söndag 29 juni 2008

Träning!

Nu går jag och tränar... Detta är mitt mål :)Ska börja bygga lite på armarna, de är så smala och sen ska jag bara bli lite hårdare (muskler).
Jag ser så smal ut sen jag tog bort halva brösten, så lite muskler skadar inte :)


Puss/Nati

44 kommentarer:

Anonym sa...

Heeej .
jag bara undrar kan inte du lägga in lite tipps på hur man kan få en störe rumpa ? :D

Anonym sa...

Du synes du ser for smal ut, men spiser pannekaker med 3% fett?

Gigi sa...

Jag tycker det var klokt och modigt av dig att ta bort silikonet.

Countessa sa...

Du är ju smal träna ej för mkt bara :)

http://countessas.blogspot.com

elisa sa...

Såg bilder på Kurkova igår. Hon har blivit rejält utpekad sedan hennes senste gång på catwalken för att hon blivit fet och för sladdrig och otränad. Kan verkligen inte vara lätt att vara supermodell med allas ögon på sig, HELA tiden!!

En ledsen malin sa...

asså du ska föreställa en seriös förebild?! å så lägger du ut en bild på pinnsmala modeller å säger att de e ditt mål! snacka om att du fick mig och andra riktiga "kurviga tjejer eller snarare fetton enligt dej då, att må dåligt :(

elina sa...

Mitt mål är att se ut som dig :D

Petronella sa...

till en "ledsen malin" hur patetisk får man bli? hon får väl ha ett mål om hon vill det? Natacha är MYCKET smalare än till exempel Tyra, Heidi.. Hon menade att hon ville gå upp lite/ bygga muskler.. :S Om du tycker du är tjock så ut å träna med dig?

Karin sa...

Tycker att du har mycket snyggare kropp än tjejerna på denna bild!

Nettan sa...

Jag kan inte hålla med "en ledsen Malin". Jag är kurvig och kanske väger ett eller några kilo för mycket men inte mår jag dåligt av att du lägger ut bilder på modeller som är smala. Du skrev ju att det var ditt mål, inte att alla ska se ut sådär. Jag tycker det är kul att följa din blogg, keep it up girl!

Joy sa...

hon längst till höger såg ju fan läskig ut...

Irre sa...

men du där längst ner som kallar det supersmala modeller! ge dej! lär dej skillnad!
varför tror du att modellerna till victoria secret alltid ser fräscha o glada ut jämt medans dom i andra catwalks INTE gör det?
för att dom inte förstör kropparna!!!!!!!!
jiiis 2 helt skilda saker.
ser du ens tjejer med naturliga kurviga kroppar på andra catwalks eller el smilande läppar? nä tänkte väl det!
dom i VS lär inte ha anorexia ska du se........

Sanna sa...

Det där är mitt mål också, skönt att ha en motiverande bild framför sig när man tränar tycker jag! Fast det viktigaste är att man mår bra inuti =)

Nettan sa...

ja lite muskler behöver man allt ha.

Marina sa...

Till Joy:
hon till höger heter Adriana Lima å är klassad som en av VÄRLDENS sexigaste kvinna! Du borde nog googla henne!
Till en ledsen Malin:
tror du på fullaste allvar att "förebilder inte har en egen förebild??
Är det mening at Natacha ska svälla upp till en "fet gris" för att du ska må bättre om dig själv?
Skaffa dig istället en fylligare förebild om Natacha inte "passar" dina "fettiga krav"!
Nati you gooooo girl! Du är underbar precis som du är å kommer alltid att vara det för du har en såååå skön attityd till livet!
Massssor med pusssar
Marina!

AMANDA sa...

härligt, bygg på musklerna )

carro sa...

Synd att du säger något så dumt som du gör i detta inlägg. Du vill vara en förebild för andra unga tjjer men har som mål i ditt liv att se ut som dessa benrangel? Skärpning!

Vicky M sa...

ahh, hur kan du klaga på att du har smala armar, jag tycker det är sååå fint :)

Isabelle sa...

Vadå "benrangel"? Jag tycker VS-tjejerna ser ut att ha vältränade och välmående kroppar! Skitsnygga är dom! :)

Anonym sa...

Behöver du hjälp med träning kan du alltid bli min testperson mot en billig peng så kan jag få använda dig sedan som lite "reklam" i mitt företag ;)=

Catta

Johanna sa...

Jag tycker att din kropp är flawless. Men jag förstår dig helt om du vill bygga på lite muskler, jag menar vem vill inte :)? Jag säger lycka till och hoppas att du når ditt mål men du ska även veta att du är jätte fin som du är. Du är en perfekt förebild!

Zoey sa...

hmm kommentarerna till detta inlägg visar att måna av dina läsare inte har nån aning om det verkliga livet..
vissa är smala i naturen och andra inte..

jag e själv väldigt smal, men om man tränar och äter sunt så går man upp lite i vikt tack vare muskler och kosten gör en piggare..
man kan vara pinnsmal på utsidan men tjock på insidan..

så vissa av er som lägger kommentarer tänk på vad NI skriver, dom som kanske inte kan göra nånting åt sina smalakroppar kanske oxå mår dåligt av vad ni tror om dom!!
Som har kommit fram i min kommentar så e jag ju smal(vilket jag inte kan rå för, äter som en häst), kan du inte skriva om du har några mat tips som e nyttiga men ändå bra för oss smala som vill vara sunda men inte feta inombords?

gillar din blogg som bara den=)

Anonym sa...

Och exakt var ser du muskler på dessa spinkiga modeller?

