onsdag 12 december 2007

Gynnings uttalande!


När Gynning i dagarna gästade "Vakna med The Voice", gjorde hon ett väldigt onödigt uttalande om Linda Rosing.
Hon kallade henne äcklig, och att hon aldrig skulle bli som henne.
När programledarna tog Rosing i försvar, så kontrade Gynning med att hon är snygg till skillnad från Rosing.

Detta är vad jag tycker om detta:

1. Om en person har ett bra självförtroende, så måste man inte trycka ner andra och säga att man är bättre eller snyggare än någon.

2. Om nu Gynning vill bli så seriös, varför ska hon då satsa på en musik karriär?

3. Folk tycker att det är skillnad på dom för att Gynning har levt ett så kallat "lyxliv" och jobbat som modell utomlands...okej!
Nu skulle jag vilja veta vad Gynning har gjort för stora modell uppdrag, för att klara av sitt så kallade "lyxliv"??

4. Har alltid tyckt om Gynning, men nu tror hon sig vara bättre än alla andra.
Hon borde lära sig att det inte finns något finare än människor som är jordnära.

5. Lite elakt av mig att säga, men jag kan inte låta bli...hehe!!
Jag undrar om hon fick sina programledar jobb på grund utav sin stora talang som programledare, eller om det var för att hon dejtade Pelle Pocheryd, som är exekutiv producent för hela tv4 och bestämmer vilka som ska stå framför kameran?
Nu tror ni säker att jag är bitter för att jag inte har ett programledar jobb.
Visst, det hade varit kul, men jag är ingen programledar talang, haha! Och tänker inte dejta "rätt personer" för att få det.

6.Jag tycker att vi alla är oseriösa. JAG, GYNNING, ROSING, EMMA ANDERSSON MFL.


Puss på er!

37 kommentarer:

Nathalie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nathalie sa...

Hej kära Nati, vill börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg ditt liv och dig i egen person du verkar vara så glad positiv och en sån mysig tjej, tack för att du förgyller mina dagar lite extra.
min fråga är dock varför du som plats nummer 6 skrev att du är oseriös mflera. blev lite förbryllad för jag tycker du verkar väldigt seriös och jordnära. beblanda dig inte med rosing och gynning dom kan däremot vara en gnutta oreriösa, gynnings talande var väldigt omoget.
ps: skriv mer om din och dhanis hemma kvällar:) puss&kram/ Nati

mini sa...

jämför dig inte med de där tjejerna. oh god please!

//
ainaaina.blogg.se

Mores sa...

Hej Natacha! när jag visste at du hade börjar skriva blogg så började ja kolla in den, nu mera gör ja de varje dag, det e så roligt när nån man beundrar hr en blogg o s, o det att du har bimbo stämpel bryr jag mig inte om. hehe jag vet själv hur de känns, e brunett nu men har också haft platina blont hår o tillomed min pappa har kallat mig för bimbo.. men men,.. vad ska man göra åt alla avundsjuka människor... skratt.. det om gynning är ju så sant, om man har bra självförtroende ska man ju inte trycka ned andra, och ja tycker absolut inte du är oseriös :P när man väll börjat läsa din blogg o se en annan sida av dig innan man bara tittade på alla dina modell bilder o läste skvaller tidningar så har min uppfattning ändrats mycket :), jag är bara så avundsjuk på din kropp , din bruna kropp och vill även göra bröstinlägg men tror inte de e så positivt längre, .. heheh älskar att du skriver blogg o älskar att läsa den. hade de bäst lycka till med danni massor med kramar Kim (tjej)

Sandy sa...

Hej gumman! :)

Önskar att jag kunde få prata med dig, är själv 21 år.. litenbabydoll@hotmail.com

Hade faktiskt varit riktigt kul o messa med dig..*wish*

Like you girly

Isabella sa...

Helt ärligt bara för att man tycker att någon annan är ful så betyder inte det att man har dålig självförtroende. Varför ska man inte få tycka att man själv ser bra ut? Om man gör det så säger folk att man har dåligt självförtronde. Vilket definitivt inte är sant. Jag kan helt ärligt säga att jag ser mycket bättre ut än en hel del andra tjejer och jag har inte dåligt själförtroende eller tror för mycket om mig själv bara för det. Tycker inte du att du klankar ner på henne nu när du skriver på din blogg om henne och hennes liv. Din ironi på hennes lyxliv till exempel. Du säger emot dig själv.
Varför anta att Gynning var med Pelle bara för att få tv jobb? Varför var du med Bingo är väll samma sak isåfall. Det kankse bara handlade om känslor som med dig och Bingo? Jag anser iallafall att Gynning verkar mer vettig än vad du är efter jag läst det här inlägget.

