onsdag 14 november 2007

Filmer i vinter mörkret!Hej en liten lista på filmer som jag varmt kan rekomendera, nu när det är som mörkast ute.

1. Blood diamond

2. Hostage

3. Hela Jason Bourne Trilogin

4. Green mile

5. Rush hour 3

Puss Nati

31 kommentarer:

Anonym sa...

Har det inte försvunnit ett inlägg från din blogg?

Darkcloud sa...

Bourne-filmen är jättebra :)

wilma sa...

Hej tjejen,..Gillar din blogg massor =)
Tänkte bara höra om det finns någon mail man kan maila dig privat på?

Kram wilma...

adoored sa...

hej nati! Tack för filmtipsen:) Jag funderar på att göra fransk nagelmanikyr och tänkte fråga dig vad du använder för material på dina lösnaglar? Ex. Akryl osv. Svara gärna så fort du kan! Puss puss N

Snackis sa...

Varför kan du inte stå för det du skriver? Du hade väl ändå räknat med att kanske inte alla tycker som du, eller hade du inte tänkt igenom det du skrev och sedan tog bort? Var det någon som sa åt dig att det kanske inte var så genomtänkt skrivet? Tråkigt tycker jag för det var intressant att läsa!

natacha peyre sa...

Till Snackis!

Jag står för ALLT jag tycker annars skulle jag inte skriva det i min blogg.
Jag hade mina skäl att ta bort det och det hade inget med mitt inlägg eller åsikter att göra.
Allt jag skrev och kommer att skriva om, står jag för till 200%.

Det är väl själklart att alla inte kommer att tycka som mig, det förväntar jag mig inte heller.
Man måste kunna diskutera saker, det tycker jag bara är kul.

natacha peyre sa...

Till Snackis!

En annan sak jag glömde att nämna.
Står du för allt du tycker???
Eftersom du varken nämner ditt namn eller visar någon bild på dig själv.

Snackis sa...

Okej, tack för ditt svar. Vad har mitt namn och bild med att göra att jag kan/kan inte stå för vad jag skriver? Jag har ställt den frågan tidigare: På vilket sätt visar ett namn och bild att det är jag och hur gör det min blogg mer trovärdig? Om man nu inte som du är en känd person, men det kan ju också vara en orsak till att blogga anonymt!

Pamela sa...

Snackis, sådana som du är verkigen patetiska. Jag skyddar inte Natacha på ngt sätt, men dina kommentarer är bara spydiga! Du verkar inte hålla med Natacha om mkt, men ändå är du inne och kollar? Varför? För att vänta tills hon gör ett stavfel, råkar skriva fel ord, eller vad är du ute efter? Jo, en bild och ett namn gör dig, som mig trovärdigare! Seså, ta fram kameran nu, grabben/flickan(?)..

natacha peyre sa...

Till Snackis!

Visste att du inte skulle ha något vettigt att komma med.
Men men...det får stå för dig!
Sen när blev det inte fegt att gömma sig bakom ett falskt namn??
Visar du en bild på dig själv och ditt namn, kan jag börja respektera dig!
För då står du rak ryggad för vad du tycker, PRECIS SOM JAG!

Snackis sa...

Natacha!
Var det jag som hade bevisbördan? Jag måste ändå sig att jag har kommit att börja gilla dina repliker på mina inlägg. Det enda är att du tar allt så personligt. Du och jag är delvis inte överens om de kvinnoideal som du mfl. förmedlar, men vi är överens om andra ideal som ger en förvrängd syn på kvinnokroppen inte är bra tex. de med anorexia eller body builders.

Om jag skickar en bild och ett namn till dig, respekterar du mig mer då? Alla ni andra som bla. tycker jag är patetisk, blir jag mindre patetisk om jag har bild och namn? Ni är för söta allihopa

veckomagasinet sa...

fyfan va kul att du äntligen har startat en blogg. Jag brukar läsa dominiques blogg och har fått kommentarer från henne då jag har skrivit om henne.

samt så har jag en bild på dig som folk påstår är montage dvs där du lägger silikon i läpparna med spruta kan det stämma att den är montage?

du kan läsa om dig under kategorier kvinnor i tiden eller kändisnytt som jag kallar det. samt så har jag mycket mediala och tarot grejer då jag är nyfiken på övernaturliga grejer och går en kurs i medial utveckling

www.annawintour.blogg.se
www.annawintour.blogg.se

www.annawintour.blogg.se
www.annawintour.blogg.se

www.annawintour.blogg.se sa...

provar med ett nytt konto

Kimsy sa...

