brunt vilket du är otroligt vacker i :) men det är givetvis du som ska trivas i det! you go girl! du vet nog bäst vad du vill ha. och dessutom så klär allt en skönhet :)

Emlissen sa...

ja tycker du e jättefin som brunett.. fast kanske något ljusare än på bilden :)

Emma sa...

Du var skitsnygg i så mörkt hår!

Nico sa...

Du borde verkligen färga det till det bruna. Skit snyggt, ser mer naturligt ut!

Anonym sa...

Tycker du är 100 gånger bättre som brunette ;)

Anonym sa...

GÖR DE GÖR DE .. :)

Natalie sa...

jag tycker absolut att du ska testa med brunt hår, du passa super bra i det :)
Pussar tills sötnosen ;)<3

Anonym sa...

JAG VILL HA SAMMA BRUNA HÅR SOM DITT PÅ BILDEN!!! :(

Anonym sa...

Haha, vad sen jag är med min kommentar nu, men jag ville bara säga att jag tycker Brunt är finare, kanske för att jag sj har det, jag vet inte :P

Sofie sa...

Du är jätte vacker i ditt blonda , med det är du i det buna med, men gör det som pasar dig :D

kramar Sofie