söndag 15 juni 2008

Pernilla Wahlgren


Tycker att det är sorgligt att en medelålders kvinna med barn sitter och snackar om sådant som hon inte har den blekaste aning om. Jag pratar så klart om Pernilla Wahlgren. Hon skriver i sin blogg att jag är media kåt och att jag går ut offentligt om min bröst förminskning för att få en "sista skymt" i rampljuset och för att kunna gå på ännu en kändis fest... VA!!?
För er som undrar varför jag gick ut med det offentligt, så var det ENDAST för att unga tjejer ska inse hur fel det kan gå,
och att man inte ska ha det som ett ideal att ha gigantiska bröst.
Hon skriver så fint i sin blogg att hon inte bryr sig om kändisskapet, att det kommer i paketet med hennes jobb. Men varför går hon då ut idag i tidningen och "pratar ut om otroheten" i hennes förhållande?? Som inte har någonting med hennes artisteri att göra. Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus.
Men jag förstår att hon behöver reklam för sin blogg, men att göra det på ett sånt barnsligt sätt trodde jag inte om henne.
Men jag kan bjuda på den reklamen Pernilla. Varsågod!Kram/Nati

193 kommentarer:

Sussie sa...

så himla dåligt av henne...
you go girl

Angelica Jansson sa...

Pernilla kan skita på sig, du är bra coolare än hon någonsin va. Leve den starka kvinnan som gör egna val och kan stå för det! ;) Kul blogg förresten Nati, läser den varje dag haha

-Angelica Jansson

Antonia sa...

stå på dig! Du är så otroligt mycket bättre än henne!

BARBIE sa...

vet du vad Natacha? du o din blogg har gjort att jag suttit i flera timmar fastklistrad framör datorn!!! och kollat igenom heela din blogg. jag älskar den verkligen nu ahhahaha.
så fina foton, och kläder. ta hand om dig. du har en bra personlighet också. puss puss.

besök min blogg gärna:)

Monique sa...

moget av henne...

*LOVE FROM LONDON*
MONIQUELONDON.DEVOTE.SE

Anna sa...

Haha,fan vad skönt och rätt skrivet av dig...var bara tvungen att kommentera det!

Anonym sa...

Skit i henne, du är såå mycket bättre än vad hon någonsin kommer bli!

Hon är bara en gammal kärring med rynkor. Kolla på vackra dig, du har ALLT!

Så ta inte åt dig!PS. Glöm inte visa sminktipsen å hur du sminkar dig å vad du använder för smink som du skrev i tidigare inlägget! DS.

Kram!

Ida sa...

Bra där!!! Hon a bara avis på en så snygg o klok människa som dig. Kram, din blogg är jättebra:D

lisa sa...

Känns som att en viss pernilla börjar få åldersnoja och blir allt mer patetisk med åldern...

Borde i nte hon sitta och leka med sina barn istället för andras rykten?

Anonym sa...

Hittar inte det hon skrivit om dig... :(

Helt rätt av dig att skriva om henne. Precis som Annika Leone skrev i Expressen så är hela Wahlgren-familjen rätt överskattad.

DixiDisaster sa...

Men palla att hon öppnar käften eller? Fattar inte varför folk inte kan vara glada så fort det går bra för andra. Jag menar du får väl gå ut med att du har förminskat brösten om du vill, nej palla henne!

Olívia Németh sa...

Jag känner inte henne, vet inte ens hur hon blev känd, dvs vad hon gör. Såg henne bara på hårfärgreklamen :D Men trodde aldrig att hon kunde vara så barnslig, att hon inte ens tänkte på att hon typ erkände i sin egen blogg att hon är avundsjuk på dig. Men jag ska läsa den nu. ska bara hitta bloggen först:)

Anonym sa...

Stå på dig tjejen, hon är fan inte klok. Vuxen kvinna och bete sig så! Hur kan man vara så när man själv har barn som själv ska vara i vår ålder en dag? Klanka ner på en 20 år yngre person är väl inte föredömmligt? Suck . . . //Lina,23

Alexandra sa...

hehe drygt med såna människor! vad heter hennes blogg då? =P

Anonym sa...

hur kan man vara så dum och slösa tid på at skriva elaka saker om någon, så patetiskt,tycker man nått illa om någon så ska man hålla det inom sig inte säga en massa saker som man inte enns vetär sant!
man får bara skit tillbaka,
men duska inte bry dig för du är så mycket bättre!:)

Anonym sa...

Kjempebra natacha!
you rock.

Leonardo Suekito sa...

Nati... uppmärksamma inte vad hon eller nån annan kan säga om dig, du har nåt som hon har inte... och det heter ungdom!!! du är ung, snygg, sexig, och många egenskaper mer som hon inte har... hon blir en gammal tant... förstå hon!!! hehe

Kramis från mig... Leo!!!

Josse sa...

You go girl! tycker du har helt rätt :) Hon vill ju ha uppmärksamhet genom att skriva så. Jag tycker du verkar vara en helt underbar människa, no doubt about that! Stå på dig. besitos! :)

Bonny sa...

Skit i vad hon säger "folk som inte har något liv börjar lätt prata om andras"Stå på dig tösen!! <3

Anonym sa...

lyssna inte på den gamla tanten ...undra vem som är desperat efter en sista glimt i ramljuset? när man måste stå nästan naken på cafés omslag i 40års åldern...

Countessa sa...

hej!

Älskar din blogg, besöker den varje dag :)
kanske du vill tipsa om min blogg i ett inlägg så skriver jag om din på min blogg! Om du vill alltså. har precis börjat blogga och vill gärna nå ut till folk.
Hör av dig!

MVH, Paulina (från Eriksbergs!:-D )

http://countessas.blogspot.com/

Cissi sa...

Jissus. Bry dig inte. Verkar som hon verkar fått lite åldersnoja!

cajsamohlin sa...

kan inte annat än att hålla med alla andra här under mig.

du ska verkligen inte lyssna på någonting utav det hon sa.
för du vet att du är allt som hon inte är.
och då menar jag inte bara utseende, för även ditt sätt att vara utåt mot läsarna i bloggen m.m slår henne med hästlängder!

you go girl :)

:* /cajsa

cajsamohlin sa...

glömde att säga;
din blogg är grymt bra.
blondinbella kan slänga sig i väggen, för hon är inget jämnfört med dig.

när jag var mindre ville jag hur gärna som helst vara som dig,
jag menar glamourmodell osv.
men jag har vuxit ifrån det,
och det verkar som du också har det. hur kul som helst!

/ cajsa

Jenna Vixsie sa...

Vet du va Natascha hon är bara avundsjuka på allt de du har,
Gu va patetiskt av en medelålders kvinna att hålla på skit i henne .hon försöker väl bli känd, pengarna håller på ta slut säkert:)
sköt om dig du e bra förebild

galina sa...

Hon är verkligene n sorlig människa.. Ställer upp på allt som kan hålla henne i rampljuset en stund..

Sofie sa...

