tisdag 10 juni 2008

Tycker synd om mig själv :p

Idag har jag varit arg och ledsen, har pluggat såå hårt och klarade inte mitt teoriprov :(
Och även om jag vet att det är vanligt att inte klara det första gången så blev jag så besviken på mig själv.
Och det var inte många frågor ifrån... ahhh, såå irriterande, haha!!
Fattar inte, kunde hela boken utantill plus proven jag fått för att plugga hemma, men när jag satt där blev jag helt paralyserad.
Men men, det kanske går bättre nästa gång.

Gissa vad jag gjorde efter mitt fiasko till prov, jo, jag "tröstshoppade". Det funkar alltid :p
Fyndade massa snyggt på Gina Tricot och HM.

Gina Tricot

HM


Min barndomsvän Vanessa is in town, vi träffades upp och satt på Koh panang hela kvällen.
Har saknat henne massor, tråkigt att hon bor i London.


Fråga mig inte vad vi gjorde här...


Puss/Nati

84 kommentarer:

Anonym sa...

oh kohphangan?

Anonym sa...

du behöver inte läsa boken. räcker att du sitter och lär dej frågorna utantill på datorn. smart du är..

Anonym sa...

Ytterst förnuftigt av dig! Haha.

Anonym sa...

Jag läste aldrig boken när jag pluggade till teoriprovet, utan jag gjorde bara proven och lärde mig dom utantill. Klarade då provet på första försöket. Lycka till med körkortet=)

Anonym sa...

Hey!

Det är inte så lätt det där provet, ska göra mitt nästa vecka & är jättenervös. Nu vet du iaf vad det är för frågor på provet, så nu kan du slappna av lite, du tar det nästa gång gumman! Jag tror på dig =)

Lycka till!

Anonym sa...

vart köpte du underkläderna?

Anonym sa...

Nästa gång klarar du det!

Anonym sa...

Åhh jag vill ochså vara med buhuuuu sitter ensam och liten i etuna kram och puss Domi

Anonym sa...

Å vilka söta underkläder! Var hittade du dom?? Alltså jag har skit svårt att hitta en snygg bh i min storlek å speciellt till bra pris! Har du några bra tipps?? Kram /T

Anonym sa...

Jag läste teoriboken en gång och lärde mig istället genom det där spel/programmet. Tusen gånger roligare än att läsa en bok, man lär sig mer aktivt lixom. Klarade både teori och uppkörning vid första försöket :) Lycka till!
Btw, snygg tröja du har på Kho Pangang, vart har du köpt den?
Kram

Anonym sa...

Jag kuggade också på mitt första teoriprov och då hade jag också läst boken osv.. ett bra förslag är att sitta så mycket vid datorerna på körskolan! Frågorna där är väldigt lika provets frågor! Jag lovar att du klarar det nästa gång! :)
Jenny

Anonym sa...

anonym..: ska man lära sig köra bil ute i trafiken är det kanske bra om man LÄR sig det för sin egen och andras skull. smart DU är..

Anonym sa...

gumman vart köpte du bhn & stringen såå snygga.
isabelle

Anonym sa...

Misslyckade prov har alla, du hade oturen att inte klara teorin på första försöket. nästa gång klarar du det. Bara att ta tjuren vid hornen och plugga lite till. håll ut- i slutändan resulterar allt ditt jobb till ett körkort! Och köra bil är bland det roligaste som finns, trots det höga bensinpriset... ^^

Anonym sa...

Hoppas det går bättre nästa gång!

Anonym sa...

Idiot, jag klarade det på första.
Klarade dessutom uppkörningen efter 1 månad av bilkörning, du kanske ska hålla di till taxi o buss?

Anonym sa...

Jag klarade det första gången med en hårsmån. Det är svårt i början med alla olika situationer och veta vilken regel som gäller osv :)

Det är svårt...Lycka till nästa gång :) boka snart tycker jag...

Anonym sa...

