lördag 1 december 2007

Small little things!!
Det är en sak jag tycker att alla borde tänka på lite oftare, inklusive jag själv.
Att inte ta allt för givet och uppskatta det man har.
Idag är vi så fixerade vid vårat yttre men man tänker aldrig på att man tex är frisk,
att man har folk som älskar en och att vi i allmänhet har det bra i Sverige.
Tänk på människor som är sjuka eller har en anhörig som är sjuk, tror du dom tänker på hur feta dom är eller att håret inte ser perfekt ut?
Jag måste själv bli bättre på att uppskatta saker, ibland fattar man inte hur lyckligt lottad man är.

Va ute på stan idag och det var helt hysteriskt folk handlar julklappar som aldrig förr, det känns som att julen blir mer och mer materialistisk, och folk glömmer att det viktigaste är att man har det mysigt med sina anhöriga.

Ville bara påminna om det!!

Puss/Nati

18 kommentarer:

evelaajna sa...

kloka kloka natacha .. keep up the good work!

Em sa...

jättebra skrivet! sen tänkte jag bara säga att jag tycker du ska fortsätta vara blond.

Nattii sa...

bra skrivet, tycker också du ska fortsätta vara blond!
och kan du sätta upp en lista vad du önskar dig i julklapp? :) skulle vara roligt att se, och hoppas bara du börjar svara på alla kommentarer, om någon undrar över något, och att du börjar blogga mera. För det finns så många som läser din blogg varje dag!!

Kram/nati

Ferdik sa...

Jag tycker det mysigaste av allt är att få julklappar.

nathalie sa...

Även ifall man har en anhörig som gått bort eller någon som är långtidssjukskriven så bryr man sig om hur man ser ut.Man måste behålla sina rutiner för att försöka komma tillbaka till verkligheten.Men ifall man är en persom som är mer engagerad i sin frisyr än t ex gatuvåldet så kanske man borde se över sina prioriteringar. Och ja man bryr sig visst ifall man är fet. det får en att må dåligt. Allt handlar inte om att passa in i en ideal bild.Utan trivs man inte med sin vikt så mår man ju ännu sämre.
Allt är inte så svartvitt.

//Nathalie

gedetettförsök sa...

Bra skrivet! Hoppas att folk tänker på det och köper lite mindre. Ingen blir mer lycklig av mer presenter. Vi blir lyckliga av att man är snälla mot varandra. Och för att inte tala på hur mycket den här galna konsumtionen påverkar vår miljö. Vad vi egentligen gör är att vi köper varandra en sämre miljö i julklapp.

Sara sa...

bra att tänka på som sagt att man har anhöriga är viktigast, absolut. men julklappar är kul ändå :) kan du inte skriva vad du önskar dig till jul?

Camilla sa...

Det gjorde du alldeles rätt i. Klockrent inlägg! Fin semester-bild.

modell sa...

Hej natacha!

Lägg gärna ut en lista på vad du önskar dig till julklapp, är alltid spännande att se.
och så skulle jag vilja se hur du ser ut i din fjällräv jacka fram ifrån och ha gärna mössa på dig, för har väldigt länge tänkt köpa en sådan! och skulle vara roligt att se hur du ser ut i din blåa.

blogga gärna mer;)

kram!

RZE sa...

"Tänk på människor som är sjuka eller har en anhörig som är sjuk, tror du dom tänker på hur feta dom är eller att håret inte ser perfekt ut?"

Faktiskt så vet jag hur många som helst som är sjuka som tänker mer än någonsin på sitt utseende, som kanske inte alls brydde sig innan de blev sjuka. Sjukdomarna jag pratar om varierar mellan allt från anorexi och narkolepsi till cancer.. Annars skulle man väl inte använda peruk när man tappar håret pga cellgifterna?

Anyways så tycker jag att fler borde förstå att julen inte handlar om presenterna, utan om familjen och stämningen! Själv har jag vart i julstämning sen i september/oktober nånggång, men _inget_ slår julafton!

Kimberlyte sa...

Är nog mest mycket så i sverige. Samma med alla hjärtans dag folk vill bara tjäna pengar!
Så man har hittat på många grejjer att fira för att sälja o för att folk ska handla mycket det går utpå.
Men som du sa det vikigaste är ju vänner och familjen. Det är ju det mysigaste alla alla är tillsammans och äter en god middag. Sen om man får en julklapp kan det va lite extra kul men man dör inte utan en. Det är ju mest barn som ska få juklappar igentligen det är han man kallade jultomten som elade ut gåvor till barn.

mvh//kim

Ann-Sofie sa...

Du har en väldigt "intressant att läsa"-blogg vilket kan bero på att du är du. Men man får en inblick om hur du verkligen är och att du inte alls är en blåst bimbo.
Du passarjätte bra i brunt btw!


pancakee.blogg.se om lite allt möjligt haha och ett litet inlägg om dig.

m_aalin sa...

Jag undrar om du har nått tips på nån god parfym? Vilken använder du själv? Måste bara säga att du absolut ska färga håret brunt, som på bilden. Du ser riktigt fräch ut, tycker de bara är små tjejer som är blon nu, brunt är så fint och de passar dig perfekt. :)

madelene sa...

först måste jag säga, fortsätt vara blond. och det är inte alls bara små tjejer som är det nuför tiden, och det spelar ingen roll om alla i hela värden skulle vara blonda, för ingen är lik en annan person i ansiktet, och jag tycker du ser väldig naturlig och fin ut nu. Jo natacha, hoppas också du kan börja blogga massor av mer, är så tråkigt för du bloggar såå sällan synd:( är besviken på dig!
och så vill jag också som jag läste i något tidigare inlägg, se hur du ser ut i din blåa fjällräv framifrån, så får man se när du ser sådär riktigt vintrig ut med mössa, jacka,skor,vantar:) och sätt också gärna upp vad du önskar dig i julklapp:)

kram.
Ps. TA VARA PÅ ALLA KOMMENTARER!!

. sa...

http://baristasnack.blogspot.com

SifferLinda sa...

Kloka ord från den sötaste tjejen!

ninba sa...

Ja Natacha, det finns folk som har anhöriga som är mycket allvarligt sjuka men som trots allt tänker på sitt utseende. Det var ett bra försök, men det är nog inte så enkelt att trippa ner alla de där stegen man har gått upp för på behovstrappan bara för att en sådan del i ens tillvaro ändras... Mvh/Nina

Pamela sa...

Nina: "Bra försök"? Det är så det skall vara. Sen om du inte fixar det eller ens kan tänka tanken åt det är ditt problem. Jag tycker detta var hur bra som helst skrivet, även jag uttalar mig så. Alla får en tankeställare.