onsdag 19 december 2007

Heroes addicted!!


Jag är fast, kan inte sluta titta på super serien Heroes.
Har ställt fram massa goda saker, och tänker spendera den här kvällen ner goosad i ett duntäcke och bara titta på Heroes avsnitt.
ÅÅÅ...vad mysigt!!

Pusselipuss!!

Nati

9 kommentarer:

adoored sa...

hej nati, har frågat ganska många ggr fast frågar igen, vill så gärna ha svar:)
På ganska många bilder har du en grön eyeliner/ögonpenna, vad är det för märke på den?
Kramis, din blogg är bäst bäst bäst! /N

Kimsy sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kimsy sa...

hej, tänkte först bara säga att ja diggar din sida skarpt... men, vad ja saknar och ja tror att många med mig saknar är att du berättar vad du har köpt det du har på dig o vad du tex. har för smink.. många inspereras av dig. ex. vart har du köpt den as snygga klänning/top du har på dig på bilden? bikinin. mm detta skulle göra din blogg ännu bättre, och jag tror att jag talar för många när ja säger detta! kram

Linda sa...

Halloj!
Är en flitig läsare av din blogg, och läser mycket bloggar i allmänhet.
Du verkar va en helgó tjej som dessutom är väldigt vacker.
Har aldrig lämnat en kommentar här men efter att ha läst andras så undrar jag bara varför du inte svarar dem som ställer frågor till dig?

En del av bloggandet är ju ändå frågor och undringar från människor som är nyfikna på dig och det du skriver om.
Och en tjej som du får ju naturligtvis en massa frågor om vad du använder för smink, hudvårdsprodukter, handlar dina kläder o.s.v

Kan ju förstå att man inte vill dela med sig av allt man förbrukar då man kske vill ha lite hemligheter, men att delge ett läppglans, en specifik ögonpenna, vad man kör för brun utan sol produkt e.c.t är väl ändå okej?
De är ju så många som frågar dig!
Om du inte vill svara på frågor om vad du använder så skriv det tycker jag,då slipper du kske att alla frågar om sådant.

Du har en super blogg i alla fall, snygga bilder, mysiga inlägg, och du är otroligt fin!

kram Linda

Caroline Bill sa...

hellow=) jag gillar din blogg skarpt. SKulle vara jättekul med ett julinlägg, vad du har för julklapps tips o sånt! besök gärna mig, www.carrobill.blogspot.com

Hare bäst ! <3

Nilla Molin sa...

Jag pratade med bedragaren på MSN, folk är fördjävliga. Men jag trodde inte att det var han. Varför gör man så, det är så sjukt!!? Skaffa egna liv! :S Tur att ni kom på det! Kram!

Darkcloud sa...

Yup, Heroes är bra =) Tjo tjo

Pamela sa...

Vart kmr den där klänningen ifrån? Skitsnygg. Kan du inte börja med att lägga upp "dagens outfit" även om det är miljoner andra som gör samma sak. Men vem vill se deras kläder ens? Not me...

Kramar. Ha en fortsatt bra jul.

Anonym sa...

Hejsan!
Verkar som om du är minst lika besatt av heroes som jag är :)
Har läst din blogg massor av gånger och jag älskar den, är nog lika besatt av att läsa din blogg som att kika på heroes:)
Underbar tjej och fruktansvärt söt <3