fredag 4 juli 2008

De är yngre än honom tillsammans!

Slår man ihop  flickvännernas åldrar så är de fortfarande yngre än honom.

Vad tycker ni om åldersskillnader?
Vart går gränsen.
Och spelar det någon roll om det är äkta kärlek.

Nu tror jag inte att detta är äkta kärlek, men jag tycker inte åldern har någon betydelse.
Om det är äkta kärlek så klart :)


Puss/Nati

79 kommentarer:

Fiffi sa...

Kärlek är det viktigaste och finaste som finns! Ålderskillnad har ingen betydelse så länge man är på samma nivå, vill samma saker i livet.
Ha en bra dag söta du!
Kram, Fiffi
www.heavensbox.com

baby loonia sa...

För mig har det inte funkat med stor åldersskillnad. Sätter stopp vid 8 år!

Ang Hefner o hans bunnies så är de bara ett PR trick..

Andrea sa...

Du har så rätt!!
kram Dea

Jennie sa...

Det är ju lite sjukt faktiskt...

FRIDA sa...

Jag tror inte det är äkta kärlek.. Haha, tyvärr. Tror dom har mycket annat i kikarn. Nu minns jag inte namnet på gubben men jag tror han utnyttjar detta till 1000 oxå!

Ha en bra dag i detta undebara väder =D

Johanna sa...

Jag tycker att så länge de inte går över sina egna personliga gränser så får de göra vad de vill. Vill de ligga med honom för att kunna leva Hollywoodlivet så är det upp till dem =)

karro sa...

Äkta kärlek är det nog inte nej! Förutom för Holly! Hon är super kär i Hef ochd å är det hellugntm ed åldern!

Bimbo Boy sa...

Jag är väldigt liberal när det kommer till kärlek och tycker att folk får göra precis som de vill så länge ingen blir skadad. :)

Denice sa...

jag tycker verkligen inte att åldern har någon betydelse.
Mellan min kompis föräldrar skiljer det 30 år. Dom är ju kära så vad gör det??

Skön blogg föresten

Ida sa...

Jag hörde på radio en gång att den ultimata åldersskillnaden är 15 år, mannen ska vara 15 år äldre än kvinnan. Vad vet jag, det kanske stämmer. Men kärleken är viktigast, ålderna spelar inte så stor roll bara man mår bra tillsammans. Härlig fredag till dig!

Theresia sa...

Enorm ålderskillnad och oäkta kärlek som dessa emellan, tycker jag blir perverst på nå vis!? Mellan mig och min pojkväön skiljer det 18 år, jag 23 (24 snart) han 42! och det märks knappt!? Han är väldigt ungdomlig i både sätt och tänk och går -som tur är- inte i "gubbkläder"..*tss* Inte hade vi problem med vad omgivningen skulle tycka heller. Alla accepterade direkt! :) Och, det är äkta kärlek :) Så länge det är äkta och ömsesidigt, spelar åldern ingen roll.

LILIJA.COM sa...

Älskar Holly, Bridget & Kendra :D
& Hefner såklart. Han är så söt.

Anonym sa...

Håller fullkomligt med "fiffi" Älskar man varandra så gör man helt enkelt. Min pojkvän är 16 år äldre än mig, men vi är jätte kära. Åldern är bara siffror, bara man är på samma nivå i livet så funkar allt! Ha det fint, jag gillar din blogg.

Leonardo sa...

Tjena Nati... jag håller med dig, kärlek har inte ålder men i detta avseende är det lite konstigt... det är inte kärlek den här, men om de är lyckliga respekterar jag aboslut!!!

Kram/Leo

H sa...

så länge man känner själv att det är rätt så spelar ålder absolut ingen roll..
men jag själv skulle nog inte kunna vara tsm me en äldre kille.. högst kanske 2-3år äldre inte mer.. det är iaf vad jag tror nu..
men att se par i olika åldrar på stan och så, det tycker jag bara är gulligt.. alla förtjänar kärlek, vilken ålder dom än har^^
ha d gött..

Pernilla sa...

i deras fall tror jag itne det är kärlek

Pernilla sa...

i deras fall tror jag inte de är kärlek men jag vet att en av tjejerna kommer inte ihåg vem av dom så är de kärlek men sen vet jag inte...
de är 13 år mellan mig å min kille men där e de kärlek iallafall :P

sarah sa...

jag tycker de är lite trist när man som kvinna har möjlighet att skaffa sig ett bra liv själv men väljer att vara ihop med någon för att han har pengar, nu vet jag inte om det är så och folk får ju leva precis som de vill men jag hade aldrig kunnat bli lycklig på det sättet det vet jag. kram sarah

Linda sa...