Hejsan!
När jag läst detta gick jag in och kikade runt på Pernilla Wahlgrens blogg. Vad jag tyckte var väldigt märkligt var att hon hade en lång utläggning om Expressens krönikör Annika Leone och dennas "påhopp" på familjen Wahlgren. Argumenten var att att Leones åsikter var grundade på fördomar och att hon egentligen inte visste hur familjen Wahlgren hade haft eller har det.. MEN hur kan man då skriva på samma sätt om en annan person, i detta fall du Natacha Peyre?
Pernilla Wahlgren borde tänka på att dubbelmoral aldrig är klädsamt!
Kram på dig stumpan, och skriv och gör vad du vill!

lisa sa...

helt ärligt natacha så verkar du otroligt känslig för kritik. så fort det är någon som skiver det allra minsta ofördelaktigt om dig så går du till mothugg. om det nu är så som du hela tiden skriver, att du inte bryr, så skit i det då! bry dig inte ens om att kommentera andras inlägg om dig. och din bröstförmimskning kom inte och säg att det är för att du ska vara förebild åt någon. det handlar endast om att det inte är inne att se ut som en slampa längre. sedan fick du ont i ryggen, men hade det varit så att det fortfarande var så att glamourmodell var det coolaste man kunde vara så hade du troligtvis skitit i ryggontet och haft kvar dina stora inlägg (för så ytlig verkar du vara, 23 år och måste gå på behandling för att få fastare lår, kom igen natacha). gör dig inte hela tiden till en bättre människa än vad du egentligen är och att alla andra hela tiden är så himla dåliga som råkar ha en åsikt om dig. om du skall vara sk kändis så får du helt enkelt leva med det. tror du att du är den enda som blir utsatt för förtal och skitsnack? det finns nog dem som är värre utsatt än du. få se om du vågar publicera detta eller du endast vill ha med dina 14-åriga fans som skriver att du är snygg..

HaLLonpLock sa...

pernilla walhgren ar den mest media kåta personen av dom alla. gillar inte henne alls har aldrig gjort . just pga av det.

Janika sa...

jag tycker du är skön :)

Sofie sa...

Hejsan!
När jag läst detta gick jag in och kikade runt på Pernilla Wahlgrens blogg. Vad jag tyckte var väldigt märkligt var att hon hade en lång utläggning om Expressens krönikör Annika Leone och dennas "påhopp" på familjen Wahlgren. Argumenten var att att Leones åsikter var grundade på fördomar och att hon egentligen inte visste hur familjen Wahlgren hade haft eller har det.. MEN hur kan man då skriva på samma sätt om en annan person, i detta fall du Natacha Peyre?
Pernilla Wahlgren borde tänka på att dubbelmoral aldrig är klädsamt!
Kram på dig stumpan, och skriv och gör vad du vill!

Sofia sa...

Det känns så himla komiskt att hon säger att du är mediakåt när det är HON som skriver om andra kändisar.
Varför kan det vara? För att hon vill få uppmärksamhet?
Näää, inte kan hon vara mediakåt, hon måste verkligen bry sig om dig! ...

charlotte sa...

Det som är så himla fel är att tidningarna skriver att "ni" (gynning, elita och du) tar ut silikonet. För det har ni väl inte gjort?
Däremot gillar jag inte heller Pernilla. Urs.

Anonym sa...

väldigt billigt av henne. Natacha, du är bäst!

Anonym sa...

Haha, hon är verkligen patetisk. Såg hennes pojkvän i Sthlm igår, som en söndersolad tönt ser han ut. Sliskig hela han, alltid trott han ser ok ut men neej så fel.

Anonym sa...

Haha,..undrar vem som är mediakåt??
Hon "talar ju ut" i varenda blaska som finns!

Om sina barn, om otroheten, om misshandeln, om skönhetsoperationer, om sin man, om schlageryran, om sin musikalkarriär, och om sina barn,igen, och just ja, så nämner hon sina barn ibland också,...

Hon borde verkligen tänka på vad hon säger...

Sussie sa...

Natacha, bry dig inte hon är bara avis på dig. Annars hade hon inte påpekat din bröstförminskning. Hade hon inte stört sig hade hon inte sagt något :)
Väldigt töntigt av henne.

burriburr sa...

vaddå, att du förminskade brösten var ju en bra grej för både dig själv och andra som ser upp till dig. vad tillför hon? "plackers"? att hon ringer till sin mamma å berättar hon bytt hårfärg?

Fiffi sa...

Det är ju bara att skratta åt det! Pinsamt av henne.
Fiffi

Anonym sa...

men jag hatar när såna "kändisar" som du går ut och säger "jag ångrar mina bröst och jag vill visa hur fel det är bla bla bla" för att det är just silikonbrösten som har gjort dig till en kändis, utan dom skulle inte du bara vara nånting.

Isabelle sa...

Men orka va henne! Vafan vill hon licksom? Bara för att hon börjar bli gammal och omodern behöver hon väl inte klanka ner på andra! Bra inlägg du skrev om det!! Hon ska VERKLIGEN inte kasta sten i glashus! Stå på dig, du äger!

Respect for you Girlfriend ;)

Anonym sa...

Här är ju beviset att hon gör vad som helst för att få synas! Hon tror att hon är större än vad hon är.

Chrystelle sa...

tyvärr sâ finns det massa idioter i världen...

älskar din blogg!

Anonym sa...

Jag måste säga att jag tyckte att Pernillas inlägg var fantastiskt roligt! Jag läser din blogg och tycker att du skriver ganska bra om mode, men att visa upp sina nyopererade bröst känns lite b va?

Elli

Sara sa...

men herregud, hon är med ÖVERALLT, precis som sina barn, nej hon verkar ju göra allt för att var med i allt, jag menar hon är liksom inte den som vill gömma sina barn och så. och snacka skit om dig, ? din blogg äger hennes !

emma sa...

gammal kärring som behöver daglig uppmärksamhet! DRYGO! stå på dej natacha du har blivit så mycket bättre! en riktigt fröebild!

anna sa...

Herregud, det trodde inte jag heller om henne. Hon som är med i reklamer på tvn så fort hon får tillfälle, och också vikit ut sig osv. Snacka om dubbelmoral.

Natasha sa...

Usch ja tål inte den kvinnan, vet inte men allt om henne stör mig så hårt. Hon kanske ska ta reda på lite fakta innan hon yttrar sig om folk.

//Natasha

Elita sa...

Hon vill ju bara ha besökare till sin trötta blogg..bra att du skrev om det här tycker jag. kram e.

Anonym sa...

dåligt av henne som medelålders kvinna med barn att säga sånt om dig som hon ju inte ens känner! Även om hon tror sånt om dig så ska hon vara mognare än att gå ut i pressen med det! Ser fram emot sminktipsen och tack för en mysig och givande blogg:)

Joanna sa...

Hon är en RIKTIGT pinsam medelålderskvinna som desutom har en stor kris. Hon klagar antagligen på dig pga av avundsjuka det är därför folk snackar för att de är så långt nergångna och inget självförtroende kvar. Jag tycer det är PINSAMT att hon sk ase ut som en liten docka å prata som en liten flicka när hon är så gammal och deustom har barn. PERNILLA VÄX UPP du är riktigt pinsam. Bry dig nte om sådan kritik det är bara pinsamt att hon ens ska yttra sig den gammle muttan.