Jag kuggade med på mitt första teoriprov. Men jag slutade inte hoppas utan jag satte mig och började plugga frågorna ännu mer så ja nästan kunde de utan till. så håll hakan uppe och kämpa på :)

Anonym sa...

Bättre lycka nästa gång!
Ha en bra dag.
Fiffi

Anonym sa...

:( Ibland så går det inte alltid med teoriprov, men det är bara att ta nya tag!! Det fixar ju du! :D Och shoppingen, ja, absolut värt det, det behöver man. Men jag blev så nyfiken på vart du har handlat dom dära söta underkläderna till det priset? :)

Kämpa på!

Anonym sa...

:) det går bättre nästa gång! jag hade ett poäng ifrån första ggn.. hade jag bara läst EN sida mer i boken som jag missade första ggn..hade jag klarat det första ggn. surt sa räven! nåväl, nya tag å du klarar det då :) nu har du iaf halva inne.. så ge inte upp! =)
lyckatill

Anonym sa...

haha, stod framför dig i kön på gina tricot! ;) Men jättefina saker du köpte :)

Anonym sa...

Jag klarade det andra gången ;P jag va EN fråga ifrån första gången jag skrev, RIKTIGT ruttet hehe:) lycka till iaf

Anonym sa...

Vilken osis.. När jag tog mitt teoriprov så var det en tjej som gick samma körskola som mig som kunde alla frågorna på datorn utantill och hade luuusläst boken, hon hade pluggat i sinne. Fanns ingen chans i världen att hon inte skulle klara provet. Men hon klarade det inte. Och jag som knappt pluggat nått hade panik och tänkte tvärtom, det finns inte en chans i världen att jag kommer att klara provet, jag klarade det.
Jag tror att det beror på vilket prov man får, det finns ju några olika.. Hoppas du får ett litet lättare nästa gång. :)

Anonym sa...

Hejsan Nattii
Jag pluggar med som fan på mitt teoriprov och har skrivit det fem gånger sista gången pluggade jag super super hårt för alla andra gånger har jag bara saknat två poäng från att klara det. Denna sista gången fick jag skit lite poäng.. Känns som man vill ge upp :(

Anonym sa...

assåååå shiiiiit ...måste man ge sånna otroligt onödiga komentarer? det är tragiskt att du måste trycka ner andra för att må bra. Elakt sagt och det säger mycket om din personlighet. du är säkert en ful biatch som är svartsjuk på alla som är finare än dig! aja haha orka lägga ner mer tid på dig hahahhah...
Ja älskar dina fina kläder & att du är så gullig och rar natacha.
ha det bäst, vi kanke ses på fest;)hihi
pusspuss //Anna

Anonym sa...

nästa gång klarar du det!! ingen fara :) puss!

Anonym sa...

Skitsnygg brun topp! Var kommer den ifrån?

Anonym sa...

Hejhej, måste först och främst säga att jag bara älskar din blogg. Är nog inne på den ett bra antal gånger om dagen måste jag erkänna. Och det där med att du inte klarade provet första gången så kan jag säga att vi var två. Hade också läst supermycket men gjorde ett nytt prov två dagar senare utan att plugga särskillt mycket till och klarade de. Så man kan faktiskt ha lite otur med vilka frågor man får på provet också :) Nästa gång klarar du det! Håller tummarna. Ha en fortsatt härlig dag Kram Maysan

LiieFiie sa...

Hur många poäng fick du då?

LiieFiie sa...

Hur många poäng fick du då? Kram

Anonym sa...

Tröstshopping funkar alltid haha !

Magda sa...

Hela upplägget med teoriprovet är väldigt dumt. Bästa sättet att klara det är att sitta och göra "testprov" på datorn på körskolan tills man klarar det där eftersom det är samma frågor som kommer upp på riktiga...

Massa dumma frågor som kommer upp på provet tkr jag, varför behöver man veta den lagstadgade djupet på fårorna i däcken liksom? Det är ju inte direkt som att man köper nya däck på loppmarknad :P

Lycka till nästa gång! =)

Anonym sa...

Det gjorde du rätt i ;)
Jag kuggade också första gången även om jag pluggat som en tok. Men plugga på datorn - det hjälper mer än boken!

