söndag 4 november 2007

Staffan är ett geni!


Staffan Johansson är ett geni, han har tagit alla mina bästa bilder.
Här är en serie bilder han tog på mig och Dhani.

Staffans hemsida: www.pixation.se

26 kommentarer:

vevve sa...

hej hej skulle va kul om du åkte upp med dhani till sundsvall så kanske man skulle kunna prata om modell jobb också vidare.. skulle vara jätte kul,, kramar vevvis skulle vara som en önskan.:)

Peg sa...

gosh vad heta ni va då(:

Maria sa...

Superfina bilder, stämmningsfulla, sensuella, men jag tycker dom är aningens för mörka, men det var säkert fotografens mening. På bild nr 2 så skuggas din panna av Dhani, synd tycker jag för det var dit min blick drogs när jag tittade på bilden.
Ni är verkligen vackra ihop...

Bilderna på dig i din vackra klänning är helt oslagbara.

Kram Maria

vanessa-dumas sa...

gumman... dom har radert min blogg for jag skrev ett hett inlägg. kan du ta bort min gamla lank och lagga till min nya? http://barbiebloggen.blogspot.com/ puss love u. /vanessa

Vicky M sa...

ja, de bilderna är verkligen sjukt snygga :))

. sa...

http://baristasnack.blogspot.com

Stephanie sa...

Hej Natacha, Jag sk operera mina bröst om ett par veckor, är själv en ganska liten tjej 158cm 44 kg, tänkte köra 400cc men har läst att du har 430 cc och då känns de som att 400 blir alldeles förstort, hur mycket har du lagt i? jätte tacksam för svar
Kram

Snackis sa...

Måste allt vara naket och porrigt? Har du ingen seriös sida du kan visa upp och kanske färga håret i en lite mörkare ton, det skulle nog hjälpa till. Fast du kanske alltid vill leva med dina porrbilder och framstå som en porrbrud?

/www.snacki.blogspot.com

Anonym sa...

Helt fantastiska bilder. Skulle också vilja ha så vackra bilder på mig och S ;)

linda madsen sa...

du är hur snygg som helst! /lindamadsen.blogg.se

natacha peyre sa...

Till Snackis!
Tycker att det är väldigt lustigt att du säger så

"Har du ingen seriös sida du kan visa upp och kanske färga håret i en lite mörkare ton, det skulle nog hjälpa till"

ingen skulle säga så till en kille som är blond.
Varför ska killar kunna vara blonda och seriösa??

Snackis sa...

http://snacki.blogspot.com/2007/11/naket-sljer.html
Kom och ge mig ett svar!

natacha peyre sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
natacha peyre sa...

Till Snackis!
Har du så få läsare att du måste göra reklam för din blogg på min sida.
Eftersom du verkar ogilla mig vad gör du då här? bara undra hehe!!

Stephanie sa...

det vore väldigt tacksamt om du ville svara på hur många cc du har i? du kan maila mig direkt om du vill..

Snackis sa...

Natacha!

Tack för din kommentar! Du har helt rätt på varför killar kan vara blonda och seriösa, skillnaden är kanske att dom inte anspelar på sex hela tiden, eller?

Tyvärr är det så att samhället skulle uppfatta dig som en mer seriös person med ett nedtonat yttre, jag är en av dom som tillhör den samhällsdelen. Det handlar inte om att jag inte gillar dig utan mer ditt uttryck. Man kan tycka vad man vill om det, men så funkar det. Vad det gäller att göra reklam för min blogg här så visst är det så. Jag skulle gladligen vilja se dina läsare på min blogg där dom försvarar dig och att det skulle bli en het debatt. Jag är inte alls i din klass av antal läsare.
http://snacki.blogspot.com/2007/11/naket-sljer.html

Pamela sa...

