torsdag 29 november 2007

Videoinspelning!


Lazee är en ny artist som ska lanseras, och igår spelade han in sin musikvideo där jag är med en liten stund.
Här är lite "behind the scenes" bilder från igår.


Kramiz/Nati

8 kommentarer:

Nicole sa...

hej natcha ... va använder du för hudprodukter. du har alltid så fin hy hur sköter du den ... några tips ? vad använder du för krämer och sminkborttagnings medel ? kram nicole

anna w sa...

tja nati!
det var en av dem snyggaste klänningarna jag någonsin har sett. vart har du köpt den? varit ute hela dagen för att hitta en fin klänning men hittar inget! ha en bra dag..kram anna

blondiinen sa...

Hej natacha!!

Tänkte fråga dig en fråga som jag hoppas du kan förklara åt mig, eftersom jag tror du också utsätts för det här väldigt ofta, och hur du står ut med detta?

Folk kallar mig dum blondin, bimbo och allt såndant. varför? jag är så himla less dom. människor borde förstå att man tar inte såna saker på skämt direkt, dom hånar blondiner, vad kan man säga åt dom. och hur ska jag bevisa för dom att jag inte alls är någon sån person, jag har väldigt blont hår och allt och visst kan jag vara osmart ibland men det är väl alla någon gång. Men dom ska väl inte håna någon människa för hur dom ser ut, det är så dumt att dom tar folk på utsidan. För det finns så mycket hos människor på insidan som inte andra människor ser /blondin..

kan du ge mig några tips, för att jag ska känna mig bättre och mer värdefull, jag ska ju inte behöva byta hårfärg för det här, för att jag ska bli mer respekterad som människa och anse som smartare person, Jag tycker själv att blondiner är mycket snyggare än brunetter och svarthåriga. Men alla har olika smaker, och man ska respektera det!

Ge några skönhets,outfitts tips och hudvårdproduk/hårvårdsprodukt tips åt oss som läser din blogg:) Skulle bli jätte glad, och Ps: hoppas du kan svara på mitt inlägg, och ge skriva förklaring och allt som jag bad dig om, Skulle bli väldigt tacksam då!

kram...

adoored sa...

Åh vilken fin klänning! vart har du köpt den? Märke?:D
Pusspuss

natacha peyre sa...

Till Anna och Adoored!

Klänningen är köpt i Miami, och finns bara i ett exemplar.

Kramiz Nati

natacha peyre sa...

Till Nicole!

Jag använder inget speciellt, hudkräm från Clarins och sminkborttagning från Nivea.

Kram Nati

Anonym sa...

Din påg får inte låssas hångla i en reklam snutt. Men du ska stå i nattlinne och se sexig utt? huuuh. om min tjej så hade hon fått veta!!

Black Gihrl sa...

Vad hette låten? Ere hans nya låt,rock away?? har sett musikvideonn men har inte sett dig...