Anonym sa...

Jag fick 50 poäng på mitt första prov jag gjorde, var sjukt nervös. Men jag lyckades sedan att få hela 61 poäng på nästa prov.
Tror du lyckas också !
Jag håller tummarna för dig :)

Nutti sa...

Vad synd! Bättre lycka nästa gång! Som sagt det är mer vanligt att kugga första gången, än att klara sig. Stå på dig. Kram

Anonym sa...

Fan vilka söta underkläder, vart kommer de ifrån? Tack för en underbar blogg! Kram Emma

Anonym sa...

Du kan ju låna Bonniers trafikskole CD på biblioteket eller köpa det nånstans.. Den gjorde jag kvällen innan teoriprovet och klarade den på första försöket :)
(körningen är en annan historia)

zigge sa...

vist kan det va svårt ibland men testa att få muntligt prov istället jag fick typ två fel på provet då men när jag testa det vanliga fick jag 50 men du kommer nog klara det men du ska ha ett plus för att du har läst så mycket

Anonym sa...

Tråkigt att du inte klarade provet, bättre lycka nästa gång, det kommer gå bra! Jag kuggade min första uppkörning..inte så kul det heller! Vi får kämpa på! Kram fiia

Anonym sa...

Bättre lycka till nästa gång!

Anonym sa...

Natacha vad blir 1+1?

Litt deg, litt meg sa...

Du klarer det sikkert neste gang!!
Hjelper ihvertfall med litt trøsteshopping da:)

Anonym sa...

Jag gjorde också teoriprovet igår och jag kuggade också. Men men, det är bara att försöka igen :) Man får inte ge upp! Men man glömmer allt när man väl sitter där, man blir så nervös. Men någon gång klarar man ju det :)

Good luck!
/Jessika

Anonym sa...

Vad har du för kup nu?

Anonym sa...

Äh lyssna inte på dem som är taskiga. När jag plugga för teoriprovet satt jag mest via datorprogrammet och pluggade och inte lika mycket med boken. Klarade inte första försöket skyller på att jag var för nervös ;) Men jag gav mig inte och jag klarade på andra försöket. Mycket tror jag beror på vilket prov man får också.. Men sen när jag hade uppkörning så klarade jag det på en gång. tror vissa har lättare med det teoretiska och andra för det praktiska. Jag tillhör nog de sistnämnda. Men iallafall, du kommer ha ditt körtkort snart :) Lycka till!

//www.miss0.blogg.se

Anonym sa...

åh den blåprickiga klänningen från gina..vilken gina butik i sthlm lköpte du den på?? jag har vart runt på mssaor..men finns ingenstans.Vore tacksam för svar!

Anonym sa...

rekommenderar verkligen bonniers trafikskola till datan! mkt bättre än boken :)
bättre lycka nästa gång.
kram

Anonym sa...

Nää guu va surt. Jag håller tummarna åt dig till nästa gång ;) Lycka till! =) kram

Vicky M sa...

kanske taskigt att säga, men jag förstår verkligen inte hur man inte kan klara teorin. Fast vad jag tror det beror på är att du har haft alldeles för få körningar. Jag själv gjorde teorin först i slutet av mina körlektioner, kort innan jag gjorde min uppkörning och jag har inte ens läst halva teoriboken. teoriprovet handlar om vanligt körvett, sånt man helt enkelt kan när man kan köra bil...
jag fick inget superesultat 58poän (52 är godkänt, 65 max tror jag). så det är ett tips, istället för att sitta och plugga gå ut och kör!

Anonym sa...

Det är ju heeelt normalt att inte klara det. Jag kuggade två gånger på skrivningen och lät det gå alldelles för lång tid tills tredje gången. Mitt tips till dig är att fortsätta läsa regelbundet och sen skriva det så fort som möjligt igen. Du kommer klara det! lycka till :)

Anonym sa...

vet precis hur det känns, men det är bara att ta tjuren vid hornen och försöka igen :)
bättre lycka nästa gång!
kram!