Innan jag började att läsa din blogg så hade jag en ganska taskig syn på dig. Men efter ha börjat läsa den så verkligen älskar jag dig!! :D skriv meeeeer!

Ronya Stephani sa...

Jag tycker Ålder inte alls har någon betydelse. Så länge inte Mannen är yngre en kvinnan. Men det är säkert bara jag som tycker det... =P
Ha en bra Dag!

Denice sa...

Skitsamma hur gammal man är, är man kär så är man!

Julia sa...

I detta fall är det ju självklart att om är ute efter pengar och fame. Dom hade nog inte kollat åt honom om han var en vanlig gammal gubbe. Hemskt men sant.
Men är det en "vanlig" människa men normal inkomst och så som blir kär i en äldre är det ju större chans att det är äkta kärlek.
Tråkigt bara att det oftast är gamla gubbar och unga tjejer och inte tvärtom !

Anonym sa...

Nee ålderskillnad spelar ingen roll så länge det är äkta kärlek.. Men det som du visar på bilden har nog ingenting med kärlek att göra. Snarare k*thet och uppmärksamhet i media. Det är vad jag tror i alla fall. O det tycker jag är fel oavsett ålder!!

Litt deg, litt meg sa...

Jeg mener at alder ikke er noen hindring så lenge man elsker hverandre slik man er og ikke pga penger, status osv
Jeg har selv en kjæste som er en del år eldre enn meg, og vi har det veldig bra sammen.
Det eneste negative er at andre mennesker kan ha negative tanker om aldersforskjeller, men det må man bare prøve å ikke bry seg om!
Det viktigeste er at begge to er lykkelige! For om man er det har alder ingenting å si :)
Ha en fin dag!

Angelica sa...

Ja, jag tycker ju inte att om man är 20 ska man bli tillsammans med någon som är 80 typ?
Om man älskar någon så visst. Kärleken vinner ju över allt och det är finast men dubbelt så gammal går väl an men inte så mycket...
Kram.

sofie sa...

kärlek lär det ju inte vara...tror snarare det är ömsesidigt utnyttjande...han utnyttjar dom för dom är snygga, en gammal rynkig gubbe lär inte hitta en sån flickvän och dom utnyttjar hans pengar och blir kända på köpet...

Anonym sa...

Haha har du klurat på det där inlägget länge. Typ som att det var något nytt.. Och det är väl sol klart att du inte hade hängt ihop med honom om det ända han hade var en hyresrätt i en förort. Tror du på fullaste allvar att Bingo Rimér skulle fått alla de brundar av er som han dejta om man inte va flickfotograf.. haha

MissDiva sa...

Jag tycker inte att åldern har någon betydelse, visst jag är fortfarande ung men kärleken kan vara lika stark som hos ett äldre par, ålder är ju bara en siffra trotts allt ;)

SOMA sa...

åldersskillnaden har ju inte så stor betydelse men det ända dom där tjejerna är efter är ju hans pengar.

/ww.somaa.blogg.se

Mimmi sa...

Kärlek är ju kärlek, något av det finaste som finns på denna jord.
Jag tycker absolut inte ålderskillnaden spelar någon roll. Är man kär så är man.
Vars gränsen går beror ju på hur gammal man är. Men som man säger kärleken är ju blind, också.
Ha en underbar fortsatt dag! :)

hanna sa...

kärleken har ingen ålder! :)

Anonym sa...

jag älskar hon kendra (den som är den lite tuffare, tror det är kendra?) i serien, men tycker att det är sorligt för ingenting är nog äkta i det huset kärlek vänskap osv. nog bara ett spel som händer om den som lyckas bli kändast? tänk så olyckliga dom är engentilgen

Anonym sa...

Det beror på vilken ålder paret är i. En 15 åring och en 25 åring är lite väl stor ålderskilnad. Just med tanken på en 15 åringens mognad och syn på förhållanden är nog helt annorlunda än 25åringens.
Men en 25 åring och en 35åring är nog mer på samma nivå. (fast det är klart att alla är olika och mognas i olika takter)

Cecilia sa...

jag tycker att det ska väldigt mycket till om man har rätt att säga något om andras förhållande. vare sig det gäller ålderskillnader, partnerns kön, hur man lever o.s.v.
fast jag vet samtidigt att jag är likadan. en släkting till mig blev för några år sedan tillsammans med en tjej som då var 19 år. han var 55. jag vet inte riktigt vad jag egentligen tycker om det, men i bakhuvudet finns det ju ändå dömande tankar. så är väl nästan alla, även om man inte vill.

