fredag 16 november 2007

Bilder!






Här är lite bilder jag gillar, har bråttom så jag hinner inte skriva.

Puss på er!

25 kommentarer:

Islandsnytt sa...

jag gillar den andra bilden, skitsnygg! :)

Katarina sa...

Superfina bilder, du ser helt fantastisk ut! Hoppas att du får en härlig helg!

Elin Tiger sa...

hejsan Nati!
jag ska till thailand på torsdag och undrar om du har något att rekomendera därifrån, typ utflykter eller så?
puss på dej
/elin

Desirée sa...

Snygga bilder ! Den första var coolt ^^

Olívia Németh sa...

Första bilden är min favvo av alla bilderna på dig jag sett i hela mitt liv=))) Vill ha en likadan baddräkt eller nåt i den stilen. Var kan man köpa liknande(eller likadana XD)? /Olivia

Olívia Németh sa...

Ahh jusstye, glömde nåt. Du skrev tidigare om att du ska förmindka brösten. Snälla, gör inte det du har jättefina bröst du kommer att ångra dig jag lovar! Puss

Linda sa...

Den "stickade" bilden var grymt fin! Ha de'!

Anonym sa...

Den andra bilden är tuuuung!

Missy sa...

Hej natacha!! först måste jag bara på peka, att du skriver inte mycket i din blogg mera, är väldigt tråkigt, för jag gillar din blogg super mkt. skulle vara otroligt spännande om du knäppte och visade bild på hur du såg ut varje dag=) tex. i din mjukisdress, när du är påväg till någon kompis, eller stan eller inför någon fotografering eller vad som helst helt enkelt!! och så vill jag bara fråga dig 2 saker som jag hoppas du kan svara på

1. vilken kupa har du?

2. läste en tidning som det stog såhär om dig: att du hade fått dig en personlig shopper, som väljer ut kläder åt dig, tidningen hade sätt dig och din shopper på topshop tillsammans stämmer det?

Många kramar, ha en bra dag!!!

Nicole sa...

hej ville bara instämma på inlägget ovan att de skulle vara kul fall du kunde visa bilder hur du ser ut varje dag tex dagens outfitosv. även fall det ej händer något speciellt. kanske bara ska till affären eller till en kompis. ha d så bra. kram

tiara sa...

Hejsan natacha.

vad har du för resväska, hur ser den ut? vilken färg och var finns den att köpa? kan du tipsa om några bra hemsidor där man kan köpa resväskor snälla, skulle vara till stor hjälp

Ps. hoppas du svarar, skulle vara otroligt snällt av dig!! ha det bra=) kram

=) sa...

Heej:) vad har du för mobil telefon? kan du lägga upp en bild på den, och så skriver du vad den har för funktioner och hur bra den är och vad den kostar, och vad du har för kamera och vad den kostar och hur bra den är..

Tusen tack om du skulle kunna göra det. Och precis som tiara skrev är också lite nyfiken på vad du har för resväska? kan du ge några tips. för din stil är grym ..

stupidblondgirl sa...

natacha, jag är så förälskar i dina sloglasögon och dom där ed hardley kepsarna du har, tyvärr bor jag inte i sthlm. och jag undrar om du möjligtvis skulle tänka dig att sälja dom till mig?

xo xo xo " blondinen "

det skulle vara superduper gulligt av dig:) Kraamiz!!

Maria sa...

Helt underbara bilder....kram maria

Darkcloud sa...

Väldigt fina bilder. Jag tycker speciellt den första och den sista är skitsnygga =)

Kram

Anonym sa...

Hey Natacha! Lite nyfiken på dina LA planer! Läste att du sökte visum... :) Den processen är verkligen en "pain in the ass", har själv gått igenom den. Men håller verkligen med dig om att LA är underbart! När planerar du att komma över? Och vart gillar du att gå ut? Super trevlig läsning i din blogg för övrigt! KRAM /Anna.

Petra Johansson sa...

Hej Natacha!!

skit snygga bilder..

Undrar bara hur du får ditt hår så 'stort' mitt e så trist o platt.

haha aja

KRAM

ida sa...

Vilka fina bilder! Hoppas din semester var härlig. Alla behöver vi få komma bort ibland. Miljöombyte gör oss alla gott. Då kommer vi sen hem med ny energi!

blondin sa...

natacha jag tycker det är jätte tråkigt för du skriver nästan aldrig i din blogg nå mera, Jag vill att du ska lägga upp massa bilder på din vardag tex, sen vill jag fråga var rekomenderar du att man ska gå om man vill göra hårförlängningar? och vad ligger priset på ungefär? kram:))

emelie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
emelie sa...

Tjena, i whant you to blog about love,love,love:) kanske tips om

1. hur får man drömkillen på fall?
2.sextips
3.dumpa killen
4.hur börjar man ta kontakt med han
5.hur visar man intresse
och allt som har med det att göra, du verkar ju vara kanon bra på allt sånt!! keep up! alla som läser din blogg skulle tycka det var så döö super spännande=) and i now it!! xoxo: Emellie!! och föresten såg jag några tidigare inlägg där dom ville att du skulle tipsa om var man kan hitta snygga resväskor var/ eller på nätet och hur din ser ut, det vill jag också veta och se. och vad du har för någon mobiltelefon . . .

Kraaam ! =)

FiaGump sa...

Natacha! I love your lips! :p Hur har du förstorat dem? Eller med vad kanske man ska säga.. Dom är verklien sjuukt snygga!!

/Fia

malin sa...

Hejsan!
Skulle gärna vilja veta vart du gjorde dina bröst, hur mycket du har i varje och hur det kändes efteråt!
Är själv rätt så sugen på att göra en operation så småningom!

siimonee sa...

hej.. de står i tidningar att du gjorde dina bröst som 17-åring ? måste man inte vara 18 minst ? och vad kostade dina ?

Anonym sa...

så himla vacker :)