Anonym sa...

Du var säkert bara nervös!! Nästa gång vet du hur det går till och då klarar du det galant!!
LOVAR!

Lycka till!

Anonym sa...

Du fixar det på nästa teoriprov ;). Vart var det du och din barndomskompis var nånstans?.

Anonym sa...

vad synd med provet. Fina kläder du köpte (:

Anonym sa...

Ett hett tips till nästa teoriprov är att göra testerna på datorn. Jag började läsa boken och tyckte att allt var hur lätt som helst och att jag kunde allt! Sen gjorde jag dator "proven" och hade inte godkännt på något. Tryckte in alla frågor och svar i huvudet och sen var det inte ett dugg svårt när man väl satt där och gjorde det riktiga provet. Lycka till nästa gång och ta det inte så hårt att du inte klarade det idag, du fixar det nästa gång! :)

Anonym sa...

du klarar teoriprovet nästa gång :D *tummen upp*

Anonym sa...

Hej Natacha! hoppaaaas verkligen du svara på min kommentar. =) Jag letar efter en tröja, men vet inte alls vart den kommer ifrån. Och så kom jag på att jag sett dig på nån bild me den tröjan för ett tag sen, ett bra tag sen va det nog. Men iaf, den ser ganska stor ut och är typ gammelrosa med svarta axlar. Hopppas du svarar. kram kram bra blogg!!!!!!

Anonym sa...

Vilken gina tricot hittade du den Söta klännigen på?

Anonym sa...

Stackare. Jag förstår verkligen hur du känner dig! Jag kuggade min uppkörning för två veckor sedan :( Det blev mycket tröstshopping efter det. Bättre lycka nästa gång// Annie

Anonym sa...

ett tips som jag fick var att ja inte skulle tänka för mycket på en fråga utan bara svara på första som jag kände var rätt, och jag klarade provet så nu ger ja dig samma tips och hoppas det går bättre nästa gång :)

Anonym sa...

Hejsan :)! Den där vita jackan från gina tricot är helt underbar. Ska ha den på ett bröllop till en turkos klänning på lördag. Gillar att det är trekvartsärm på jackan också. Den kommer att användas flitigt i sommar. Kika gärna in på min blogg. Jag läser din då och då. ha det så toppen! / Bella

Anonym sa...

VILKEN HM KÖPTE DU LINNET PÅ ?

Anonym sa...

många kuggar på sin första gång, ofta för att man pluggat för mycket! tänk realistiskt istället och försök leva dig in i situationerna =) sen har jag hört att bonniers spel är superbra, testa det! Lycka till!

Classe sa...

Första kommentaren du har fått är spam, ta bort det..

Anonym sa...

vad mycket fint du shoppat!

Anonym sa...

Du är jätte söt!

Anonym sa...

naaaw pluttan då! :( Jag kan bara säga att jag vet hur du känner, men;
vad du än gör... ge inte upp! Jag var precis i din situation.. Kuggade teoriprovet 2 ggr innan jag klarade det, det sög verkligen... Känns förjävligt när man läst den där tjocka, äckliga boken dagar och nätter och ändå inte får belöning för det men, en dag så går det bara! =)

I dag är jag mitt i LA och kör runt på mitt numera Californiska körkort på dom 5 filiga motorvägarna som aldrig förr :)

Kan jag så kan du!

XOXO

Anna

Anonym sa...

Synd att du inte klara det! Väldigt många missar första gången. Det är rätt värdelöst att sitta och läsa i boken för då förstår man inte själva situationerna som kan uppstå. Rekomenderar dig att skaffa något program till datorn. Något som liknar programmen som körskolan bruka ha. Dom satt jag med att klarade det på första försöket. Alla frågorna som kom på teorin hade jag redan haft i mitt program. Lycka till nästa gång..

Anonym sa...

vilka fina klänningar! Om du gillar att shoppa via nätet kan jag tipsa dig om www.fashionguide.se. Ett stort utbud av svenska webshopar, jag har typ shoppat hur mkt som helst via den sajten :)!

