onsdag 17 oktober 2007

Halloween!!!



Då var det dags för halloween snart.
Jag och Dhani ska på en grym fest i London. Väl på plats ska vi parta med Vanessa och Alex som by the way bor där.
Känner mig lite stressad, vi har inte köpt kostymer ännu, det är så dåligt med kostymer i Sverige:( Tänkte åka några dagar innan så att vi kan köpa våra outfits där.
Ska bli SÅ kul att åka till London, vi kommer även agera lite turister och gå på Madame Tussaud’s.
Önskar att halloween va lite mer uppskattat i Sverige, hade varit kul. Jag är superbarnslig och älskar att klä ut mig och gå på sådana fester, vill att det ska vara halloween varje dag haha!!
Bilden till höger är från förra årets halloween, då var jag i LA och firade med min kära vän Louise. Vi var på fest på Playboy Mansion och lyckades smuggla in en kamera. För er som inte vet så är det totalförbud på att fotografera där inne..
Vi va dagen till ära utklädda som änglar, på bilden är jag dock så full att jag tagit av mig vingarna! Minns fortfarande hur tunga de var...
Skriver ner ett recept för er som vill ha lite mer hallowen stämning.




Enkel pumpapaj (10 st.)

300g pumpakött
3mtk vatten
11/2 dl socker
2tsk kanel

1 paket smördeg
1 ägg

Riv pumpaköttet grovt. Koka den i en kastrull på medelstark värme med vattnet och socker 5 min. Under tiden kavlar du ut den halvtinade smördegen till 10 kvadrater på 8*8 cm. fördela pumpaköttet på smördegplattorna, pensla kanterna med utvispad ägg och vik ihop till trianglar. Pensla med ägg och ställ de små pajerna på en bakplåt och grädda i 200 grader ca 15 minuter eller tills pajdegen är gyllenbrun och luftig.

Pudra med florsocker och servera dem varma, gärna med vaniljglass till.

Puss Puss!! Nati

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag & en kompis ska faktiskt till London om en vecka och vi tänkte också köpa våra Halloween-dräkter där. Har du något tips på vilka affärer man kan hitta roliga dräkter? =) Vore jättegulligt!

Vanessa sa...

vad roligt att ni kommer till oss gumman! Jag vet en bra sida pa natet www.korsetten.se sen klickar du pa maskerad klader tror jag! Dom har sexiga och snyga outfits. Alla mina kompisar fran london shoppade sina outfits online on the web so.... men har du kollat burtrick? vi kommer ha sa sjukt kul! puss http://vanessa.bloggtopp.com/

Unknown sa...

va kul att fira i london med vanessa plus killarna =) de är så tråkigt i sverige när de gäller halloween... tyvärr! // Nadja sweetladysoul.blogg.se

Anonym sa...

jag älskar också halloween! så grymt kul att klä ut sig ;) men jag önskar också att halloween vore lite mer uppskattat i sverige. som det är i typ usa. vore ännu roligare då.

Askungen sa...

Älskar staden, där var jag två gånger och ska dit igen till våren nu efter alla resor gjorda och resförda, men ha kul där på grymma festen! Du är så söt som bunny! www.metrobloggen.se/askungen

Darkcloud sa...

Jo, Halloween är verkligen uppskattat i US. Jag var i N.Y när det var halloween. Det var helt galet, massor med skolklasser kom till min lägenhet som olika föräldrar hade arrangerat. Dem var utklädda från monster, supermannen och till olika änglar. Jag verkligen älskar N.Y alla skyskrapor, affärer, resturanger och farmförallt alla coola männsikor :) Jag tycker också det är coolt att alla gator går rakt upp medans broadway slingrar sig snätt uppåt. Min moster bor nämligen i Manhatan :)
Ha det bra people! :P