tisdag 24 juni 2008

Glöm Botox nu är det Detox som gäller!

Att rena sin kropp från slagg och gifter verkar vara den nya grejen.
Några som avdvänder sig av detox är bla, Madonna, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow.
Det är ett preparat som innehåller massa örter av olika slag, preparatet finns bla i pulver, vätska, piller mm.
Du tar det varje dag i en viss tidsperiod och kombinerar med en hälsosam diet.
Det finns olika preparat som ska rensa olika delar av kroppen.
Men det jag är mest inne på är tarmrening.
Det ska tydligen komma ut saker som man inte trodde fanns när man går på toaletten.
Här har ni en bild jag hittade på nätet, det som kommer ut kan se ut så här:Det har visat sig att man kan ha en igenstoppad/igenslaggadtarm tjocktarm  trots avföring 2-3gånger per dag.
Det är svårt att finna en frisk tarm idag vilket kanske inte är så underligt med tanke på vad vi stoppar i oss genom åren.
Mycket av den maten vi äter idag är så onyttig att kroppen till varje pris försöker skydda sig emot den.
Kroppens naturliga reaktion på skräpmat är att kapsla in det i slem.
Detta slem är svårt för kroppen att få ut och stannar kvar i tarmarna och ger upphov till slagg.
Det är fascinerande att se hur många krämpor som automatiskt försvinner när tarmen rensas.
Allt fler kopplar även samman svåra systemsjukdomar med tarm/lymfsystemet.

En ren tarm resulterar oftast i enorm energi, elastisk rynkfri hud, harmonisk och energifyllt sexliv, fruktbarhet för män upp till åttioårsåldern. Förklaringen till detta är att när kroppen lagrar mer och mer gifter blir systemet samlade resurser ständigt upptagna att motverka effekten av dessa främmande ämnen.

Jag ska leta efter ett bra preparat som jag kommer att tipsa om senare.
Ska själv göra detta, är så nyfiken.
Jag vill ju inte ha massa gifter i min kropp.


En del av informationen är tagen från Regnbågscentret.


/Nati

70 kommentarer:

Sofia sa...

Wow det där var riktigt intressant, och äckligt! Så ja lite tips på produkter skulle inte skada.

Linda sa...

Nej men fy nati, jag som följer din blogg vill inte se och läsa sånt där ju. blev spyfärdig. dessutom tror jag inte på detoxer.

Anonym sa...

Bra!
Jag har länge varit nyfiken på detta, bra om det finns ngn som testar före mej=)

Återkom så snart som möjligt med detta!=)

Sara sa...

Gud vad fränt och äckligt på samma gång =S hoppas du hittar nåt bra och tipsar om det, är väldigt sugen själv på att göra någon form av detox! Kramar

Stina sa...

Okej, fyfan vad skabbigt!

baby loonia sa...

yack

Katarina sa...

Men blää va äckligt..! Hoppas du hittar nåt bra och tipsar om det!

Anonym sa...

Mycket bra att du publicerade detta inlägg, visste inte om detta problem :O

kraaam:)

Angelia sa...

Vad intressant fakta :D Och äckligt vad man har inne i kroppen :S Det är ju sjukt hur maten är idag egentligen !

Fräsht att bajsa ut en sån där på bilden :P haha

Ha en bra kväll !

Helios sa...

OMG vad är detta! (läs; bilden)

detox är intressant, ser fram emot lite tips. skulle oxå vilja testa ju =)

Linn sa...

Vilken vidrig bild!!! Visste du förresten att det tar tre månader för kroppen att byta ut allt fett? Så att om man bara käkar bra fett i tre månader kommer risken definitivt minska för ett helt gäng sjukdomar!

Helios sa...

OMG vad är detta! (läs; bilden)

Detox är intressant, väntar på lite tips. =)

Minii-H sa...

Såg riktigt äckligt ut, men det ska ju tydligen vara extremt bra för kroppen. Så det kanske blir att testa någon gång ^^

Anonym sa...

Methodraine detox rekommenderar jag starkt! Blev mkt piggare & fick mkt vackrare hy. 14 dagars kur som du köper på hälsokosten. En kapsel löses upp i en liter vatten/dag

Nina sa...