// ihellgren.blogg.se

Olivia Nemeth sa...

Håller med "mores"....
När man läser din blogg lär man känna en helt annan person. Kalla dig inte oseriös! Kram /Olivia

evelaajna sa...

Hej Natacha :)
Jag måste hålla med de andra, när man läser din blogg så får man helt annan bild av dig! Jag har iofs gillat dig enda sen Paradise.. you go girl!

Liano sa...

Hejsan Nati,jag undrar varför du har planer på att förminska brösten? .. Läste i somras angående om en bröstförminsking och att du hade bokat tid för det men inte har du gjort någon förmiskning nu eller är jag helt ute och cyklar ? :) hehe. Take care. /Lina

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anna sa...

Håller med dig till 100% Varför ska man klanka ned på någon annan människa? Är det för att höja sig själv? Känns bara tragiskt...

lollo sa...

Alltså självklart håller jag med om att det var en onödig kommentar os.v MEN varför lägga energi o skriva om det i din blogg?! Och din lilla lista du skrev och att du säger att du själv är oseriös o nämner andra som är, wtf?! haha.. kan bara skratta :)

Fredrika sa...

hej natacha, :)
jag ville bara säja att jag tycker du verkar vara en jättegullig o rolig tjej! inte alls som media framställt dej!! puss på dej och god jul :)

Karin sa...

1. Kom igen. Gynning har ju rätt!

2. Hahahahahahaha!!!!! Klart hon inte ska satsa på musikkarriär! Det är ju ett inslag i hennes tv-program!

3. Spelar det någon roll? Hon har till skillnad från Rosing stil och smak.

4. Snälla.

5. Du kanske har rätt! Hon kanske fick programledarjobbet för att hon dejtade Pelle P. Men och? Hon visade ju sig vara skitbra, charmig, rolig och bättre än många andra! Har till och med fått ett eget tv- program. Då har man väl ändå bevisat att man är duktig! Särskilt när kanalerna sliter för att få kontrakt med henne.

Lilla Natacha….

A-K sa...

Natacha, Nstacha! Den här bloggen upphör aldrig att förvåna. Måste erkänna att jag haft mina fördomar mot dig men jag är glad över att ha haft fel. Du upphör inte att förvåna med din humor, ironi, självinsikt och intellegens.
Sånt här gillar jag!
;)

Josy sa...

Hej Natacha! Jag är en tjej som funderar på att göra en bröstförstoring. A-kupa till C-kupa hade jag tänk mig ungefär. Det jag undrar är vart du har ditt ärr någonstans? För mig blir det antagligen i bröstvecket eftersom kliniken jag fastnat för endast använder sig av det tillvägagångssättet. Du kanske har lite bra information om sådant? Skulle bli jätteglad i sånna fall! Ta hand om dig tjejen =) Kram Josy

Vanessa sa...

Jag tycker det var dumt utav gynning och saga elaka saker om rosing. Alla har ratt till en asikt men man behover inte saga det pa ett sadant elakt sett. Jag tror inte att gynning fatt tv jobb for att hon dejtade pelle. Halva stureplan har vell gjort det? Hon ar en grym programledare!

http://hannastark.blogg.se sa...

Man lär ju inte ha ett bra självförtroende om man måste trycka ner andra. Jag tycker det tyder på en osäkerhet i sig själv. Man blir ju knappast snyggare utav att trycka ner andra. Kan du inte ha lite mer outfit bilder på dig själv? Du har en sån grym stil.

sanna sa...

hon har ju rätt.. rosing är äcklig och lever för att få vara på aftonbladets löpsedel!

dessutom tror jag att hon sa det med en liiiten ironisk ton i rösten och hon skrattar ju rätt mkt åt det i klippet, så lägg inte alltför stor tanke bakom det..!

Spanjorskan sa...

Jag måste tyvärr hålla med Isabella. Jag tycker sverige är ett allt för jante-lags-land. Det är bara viktigt att vara ödmjuk. Vi får inte heller glömma att vi lever i ett land med åsiktsfrihet, så precis som du Natacha uttalar dig om henne, måste hon få uttala sig om andra, ellerhur? Det är viktigt att inte glömma.