Elina sa...

Hon är bara avundsjuk.
hatar när människor gör sånna saker. Just nu ser man henne på vart enda förpackning av färger till håret .. Det hon gör bäst är barnpogram hon kan hålla sig till det.

Jag kan säga dig en sak natti. Jag läser din blogg hela tiden flera gånger om dagen. Och jag tycker du gjorde rätt med att förminska dina bröst. Du blev ännu snyggare än innan.. Och jag beundrar dig så jävla mycket. Själv har jag problem med mina brsöt och vill göra en operation, men pengarna räcker inte till..Du är en bra förebild. Du ska inte tveka en sekund på det. Jag har avgudat dig sedan första gången jag fick höra talas om dig. Du verkar så omtänksam och skärpt. Stå på dig. ÄLSKAR HELA DIG FRÅN TOPP TILL TÅ.

KRAMAR ELINA!

Vickan sa...

tycker du verkar mycke mer ödmjuk än vad hon är! gillar din blogg. :D

procedomani sa...

Skit i henne, hon börjar få panik över att hon är så pass gammal att hon snart försvinner ur rampljuset.

Hon ska bara hålla tyst om att vara mediakåt, jag menar, hur kan hon stå halvnaken på ett tidningsomslag, fastän hon har barn och allt, och sedan racka ner på att andra är mediakåta?

Det är så synd att vi tjejer/kvinnor/tanter alltid ska trycka ner varandra istället för att lyfta upp varandra.

Jag tycker att det är så grymt bra att du skrivit om din bröstförminskning och att du visar hur underbart FIN du blivit nu när din kropp är mer proportionelig. You go girl!

Karoline sa...

Hon måste ju bara vara avundsjuk på dig,
Du ser fantastisk ut hur du än gör,
Men hon börjar bli gammal och glömmas bort, men du är hetare än någonsin ju!

Läser din blogg flera gånger om dagen och jag kan verkligen inte få nog.

Innan så trodde jag bara att du var som dom andra blondinerna med stora tuttar som man såg på tv och läste om i tidningen.
Men det här har verkligen fått mig att ändra synpunkt och jag gillar dig stenhårt!

Du verkar vara en riktigt klok tjej för övrigt,
Bra att du gjorde en bröstförminskning, riktigt bra!

Synd att det inte gick så bra med körkortet. Men lycka till tills nästa gång,

Puss&Kram / Karoline.

Leave sa...

Shit va omogen kvinna! Varför klagar hon på om nån skriver dåligt om henne när hon gör det själv? Så gammal som hon är orde hon inte klanka ner på nån annan! Hon är så sjukt retuscherad i rynkkräms reklamen, för i tandtråds reklamen har hon hur mycket rynkor som helst!!!

Leave sa...

Man kan inte ens kommentera hennes inlägg, bara maila! Hon verkar va rädd för påhopp haha

Anonym sa...

1-0 till dig natacha! pinsamt av pernilla, men var fanns det inlägget? hittar det inte på hennes blog. någon som har en länk?

s sa...

shit va patetisk hon e

Ämli sa...

Jag håller med dig! Du har helt rätt.

Anonym sa...

men natacha om du är så mycket bättre än alla andra som pratar skit så varför bryr du dig? du är ju likadan som dom nu... men du kanske också har dåligt självförtroende som du påstår att dom har!?

Anonym sa...

hata pernilla, jävla sur kärring loser biatch.

jenny sa...

hahaha verkligen, vem fan vill se en kärring vika ut sig.. jag tror killarna hellre köper en tidning med nån 20 åring än en 40 åring:D

Olívia Németh sa...

Oj, den där Anonyma personen som inte vågar visa sigg aså hon kallar sig för "Lisa" är lika avis på dig som Pernilla=)) Om jag hade pengar då skulle jag också gå på lpg behandling och allt annat som är onödigt. Varför? För att vi lever bara en gång och har vi råd så ska vi göra vad som gör oss glad=) Annars funderar jag på att öppna eget me sån där cellulitmaskin måste få tag på priserna först=)

lina sa...

haha som du klämmer åt henne där. bra jobbat ;)

Pikkadollen sa...

Oj! Åldersnojjan Pernilla verkar drabbats av på senaste tiden verkar nu eskalera. Hon är varken bättre eller sämre än någon annan med tanke på att hon finns med i nästan vaje Se&Hör (och andra blaskor också för den delen) och "pratar ut", viker ut sig, etc. Och ärligt talat, jag personligen har aldrig för mitt liv tyckt att hon varken ser bra ut eller verkar särskilt smart...
Avundsjuka på ungdomlig fägring är så himla vanligt, men jag tycker mig minsann kunna ana att det är än värre i "kändiskretsar". Strunt i henne, kör ditt eget race. Du gör det bra och du gör det med klass!

Anonym sa...

Nati, du e grym och det kommer alltid att finnas människor som är avundsjuka på grund av detta. Kraaamis/ Ankan

Anonym sa...

Du är en förebild.

Aleksandra sa...

bra peyre!

Johanaa sa...

Hur lågt kan en människa sjunka!

Du är så otroligt bra natacha! Jag ser upp till dig. Du verkar vara så snäll och omtänksamm. Alla borde vara som dig ;) Då skulle livet vara mycket lättare!

Vad heter hennes blogg?

Anonym sa...

hmm ska hon säga nått som att söka publicitet?! Det är inte du som gör B- reklam för garnier hårfärg..:/ Kvinnan borde vara en förebild för hennes dotter inte gå ner på samma nivå..!

sofie sa...

det vart tramsigt av henne, men lika tramsigt av dig att hänga ut henne. Så då kan du inte ytrra dig..då undara jag, Har nu INGET bättre att skirva om än att hålla på att KLAGA på varandra?!?!?!?!?!?!?
så jävla barnslig att sjunka till sama nivå.
Annars är din blogg skitbra...

Anonym sa...

Pojkar o flickor, vad i helvete skulle pernilla vara avundsjuk på en 23 årig tjej som gjort sig till bkändis genom de klockrena blond stora tuttar o lagom korkar? Pernilla har vart md i gemet länge, dock tappat det och borde gått av för länge sen, men hon kanske inte är den enda som borde tagga ner och sluta dyka upp på "kändis" evenemang. Och älskar natchas blogg? vad fan skriver hon om då? ingenting vad jag sett, lägger upp lite bilder på nya kläder (dålig kvalite på bilderna dessutom) och pussar på sina fans?! what! /jen

dolly sa...

Så rätt :)

Hanna sa...

Stå på dej :) kramiz

johanna sa...

Jag läste att hon skrivit om kändisar som tar ut sina inlägg, men aldrig att hon nämnde just ditt namn och det där om att du skulle vara mediakåt?

Daaling sa...

Pernilla Wahgren är den mest patetiska kvinnan i världen. I hennes familj är det "keep it in the family" som gäller...

Anonym sa...

Hon är sur bara för att hon börjar få ryknor och gör allt för att synas en sista gång! Du är den sötaste i Sverige, och hon är bara avundsjuk på dig! Natacha äger!! :)

Anonym sa...

HAHAHA.. MOGET PERNILLA, för tusan , du är väl 50 år? du borde gå och lägga dig, patetisk kärring du blivit..