Detox tror inte jag heller på. För ren tarm är skadligt också. Man riskerar att ta bort dom goda bakterierna i tarmen. Ät bra, motionera, dricka vatten osv. Gå inte på allt du läser!!!

Karolina sa...

Du måste tipsa så fort du har fått tag och testat något bra. Har velat testa länge men har varit både lite slö och feg för detta. Go for it!

sofia sa...

men att få ut något sånt ur kroppen är väl ändå ganska äckligt, eller? fast å andra sidan får man ju ut gifter ur kroppen..

Carina sa...

Att äta preparat är inte alls bra för kroppen. Är fruktansvärt mycket tillsatser i dessa tabletter att det förstör kroppen på annat sätt. Däremot kan man äta andra produkter som hjälper till att rensa kroppen, så dom paprika och broccoli mm. Står ganska mycket om detta på nätet.

E sa...

Haha fyy vilken äcklig bild. jag kan tänka mig att det inte precis kan vara dåligt för kroppen att bli av med sån skit.

Starkt av en sexsymbol som du att berätta om Bajs, bokstavligen. Fina flickor gör ju inte sånt ellerhur? Men den koden kanske inte gäller sexiga flickor ;) Ha det heting

Kristina sa...

hahaaa...föst innan jag läste om vad de handla om såg det ut som ett ormskinn på bilden heheee...skulle verkligen vilja testa någon form av detox!...jätte kul och bra att du ger sådana här tips....kan tipsa dig om är att rensa öronen med vaxljus om du inte testat detta...har hört dåligt ett tag och efter jag prövat detta hör jag mycket bättre...lite skrämmande och äckligt när man öppna upp ljusen och såg va mycket vax de fanns i....helt otroligt att de kan samlas upp i dem oxå!!.. de är verkligen dax att bli av med allt skräp från kroppen!!....kram

Nettan sa...

Längtar tills du har nånting att tipsa om så jag kan få ut gifterna ur kroppen med detsamma !

Sara Sakhnini sa...

Har själv funderat starkt på att börja med den, och så kommer du och skriver om den :) alldeles lägligt, det skulle vara kul om du tipsade om bra preparat så man kan få en god början också. Puss och kram :)

//Sara

Paulas Blogg sa...

Åh, thanks fo the info! Det var bra att veta! Jag vill också göra det! ;) hehe så tipsa gärna om produkter!

Anonym sa...

:| HJÄLP va äckligt!

Karoue sa...

Ey! Jag har testat på detoxkuren i vätske form, likaså min kompis! På oss funkade det riktigt bra. Man fick ju ifs gå mkt på toa, men det är ju abra bra. för tack var kuren så kissar man ut alla ämnen som man har fått i sej i helt onädan. Och oj, man blir så mkt piggare! Man får nästan över skottsenergi. Jag rekomenderar det! Hoppas du hittar nåt som passar dej :D

Jenny sa...

Detox funkar INTE!
Visst man KAN känna sig fräschare och bättre men dom funkar INTE tekniskt sett!

Är bara bluff och båg..
Läkare på Oprah berättade att detta INTE funkade även sett det på Discovery Channel!
Då har dom testat på folk som gått på Detox och inte, även efter en Detox så hade ALLA lika mycket skit i kroppen som dom som inte fick på sånt..

Åsa sa...

Nej usch! Skulle aldrig våga testa om det kommer ut sånna där grejer! :S Skulle ju dö om det låg något liknande i toan när jag var klar..

Virre sa...

Hallå Nati! Anledningen till att man bajsar ut det där konstiga är att ”medicinen” som man äter är en lera (bentonit) som gör en avgjutning av tarmen.

Tanken är att slagg på tarmväggarna ska fastna i leran och leran sen ska ta med sig gifterna ut, men nu har alla puckon börjat tro att hela ler-avgjutningen är nåt giftigt guck som fanns i tarmen från början ... :P

Anonym sa...

OH FY!! Ska nog ta och göra en sån där detox snart. Men jag kommer nog inte fotografera det som kommer ut det är inte riktigt ladylike för mig. Hoppas inte du gör det haha. Kram på er!

fria sa...

Men åh mitt inlägg glömde mitt namn och grejer... Jsg som skrev det där med att inte fotografera hehe ;)

http://frias.bloggsida.se

Magdansösen sa...