Jag vet att det låter sjukligt klyshigt, men som ett citat Leoje skriver: "Efter att ha kollat sig i spegeln, var hon fortfarande inte nöjd med sitt inre"..

Människan blir inte snygg, oavsett bröstförstoringar/bröstförminskningar , smink, extensions, OM hon inte känner sig vacker innombords.. Men det är också en tuff resa att lära sig älska sig själv. Men för det måste man acceptera att alla är olika, tom du och gynning! Och du om ngn borde också veta hur media framställer, både negativt och positivt.


bye

kahlyn sa...

haha älskar att läsa din blogg, men älskar även att läsa alla sköna sjuka kommentarer..

folk e bra underliga..
även jag, och du ;)

tacka hmm för yttrandefrihet och att man kan skapa heta diskutioner bara av att säga sin åsikt..

keep on going girl..

Anonym sa...

Jag har alltid avgudat carolina gynning! Men jag hörde när hon va med i programet, och tycärr måste jag hålla med dig. Jag vart vääldigt besviken över att carolina som offentlig person utalar sig offentligt om en annan människa som på ett ungefär gjort samma saker som hon. Jag menar om man i grund och botten tänker efter så har både linda och carros kändis liv sett likadant ut. Så varför hacka på någon som är lika? Carolina har bara haft mer tur och dessutom en flamsigare personlighet som gör att det blir lättare att ta till sig! Sorry carro, men där gjorde du bort dig!

Anonym sa...

Är det här ett skämt Natacha Peyre? Kom in på din blogg nu via en annan, och jag tycker att du är jävligt het! Men det blir riktigt, riktigt pinsamt när du jämför dig själv med Carolina Gynning. Vet inte hur hon fått sitt journalist jobb, och för mig är det ointressant. Faktum är att hon är en framgångsrik kvinna på många plan, en mångsysslare som har blivit framgångsrik på i stort allt hon har tagit sig för. Och då gäller det inte bara utvik, hon är precis som sin mor, en framgångsrik konstnär och har dessutom släppt två böcker, båda jävligt underhållande.

Okej att du kommenterar hennes rätt att klanka ner på andra, det är lågt att göra det. Men det blir pinsamt när en utvikningsbrutta i juicy dress snackar skit om en av Sveriges mest framgångsrika mediekvinnor, och dessutom jämför sig med henne! HA!

Tack för min åsikt
/Maja

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Marie Plosjö sa...

Håller med dig Natacha...

Ingen har enligt mig rätt(om man vill vara en god människa) att kritisera så pass ytliga saker som ett utseende. Om man kritiserar så bör det vara för att man vill förändra något till det bättre annars blir kritiken lätt som luft och dunstar väldigt snabbt.

anna wintour sa...

jag tycker inte att du borde platsa dig själv på nr 6 som oseriös men jag tror att du gör det för attfolk inte ska säga: vem tror hon att hon är?

det visar ändå din ödmjukhet men du är seriös och duktig i det du gör.

www.annawintour.blogg.se

jag har precis gjort ett inlägg om dina svar och det är en grej som jag då undrar över och frågan är för dum så den skriver jag i min blogg så får vi se vad mina läsare tror om den fråga jag funderar på ang dina svar.

maria sa...

jag fattar inte hur så många människor kan säga så mycket bra saker om dig och de du skriver på den här sidan. du försöker framstå som att du är en genomsnäll person som inte trycker ner andra människor.
personligen tycker jag att du är väldigt patetisk när du lägger ut en massa porriga bilder på dig själv. jag menar varför? Är du beroende av uppmärksamhet? Du hade ju dessutom väldigt mycket åsikter när de gällde gynning så de kanske rent ut sagt är så att lilla fröken Natacha är lite avundsjuk. De kan jag iof förstå eftersom Gynning verkar vara en hel skön tjej som inte försöker framstå som något hon inte är vilket du gör i princip hela tiden. Men detta är ju bara vad jag tycker och alla har ju rätt att ha en åsikt de vet väll du om...

maria sa...

haha sorry men jag kan bara helt enkelt hålla med maria...

Tycker med Gynning verkar vara en grymt skön tjej som bjuder på sig själv!

