söndag 16 december 2007

Myspace!


Här är min myspace sida.
Skulle vara kul om ni ville stödja Natacha Peyre official Myspace och adda mig.http://www.myspace.com/natachapeyreofficial

11 kommentarer:

mini sa...

okejrå!
Om du kontinuerligt följer, läser & kommenterar min blogg. Den är läcker!

ainaaina.blogg.se

designer sa...

Hej, var ligger ed harley affären? den ligger väl inte inne i själva bobbys salong. eftersom det är ju inte värdens största utrymme där inne för en till stor affär eller ?

xoxo fashiondesigner@

adoored sa...

hej nati:)
svara gärna på denna fråga när du har tid:
Har sett på några bilder nu att du brukar använda en grön eyeliner/ögonpenna, och skulle gärna vilja veta vart den kommer ifrån och vad det är för nr på den?
puss puss söta

Isabella sa...

Du ser så naturlig ut =) varför viker du ut dig? bara undrar, för du vet jag resonerar såhär "min kropp är till för mig, och min partner" och inte.."för mig och alla kåta killar i världen"..bara undrar hur en utvickerska resonerar :P nyfiken liksom. Många funderingar som du kanske förstår. Tror du att du hade fått nakenjobben hos Moore & Slitz UTAN silikonen i dina gigantiska tuttar? Ännu en fundering..sorry om jag låter negativ, men ta det inte så :) Jag är bara en fundersam ung tjej.

Linda sa...

Hej Natacha!

Du är utmanad: http://jaglinda.blogspot.com/

/Linda

BARISTAN sa...

hur många frågor kan man ställa i kommentarerna om smink?
hur många gånger kan man ta upp utseende i en blogg?
http://baristasnack.blogspot.com

Malin Lindblom sa...

Hej Natacha! Det här har inget med ditt inlägg att göra egentligen, men jag tycker det är viktigt att fler bloggare tar upp sånt här;

http://pokie.tjejsajten.se/blogs/118186/vaarda-ditt-bloggspraak-.htm

Kjam //Pokie

Andreas sa...

Hej Natacha!

Får säga att du är en riktig liten sötnos... *ler*

Såg dig i StudioV. precis, måste säga att jag håller med dig i det du sa om att man i Sverige inte tillåts att vara den man vill vara (jantelagen); läs tex glamour tjej; utan att få elaka påhopp. Kan ju säga att programledaren agerade mycket oproffsigt mot dig. Pinsamt att inte be om ursäkt när han varit en av dem som hoppat på dig; då ber man faktiskt om ursäkt i sändning!

Men du verkar vara en stark tjej med båda fötterna på jorden, kan ju bara hoppas att du inte tog illa vid dig !

Till ngt helt annat....

Kommer du ihåg när du var nere i Malmö December 2005... *ler* du och The Girls skulle ha en underklädesvisning på Nattklubben Chokladfabriken i Malmö!
Då hade jag minsann turen att träffa dig på dagen; vi åt minsann lunch på samma ställe....hihi... och du berättade för mig att ert bagage inte kommit med planet...
men sen löste det sig ju!
Du berättade även om en tjej som utgav sig för att vara dig....
Minns du, eller???

Det var hur som helst jättekul att snacka med dig gumman och du verkar vara en jätte gullig och go tjej.
Kommer du till Malmö igen????

Många kramar och Pussar till dig min skööna! från Andy i Malmö!

God JUL på dig gumman! ;O)

SofiaN sa...

Heej! Jo, jag tänkte höra med dig eftersom jag kommer upp till Sthlm under jul och nyår, om du vet något ställe som dom har en huva/luva som samtidigt är en halsduk med päls på kanterna? Förstår du vad jag menar? :) Jag letar iaf efter en sådan och tänkte ifall du vet någon affär som dom har såna. Vore jättetacksam för svar, Kram Sofia :)

ingrid sa...

Natacha
gillar din ögonskugga..den ljusa,rosa..? Vilket märke??
rokka på tjejen

Carro sa...

Hej Natacha, ville bara tipsa om att Steve Madden, som du skrivit så väl om tidigare, nu finns i Sverige - www.stevemadden.se