Bara tvungen att lägga mig i, jag är själv platinablond och jag anser att så länge jag vill ha hårfärgen så är det min ensak, sen om folk får fördommar för en jävla hårfärg är en annan sak! De kan inte ha mycket till liv om de lägger energi på andras hårfärg, såsom blond. Och varför skulle man bli en bättre människa om man tog bort den platina/blonda färgen? Eller som SNACKIS skrev, "tonade ner den lite" skulle man bli accepterad då? Varför skulle man inte vara accepterad som blond? Vad urdumt! Jag tror att SNACKIS är en avundsjuk brunett som egentligen vill vara blond! *hihihi* och Natacha jag hoppas verkligen inte att du färgar dig mörk, du är fruktansvärt snygg!!!

jenny sa...

hej natascha.

måste bara säga att du ha jättesnygg mage (:
tränar du mkt? eller får du den så fin annars? tacksam för svar.

Snackis sa...

Nu blev diskussionen här istället:)
Pamela: Jag skrev inte att man blir en bättre människa för att man är brunett. Jag skrev att samhället har vissa fördomar om blondiner med stora tuttar, så enkelt är det. Som jag skrev innan så har jag en del av dessa fördomar, men det är jag inte ensam om. Jag blir rätt imponerad av företagsamma människor, när dom har ett driv, en vilja att komma någonstans i livet, en bra utbildning osv. Natacha verkar vara en företagsam människa, men tyvärr på sitt yttre vilket kan uppfattas som att det finns inget annat att komma med, ett dåligt självförtroende/självkänsla att inte kunna klara av något annat än att anspela på sin kropp hela tiden. Visst ska man vara stolt över vad man har (om det är äkta), men det innebär inte för den skull att det ska visas upp för allmänheten.

Majsan & Malla sa...

Tänk att är man blond och dessutom snygg då har man ingen hjärna.
Says who????
Har man dessutom snygg kropp så är det porrigt... Vi kallar det avundsjuka och det finns ju en och annan där ute....

Tycker Natacha är supersnygg och är så in i helvetes bildskön, annars skulle hon ju aldrig vara där hon är idag.

Sen är det så nice av henne att hon bjuder på sig själv i sin blogg, det tackar vi nyfikna bloggare för.

En liten fråga bara,,, vem fan gillar inte porr,sex,kärlek och den som säger nåt annat kanske står och gnider mot träd i skogen...så stanna där och gnid på!

Äkta vara är inte alltid bäst ibland behöver man hjälpa både naturen och karriären på traven.

Vi håller på dig du e bäst!!!!

Pamela sa...

SNACKIS: Om man hela tiden ska tänka och ändra sig för samhällets tycke? Vad är man då för person? Det finns vissa som anser blondiner i det du säger, likaså brunetter som röletter. Vi som läser Natachas blogg ser hur smart och begåvad tjej hon är, även om många av oss haft fördommar om henne. Och det brukar ofta tyda på avundsjuka, det vet vi ju allihopa! Ja menar, Natacha är ju inte dum för fem öre, det ser och läser man på bloggen att hon inte är, däför är det väldigt kul för samhllets tycke att se vad j*vla fel dom har om Natacha och andra blonda och storbystade tjejer.

nattilover sa...

Hej natti , jag har en jätte nyfiken fråga jag vill ställa, Du förstår att jag tycker att den första bilden på dig å Dhanni är jätte fin fast jag fastna för dina Jeans som du har på dig, kan inte du tala om vad det är för Jeans du har på dej och vart det finns ås kaffa sådana,var verligen snygga på dom svartvita bidlerna , URsnygga! Bamse kram av din största Fan=)

Wiktor sa...

Jag är typ sååå avundsjuk på Dhani eftersom han fått se dig halvt naken :)

actionradar sa...

Jag blev helt paff när ja läste va snackis skrivit, det första ja tänkte var, finns det verkligen så dumma människot, han/hon kan väll inte mena allvar. Det är ju pinsamt va han/hon skrivit och att folk fortfarande tänker så. Ska vi tillbaka ca 100 år eller och behöva gömma dom vi är bara för att bli accepterad och tagen på allvar? Dom som inte tar folk på allvar eller tror man är dum bara för att man är blond och snygg, de är ju hos sånna trångsynta människr problemet ligger. Om det nu har nått med saken och göra-vilket ja inte tycker- så har jag mörkt hår.
/miaa

Jenna Vixsie sa...

guu vilka snygga bilder,

malin sa...

vilka fina bilder!