Hej gumman, nu trstar ja o skriva detta meddelande för tredje gången.. hoppas du kan hjälpa mig genom att svara på detta.
Jag är en tjej med något större bröst än medel.. har därför väldigt svårt med att hitta bhar i min storlek som sitter snyggt. Undrar om du kan tipsa mig om någon /några affärer eller internet sidor jag kan kolla efter... o görna lite sexigare sådana..
Ps. din blogg e grym! ds.

Pamela sa...

Snackis: Fram med BILD bara! Hoppas vi ses på stan.

natacha peyre sa...

Till Kimsy!

Snygga och bra bh:ar i stora stl hittar du på NK i sthlm.
Beställa på nätet tycker inte jag att man ska göra, eftersom det lätt kan bli fel stl, det är en grej man måste prova.

Lycka till!

Nati

natacha peyre sa...

Till Adoored!

Jag använder gelé på mina naglar.

Kram Nati

wilma sa...

Detta är väl Natachas blogg, då är det väl hon som väljer vad som ska publiceras eller ej,..

Snackis,..Det är klart det är mycket lättare att skríva massa skit när ingen vet vem man är. Om ingen vet vem du är så är du heller inte tvingad att stå för dina åsikter offentligt. Det är väl självklart!??

Natacha,..skit i vad alla skriver och tycker,..Du är en grymt stark tjej som orkar med alla trångsynta avundsjuka människor. Stor kram!

Darkcloud sa...

Hoppas ni kan sluta bråka snart :O

evelaajna sa...

Natcha, måste bara slänga in en kommentar och säga att jag verkligen tycker du är grym! Alltid lika snygg på bild och du är faktiskt fantastiskt vacker. För mig är du en idol.
Tjejer känner avund och killarna dreglar, det är så det ska bara ;)
Keep up the good work.

bobo sa...

hej nati!

skulle du kunna hjälpa kärleken lite på traven och sprida min efterlysning på bildlänken?
http://i240.photobucket.com/albums/ff222/jaggajao/ikeatjejen.jpg

walk the line är en film jag för övrigt rekommenderar till höstens kalla plågor...

kram
/b

bobo sa...

typiskt. nu syntes inte hela adressen.

http://i240.photobucket.com/
albums/ff22/
jaggajao/ikeatjejen.jpg

sådär kanske...?

Amanda sa...

Har inte du haft brunt hår också? Visa gärna bilder :) tex "nu och då". Hur mycket väger du och hur lång är du? Tack för en super blogg!

lilltuffsan sa...

Har du bestämt nån tid för bröstförminskningen än eller funderar du ännu på om du ska genomgå den?

