fredag 27 juni 2008

Dagens outfit!

Klänning: breeze.se
Jacka: stayhard.se
Skor: Vintage
Väska: D&G
Skärp: Vintage
Glasögon: Från IBIZAIdag har det inte hänt något speciellt har varit hos skräddaren och sytt om lite kläder, sen har jag varit hos min revisor.
Har också tränat och städat lite :)


Puss/Nati

20 kommentarer:

Johanna sa...

Hej tjejen, jag fick mitt paket från chicy.se idag, superfina kläder vart det. Ville bara tacka för tipset, väntar på ett från Forever 21 oxå...

Sen vill jag bara göra dig och alla dina läsare uppmärksamma på VeckoRevyns kamp mot synen på våldtäkter! Gå in och skriv på du med...

http://johannajossans.blogg.se/2008/june/skriv-pa-stoppa-synen-pa-valdtakter.html

För övrigt tycker jag din blogg är toppen, är lite anti kändisbloggar och modebloggar, och framförallt reklambloggar. Men jag vet inte, jag gillar din ändå.

Trevlig sommar på dig!

Countessa sa...

Vacker som vanligt :) du passar så bra i små färggranna klänningar tycker jag. alla bär inte upp såna. Nice trappuppgång :-P

http://countessas.blogspot.com/

Malin sa...

Klänningen är verkligen jättefin! Så snyggt mönster.

Cissi sa...

Alltid lika fin!

Fanny sa...

Snygg outfit :D

www.kallaspinglan.blogg.se sa...

Snygg outfit!

Anonym sa...

vad betyder vintage?

kristina sa...

Jag håller med dig!
Vem bryr sig om bröst hit och dit.
Pernilla tror verkligen att hon är bäst. Gillade henne innan.
Stå på dig!
www.myter.blogg.se

Candra sa...

Tänkte bara nämna att du är sjukt söt! (Och jag är sjukt avundsjuk på din söthet) Ha det så bra! Kram

KYSSAR sa...

Snygg som vanligt va ;)

Anonym sa...

Jag är så stark att jag inte kan sova.

Anonym sa...

Hej Natacha! tacj vilket kul inlägg. Måste bara varna dig för Visine. Att den typen av Visine inte säljs i sverige är av en anledning. Den är farlig för vårat öga vid för mkt andvändande. Den ska absolut INTE andväbdas vare dag. Anledningen till att du blir så vit är för att den nästan fräter bort ögate egna försvar som t ex fuktar o ger de lite röda ådrorna i ögonen. Min optiker fick spel på mig när jag sa att jag andvände den. Min kollega har fått sina ögon förstörda av den (henens ögon klarar sig ej utan den och blir knallröda och flammiga).
Sedan ang hudvård så ska du ALLTID ha samma serie då de jobbar ihop. I framtiden kommer din hud få obalans ochd e kan yttra sig i form av finn atack eller att du blir some tt russin, så andvänd allti alltid samma pridkukter til ditt ansikte.
Tack för en bar blogg!
//Hudvårdskonsulten

Lykke sa...

Du är skit söt tjejen! Följer din blogg så fort jag hinner (då jag inte springer efter min grabb) och ska btw tacka dig lite grann. För ska göra implantat och tänkte 400cc men såg du hade 350 nu och då kände jag de var bäst att ringa läkaren och få de ändrat ;) Tack för en läsvärd blogg med många bra klädtips :)

MVH LYKKE

elina sa...

Snyggt som bara den nati :)

whenwewereyoung sa...

Fin klänning!:)

Mia sa...

Vilken fin kläning. Du har alltid super snygga kläder :)

emmy sa...

snyggt

Arcee sa...

Jag älskar att se dig i dina små söta klänningar, dessutom har du de läckraste benen i landet! Jag orkar aldrig följa bloggar men jag är besatt av din! Ta hand om dig tjejen!

hanna sa...

älskar dina solglasögon, sjukt snygga :)

Solina sa...

jätte snyggt