torsdag 20 december 2007

Bildmontage på mig!!


Tycker det är så tråkigt att det alltid finns människor som vill förstöra för en.
Någon har gjort ett bildmontage på mig, där jag står naken.
Och nu sprids den på nätet.
Ville bara uppmärksamma er om att det är fejk.


Puss puss!!

NatiBilden är tagen från google.se

7 kommentarer:

Andreas sa...

Hej Natacha!

JAG ÄLSKAR också Heroes!!

Får säga att du är en riktig liten sötnos... *ler*

Såg dig i StudioV. precis, måste säga att jag håller med dig i det du sa om att man i Sverige inte tillåts att vara den man vill vara (jantelagen); läs tex glamour tjej; utan att få elaka påhopp. Kan ju säga att programledaren agerade mycket oproffsigt mot dig. Pinsamt att inte be om ursäkt när han varit en av dem som hoppat på dig; då ber man faktiskt om ursäkt i sändning!

Men du verkar vara en stark tjej med båda fötterna på jorden, kan ju bara hoppas att du inte tog illa vid dig !

Till ngt helt annat....

Kommer du ihåg när du var nere i Malmö December 2005... *ler* du och The Girls skulle ha en underklädesvisning på Nattklubben Chokladfabriken i Malmö!
Då hade jag minsann turen att träffa dig på dagen; vi åt minsann lunch på samma ställe....hihi... och du berättade för mig att ert bagage inte kommit med planet...
men sen löste det sig ju!
Du berättade även om en tjej som utgav sig för att vara dig....
Minns du, eller???

Det var hur som helst jättekul att snacka med dig gumman och du verkar vara en jätte gullig och go tjej.
Kommer du till Malmö igen????

Många kramar och Pussar till dig min skööna! från Andy i Malmö!

God JUL på dig gumman! ;O)

johanna sa...

Hej natacha!

Väldigt Bra skrivet

Det är såhär jag och mitt ex har gjort slut. och vi har inte talat med varandra sen dess. Känns väldigt tråkigt jag älskar honom fortfarande, Men jag tror knappast han gör det? jag vill ha tillbaka han, för han var en stor sak i mitt liv. att bara ha någon att älska är en underbar känsla ellerhur?

hoppas du kan ge ut några tips, På hur jag kan få tillbaka han ( Om det går ) eller hur jag ska göra föra att vi ska börja ta kontakt med varandra och bli vänner igen, jag menar han borde ju växa up någon gång!

Många kramar johanna i skåne!

Matilda sa...

Jag har sett den bilden. Den kommer upp när man söker på google. Bilden är för övrigt fin, men det är fan skamligt att folk gör sånt här och sedan sprider ut de.

MISTERNHIO sa...

sånt är ju så dumt!

ps. jag älskar heroes =D

Pamela sa...

Stackare, jag lider med dig. Jäkla idioter det finns! Men om jag förstod rätt så menar du att "nakenbilden på dig" är inte du utan någon annan som bara ändrat till ditt ansikte? Eller är jag ute och cyklar?

Kramar

Sokrates sa...

Trist att det alltid ska finnas sviniga människor. Men det handlar ofta om folk med för mycket fritid och avundsjuka! "Så vad ska man hitta på då idag.." Ja! Vi sabbar för någon! :(
Hoppas du känner dig bättre från din förkylning så du kan fira jul utan att må skit ;). Kramis

anna wintour sa...

Hej Natacha jag fick mail från Roland Karlsson om att han har tagit bort bilden från min blogg. Jag har även en bild på roland son som han själv har lagt in i min blogg för att prova om bilder gick att lägga in och ta bort.

Men till saken förlåt jag visste inte att det var montagebild. Jag tyckte att den bilden var fin och natrulig och absolut inte vulgär. Du har en jättefin figur. Men vilken djävel är det som gör montage på det sättet? Jag har ju andra bilder på dig som din vän dominique påstår är montage du kan gå in på min blogg och se efter. Är det något du inte är nöjd med av vad jag har lagt ut så får du jättegärna tala om det så repekterar jag det.

Jag vill inte göra illa någon vill att du vet om det.

www.annawintour.blogg.se