Jag har sett en dokumentär om det där, det finns nåt läger man kan åka på i 10 dagar och bara leva på spec prod och rensa ut kroppen. Funderar på att göra det. Helt hemskt att man ska ha allt det där i sig. Blä! Schysst blogg du har förresten. Ska nog titta in igen =)

Malin sa...

Den skitiga toan, eller vad det är, var minst lika äcklig som det som kom ut (på bilden).

jossan sa...

Måste rekomendera Method Draine Detox, det är en örtdryck som man ska dricka i 20 dagar(finns även i tablettform). Det ger verkligen resultat, man går ner några kilo beroende på/om/hur man även lägger om kosten. Hurvida slaggprodukter kommer ut har jag inte märkt av, men jag antar att man blir av med det också. Man känner en tydlig förändring i kroppen efter bara några dagar, och man blir garanterat piggare! Har man dålig hy så hjälper det även mot det.
Här är en länk du kan läsa mer om det på: http://www.baltex.se/pdf/methoddraine.pdf

Vintage Darling sa...

kul att du skriver om detta, intressant!

Feliccia sa...

Det verkar så nyttigt att göra det, men den bilden var bara äklig. fyyy. :P

Cissi sa...

Hmm intressant men riktigt otäckt också!

Anonym sa...

Tarmspolning är riktigt farligt att ägna sig åt, man måste nämligen ha bakteriefloran kvar för att den naturliga balansen i kroppen inte skall rubbas!

Det här med tarmsköjning är en gammal bluff som skrupellösa kvacksalvare försökt sälja i åratal, men vilken riktig läkare som helst kan informera dig om vilka risker man tar och de skador som uppstår på tarmen. Läs på innan du rekommenderar detta till unga tjejer! Alltid är det väl nån som inte begriper bättre, som luras att pröva.

Teres sa...

Detox är verkligen att rekommendera. Jag kör en ny kur vid varje årstid, super nöjd faktiskt!

Anonym sa...

Tack för asjävla bra tips!!!

Anonym sa...

Det där funkar inte. Man blir bara sjukt dålig i magen.

Susanne sa...

Eller så kanske man Tror att man blir friskare? Mår man bra psykiskt så mår också kroppen bra? Jag är sån som är väääldigt misstänksam mot sånt "mambojambo". :b

Veronica sa...

Tack för en superbra blogg!

Jag tror att detta är väldigt bra. Men jag tror ännu mer på rätt kost. Att man får i sig tillräckligt stor mängd av alla näringsämnen. Därför väljer jag att använda Herbalife, som är världens största näringsföretag. Säkra produkter med många välkända läkare bakom + över 1,8 miljoner användare. Jag kombinerar näringsprodukter med vanlig kost, det betyder att kroppens insida (tarmar m.m.) alltid håller sig rent. Istället för att göra vissa reningskurer.. Kanske kan vara något för dig också? Jag tror att man skall prova sig fram helt enkelt :)
Mvh Veronica www.veronicaaa.blogg.se

Veronica sa...

Tack för en superbra blogg!

Jag tror att detta är väldigt bra. Men jag tror ännu mer på rätt kost. Att man får i sig tillräckligt stor mängd av alla näringsämnen. Därför väljer jag att använda Herbalife, som är världens största näringsföretag. Säkra produkter med många välkända läkare bakom + över 1,8 miljoner användare. Jag kombinerar näringsprodukter med vanlig kost, det betyder att kroppens insida (tarmar m.m.) alltid håller sig rent. Istället för att göra vissa reningskurer.. Kanske kan vara något för dig också? Jag tror att man skall prova sig fram helt enkelt :)
Mvh Veronica

Me myself sa...

Jag har två gånger kört en kur som heter "4.3.2.1 Diet & Detox" och den kan jag verkligen rekommendera dig!

Tina sa...

Men fy så vidrigt. Tror mer på att dricka rejält med vatten varje dag 3-4 liter så borde det rena tillräckligt!

Sussi-läkare sa...

Men seriöst, vad ÄR egentligen slagg? Det är det aldrig någon som vet. Det finns inget sådant som slagg i kroppen. Nu får ni skärpa er.

Countessa sa...

usch, den där bilden var vidrig :-S tänk att man kan ha sånt i sig?! detoxa är nog bra, man ska inte glömma insidan och bara fixa till utsidan..
MVH,
http://countessas.blogspot.com/

SANNA sa...