HannaEllenor sa...

Jag håller med om att kärleken har ingen ålder, men... de känns lite konstigt att kalla en gubbe sin pojkvän ;P

Anonym sa...

Tror på att kärlek finns överallt oavsätt ålderskillnad. visst finns det tjejer som bara är ute efter pengar men det finns ju såklart killar ochså.
Min 21 åriga bästa vän är tilsammans med en man som är 46 dom trivs jätte bra ihop, visst va man skeptiskt till en början men han är nog en av de skönaste och lättsinnade människor ja träffat!
Love is all you need! ;)

Haneleh sa...

Jag brukar alltid fundera på frågan; skulle dessa unga tjejer flockas kring samme man om han var "busschaufför" och inte kändis?? Knappast - eller hur? Ta en man som t.ex. Mick Jagger... Varför väljer en 24-åring en så´n ful karl om det inte vore för hans tjocka plånbok och livet som kändis?! I vanliga livet spelar inte åldern någon roll bara kärlek och omtanke finns, men så fort pengar finns med i bilden så ringer varningsklockorna - eller hur?? Hare bäst!

Jenny sa...

Håller helt med, åldern spelar absulot ingen roll om det är äkta kärlek!!(:

Anonym sa...

Jag tror faktiskt att det är äkta kärlek mellan Hef och Holly.

Anonym sa...

Håller med föregående talare.
Kärleken som räknas, inte åldern.

tess sa...

dem är ju defnitivt inte in löve ! så att säga, men jag tycker inte att ålderskillnaden har någon betydelse, liksom varför skulle den?
Tack för en bra blogg :)

Niklas C sa...

Jag tycker inte heller att åldersskillnaden har någon betydelse. Man blir kär i den man blir kär i. Oavsett ålder. Åldern är ju bara ett nummer.

Elinor Lilja sa...

Jag är gift med min man som är nästan 7 år äldre än mig och det funkar hur bra som helst. Dock tycker jag att går det över 10 år börjar det bli lite för mycket..

Ida sa...

Jag tycker inte åldern ska spela någon roll. Jag är 20 och på g med en kille/man som snart fyller 39. Han har en dotter i min ålder bland annat. Visst att det kanske blir lite konstig känsla men det är ju honom jag är intresserad av och kanske blir tillsammans med och inte hans barn.
Fast visst, personligen skulle jag väl inte dejta/bli tillsammans med någon som är i mina föräldrars ålder eller äldre direkt... :)

Isabelle. sa...

Min åsikt är att det inte spelar någon roll om båda är vuxna, över 18 år. I nedre tonåren kan 5 år vara en jätte stor skillnad medan om den ena är 25 och den andre 35 kanske inte åren känns lika påtagande. Sen finns det säkert undantag.

Marie sa...

hejsan, jag brukar aldrig kommentera saker på bloggar, men just detta kom förträffligt lägligt! jag har just träffat en kille som är 11 år äldre än jag, men vet inte om jag vågar ta hem honom till mamma och pappa, är verkligen sjukt rädd för vad de ska tycka! jag tycker om honom så himla mycket, ingen har vart så snäll o gullig mot mig som han är. shit, hoppas du skriver en sammanfattning vad alla läsare tyckte i senare blogg inlägg:) ha det så bra!

Anonym sa...

Jag tycker inte det har någon betydelse, det är 18 år mellan mig och min kille och vi har varit tillsammans i tre år nu och jag är fortfarande lika kär som jag var i början, visst finns det mycket som kan bli jobbigt ibland men tycker man verkligen om varandra så fixar man det! :)

Anonym sa...

Givetvis är det inte äkta kärlek, Kendra är ju känd för sin förkärlek till den svarta stora mannen....som de flesta blondiner

Jill sa...

Vad fan spelar det för roll egentligen? Dom lever lyx i playboy mansion och gör vad dom tycker är kul. Jag blir så upprörd av alla som säger "vart går gränsen" när det gäller Hefs flickvänner. Här i sverige eller i "vanliga livet" skulle man förstå om någon äldre var tillsammans med någon yngre. Men där ska det inte vara det?
Vafan, jag skulle lätt tacka ja om ja blev erbjuden att bo där och slösa hans pengar.
Dom lever livet! Ge fan i att ifrågasätta.

Fanny sa...