Theresde sa...

Vafan pernilla Wahlgren kan skita ner sig! You rock:)

Joana sa...

Du är fett bäst...skit i den där kärringen. Det är hon som är mediakåt och tar exakt alla jobb som hon får erbjudande från!


Less jag blir!

Josse sa...

Hate Pernilla och hennes hemska hårfägsreklamer! Hon kan inte sjunka längre än så! Man kan inte göra annat än skratta åt henne..

Angelica sa...

Men Pernilla suger. Skit i henne!

emilpettersson404@hotmail.com sa...

känns som du är lite bitter över Pernillas succse, jävla tråkigt

Cellskräck sa...

Usch för Pernilla Wahlgren.. Jag tycker att du verkar vara en jätte bra o trevlig tjej!! Jag läser din blogg varje dag o jag blir så trött på folk som trycker ner andra för att framhäva sig själva..
men innan jag hade läst din blogg så visste jag bara att du hade varit med i Paradis Hotel och att du verkade vara en dålig förebild. Nu kan jag säga att jag tycker helt tvärt om!!

Anonym sa...

Jag håller med dig helt och hållet! Hon verkar veta mindre om sig själv än du gör och det TROTS sin ålder..... Hon som är en sån etablerad kändis, och folkkär... Jag trodde inte det om henne, att hon smutskastar andra så.

carro sa...

Ja, den där gamla kärringen har väl kanske inte så jävla mycket att säga till om. Har aldrig gillat henne & ogillar henne ännu mer nu :)

Olívia Németh sa...

Burriburr! Haha :D det var bra=)

http://www.olivianemeth.blogspot.com

Johanna sa...

vilken tant! du är fan 1000 gånger bättre än henne.
kram

bella sa...

Haha lika blonda & smarta båda 2. När jag som ung tjej ser "natacha tar ut jättebrösten" på aftronbladet så blir man ju bra så trött. "ännu en plastbrud som vill bli känd"..tänker man ju. Iaf jag. Och min mamma. Och mina kompisar. Please... ? vad är du bra på ?. :P

Ida sa...

hej Natacha!
Du har sååå rätt, keep up the good work.

förresten, den där ljusrosa klänningen du beställde från stylebystars, har du XS eller S på den?

KRAM ida

emmy sa...

HAHA ingen är så kändiskåt som pernilla wahlgren!!! ÅH så patetiskt skrivet av henne!

Anonym sa...

Du är så duktig på att ta elaka påhopp. Jag hoppas att unga tjejer kan se sig som en förebild när det gäller att besvara något elakt på ett sakligt sätt, tänker tex. på ditt svar till Blondinbella, det gjorde du galant, men också det här, superbra!

Jag säger inte som alla andra; Ta ingen skit, tvärtom tycker jag att man ska ta till sig vad andra människor säger till en, men att man ska ifrågasätta sådant som känns fel. Fortsätt med det du!

elin sa...

håller med dig natacha!!

tjejen sa...

hej natasha! jag måste säga att jag ibörjan när jag sett dej¨på tv o sånt o börjat läsa om dej så har jag då inte gillat dej alls..jag trodde du var en arogant tjej..men nu när jag läser din blogg så verkar det som om jag hade såååå fel! du ska inte bry dig om vad hon den där säger, folk snackar massa skit, jag säger precis som många andra sagt, stå på dig! o barnsligare än det den kvinnan skrivit, finns inte...

kajsa sa...

Många delade åsikter! jag tycker du har helt rätt, du kanske inte tänkte till när du förstorade brösten och jag tycker det är bra av dig att förminska de och förklara för unga flickor varför. Alla gör misstag i livet. Oerhört töntigt av Pernilla att vika ut sig när hon talar illa om dig, vad tänker hon med liksom? jaja, jag älskar din blogg och tycker du är en stark bra tjej. Fortsätt som du gör!

Under My Umbrella sa...

Meh, vad är det för fel på henne då? Håller med som nån annan skrev- åldersnoja. Är det nån som försöker klamra sig fast så är det ju hon. Att hon ens har mage att klaga på andra är skumt.

Anonym sa...

har aldrig gillat henne,hon om någon är mediakåt! patetisk!

Anonym sa...

Du är grym. Pernilla är avis. Vem fan är inte det! Du är fantastisk på alla sätt. Jag mår så bra av att läsa din blogg trots att man som tjej kan känns sig lite i underläge bredvid sådana pinglor som du. Du växer hela tiden. Stor kram till dig Natacha!¨
/Bell

Isabelle sa...

Du står över henne och det kanske är det hon insett. Och det vore ju verkligen på tiden. :)

Anonym sa...

Om någon borde överhuvudtaget borde slänga ut en sådan kommentar om att du är mediakåt, kan ju personen inte själv ha ställt upp på event och likande som alltid hamnar i media. Hon är för fasen 40 ställde upp i café på omslaget, viker ut sig, lever som hon vore 25 och singel.. Pratar ut om sina förhållanden, hade jag haft henne som mamma hade jag skämts hon ser mer ut som en syster och tar inte ansvar som mamma, hon ställde ju t.o.m upp i roomservice, allt för media!

Sarah sa...

skit i henne! hon är ett pucko, det är inte du!! kram

anna braun sa...

men vad var dina ambition när du visade upp tuttanra i moore och var med i paradise hotel? du påstår att du var naiv, ung och dum men ambitionen måste varit den samma, att bli känd. inte var det så att du ville lösa problem som världssvält

Linnéa sa...

du är bäst!

Anonym sa...

Det är konstigt att hon tog så illa upp när annika leone hade skrivit en krönika om henne, och så har hon mage att börja klanka ner på dig? ne fy för pernilla hon kastar verkligen sten i glashus! Du verkar vara en underbar människa Natacha! kram kram

em sa...

snacka om dubbelmoral!!

Helena Kristjansson sa...

Pernilla kan slänga sig i väggen ! Du är bara snyggare än henne och hon är väll helt enkelt advunsjuk på dig ! Din blogg läsern jag varje dag och du är en av de bloggarna som jag läser mest av alla ! Bry dig inte om sånna omogna männsikor som inte har något liv ! För du är så mycket bättre än henne ! You go girl ;D <3

/ Helena

Linnsie sa...

Tycker det är jättebra av DIG att skriva att du förminskat brösten,bättre att du säger det själv än att tidningarna ska börja spekulera i det. Samtidigt blir du ju en bra förebild för andra tjejer. Tycker du verkar vara en jättesmart tjej. (ps. min mamma har tydligen varit med o ätit lunch med dig när du var nere med Slitz i L.Bedding för lite photoshots - martins kusin är mammas bästa väninna) Ha en super dag!!

Linda. sa...

Skit i henne, hon vet inte ens vad hon själv snackar om.. You're the best!

milla sa...

stå på dig, hon har nån medelsålderskris och är avundsjuk på dig för att du är så mkt snyggare o coolare!

Anonym sa...

haha fan vilket bra inlägg! :D tror inte hon har så mycket mer att säga nu och hon kommer nog tänka till innan hon yttrar sig utan faktabaserad information!