Jag tycker att du gör helt rätt. Jag tror att det kommer bli mer fokus på ditt vackra ansikte om du får propertionelig byst till din smala kropp. Se bara på...Jenna Jameson och Carolina Gynning som förminskat brösten. De är sååå läckra. Tycker aldrig att man la märke till deras vackra ansikten förr, det försvann liksom bakom de där stora melonerna till bröst. Det är svårt att se sofistikerad ut med för stora bröst. Det blir vulgärt bara. Jag har implantat (så jag vet)och har bestämt mig för att de ska ut, det var du som inspererade mig till det. Ditt beslut är så otroligt moget. Eller skit i om det är moget (man behöver inte alltid vara mogen, det är tråkigt:)). Men jag tror att det kommer kännas bra för DEJ. Sen är det väl alltid kul om man kan vara ett föredömme, ett litet plus. Att visa unga och vilsna tjejer att det inte bara är fördelar med en bröstförstoring är ju viktigt bara det. Med facit i hand så ser jag mer nackdelar än fördelar med min egen bröstförstoring. Känseln är som bortblåst, ryggväääärk,de är skumma under och känns liksom hårda (min kille vågar aldrig känna där, inte jag heller...läskigt), de är jädrigt otympliga när man ska jogga...känner sig som en elefant trots en stadig sport-bh, ständig rädsla om att implantaten ska spricka eller att man drabbas av streptokock( de angriper först och främst det som inte hör till kroppen naturligt och det kan bli förödande för då sitter det där det sitter (sånt där tog man ju inte reda på innan man stoppade in konstgjorda material i sin friska kropp tyvärr!- enda tanken var ju att bli "snygg" för killarna (varför i all världen skulle jag stoppat in 650cc annars?...hade jag lagt in ca. 200cc så hade det varit för min egen skull, men när saker och ting blir alldeles uppenbara är det för att visa upp och få bekräftelse -negativ bekräftelse blir det ju, men ändå bekräftelse), att det inte finns kläder som passar är också ett stort dilemma (man får välja tääält till kläder om det ska passa över bysten:(), att ALDRIG få känna sig SÖT är nåt jag saknar...man kan helt enkelt inte vara söt med gigantiska bröst det blir bara vulgärt har jag märkt.

Det finns så mycket negativt med att förstora brösten. Jag hade aldrig förstorat dem idag om jag vetat det jag vet idag, jag behövde tydligen leva med de här stora brösten ett tag för att sedan lära av min erfarenhet. Önskar att det var någon som hade talat om för mig när jag var 18 och förstorade brösten att det fanns nackdelar- gärna av nån som själv förstorat brösten annars hade jag nog inte lyssnat utan tagit det som det där dumma som man tror att folk är i början när man kommer hem till byn med de där NYA BRÖSTEN- nämligen "avundsjuka".Pinsamt för enligt min mening har INGEN varit avundsjuk på mig med tanke på hur lätt det är att förstora brösten idag (alla kan delbetala en operation idag, precis ALLA kan få de där nya brösten). Jag däremot har varit avundsjuk och är än idag...avundsjuk på de som har bra självförtroende och inte pinar sig igenom allt vad en bröstförstoring bidrar till och skapar.

Jag ska likt dig Nattis göra nåt nytt...jag ska för första gången göra något som verkligen är BARA för min egen skull. Göra mig fri från det som bara varit en ständig påminnelse av mitt dåliga självförtroende och totala självförakt -Mina implantat. Ser så mycket fina tjejer jämt med mindre byst och det är verkligen fint, jag vill bli den jag en gång var. Jag är ju född småbystad, det är ju JAG liksom. Implantaten har bara varit till låns. Tur att jag kom på det förr än senare. Ditt beslut stärkte mig otroligt och fick mig att våga. Våga förstå att jag klarar att leva utan implantaten. De betyder ju egentligen ingenting.

Det är coolare att ha bra självförtroende än att vilja vara nån jäkla parodi med stora plastuttar(jag har självdistans) och det verkar som att du och jag (och många med oss) har insett det att det är coolt att vara naturlig. Faktum är att det är naturligt som börjar bli unikt och det är ju fan det man vill vara).

Sen vill jag också säga att jag tycker det är skitkul att läsa din blogg. Du skriver verkligen bra! Du har bra resonemang och värderingar i mycket.

Kram på rejj!

sonja sa...

Tänk att den man minst anar ska spegla en liten del utav sin personlighet i en själv, faktiskt speglar mer än vad man tror. Vill upplysa dig om att jag tog mig själv i kragen för ett och ett halvt år sedan och slängde mina "dubbla långkalsonger" (jag hade dock jobbingbyxor, en aning tjockare efter att en god vän till mig övertalat mig om att det faktiskt inte var något fel på mina smala och långa ben. Vill även tillägga att crash bandicoot är och förblir playstation-hjälten! Älskar din blogg. När jag fick höra att du bloggade trodde jag inte att det var sant. Kändisar föredrar att vara anonyma eller opersonliga. Din blogg tar priset! fortsätt så.

oliva sa...

