tisdag 27 november 2007

Oskrivna regler!


Det är svårt det där med oskrivna regler, alla tänker ju olika, hur ska man veta vad som är rätt eller fel.
Själv brukar jag gå på magkänsla, gör jag något som känns fel, är det oftast det.
Vet inte vad det är med mig men jag råkar alltid ut för vänner som raggar på min respektive eller börjar dejta mina ex.
Är jag kanske för snäll? eller råder det brist på killar i världen?
Vad tror ni?
Nu har jag sån tur att Dhani aldrig skulle ragga på någon som raggar på honom(ni får tycka att jag är naiv men jag tror faktiskt inte det), men det har inte alltid varit så i mina tidigare förhållanden.
Ang ex, så förstår jag inte varför man skulle vilja ligga och mysa med någon som din väninna tidigare haft...med undantaget riktig kärlek.

Varför tycker tjejer att upptagna killar är mer intressanta?
Jag ser killar som har snälla och jättesöta tjejer hemma, och är ute och raggar på allt som rör sig, jag kan inte förstå detta och kommer kanske aldrig att göra det.
Jag måste faktiskt påstå att detta förekommer oftast hos män, dom flesta kan aldrig nöja sig.
Skärpning killar! och skärpning alla osäkra tjejer som måste ragga på tjejekompisens kille för att få bekräftelse!

Puss på er!

Nati

16 kommentarer:

Rebecca sa...

Håller med! Har samma problem själv och är så himla less på alla falska tjejer. Har så himla tur som har en så ärlig ex som berättar det för mig. Men se det positivt! Du ser bra ut, har en bra framtid framför dig, har ett bra förhållande etc. De avundas dig, vill va som dig och därför tar de dina rester. Låt dem göra det, de kommer ändå aldrig i närheten av dig.
/Rebecca

nicole sa...

Bra skrivet, håller med rebecca.. Du behöver inte oroa dig för du är värdens sötaste tjej, både på utsidan och insidan. Är så glad att du bloggar för man får se en underbar sida av dig.
Blogga gärna oftare för din blogg är bäst:D
PS. skriv gärna hur du sminkar dig och vad du använder:) DS.

/Nicole

Anonym sa...

hej natti!
fy fan vad sant.. håller med till tusen.
ha det bra kram.

Göran sa...

Hm, ditt inlägg tål att tänkas på.

daisyrock sa...

Jag har nog också tur med min kille.. För han skulle aldrig ragga på någon som raggar på honom heller. Han är min till 100 % det är skönt man man känner att man kan lita på någon fullt ut... Då har man hittat rätt.. ^^

Chloe sa...

skrev nyss ett inlägg om just dettaproblemet i min blogg.flera tjejer raggar på min pojkvän. sjult patetiskt!
läs min blogg här:

http://chloecole.tjejsajten.se/

puss!

Anonym sa...

Det är väl inte bara tjejer som raggar på redan upptagna killar? Som du själv skrev raggar killar ofta på allt som rör sig, och det inkluderar ju med andra ord även upptagna tjejer.
Så killar raggar nog lika mycket på tjejer som är upptagna, det är väl isåfall lika dåligt? Då borde ju dem också vara osäkra och behöva bekräftelse som dem här tjejkompisarna du skriver om.

Jag tycker snarare att det tyder på osäkerhet om man hela tiden är orolig för att nån tjejkompis kanske raggar på ens kille. Då får väl killen säga nej isåfall, dem är människor precis som vi och kan säga nej om dem nu VILL säga nej så att säga.

Kram

Beatrice sa...

Håller med dig totalt :)Uppdatera din blogg oftare , jag älskar den!

kram / bea

Pamela sa...

Sjukt bra skrivet!

natacha sa...

Hej !

bra skrivet, men lägg gärna upp mer vardagliga bilder på dig. som när du knäppte dig med pyjamasen tex. Sådant är alltid roligt att se, och någon ny outfitts. ( och skriv gärna var kläderna kommer ifrån och om dom har någon hemsida )

Kram !

Anonym sa...

Alltså jag tycker att det du skrivit i din blogg är ett intressant ämmne. Jag tror att det här med att förbjuda saker eller att påpeka att något är farligt, fel osv är något som lockar många människor. Tanken utav att göra något förbjudet eller att ta risker gör något spänande. Så darför tror jag att många tjejer och killar gör saker som igentligen är oaceptabelt. Dessutom vill killar o även tjejer ofta få det dem inte har och vet att dem inte borde. Det gör jakten på bytet mer fartfylld. Så tror jag att det ligger till. as bra blogg.. Läs min om du har tid :)

Kram
Vedran

Manenna sa...

Håller oxo me, det är lite så idag, allt som redan är upptaget är mkt roligare, verkar det som iaf. Tur man har en av dom där bästa killarna, jag litar iaf fullt på min kille och tror att han aldrig skulle va otrogen så mig gör det EGENTLIGEN inget om tjejer raggar på han :) I staden där jag bor är alla med alla, verkar så ibland iaf när man hör skvaller, som man iof inte ska lyssna på men svårt när det kommer till en.

Ha d tjejen!

Aleksandra sa...

Hej Natacha!

Har en liten fråga... Var kommer stövlarna som du har på dig på bilden till inlägget "Ny butik Fancy Us" ifrån? Tycker de är superfina med perfekt skafthöjd!

Tack för en kul blogg!
Keep up the good work!

Hälsar
Sandra

Ps. Tycker förresten att du är jättesöt i din pyjamas. Ds.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Jag tror att du väljer fel typ av vänner, men det är ju inte lätt att veta vem man kan lita på.
Och tänk inte så mycket på det där, dumpa dina falska vänner som inte känner till kompisreglerna och skaffa nya, bättre sådana!

Mirja Stedtenfeldt

louise sa...

Supersöt pyamas ju! :)