Kee, j-lee sa...

shit fyyy fan vad bra skrivt , du sågade henne där med rätt annledningar oxå, du ska få en bamse kram av mig när jag ser dig nati

/Kee

Jaana sa...

AOCH! ta det lugnt kvinna! förstår att du blir sur, men du brukar ju skriva att man inte ska ta åt sig av vad andra säger.. Ta det inte fel, föredrar dig 100 gånger mer än Pernilla.. Men visa att du är den starka av er ;-)

Henrik från årsunda sa...

natacha i love you;) puss

Ann sa...

Tycker de låter som att Pernilla är avis eller har brist på annat att prata om i hennes intervjuer.

Yo go girl

// Ann

mia sa...

Håller helt med dig.

Kram Mia

Malin sa...

Jag tycker att hon är lite sorglig. Hon säger att hon inte bryr sig om kändisskapet men ställer ändå upp i fjantiga reklamer med konstlade skratt och leenden. Och klär sig som en tonåring gör hon också, fastän hon är typ 67.

Du är klockren, Natacha.

Eagle sa...

Natasha snälla, hon nämnade inte ens ditt namn. Det var inte så att hon pekade ut dig utan själva principen. Jag ääälskar din blogg, men du är ju lika dum du som håller på och smutskastar folk som skrivit minsta lilla om dig. Det är bara att svälja, varför annars har du gett dig in i "kändislivet" ? Var inte så känslig då, skriv annat än om hur dumma alla andra är. Ha det så fint. Du är gorgeous.

Sofie sa...

Tant Wahlgren börjar nog få lite åldersnojja! :)

Nova sa...

Jag måste fråga...har Pernilla raderat ditt namn eller har hon inte ens nämnt det till att börja med? Jag läste hennes inlägg och såg inget om att du var utpekad som person.

Dessutom är dina fans som kommenterar här alldeles för unga och blåsta för sitt eget bästa. Skriver att Pernilla bara gör hårfärgsreklam. Pernilla är inte min idol direkt, men hon är en artist som har hängt med länge (långt innan glinen som skriver här ens var påtänkta) och har "gjort" något för sitt kändiskap. Pernilla känner man till och hon är värd att kännas till!

Du verkar ha extremt svårt för kritik. Ska du vara i kändisvärden får du faktiskt vara lite mer vidsynt. Klart att man inte ska ta skit från andra, men detta var lite barnsligt tycker jag! Vad gör du? Letar du kommentarer om dig själv eller var hittar du all skit? Räta på ryggen om du vill överleva kändisskapet!

Anonym sa...

hej vill bara säga att jag har fått en helt annan uppfattning om dig natacha , du har förändras. sedan jag börjat läsa din blogg har jag tyckt du är en jordnära tjej osv. du är grym. låt ingen klanka ner på dig du vet att du är bättre. pernilla wahlgren är sveriges mest jobbiga och oviktiga person. har aldrig gillat henne. hatar henne... kram på dig

Anonym sa...

Men hon är sjuk i huvudet pernilla wahlgren aldrig gillat henne. Sen gör hon reklam för antirynkkräm och så har hon värsta rynkorna i ansiktet offta någon vill köpa den rynkkrämen när man ser henne usc!!!..Så fittig stil av henne o klanka ner på ndra vilken idiot hon är..Nu såg jag ännu mer ner på henne än vad jag gjort Kram

Anonym sa...

vad heter hennes blogg ? :O
go natascha !

Anonym sa...

Natacha, fattar du inte att Pernilla är smart som skriver om dig. Du har ju skapat värsta debatten här nu och jag (som säkert många många andra läsare) hade ingen aning om att pernilla bloggar, men det vet vi nu och besöker hennes sida. Detta blev bara bra reklam för henens blogg, tragiskt men sant.

Anonym sa...

Jag fattar inte heller ett skit..
Såg aldrig att ditt namn fanns på hennes blogg.

Anonym sa...

Oj, vad är genomsnittsåldern på läsarna här månntro? Jisses så omoget det låter härinne.

Att utgå från att någon är avundsjuk för att man uttrycker kritik (som inte ens var personligt riktad mod denna blogginnehavaren) är ju bara otroligt inksränkt.

Pernilla har sannerligen ingen orsak att vara avundsjuk, med sin långa framgångsrika artistkarriär, och en de folkkära artisterna i landet. Som dessutom vid 41 års ålder är vansinnigt söt och snygg. Alla ni småglin härinne kan bara hoppas på att se ut så, i hennes ålder.

Sen har jag inget emot att du går ut med din bröstförminskning, det är väl bara bra att sända budskapet till unga kvinnor, att sådana hemska silkonbröst ej längre är ett ideal, tack och lov.

Men du har en oattraktiv förmåga att kasta skit "tillbaka" till andra människor här på din blogg.

Kanske skulle sluta med det?

karoline sa...

jag har faktiskt helt ändrat åsikt om dig sen jag började läsa din blogg. på ett positivt sätt. i början hade jag lite väl förhastade uppfattningar om dig, och jag tror inte att jag är ensam om det men ack sa fel man kan ha. jag tycker du verkar som en jättegullig tjej. stå pa dig och fortsätt skriva om ditt liv sa fler folk kan forstå att du inte är som man tror :)

Sara S sa...

jag har haft en del fördomar om dig men för ca ett halvår sedan började jag läsa din blogg och har helt ändrat mig. Du förtjänar verkligen inte sån skit. Vilken j*vla b*tch hon är rent ut sagt. Snacka om kålsupare, som andra har skrivit så skriver hon om fördomar i sin blogg, blåst brud, eller tant kanske man ska säga.

Hittar inte hennes inlägg, har hon tagit bort det??

Tack för en bra blogg.

Anonym sa...

Hejsan Natacha! Jag är släkt med Pernilla , och jag måste säga att jag blev chockad när jag såg detta.. Jag trodde inte att en vuxen människa skulle agera så barnsligt.. Men hon har väl bara åldersnojja , hon är 40 bast ju.. Bara skratta åt henne, hon menade nog inget illa / Wahlgren.

Anonym sa...

jag tycker det var jävligt bra av henne att uppmärksamma denna pinsamma tillfällighet, då det fanns två intervjuer(klick och expr fredag) med samma innehåll dock två olika namn, ditt och elitas. Exakt samma bilder också för den delen, och att säga att ni endast gjorde det för att vissa unga tjejer jadi jadi är ju bullshit! ja riktigt skitsnack. Det är väl självklart man vill ha uppmärksamhet om man tar ut silikonen och låter en kvällstidning dokumäntera det. att påstå något annat är ju löjligt. Och du behöver faktiskt inte såga en av Sveriges största folkkära artister, det har du inte råd till. Får se om det här kommer med....tihi/Sanna L

sofia sa...

Men ofta folk har dig som förebild din gamla kossa! Du är ju mest äcklig. Vem försöker du ta efter? Sluta låtsas vara smart och kom till verkligheten istället.

Den där Manuela sa...

sånt där är verkligen tragiskt. varför är det alltid tjejer som ska backstabba varandra?

Anonym sa...