Detta kanske kommer vålla stor ursinne på många här men jag anser precis som maria, att det ibland verkar som om du vill framstå som ngt slags helgon? Det du egentligen tycker är ju helt rent vett. Jag tycker inte natacha har fel i de hon säger men då ska hon sluta lalla runt, visa en bild på dig osminkad i en ful t-shirt (opch utan ditt put på läpparna), den dagen, den dagen kan jag ta dig seriöst, för då vågar du visa dig, den du är, utan allt plast och fläsh runt omkring dig. Jag tycker ni alla små barnrumpor som kommenterar patetiskt som, ooh ja älskar dig, du är såå vettig, och "vilken väska tycker du bäst om av dina Luis Vuitton, hur mkt ska du fylla på ditt presentkort från top-shop" osv... jag menar, va spelar de för roll?! Är hon er kvinno-förebild, så är det riktigt illa...

Förlåt men det är bara min mening, och sluta fjanta er, och Natacha, sluta försöka framstå som fröken duktig, du är varken bättre eller sämre än ngn annan, men du är en egen fin person förhoppningsvis som alla andra. folk kommer tycka om dig för den du är, inte den du försöker vara. Är 100% säker på att du är en lika bra tjej som Gynning o resten av 14-åringarna som kommenterar här, men visa lite mognad, tänk på att många ser upp till dig, du har ett ansvar för f-n, spec när du har blogg!

. sa...

ibland har du dina stunder,
kunde fan inte sagt det bättre själv.
http://baristasnack.blogspot.com

Sokrates sa...

Hitta din blogg under kvällen. Och läste ditt inlägg "Gynnings uttalande". Kan väl inte gör mycket annat än att hålla med dig om din åsikter. Bytte efter en stund kanal. Då hennes så meninslösa prat var av fullständigt ointresse. Visste dock inte att hon ska göra en skiva. Vi får vid gud hoppas att man slipper höra den. Kan ju göra ett sidospår och säga att hon var inte så gapig när hon tagit sig igenom tjejmilen. Hehe

Jennifer sa...

men du!

Strunt samma vem hon dejtade eller inte!? Hon är en av sveriges bästa programledare och har tagit IDOL till en helt ny nivå!!!

I LOVE GYNNING!

Kram jenniferoo

Karin sa...

Vad är det för fel på er? Gynning gör INTE någon skiva i den bemärkelsen att hon stasar på musikkarriär! Hon har det som ett experiment i sitt program! Snälla nån, lär er läsa!

Angy - www.angy.blogg.se sa...

Yisses vad många är kaxiga och elaka.
Jag har själv inget emot Gynning.
Absolut inte.
Hon verkar vara en framåt, och kul tjej som har båda fötterna på jorden.

Men jag kommer ALDRIG tycka det är okej att sitta och klaga på en annan människa vare sig det är Rosing eller någon annan. Att klaga på att någon är ful är samma sak som att få mobba.

Mobbing är det absolut värsta som finns.

Jag anser att om du inte gillar en person, skit i den personen då!
Visa inte världen att det är okej att klaga på andra.

För det gör redan så många människor.

Sluta lev era liv efter att klaga och vara elaka.

Alla har olika smak, men stäng kakhålet om ni bara vill mobbas och trycka ned.

Trevlig helg hela bunten!

Angy

superstar sa...

Oh my god vilken rolig lista! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!

Gynning for president

Anonym sa...

Men fan vad onödigt att kritisera Gynning. Tyckte du var helt ok först. söt, men långt ifrån Carolina. Ni spelar inte på samma nivå längre. Förstår att du känner dig bitter men du kom inte längre, det gjorde hon. Smärtar säker att höra det, för det stämmer ju. En bra programledare är en som folk vill titta och lyssna på. Det vill vi. Hur är man annars en bra programledare?
Hoppas du inte dyker upp som programledare eller någonting annat än Paradise H. Då kommer jag i all fall undra vad du gjorde för att få de jobbet!

Anonym sa...

jag tycker inte att du får uttala dig. vad har du haft för modelljobb? du var tillsammans med Bingo och fick jobb för typ slitz eller moore eller nån annan mjukporrtidning, alltså precis som du säger att Gynning fick jobb pga hennes dejt. my God vad avundsjuk du är

ordinary - just like you sa...

bra att du skriver sådana här saker, fler måste inse att mobbing ALLTID är fel och våga säga emot som du gör! jag har själv skrivit om det på min blogg under inlägget; "ang fenomenet blondinbella". vill ha igång en debatt om varför det är allmänt accepterat att snacka skit, särskilt om de som är snygga eller liknande. eller varför vissa killar tex tror att det är ok att tafsa på en tjej bara för att hon råkar har stora bröst. (eller har förstorat dem, det spelar ingen roll, hon har ändå inte bett om att bli kladdad på) dessa attityder får inte fortsätta sprida sig!