TIPSSSAAA SEN OM VAD DU KÖPER!!!!!!

lina sa...

berätttaaaa vad du använder e sugen på att prova,,,
glöm inteeeeeeeeeeeeeeeeee:)
SNÄLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jenny sa...

Jag kan ju erkänna att jag gick på det där och testade en kur, kom inte ut ett skit rent ut sagt! Visst magen blev konstigt i några veckor då jag åt tabletterna men någon rening tror jag tyvärr inte det var fråga om.

Så jag tror det är bluff!!

ann-marie sa...

natascha det finns en detox kur på eleven.se

den ska vara väldgt populär och bra,

Anonym sa...

vad går ditt liv ut på? att göra olika behandlignar för att vara snyggare? Ett tips, ät nyttigt och träna!

Katarina sa...

vad vad mycket SKIT man läser på din blogg nu för tiden! Var i helvete skulle en tarm kunna påverka hur mycket rynkor man har i ansiktet? Detta är rent nonsens! Jag utbildar mig till läkare och har förmodligen mer koll på detta än du, och jag upprepar att detox är rena rama tramset.

Sandra sa...

åh fyfan va äckligt ;S
men en bra sak att göra

memilla sa...

Ujuj...jo, min sambo och jag har läst mycket om detta och vi har också varit intresserad MEN överallt läser man att man ska absolut inte göra detta ensam eftersom komplikationerna kan bli allvarliga. Det är inget att leka med!!! Allt detta beror på vår kost så där bör man börja, ändra kosthållningen! Vi har viktig bakterieflora i tarmarna och rubbas den så kan man bli jättesjuk. Det bör göras under läkares översikt, om det bör göras alls!!!

Martina sa...

Vad spännande! Ska bli mycket intressant att läsa :)

Nina sa...

Intressant! men äckligt! blev verkligen triggad till att göra en detox för att få ut gifterna!

Maria sa...

Jag har testat 2 olika detoxkurer från hälsokost, märkte inget resultat alls, kan ha berott på att jag inte kombinerade med nyttig kost. Men jag tror nog ändå man får bäst effekt om man tar in på ett spahotell en hel helg och gör en riktig tarmsköljning och bara dricker vatten och äter frukt. Om inte för en helg så får man nog ta ledigt iaf 2 dagar, har hört att det är väldigt effektivt;)

Carro sa...

Jag älskar när du skriver såna här inlägg Nati :)

Sanna G sa...

Låter som reklam - liksom mycket av ditt info när det kommer till detta ämne.

catharina sa...

ja gör gärna det :)
Jag har nämligen IBS och det är verkligen inte roligt men tarmrensning och likande är bra att göra ijämna mellanrum så skall bli kul att se vad du tipar om.

Karin sa...

Spännande
Synd bara att vi inte har ngt sånt ställe i den lilla staden som jag bor i... =(
Ha d fint!

Gurre sa...

Är det inte detta som kallas plack, eller?

AnnaP sa...

haha, eller så använder man laxermedel? ;)

Erika sa...

oh fy!!!!
well, tack för tipset!
det där skulle jag med vilja prova på.

kram

lina sa...

natacha Method Draine Detox från hälsobutiken, är bäst den funkar verkligen prova den ifall du inte hittar, kan säga den är verkligen bäst och fått 5/5 i alla tidningar jag har hittat den i.

Anonym sa...

hahaha najs att jag satt och åt Daim då jag såg den bilden..
jag tappade just aptiten :P

Anonym sa...

kvacksalveri! För mig har inte detox funkat iallafall. Har provat olika örtpreparat. Man går mer på toa, får lite ont i magen av alla starka örter. Kroppen vill göra sig av med örterna. Om man har en frisk lever så klarar kroppen av giter som koffein, socker, konserveringmedel mm. Den avgiftar sig från sådana ämnen så att de inte stannar kvar i kroppen. Tror inte att gifter stannar kvar i tarmen som plack.

Sandra Schaub sa...

Oh herregud! jag får kväljningar av den där bilden. Men det är ju meningen att man ska bli äcklad så man inte vill ha sånt SKIT i kroppen! usch usch...

isabelle sa...

haha jag skulle inte våga gå på toa om jag visste att det kunde komma ut sånt :O