torsdag 29 november 2007

MQ reklamen!!Såg MQs nya julkampanj, där Måns Zelmerlöv och Agnes Carlsson kysser varandra.
Jag må vara gammel modig när det kommer till sådant, men blir inte hans tjej rasande??!
Hade det varit min Dhani hade han fått veta att han lever, haha!!
Men men, det är ett klassiskt och väldigt uttjatat PR trick... MQ bättre än så kan ni!!


Puss och hångel på er ;)

23 kommentarer:

RZE sa...

Håller med fullständigt!
Godnatt :)
//Ronja, som tycker du ska bli brunett :)

lotta sa...

Dem gör ju ett jobb, värre än så är det inte. Sen tror jag hans flickvän är mer säker på deras förhållande än att bli rasande på honom för ett jobb han gör.

Anonym sa...

jag tycker reklamen är grym!
Dem ser ju dessutom så bra ut dem där två. Sen tror jag att när man är offentlig person och behöver vara bered på att göra olika foto jobb så måste man disskuterat med sin partner innan, om vart gränserna ligger. Vare sig det gäller en reklam kampanj eller en film roll.

Therese Olefors sa...

usch, jag skulle heller inte vilja att min pojkvän kysser någon annan, även att det ínte är på "riktigt".

Nadja aka Sweetladysoul.blogg.se sa...

Ja du inte skulle jag gilla tanken av att min sambo gjorde de iaf

barbiequeen sa...

Hej!

Lägg upp någon vardaglig bild på dig=) är alltid roligt att se hur du ser ut.

( skärp dig också! du borde blogga mer;) så många bloggare som du har dygnet runt hehe )

Och du ska fortsätta vara blondin! du ser så förbannt bra ut nu, Lika vacker som en docka du borde vara så stolt med ditt vackra blonda hår:) jag avgudar det! kram på dig! och börja blogga mer:) så vi har något att läsa!! =)

Olivia Nemeth sa...

Håller med dig Nati.

barbiequeen sa...

och natacha, Gå inte och färga håret brunt som alla andra har gjort, " vi blondiner måste ha någon förebild " att se upp till, och där har vi precis dig! En blondin, och med värdens finaste insida och värdens snyggaste utsida! Kan besiva hur otroligt varma,snälla,underbara vi blondiner är.. your just perfect!Både på in & ut sidan :)

Darkcloud sa...

Allt verkar ju handla om pengar
:( Det är synd.

Kevin-194 sa...

Natacha Peyre min favorit modell :)
du passar i brunett och blont :)
men de e lite kul att du ändrar hår färget :)
hare bra

Kevin-194 sa...

Natacha Peyre min favorit modell :)
du passar brunett och blont//kevin

LUCIEN sa...

Hej Natacha, jeg skriver det her til deg selv om det er på norsk og kanskje litt vanskelig å lese for deg:P? men må bare fortelle hva jeg synes..
ikke det at du ikke ser kjempe bra ut med brunt hår, men du er helt fantastisk nydelig som blondine! jeg synes du skal holde på det du har.. selv er jeg også platina, men med brune øyne..kontrasten er unik;)
keep it girl! det er så deg! strålende vakker=)
puss och kram:-*

gosanna sa...

hej natacha! =) jag har en fråga till dig, för ett tag sen såg jag ngnstans att du använder louis vuittons väskor, är det dina favoritväskor? jag funderar på att köpa en tidlös märkesväska..men är osäker!! tycker "petit bucket" är supersnygg och jag tror det var just den du hade! var köper du dina väskor? jag gillar när det ljusa skinnet på väskorna börjat mörkna så jag vill helst inte ha en sprojlans ny... du är inte sugen på att sälja din bucket va? ;) stor kram från anna, en nybliven mamma som gillar din blogg :)

Emilie sa...

Jag tycker helt klart du ska färga de, du va skit snygg! :D Hoppas du får en mysig 1:a advent, nu ska min pojkvän göra slingor på mig :D ahaha..! ha de bra/emilie

Zandra Zentio sa...

Du va juh super fin i brunt hår...
Så jag tycker du ska satsa på det! Hoppas du får en mysig helg nu. Kram //Zandra

L sa...

jag tycker att ditt hår är fint blondt :) jag är inte ett stort fan av blekning av håret, men det passar perfekt på dig. om ditt hår mår mycket bättre av att färga det mörkt så tycker jag dock att du ska göra det.

haha babbel babbel.

Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna sa...

Natacha tycker att du är suuuper fin som brunett efter dom bilder jag har sett på dej. Mörka ögon och perfekt hy för det, go for it girl ;) Hade också super blondt hår för typ en månad sedan men är nu mellan brun i håret, har ungefär samma färger som dej i övrigt! Tycker att du ska köra på det =)
Ha det bäst vännen kramar Anna

Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sandra sa...

Haha! Snacka om att kasta sten i glashus.

Mahlin sa...

Hej natt! tycker helt klart att du ska färga håret i en lite mörkare ton, det kommer att se jätte bra ut..mer naturligt och välvårdat liksom!
Har sett några foton av dig som brunett, och jag måste verkligen säga att det ser riktigt bra ut! Hoppas du får en riktigt trevlig jul och ett gott nytt år. Kram mahlin

Paks sa...

Äsch skådespeleri ;) Nej men visst det är väl en del som undrar, själv tycker jag den reklamen var helt underbar. Jag tycker det är så söta ihop. Hade föredragit Måns med Agnes, det gick ju rykten under Idol då båda var med att de var ett par.

tomater sa...

Måns flickväns mamma jobbar på min skola, och enligt henne tyckte inte Helena (Måns flickvän) att det gjorde någonting. Han fick feta pengar för det så... :)