Vill bara påpeka att man säger "de är yngre tillsammans än vad han är". Du kan ju inte säga "honom är" eller "är honom" om du förstår vad jag menar.. Typiskt stavningsmisstag som många svenskar gör.
Ha det bra! :)

Vicky sa...

haha kom på en sak- du kan inte alls kolla på skorna som jag beställde- har nyss införskaffat lösenord till min blogg.

ifall du skulle vilka se, vsg;
användarnamn:Vicky
Lösenord; hahahej

<33

Anonym sa...

peyre, erkänn att du skulle göra precis som dom tjejerna om du fick chansen.

Olívia Németh sa...

Jo, det är äkta lärlek!! För pengar=)

Emelie sa...

Kärlek är kärlek och man kan inte välja vem man blir kär i, kärleken väljer dig! Åldern ska inte ha betydelse, men ofta när det är stor åldersskillnad har man kanske inte samma intressen. De inom playboy vet jag inte riktig om de älskar den äldre mannen, men det är ju kanske trevligt för honom ;) De tjänar ju även en hel del, många gör mycket för pengar, allt?

puss puss Emelie :)

rocki.blogg.se sa...

Tycker som de flesta andra verkar tycka, ålder är bara en siffra. Tror (vet) att det handlar om mognad, hur långt man kommit i livet & vad man vill uppnå i livet. Finns ju många som är i 40-års åldern men som uppför sig som 20-åringar liksom.

Angående Playboy-mansion, tror också att det bara är pr-trick. Men hey, jag hade inte tackat nä till att flytta in där inte. Hef är hur cool som helst & tjejerna är ju hur roliga som helst!! :)

Smileme sa...

Yea Right !!! Jag tror inte heller på att man skall ha ålderskillnad. Men vakna. Jag vill då inte vara tillsammans med någon som ser ut som min morfar. Men varför inte min snygga kusin. 20 år yngre. Vem säger att det är fel ???? Ja det där får man fundera på Men inte på att vara med min kusin., Fy tusan nej, men någon som är yngreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, yes.

felicia sa...

Bra fråga, tycker åldersskillnaden kan gå när ens partner lika gärna kunde vara ens egna morsa/farsa eller mor/farföräldrar..

Och angående Hugh Hefner så tror jag inte ett smack på att det är äkta kärlek, han fifflar in yngre,fräshare,snyggare brudar så fort dom andra blir äldre.

Men någon gång i hans liv tror jag faktiskt han haft någon som stått han lite närmare hjärtat, men som de andra säger PR-trick eller för att följa att det är så han är som har massa brudar runt om sig fast han lika gärna kunde vara deras farfarsfarfarsfar .

Gillar din blogg! :)

Anonym sa...

hej! jag tänkte fråga bara om du märkt nån skillnad sen du började med utrensnings tabletterna?=) NYFIKEN.

kram

Ladollna Lee sa...

"Dom hade nog inte ens tittat åt honom om han inte var rik"

Säkert sant men skulle han ens titta åt dom om det inte var för att dom är vackra då?

http://www.ladollnalee.blospot.com

Johan sa...

Hej Natacha!
Jag satt bredvid dig på morris och hade grönt hår.
Du är supersöt.

Catrin sa...

Ne åldern har ingen betydelse när det handlar om kärlek, men det där med Hef och hans tjejer är inte kärlek, det handlar bara om pengar och lyx!

Romanique sa...

Ålder är siffror. Kärleken är stark och kan övervinna mycket. Livet är för värdefullt för att säga nej till sitt hjärtas vilja. :)

Anonym sa...

För 9,5 år sedan träffade jag min stora kärlek. På dagen 25 år äldre än mig och än idag lever vi tillsammans.

Enligt egen erfarenhet så är det första året avgörande. Att man vågar visa sin kärlek öppen trots människors reaktioner och fördomar.

Första året var för mig tuffast.. att våga berätta för mina föräldrar som for i taket och ta vän efter vän men jag är överlycklig idag och stolt över mig själv att jag vågade hålla fast vid mina känslor och inte låta andra påverka mig och säga vad jag får och inte får. Jag blev starkare som människa och lyckligare än jag någonsin varit och än idag vet jag att han är min stora kärlek.

Alla vänner både mina och hans och våra tillsammans tar oss för dem vi är och vi har inga problem att umgås med någon. De flesta tycker att vi kompletterar varandra till en helhet. Att jag är i sättet lite äldre än andra i min ålder och han yngre i sitt sätt... att de flesta dessutom tycker att han inte ser en dag äldre ut än 35år kanske påverkar :) vem vet!