Zoey sa...

sen förrästen om ni har sett victoria secrets showen ser ni att dom inte alls e benrangel.. dom är smala men inte undernärda..

deras kroppar e vad man kallar FIT..

Andrea sa...

Tycker inte att du ska ta åt dig av de negativa kommentarerna till detta inlägg, det är klart att alla får ha ett mål, och vem skulle inte vilja se ut som VS modellerna? eller dig för den delen? :)
Du verkar ha mognat väldigt mycket när man tittar tillbaka och jämför med dina äldre inlägg.
Lycka till med musklerna!

Antonia sa...

till carro: om du inte visste det så anses Tyra Banks vara en mullig modell, och dom där tjejerna är inte benrangel, väldigt vältränade snarare, det finns en stor skillnad.

Tess sa...

Ett bra initiativ att bygga muskler. Vill du ha lite tips kan du kika in hos mig.

Linn sa...

Jag tycker det var starkt och helt rätt gjort att ta bort en del av silikonet det måste vart ett jätte tufft beslut. Jag tror att du har blivit en förebild för många tjejer, och visar att man kan vara söt utan att ha enorma bröst.

Kram /Linn
www.linn-linuspalinjen.blogspot.com

Anonym sa...

Adriana Lima fläskig? Du borde passa dig för vad du skriver, hon är sjukt HET och en av dem främsta modellerna i världen just nu så bye..

mikaela zanderholm sa...

äsch, du ser ju redan ut sådär! du e ju skit snygg!

Anonym sa...

Alltså people people...
Vissa av er lämnar kommentarer med "Du som tror du är förebild för tjejer, varför lägger du ut bilder på modeller som är pinnsmala och säger att det är ditt mål?".
Tänk på alla som då är sjukt smala som inte kan hjälpa det som sitter och läser här. Jag är en av dom. Jag äter hur mycket som helst och går ändå inte upp i vikt. Jag går i skolan nu och jag har inte varit med på ett ända skolfoto för jag skäms över hur smal jag är, och alla har emot pinnsmala människor. Självförtroendet ligger på noll, eftersom man varje dag läser och hör hur dåligt och äckligt det är att vara smal.

Så det jag försöker komma till är att innan ni lägger ut kommentarer eller ett inlägg, tänk på att smala tar åt sig lika mycket som överviktiga gör.

Om man nu tar meningen som jag hade som exempel innan "Du som tror du är förebild för tjejer, varför lägger du ut bilder på modeller som är pinnsmala och säger att det är ditt mål?"
Byter man då ut smal mot tjock blir det såhär:
"Du som tror du är förebild för tjejer, varför lägger du ut bilder på modeller som är skitfeta och säger att det är ditt mål?".

Hoppas detta får några av er där ut att tänka efter lite...

Anonym sa...

Det är så tragiskt att de förebilder ni söker enbart handlar om yttre (onaturliga och skapade) karaktärer. Vad är det för fel på att vara vass i tanken och ha en skarp hjärna? Att ha empati och en strävan att UTÅT försöka åstadkomma något för någon annan skull än för sin egen? Dagen då rynkorna kommer och bobsen börja hänga kommer snabbare än vad man i allmänhet tror. Är det så slaktarbänken som gäller? Som jag började inlägget; det är så tragiskt att hela tiden söka sin identitet via andra personer när den bästa faktiskt är den egna personen - försök att fatta det en gång för alla.

Johanna sa...

du är jättefin som du är! vissa vs modeller är alldeles för smala

carro sa...

Herre jävlar alltså. Ingen verkar tycka att dessa tjejer är smala? "De är ju vältränade", men snälla någon.. kolla EN gång till på bilderna! Å till er som tagit åt er av "benrangel" ber jag om ursäkt. Det var inte alls min mening att såra er. Är man smal & inte kan bli större så är det ju inte ert fel, men att uppmuntra detta är inget bra. Jag tycker heller inte att det är rätt att uppmuntra fetma. Utan det bästa är ju att försöka att förstå att det fina är när kroppen är en böandning av de båda, om ni förstår? :) Mittemellan, lagom är alltid bäst.

Lena sa...

Om du går in på www.kosttips.se får du många tips om hur du får in kost och träning i din vardag.

Anonym sa...

Korta människor kan aldrig få sån kropp, tyvärr. Keep dreaming

Anonym sa...

Förlåt, men domdär tjejerna är vandrande klädgaljar, varför siktar du inte på att vara dig själv istället? Varför gå å sukta efter att vara klädgalje åt kläddesaigners. HELT SJUKT.

du är fin som du är natacha.. var dig själv, då kommer du alltid vara perfekt.
Var ditt eget ideal.

Anonym sa...

bet you already look like those girls :P

rebecca sa...

hejhej, :) tänkte bara höra lite med dig, tycker du man ska göra silikonbröst i 19-års åldern eller ska man vänta? eller överhuvudtaget,hmm.. min pojkvän säger att han verkligen inte vill att jag ska ha det, men vet inte om man ska lita på det :/ det är ju så fiiint! lite störe tudor skulle ju inte skada :D
Kram Rebecca

Anonym sa...

DU SER REDAN UT SÅDÄR, DU E SKITSNYGG :)

Kevin sa...

Du ser mycket bättre ut än tjejerna som va ditt mål att se ut som =)

Anonym sa...

Oj oj...ditt mål?De är ju inte ens tränade överhuvudtaget? Jag blir helt mållös,förebilder vart finns dem?

Brownbeauty sa...

Ja, Tyra B e mi mitt mål!

Lindie sa...

Hej.
Hur gör man för att få den vältränade kropp du har? ;)
Vad äter du, och hur ofta tränar du?