tisdag 4 december 2007

Åldernoja och Botox!


Jag vet att jag inte är så gammal, jag är ju bara 22år.
Men kan inte låta bli att vara skräckslagen över att jag fyller 23år i mars.
Så nu har jag bestämt mig för att jag ska fylla 22år igen, och ingen får nämna att jag egentligen fyller 23 haha!
Tiden går så fort man hänger inte med, tänk snart är jag 25 och 27 och 30...osv.
Men det kanske inte är så farligt ändå, jag känner massor av 30åringar som ser helt fantastiska ut.
Jag hoppas inte att jag blir super rynkig för att jag vill inte börja använda Botox...
Jag undrar om många använder det, vad tror ni?

Här om dagen så var jag på bio, och det kom fram ett gäng killar som ville fotografera sig med mig.
Dom undrade hur gammal jag är, och jag bad dom gissa och alla trodde att jag var 19år.
Men när jag sedan sa att jag var 22, så såg jag på deras miner att dom tyckte att jag var gammal.
Dom var ju säkert runt 18 själva.

Det är fan dax att dom uppfinner en ungförevigtspruta hahaha!!

Puss på er!

NatiBilden är tagen från: jupiterimages.com

8 kommentarer:

mode sa...

totalt rätt, är själv 22 och vill absolut inte bli äldre:) och hur mycket pengar skulle du rekomendera att man köper ett present kort hos topshop för?
har så svårt att bestämma mig, vill abslout inte ha för billigt. så jag hoppas jag kan ta dig till hjälp och säga hur mycket pengar du skulle ha lagt ut på presentkorter för att handla dära? och om man vill gå och ta några fina kort på sig själv, vet du någon bra studio? som du kan rekomendera åt mig? " och sett gärna upp någon ny bild på dig;)

kram, fortsätt blogga mycket=) är så spännande din blogg, helst om kläder, olika affärer,smink,komma över sitt ex, få en kille på fall, och när man får se vardagliga bilder på dig, och jultipsen:)

vanessasweden sa...

du behöver inte noja dig över din ålder ännu, eftersom du är så natulig skönhet, men jag har också funderat det där på att gå till studio och ta kort, du hade lagt upp 2 bilder på dig i ett tidgare inlägg där du hade underkläder,keps och solglasögon. såna bilder skulle vara roliga att ta? måste man stå för kläderna själv och så? och vilken studio rekomenderar du? :) kram. tycker också du ska lägga upp en ny bild på dig.

Pamela sa...

Hei. Kan du inte lägga upp bilder på dig dagligen. Inte bara bilder från plåtningar utan ´till vardags med! Sååå fin är du! Har du bestämt dig angående hårfärgen? (I hope you answer)

Darkcloud sa...

Nah om man opererar sig så blir man ju super rynkig. Du är ju ändå skitsnygg och verkar ha en bra hud. Du ska ju inte ha någon ångest om du nu har det. Ta det lugnt och chilla, dem bästa åren kan komma när som helst och inte bara i din ålder om du tror det. Tjoo =)

Matte-F sa...

Jag tror inte att så väldigt många använder botox - de flesta är för smarta för att spruta i sig ett krampgift!

kahlyn sa...

äntligen nån som tycker som jag, har också åldernojja blir 23 i april..
jag har iofs trott nästan hela året att jag fortfarande va 21 men tänk snart fyller dom som är födda på 90-talet krogålder och där står vi/jag födda på 80-talet..

tavk att man inte e ensam om att känna sig gammal då=)

Dari.blogg.se sa...

Men hallå, kan inte du lägg in en bild på dig snälv när du va typ 10, 12 eller 13 dåå ;P? alltid lika kul att se hur människor såg ut förut lixom. otroligt vacker är du ivf =)

Johanna sa...

Jag tror många har noja, men mer över att livet går så fort! Jag är bara 19 och känner att all tid bara springer i väg. Men angående åldring och utseende: det är en del av livets väg, det är livets väg och meningen att vi till slut får lite rynkor och liknande, det är processen med livet! att botoxa sig (vilket kan riskera att man hamnar i koma och även kan dö) vore att inte acceptera livets gång. Vi har alla nojjor men låt dom iten stiga dig över huvudet! Det är verkligen inte värt det! Jag tror att du kommer se ung och fräsch ut, speciellt om du känner dig så så kommer du att upplevas så :) kram!