HEJ! SKITKUL ATT DU BLOGGAR.
MEN ATT KOMMENTERNA ÄR LITE KRÅNLIGT, NU VAR JAG TVUNGEN ATT BLI MEDLEM:P ETT TIPS: SKAFFA BLOGG.SE, DÄR KAN DU HAMNA PÅ "MEST AKTIVA" DE BORDE DU SKAFFA, MCYKE ENKLARE OCH KOMMENTERA O ALLT SÅNTDÄR.

sonja sa...

Jag håller med oliva. Jag håller själv till på blogg.se och fick även jag bli medlem på blogger.se_skitmög något endast för att kunna kommentera :P

Pamela sa...

Nej, stanna kvar på den här bloggsajten, annars om du skaffar på blogg.se kan vem som helst skriva kommentar och det känns mer seriöst att få kommentarer som lagt ner sig o skaffat en Gmail än folk som kommenterar nåt illa hela tiden. Tråkigt men sant. Kramar, ha en underbar helg Nati..

Pamela sa...

Nej, stanna kvar på den här bloggsajten, annars om du skaffar på blogg.se kan vem som helst skriva kommentar och det känns mer seriöst att få kommentarer som lagt ner sig o skaffat en Gmail än folk som kommenterar nåt illa hela tiden. Tråkigt men sant. Kramar, ha en underbar helg Nati..

siimonee sa...

hej natacha ! jag vill bara säga, att pga, dig. vill jag göra silikonbröst.. eftersom min pojkvän är besatt av dig.. han sitter tom, och klipper ut bilder på dig ur slitz tidningar när jag är med.. =( känns som jag inte duger som jag är.. men i alla tidningar står det att du gjorde dina bröst som 17-åring ? :s men måste man inte va 18 minst ? :s

lilltuffsan sa...

siimonee>> Jag blir så himla lessen när jag läser ditt inlägg. Det är så sorgligt. Min pojkvän skulle ALDRIG få öppna en slitz tidning (eller annan herrtidning). Då skulle det va slut direkt. Han avskyr allt som har med sånt att göra och han hatar att de där tidningarna har fått hans tjej (jag) att följa det idealet genom att jag förstorat brösten. Jag tycker du ska visa honom vart gränsen går direkt. Det är inte okej att kolla i en sån tidning. Du förtjänar bättre. En kille som bara vill se på DIG. Annars älskar han dig inte. Glöm honom för du kommer bara att må dåligt. Jag förstorade mina bröst efter en idiot till kille kritiserat mina bröst när jag var 16 år. Det satt i och jag förstorade dem när jag var 18 år. Det har ALDRIG varit till fördel med de här brösten. Jag tycker att det är mitt ansvar att berätta om mina erfarenheter. De är långt ifrån positiva. Snälla du, läs mitt inlägg som ligger under "Filmer i vintermörkret". Jag skrev det den 16 November. Du FÅR inte det du vill ha av silikonbrösten. När jag kom hem till min by så tyckte de felsta att jag var vacker förut. Att den här operationen förvandlade mig till ett par groteska bröst på min lilla tunna kropp. Jag har ALDRIG kännt mig så bortkommen när folk uppmärksammar mina bröst. Jag HAR bara velat sjunka genom golvet och försvinna. Det krävs oerhört "mod" för att visa upp de där brösten. Jag trodde jag hade det men tydligen inte så här med facit i hand. Jag tycker att inte du ska förstora dina bröst. Du gör det precis som jag för någon annans skull och då¨blir det aldrig bra. Jag kommer plocka ut mina implantat men jag kommer ALLTID att få dras med mina ärr. Inte så kul. Men jag vill hellre plocka ut och få unika bröst. Att vara naturlig är eftersträvnadsvärt och alltfler börjar förstå det och plockar ut implantaten. Om du har frågor eller liknande så får du gärna maila med mig. Jag förstår att du inte mår så bra. Det där kan verkligen knäcka en. Jag tycker inte att du ska böja dig för silikon-förtrycket som jag gjorde (för det finns jääääätemånga killar som inte utövar det mot tjejer, tro mig:)) Kram Nina