Tråkigt och omoget av henne att snacka skit om dig Natacha. Sen är hon ju ganska avklädd på bilden dessutom. Men dock kan jag inte riktigt hålla med dig om att du skulle vara en bättre förebild bara för att du förminskat brösten några gram. Dom är ju fortfarande stora. Och du har fortfarande silikon. Om du hade tagit ut silikonet helt, så hade jag däremot haft mer respekt för dig. Då hade du varit en bra förebild för unga tjejer. Det är väl silikonbröst överhuvudtaget som är fel? Dvs att unga tjejer opererar sig, förstör sina kroppar. Inte storleken på inläggen.

e sa...

Bra Natacha!

HM sa...

Hmmm...om jag minns rätt så nämnde Pernilla Wahlgren inga namn när hon skrev om bimbos som inte har så mycket att komma med. Men det var visst någon som tog åt sig (vem kan det ha varit??)
Jag tycker f ö att Pernilla skrev väldigt roligt och komiskt i sin blogg medan du låter jättearg! (stackars dig...)
Och förresten heter det "man ska inte kasta sten i glashus..."
Till sist: man ska vara snälla mot varandra!

mumo sa...

Du kan inte jämföra dig med Pernilla Wahlgrens talang. Jag håller faktiskt med Pernilla i det här fallet. Får man fråga dig vad du gör för något egentligen? Är du en skådespelare? Eller? Nej, du har inte gjort något. Du har bara gett sämre självförtroende till jättemånga osäkra tjejer ute i landet. Det är dock bra att du kommer på det nu, men skadan är redan skedd.

acidtripper sa...

Natacha du är jättegullig och en fin tjej, men det är viktigt att du inte hakar upp dig när någon snackar dynga om dig.

Pernilla Wahlgren fick vad hon ville se dig sårad och besviken.

Hon är duktig på att sjunga men proffesionella utalanden är hennes svaga punkt.
Jag skulle inte ens se åt hennes kommentarer. Mata inte trollen .
Pernilla kan jag hålla med om att hon är den sista människa som ska uttala sig, men viktigt att poängtera att lära sig skita i vad folk säger och gå vidare.

felicial sa...

heja natacha fuck pernilla :) näe har aldrig tyckt om pernilla. trodde i och för sej inte så bra om dej heller tills jag hittade din blogg. Då började jag tycka om dej, du verkar vara en vettig och rolig person.

Anonym sa...

Tyckte det var bra att pernilla gjorde bort sig så här mycket. Fick svenska folket se vilken falsk kärring de där är;)..Läste om det i expressen idag har aldrig gillat henne ändå.Hon är bara 40 och redan massa rynkor. Hon kan sluta med sina antirykkrämer på tv.Honm försöker göra allt för att få uppmärksamhet o det gör hon på dig nu. Som är så omtyckt snacka om att hon är avis;)..Bra att du gjorde bort dig Perniulla så alla fick se vad du är för person hahah Natascha go girl:D

linus sa...

Hej Lilla Natacha!
Sen när började du intressera dig för hur det kan gå för unga tjejer?
Nej, rannsaka dig själv, visst har Pernilla rätt?
Jag tror inte hon är ett dugg avundsjuk på din ungdom, den talar för sig själv.
Lycka till med körkortet.
/Linus

fanny sa...

skit i henne! gammling är vad hon e, jag tycker det var jätte starkt utav dig att gå ut med det i media, och jag gillade reportaget jätte mycket för det gav mig så mycket omtanke om operationer, hon e antagligen bara avundsjuk på dig, och det är absolut inget du ska ta åt dig av!
puss & kram

EliasAlucard sa...

Jag tycker att det här är en jävla skitsak att bråka/tjafsa om. Ni tjejer borde ägna er åt att läsa någon vettig intellektuell bok eller något istället för att bråka om era bröst.

Johanna sa...

Du är skön Nat! Låt aldrig någon trycka ner dig. Du är stencool, Pernilla har INGET att komma med. INGET. Hon gör bort sig själv. Låt henne;) keep on rockin. Puuuuss

Paula sa...

go for it Peyre!

Sanne sa...

Finns en anledning till varför man inte gillar personer som Pernilla Wahlgren, Linda Bengtzing, Carola m fl. eftersom att de bygger upp sin karriär på veckoblaskorna! Tycker det är äckligt samt dåligt att hon viker ut sig trots att hon har barn... En sån mamma är jag glad att jag inte har!

Anonym sa...

tidningen är ju från 2005

Anonym sa...

pernilla wahlgren är skabbig

Nikki sa...

Och ändå så tycker pernilla wahlgren att hon är så jävla stor.. Otrevlig är hon också för den delen.. Yo go säger jag bara :D

Anonym sa...

Tycker det var otroligt moget av dig att tog ut allt silikon!

/Echo

Jenna sa...

Hahaha!! Blev så nyfiken på att läsa vad det var hon hade skrivit, efter att du bloggat om det. Hon skrev visst om att såna som du (inte illa menat) eller Carolina Gynning, eller vem som helst... blivit känd för att förstora brösten/bleka håret och det nya är att förminska brösten/färga håret i annan färg. Till min poäng.. Hon är ju inte den rätta att snacka om någonting i den stilen, då hon blev känd för att göra barnprogram, men nu är (hennes "NYA" för att få 1 minut till i rampljuset) hon inne på rynkkrämer! Hahaha!

You rock girl :)

Mikaela sa...

Alltså, jag blir ledsen av hela den här grejen.

För det första. Alla ni som skriver att pernilla är gammal och ful och natacha är mycket snyggare - det har väl egentligen ingenting med saken att göra?

Och ni som skriver att pernilla är grym och inte alls avundsjuk - det rättfärdigar väl inte att hon skriver elaka saker? Jag läste inlägget och jag blev väldigt upprörd över hennes bimbokommentar. Jag trodde bara det var 14åriga flickor och pojkar som använde sådana termer om andra? Att Pernilla dessutom i ett senare inlägg är ledsen över någon krönikör som kastat skit på henne och stolt över sin bror över hans svar till krönikören där han nämner vuxenmobbing är ju totalt motsägelsefullt. Hon har ju gjort precis samma grej.

Och du som skrev att N hade en otäck förmåga att kasta skit tillbaka - det har hon väl inte gjort? Jag tyckte att hon snarare skrev ett väldigt moget inlägg, hon hade kunnat skriva betydligt värre saker, men gav inte igen med samma mynt, klankade inte ner på utseende/ålder.

Shit. Skärp till er allihopa säger jag.

Och Natacha, jag tycker att du verkar vara en jättegullig tjej och en bra förebild. Faktiskt.

Mioo sa...

äh, ryck upp dej, hon är nog bara sur för att hon inte har fårr sin mens på fleeera år, och du e nog minsan lite avundsjuk för att du inte fick böra en brutalt dålig hårfärgsreklam men otroligt irriterande röst, dessutom så vart du ju så mycket snyggare utan giiigantiska bröst och jag som vart heeeelt inne på bröstförstorning ett tag har börjat fundera på det ena och andra.. :) kikkass <3

vicky sa...

har pernilla en blogg???
har hon inte redan fullt upp med all skit som hon håller på med?
fan också, om hon endå kunde gå i pansion snart...