Anonym sa...

tråkigt att det inte gick så bra. Men det kommer gå bra nästa gång ;D nu vet du ju kanske vad du behöver öva på mer :) Se det positivt :D

Anonym sa...

Hejsan,

Vill bara säga att det är synd att du inte klarade men jättebra att du pluggat så mycket som du har. Jag stör mig nästan på de som skriver att de bara pluggat in frågorna. Det handlar om mer än så, det handlar om människors liv när man kör bil så förstår inte varför vissa skryter med att de knappt läst i boken osv. Handlar som sagt om lite mer än bara precis klara det.

Anonym sa...

hej nati, angående teoriprovet. jag kan glädja dig att säga att jag klararde det på femte försöket. haha, JAG SUGER, MEN vet du vad dom flesta gör för fel? dom läser frågan, och minns den från boken eller frågorna på datorn på krusen. men kruxet är att dom vänder på orden i frågorna, när du läst igenom frågan, så läs den igen, sakta. så blir svaret rätt uppenbart sen! lovar att du klarar det nästa gång! :) ha en toppen dag sötnos! :)

Anonym sa...

Jag kugga oxå första gången, men andra satt jag den så det ska nog gå bra för dig med :) lycka till

Anonym sa...

Nej, det var inget lätt prov! Var inte ledsen. Du klarar det till sist. Kram /Fia

Anonym sa...

Press och stress kan stalla till med mycket, men somliga brukar saga att det antingen hakar pa teorin eller sjalva uppkorningen sa det kan vara en bra grej. Uppkorningen pa forsta knanske? kram och lycka till.

Anonym sa...

Jag skrev upp tre gånger och klarade mig på fjärde. Så jaa, man lyckas inte alltid första gången..! Kämpa på! Håller tummarna för dig!!

Anonym sa...

Köpte du bh'n på HM? Alltså, hur faan kan du köpa bh'ar där?? Dom har ju så fruktansvärt dåligt med utbud i storlekar, särskilt för smala tjejer med större bröst. Inte ens JAG kan hitta bh'ar där trots att jag är lite bredare än du och har kanske lite mindre bröst. Men du handlar ju i sthlm, och där kanske dom har bättre utbud? Blir iaf väldigt avundsjuk när jag ser att du hittat något så billigt och snyggt i rätt storlek. Vet att du inte brukar svara på kommentarer men kan du snälla säga vilken storlek du köpte bh'n i? För om det råkara vara min storlek ska jag spriinga till HM o se om de finns... Sen finns det säkert många som är intresserade av att veta vilken storlek du blev efter förminskningen! Kramar Anne

Vickie Vegas sa...

jag gjorde proven flera gånger och var svinnervös. pluggade på olika sätt varje gång och var alltid typ nån fråga ifrån godkänd. jag tror man måste hitta det pluggsättet som passar just en själv. för min del blev jag apstressad av att sitta och svara på frågor kvällen innan så inför sista gången läste jag bara boken. och fick då godkänd :)
och ett tips är att inte tala om för någon när du ska skriva, då minskar du pressen på dig själv och kan slappna av. så fungerar iaf jag! lycka till, spela roll om du gör skiten 20 ggr - du e INTE en sämre person för det, eller osmartare för den delen!

Anonym sa...

Alla jag känner utom en klarade teorin på första försöket, jag med. Men om man blir paralyserad är det väl inte lätt, lycka till nästa gång.

Anonym sa...

Ni som frågar vart hon köpte det är fan dumma i huvudet , är ni blinda eller? hon har ju skrivit det klart&tydligt.. idioter!

Anonym sa...

Hoppas det går bättre nästa gång. När jag skrev teoriprovet var det bara frågor jag aldrig sett förut, bara det gjorde mig nervös

Anonym sa...

täcker den där strandtoppen dina bröst verkligen den ser ut som och vara för barn /ida

Anonym sa...

Den blåa klänningen med prickar har jag också! :D Den är så söt! Fast den ser säkert bättre ut på dig som är smal! =)