tisdag 15 januari 2008

I Love Missoni!!


Missoni är ett av mina favorit märken,önskar att vi hade en Missoni affär här i Sverige.
Önskar att man hade råd att ha massa Missoni kläder.
Men ska iallafall köpa en Missoni bikini, det kan man köpa över nätet utan att behöva prova.

Här är lite bilder från Missonis catwalk våren/2008.


Puss puss!!
Nati

20 kommentarer:

Maria sa...

Åh, den näst sista är så underbar :)

Hanna sa...

Vill bara avråda dig från att titta åt sidan som du gör på ett flertal bilder i din blogg. Det ser jätteilla ut och klär dig inte alls. Du ser konstig och onaturlig ut, nästan som om du har fel på synen. Dessutom ser du osäker ut, som om du är rädd att någon ska vara bakom dig.
Synd på en annars fin tjej.

Sandra sa...

Varför startar du inte en liten butik som är återköpare av märken som inte finns som butiker i Sverige? :)

Anonym sa...

Kan inte du visa bikinin du ska köpa och säga vart man kan bestäla den i från.
Ps varför behöver man inte prova den??

Hälsningar från en nyfiken

Natacha Peyre sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Natacha Peyre sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
N sa...

Hej Natacha, när jag såg på Paradise Hotel. Då gjorde du massa äckliga saker, och då fick man en fel uppfattning av dig. Men nu när jag läser din blogg så känns det som om att det är en annan person! Jag älskar din blogg, och min uppfattning som jag fick av dig var tydligen helt wrong! (= Men jag undrar iallafall var du blonderade ditt hår första gången, vad salongen heter alltså. För att jag har mörkbrunt hår och jag vill blondera mitt hår till ljustblont med mörkblonda slingor, och alla salonger säger hela tiden att det är omöjligt att blondera mitt mörka hår! =(

Fredrika sa...

Vad heter internetsidan du ska beställa bikinin ifrån?

mikaela sa...

har du någon mailadress man kan nå dig på? skulle bara vilja fråga lite om ditt hår! :D

adoored sa...

Snälla nati kan du fixa bilderna i tidigare inlägget så att man kan se dina senaste armband!! Tack och puss! /N

Sandra sa...

Tycker förresten, att den översta var jättesöt och den nedersta utstyrseln bra den med.

http://www.finest.se/userPresentation/?uid=25726

Amanda sa...

börja videoblogga:)

Pierre sa...

Älskar din blogg! Du har VM i särskrivningar varenda dag! Tack för det!
Ferraud.blogg.se

N sa...

Hejsan nattis!

Fixa bilderna i ditt inlägg nedan med armbanden för dom går inte att se :(:(
TACK,

Puss pusss

iih sa...

Hej Natacha..

Detta kommer antagligen gå helt fel, men jag är 20 år, och verkligen avgudar dig, har bilder på dig hemma, på jobbet, i bilen överallt.

Ja är ingen stalker, har aldrig sett dig irl, även fast du har varit här i Eskilstuna flera gånger så har jag lyckats missa varenda gång och polarna skryter om hur dom har sagt hej till dig och allt sånt, Jag ber inte om din MSN, ditt nr eller att du ska säga nånting överhuvudtaget. Enda jag skulle vilja var om du kunde skriva tillbaka och jag skulle gärna vilja liksom, fan va svårt det här är.. men skriva lite med dig och se vad du tycker om saker & ting, Vänliga hälsningar. Janne ( Ja, ja är patetisk, men det ingår i en av mina livs mål. )

iih sa...

Hej Natacha..

Detta kommer antagligen gå helt fel, men jag är 20 år, och verkligen avgudar dig, har bilder på dig hemma, på jobbet, i bilen överallt.

Ja är ingen stalker, har aldrig sett dig irl, även fast du har varit här i Eskilstuna flera gånger så har jag lyckats missa varenda gång och polarna skryter om hur dom har sagt hej till dig och allt sånt, Jag ber inte om din MSN, ditt nr eller att du ska säga nånting överhuvudtaget. Enda jag skulle vilja var om du kunde skriva tillbaka och jag skulle gärna vilja liksom, fan va svårt det här är.. men skriva lite med dig och se vad du tycker om saker & ting, Vänliga hälsningar. Janne ( Ja, ja är lite patetisk, men de är ett av mina mål i livet.. )

elintiger sa...

hejsan nati!
tycker din hund Cindy är världens sötaste!
vad är det för ras?
xoxo

Jenny sa...

hejsan Natacha
Jag har en fråga jag länge har funderat över. Hur ni vackra o snygga människor ser på er själv, om ni ser er precis så som vi ser på er? Jag tycker att du är väldigt vacker o snygg och jag har många gånger drömt om att få gå i dina skor om det så bara var för en dag, bara få prova på hur en vacker tjej har det, hur det är att titta på sig själv i spegeln o tänka - så fin jag är. Känner du dig alltid så som många andra ser på dig, vacker och perfekt? Jag har alltid fått för mig att vackra männiksor i regel är lyckligare än andra som ser mindre bra ut.. du tycker kanske att denna frågan är fånig, men som sagt det skadar aldrig att fråga . Ha det bra /jenny

marlene sa...

Hej Natti. Jag följer din blogg. Så fina bilder du har här=) Men ibland hakar jag upp mig på att du särskriver. Jätte roligt sitter väl ändå ihop =jätteroligt. I detta inlägg skriver du favorit märken. Sitter nog också ihop. Det blir ju ett ord lixom. Rätta mig om jag har fel. Ibland kan man sätta ett - om man är osäker. Blir lättare att läsa då...
PS: Du tittar inte alls åt sidan på alla bilder. Det är ju bara en av dina grejer.
Keep Rocki´n

Tony Kollberg sa...

Vet inte, jag är inget modefreak, men modellerna ser ut som vandrande pinnar =/