Erika sa...

mkt ska man höra innan öronen trillar av ;)

har alltid gillat dig natacha. stå på dig!

Anonym sa...

moget av dig att lägga in en bild på henne? hon har ju rätt ja har inget i mot dig men hon har absolut rätt! töntigt av dig att ha en fotograf när du tar bort dina bröst? du vill ju bara vara med i tidningen,enda saken du tog bort dina bröst var för att de inte är modernt att ha sånna stora längre. vad är du känd för igentligen? go pernilla du är ju omogen.

elina sa...

Pinsamt för hennes barn. HERREGUD, hon det enda hon har på sig är en kjol! visst man ser typ bara ryggen, men endå. VARFÖR vill man i hennes ålder(no offense för de i hennes ålder^^) vara med på ett tidningsomslag?! shit.. jag skulle ALDRIG förlåta min mamma om hon gjorde det... Verkligen pinsamt..

Anonym sa...

"Hon är bara en gammal kärring med rynkor. Kolla på vackra dig, du har ALLT!" skrev en anonym läsare. Men frågan är : vad har du när du är rynkig? Men då kanske du kan operera dit nåt nytt

Emma sa...

Din blogg är jättebra och jag tycker inte att Pernilla har någon som helst rätt att oprovocerat hoppa på dig sådär.

Bara en sak; särskrivning påverkar en text så himla negativt, både "mediakåt" och "bröstförminskning" är sammanskrivna ord.

Anonym sa...

Inget ont om dig, men Pernilla har ju helt rätt i det hon säger.

Anonym sa...

Hrmmm... Om man hade läst tidningen så namnger hon ju faktiskt ingen.. Hjärnspöken figurerar nog hos någon..
Och att man är medelålders med barn hindrar väl ingen från att "visa upp sig"???
Hellre det än någon i 20-åldern som bara har fejkade grejor i kroppen, som hon kom på några år efteråt.. Hrmm..

Anonym sa...

haha. du är skrattretande. patetisk. jag håller fullkomiigt med Pernilla Wahlgren. jag kan inte göra annat än skratta åt dig

Anonym sa...

tönt

Nina sa...

Men seriös!? Pernilla har faktiskt en karriär, en som hon haft sedan barnsben - ärlig talat, Natacha, vad är din karriär? Du var med i en dokusåpa och gjorde dig själv till den "korkade blonda tjejen" vad väntar du då dig att folk skall tro?? Jag tycker kanske du borde tänka efter liiite innan du ger dig på en av våra mest folkkära artister! Lycka till med vad än din karriär blir. NS

Angelica sa...

Håller helt med Pernilla. Vad har du presterat för att bli känd? Opererat in bröst, vikt ut dig, skämt ut dig i Paradise hotel, tagit ut bröst. Wow, vilken förebild...

Göran sa...

Hur kan hon gnälla om blonderat hår när hon själv gör reklam för blondering i TV-reklam? Lyser avundsjuka om henne...

Anonym sa...

Men herre gud!
Är de flesta här icke läskunniga. Pernilla nämde inga namn överhuvudtaget. Jag rekommenderar att ni läser artikeln innan ni yttrar er. Jag kan garantera att när Natacha har kommit upp i Pernillas ålder så vet ingen längre vem hon är överhuvudtaget för hon har väl för 17 inte åstadkommit något alls.Skärpning fjortisar!!

Amanda sa...

Omoget med påhopp måste jag nog erkänna. Men kändisskap från din sida.. hm.. påminn mig igen VARFÖR du är känd? Kan hålla med Wahlgren om att "ifall man vill bli känd så kan man sönderblondera håret och skaffa H-kupa."

Man ska förtjäna beröm och framgång, och det kan jag verkligen inte påpeka att du har.

Anonym sa...

Kan inte annat göra än att skratta åt detta.
Du Natacha har blivit känd pga stora bröst och utvik.
Pernilla har blivit känd genom att faktiskt göra någonting ,typ sjunga,medverka i musikaler o.s.v.
Att sen efter att du blivit en c-kändis göra ett reportage om hur du tar ut tuttarna är rent patetiskt.
Men kör din grej,det håller ett par år till sen är du borta och ersatt av ett nytt spån med stora tuttar och blont hår.
/Jonas

Annelie sa...

Bra gjort Natacha. Det verkar som om du trots allt läst min blogg ang alla positiva kontra negativa kommentarer du fått i detta ärende. För er andra, om nu Natacha vågar publicera denna kommentar, kan ni läsa vad jag skrivit på vaereom.blogspot.com.
Än en gång, bra gjort Natacha, för att du lyssnade.

Anonym sa...

Alla ni så kallade "kändisar" är så löjliga.

Anonym sa...

Vilken fjolla du är, läs aftonbladet, du har ingen direkt majoritet i det så kallade "bröstbråket"

Anonym sa...

Ja men hon har ju helt rätt... inget ont mot just dig men det är alldeles för lätt att bli "kändis" nuförtiden de mesta kändisar som märks är ju B och C kändisar från dokusåpor och tv-program. Men jag måste ju säga att ni är bra smarta som rider på "kändisvågen" dä ni får mycket grejjer gratis och tjänar pengar på att göra ingenting.

Anonym sa...

Du behöver inte vara orolig jag tycker du inte blev ett dugg snyggare utan bröst :)

mulisha sa...

du är kass

SF sa...

hahahaah!
Nej jag är verkligen inget Wahlgren fan, och håller dock med dig om att hon också har gått ut med otrohet och annat skit som nej inte har med hennes talanger att göra.
Men jag kan ju säga att jag håller med henne...
Om du säger att du går ut med det för att du vill visa unga tjejer hur fel det är, borde du väl även gå ut med att det är helt fel att vara med i skandalsåpor som Paradise hotel, som enbart handlar om sex, elr det har du kanske redan gjort?
Ja, det är ju väldigt konstigt att folk ser ner på dig och tycker du är en bimbo med 0 hjärnceller när du gör som du gör.
Men, alla kan vi bättra oss.
Kämpa på, en dag kanske både Wahlgren och jag byter åsikt.

Ellen sa...

Ja, tror inte jag ska uttrycka min åsikter här..
Kämpa på!
En dag kanske det blir bättre..
+, du är en söt tjej som säkert är smart, vfr fördumma sig?
Men, du kanske har slutat, för utvikningar, skandaler och bröst är inte riktigt rätt medicin.
Men som sagt, stå på dig man kan alltid förbättra något, och alla har vi saker vi är minde stolta över..
Puss
Ellen

Emma sa...

läste om "ördkriget" i Klick! här i helgen och jag säger bara en sak, du är faan så mycket bättre än henne. Hon är bara avundsjuk :) ! btw. grattis till att du klara teorin :)

Anonym sa...

OMG Attention whore... Tycker Pernilla har rätt även om jag inte tycker att hon är så mycket bättre!
Vad var din anledning? En bättre fórebild för unga?
Kom igen. Hoppas de små fórstår att de finns så manga andra kvinnor där ute, starka, framgångsrika och som faktist gör något. Ehum, dvs mer än sippa champange helrör omringad av herrer (ja.man har sett dig runt stureplan) och vara "kändis" grupp E! Wow, för stureplan är ju så himla stort. En prutt, fis i havet...

