måndag 3 december 2007

Katie Holmes nya frisyr!!Vist är hon super het!!
Hon blir bara snyggare med åren.

Bilden är från Expressen.

7 kommentarer:

sandra sa...

natacha, du måste förklara mer åt oss hur man får tag på present kortet på topshop, och vad prisen ligger på? ( eller vad det är för erbjudande ) och kan du ge mig något tips var man kan gå och man vill bli fotad i någon studio, och ta några snygga kort på sig själv:)
ha det bra, blogga gärna mer =)

Anonym sa...

Hur kan man inte förstå hur man köper ett presentkort? Man köper det ju i topshopbutiken såklart, har ni aldrig köpt ett presentkort på t ex H&M?

Du betalar naturligtvis så mycket som du vill ladda kortet med. Köper du ett presentkort för 200 kr, så kan du såklart handla för dem 200 kronorna. Vad skulle det annars kosta? Skulle själva kortet kosta 100 kronor för fin presentkortsdesign eller vaddå?

Vill du sen köpa TILL personalshopper betalar du ju till dem 250 kronorna för den tjänsten. Om du sen ger bort presentkortet kan ju den personen handla kläder med mera för dem 200 kronorna och få personalshopping eftersom den du FÅTT presentkortet av redan har betalt detta!

Hoppas ni förstår nu.. ni som undrade =)

Puss&kram

The Fish Is Jumping... sa...

Nej usch för Katie Holmes frisyr..
Hon ser ju för tantig ut..

Maria sa...

hej, undar vad du använder för märken när det gäller rengöring och make up? Tycker du att det gör stor skillnad mellan dyra och billigare märken när det gäller typ underlagscreme och puder...? Tycker själv du ser väldigt fin ut i hyn :) Går in på din blogg ofta så skulle vilja att du blogga mer :)
Om du fick välja att bara leva med endast 3 saker i din sminkväska i resten av ditt liv vad skulle det vara?
kram

Vicky M sa...

tycker själv att hennes nya frisyr är hemsk, eller iaf att hon serhemsk ut i den

Maria sa...

Hej Natti!...måste bara fråga om inte din pojkvän blir sur vid dina lätt klädda tillställningar, eller tycker det är ok? Det är ju så olika från kille till kille, jag förstår att det är en del av showbis. men vissa är mer svartsjuka än andra...
Min man skulle bli galen.... :)

stella rún sa...

Hennes frisyr är snygg men inte på henne, hon passade inte i den.