Inget illa menat. Du är säkert jätte rar och gullig tjej.Och gör vad du kan för att ta dig fram här i livet (som så många andra) Men förebild?!
Jag skrattar.

Lycka till lilla nattis...

Anonym sa...

vill får se om du bara publicera possitva kommentarer från dina "små anhängare" eller om du verkligen kan ta emot kritik...!

neppan sa...

Vad en tidning säger att hon har sagt kan vara så förvrängt. många tidningar vill försöka skapa "bråk" kändisar emellan. se bara va aftonbladet gjorde mot josefin crawford efter hon bara sagt en liten sak om linda bengtsing i the voice. man ska inte bry sig för mkt av vad som står i tidnignar. jag tycker för övrigt det var skitbra av dig att förminska brösten. för varje tjej som förstorar sina bröst så gör de det mindre ok för alla andra att ha små. det handlar inte bara om "en själv" när man fattar beslut om att skönhetsoperera sig. sen finns det fortfarande mycket annat i media som påverkar tjejer självuppfattning, men jag tycker du har tagit ett steg i rätt riktning, sen kanske du också kan skippa det där perfekta miss secret-idealet och bara vara nöjd emd dig själv precis som du är ? du är ju fin så som du är, många tycker det, du behöver varken stora bröst, blonderat hår, eller en fettfri kropp för att vara du, och det är väl endå det du vill att folk ska tycka om hos dig? den DU är, och inte ditt utseende.
Ha det gott tjejen!

Anonym sa...

Jag kan tycka att Pernilla hänger lite väl mycke i kvällspressen ibland, men förstår att det kommer med jobbet till viss del. Hon är ju i övrigt jäkligt talangfull.

Vad skulle du själv säga är din största bedrift här i livet Natacha? Operera in (eller snarare få inopererat) implantat? Jag kan liksom Pernilla förstå att du gör som du gör. Det gäller ju att hänga kvar i strålkastarskenet så länge det går. Eftermälet lär väl inte direkt gå att läsa om på Hollywood boulevard.

PS: Please, prove me wrong

Anonym sa...

Var det inte Pernilla som lät TV filma hennes bröllop. Har för mig att höll på att snubbla över en kamerasladd.

Gillar inte henne eller hennes bortskämda son. Tyvärr har jag träffat dem i jobbet. Höll på att bli tokig över att behöva vara i samma rum som dem.

Anonym sa...

hon skrev ju faktiskt inte ut ditt namn... Men om du känner dej utpekade d säger det ju mer om dej än om henne..
tyvärr

Jenny Silver sa...

jag såg pernilla i ett tv program i tv4´s morgonsoffa! Där gjorde hon bort sig totalt i mina ögon. malou frågade varför hon tror att inte hon tappat fotfästet i kändisskapet och gjorde en jämföring med Linda lampenius som fick anorexi av allt påfrestande runt i kring. Pernillas svar: ....Jaa, men alltså jag har ju barn! Det har ju inte hoN! (Som om man inte kan tappa fotfästet här i världen fast man har barn, det har ju INGENTING med saken att göra. ) Tycker hon verkar helt lost! Heja Natascha!

Anonym sa...

jag håller med Pernilla Wahlgren!

Mimmi sa...

Haha.. fasiken vad bra skrivet ;) Jag håller med dig! *tummen up* och tummen NER för Pernilla Wahlgren, det känns lite som "sista andetaget" att vika ut sig som hon gjorde. Tycker samtidigt det är mäktigt av dig att "bjuda på det" som du skrev längst ner på inlägget, det svider nog i hennes ögon! -hihi- Såg en skymt av dig och din pojkvän Dhani, igår på Morris, söta ni var! :) Mvh, Mimmi (Ps, när jag kikar runder här på dina kommentarer du fått är jag förundrad över att folk som beter sig spydigt och hänsynslöst i sina utlägg, ALLTID ska stå som "anonym" om de har ngt att säga så skriv ut era namn för bövel'n..annars kan det kvitta!) Heja Skåne! :)

Peter sa...

Blev du stor å mogen nu när du tog ur implantaten nu då eller? Pernilla är, har varit och kommer alltid att vara större än du nånsin kommer att bli i media. Bara att inse å gå vidare utan att du ska behöva kasta skit hit å dit!

Inferno sa...

Det absolut mest skrattretande med hela den här historien, är att du tar åt dig. Jag är inget fan av Wahlgren, men det faktum att du måste fortsätta skitsnacket gör dig till en minst lika god kålsupare. Jag vill inte kränka någon, men när det handlar om att göra reportage om plastbröst, så tycker jag samhället är skrämmande. De pengar du har lagt på att skaffa dem, för att sedan ta bort dem, hade en hel familj kunnat leva på i flera år, i Afrika - sickna problem du har flicka lilla. All denna uppmärksamhet och desperation, har du ingenting bättre för dig? Varför tror du att vi vill höra om din dåliga kroppsuppfattning, eller ja, vissa vill tydligen det. Sorgligt, verkligen sorgligt. Vacker blogg föresten, tarmar, kläder, tuttar och smink. Det verkar som om du har mycket på gång i ditt liv. Du gör verkligen skillnad och är ett "omdöme för unga tjejer" hmmm...

Lady Angel sa...

Håller med dig här, man ska inte kasta sten i glashus. Just det där med att hon "talade ut" i någon tidning, brrr, har alltid ogillat det uttrycket. Låter så desperat ju, titta på mig liksom.

Anonym sa...

Pernilla har alltid varit ute efter uppmärksamhet hela tiden.Nu är det väl ännu värre när hon kommit upp i åldern.Försöker hon på alla vis få uppmärksamhet.Men hon är lixom Nobody folk skiter i henne.Skillnad på hennes kompis charlotte. Där har vi en som är duktig på o sjunga och är snygg o sveriges folkkära artist.Svider nog hårt för henne att hon. Aldrig kommer bli populär och har aldrig varit det heller!..Du är snygg o smart Natasha strunta i hon.Nu har ju hon gjort bort sig rejält *skratt* Kram Lycka till i livet

JG sa...

Pernilla är en lite räpa och det har hon nog alltid varit. Hon verkar inte vara den skarpaste kniven i lådan. En gång för hur längesen som helst typ 1988 så trängde hon sig före mig. Till en vanlig simpel krog, inte nåt flashigt ställe alls. Men jag frågade henne vad fan hin sysslade med, hon behövde liksom inte knuffas, det var ju fan inte ens kö. Hon svarar med kommentaren: Min pappa ( eller om det var familj) kan köpa ett slott. Och jag tittade bara på henne och ruskade på huvudet. Hon har inte nån aning om vem jag är. Hon är korkad och antagligen lite avis på konkurrensen från yngre personer. Och vadå, hon har vikt ut sig sjäv i nån tidning. Skit i henne. Lycka till tjejen.

Anonym sa...

äntligen en tjej som vet vad livet handlar om. Att vara sig själv och vara stolt. Ett gott föredöme för unga tjejer. Love u...sorry..jag är bara glad av besöka din sida..

Erik Keding sa...

Bra kontring på ett idiotiskt inlägg!