Men jag tycker att all kärlek skall accepteras. Man lever bara en gång och då skall man följa sitt hjärta, våga bryta samhällets gränser av vad som är godkänt och inte. För mig har det gjort mig till den jag verkligen är.

Samtidigt får man inte glömma att bara för att min sambo är 25år äldre än mig så faller inte jag för andra äldre män. Nej det gör jag inte! Om jag attraheras av någon så är det till 99% av en jämnårig/ max 5år äldre kille! Inte någon som är i samma ålder som min sambo.

Min sambo älskar jag för att han är den han är! Han får mig att skratta varje dag, känna mig uppskattad och älskad och jag vet att kan känner detsamma från mitt håll.

Man lever bara en gång!

Anonym sa...

Åldern är bara siffror... det är personen i sig som räknas. Jag är 16, min pojkvän 25, och jag har aldrig varit lyckligare =)

VICTORIA sa...

När man väl har blivit kär så spelar ju oftast inte åldern någon roll alls, även om man ofta säger det innan man blir det.

Fast de här playboy typerna, kan man bli annat än äcklad? Man vill liksom inte veta vad dom brukar ha för sig..

Victoria sa...

age is just a number!

Anonym sa...

De är säkert kära, MEN jag tror däremot att de inte hade tittat åt hans håll om han inte var den han är! Jag tror mycket hänger på det! Jag tror att man kan bli kär "över-gränsen" men jag tror däremot att det ska vara under speciella omständigheter för att folk ska VILJA lära känna någon!

acidtripper sa...

ålder är bara en siffra! tycker att just att därför att min kille är äldre så funkar det bättre, Tycker att det korkat av dig att tro hugh hefner och hans flickvänner verkligen älskar varandra på riktigt.
Det är bara showbusiness och inget annat.

Steffiie sa...

det så roligt att kolla på deras serie hahah!

Anonym sa...

du var ju tilsammans med bingo inte tror ja ni var kära på riktigt. lite dubbelmoral här.

Mi sa...

jag är 18 och min pojkvän 31 och det är inga problem alls.Jag tror att det snarare handlar om i vilka faser man är i livet. Om man liksom är på samma plan och vill samma saker, om man liksom möter varandra på mitten så är det som vilken kärlek som helst. Jag ser förbi våran åldersskillnad, jag glömmer till och med bort den. Det enda jag vet är att han och jag är rätt för varandra och har varit det ett bra tag: det är allt som räknas.
Angående Hefner så tror jag att det kan ha varit ett PRtrick från allas sida till en början men för att hålla ihop så pass länge som de gjort och bibehålla ett sådant underbart humör och positiv inställning till allt så måste det vara kärlek. Lögner skiner igenom och i detta fall ser jag inget annat än kärlek.

Madde sa...

Åkta kärlek eller inte, vad vet jag.. visst har man hört talas om yngre tjejer som är tsm med betydligt äldre herrar (både med och utan pengar).. är det utan pengar är det gulligt men konstigt och händer det att pengar är med i bilden så är det plötsligen oäkta kärlek!! Varför?

Alla snackar om att kärlek har ingen ålder men sen när det väl pratas om Hefner o hans flickvänner så är det fel..

Jag tror inte att alla har samma kärlek för honom som man märker att just en har. Så mitt svar är, 2 är oäkta och den tredje är the real-deal. Varför skulle inte en äldre herre som han lyckas fånga en vacker blondin liksom??

A sa...

Jag är 18 år, min pokvän är 34 år. det är 16 års åldersskillnad. Jag är otroligt kär & han likaså. Jag tror vi möts på ungefär 25/26, jag är mycket mognare än många i min egen ålder och han är mycket ungdomligare/frächare och faktiskt mycket snyggare än dom i sin egen ålder också, ser inte alls speciellt gammal ut. han får mig att skratta varje dag, vi har jätte bra kemi, och vi kan prata om precis allt, allvarligt eller lättsamt. det har aldrig stämt bättre. :)

och till råga på detta har han också två små underbara barn, 4 & 6 år. vilket inte heller är något som helst problem.

visst, man får ta väldigt mycket skitsnack från vissa människor, man kan ju säga att ens riktiga vänner skiljer sig ganska snabbt från ens falska. vilket igentligen är en bra sak att veta ändå.

mina föräldrar tycker det är bra sålänge jag är lycklig. men hans mamma tycker inte det är speciellt bra. det är sånt man får ta helt enkelt. vi hoppas att hon ger med sig med tiden.. man trodde ju att det isåfall skulle vara mina (18-åringens) föräldrar som skulle reagera, men det blev tvärtom. ;)

vi har precis samma problem som alla andra par, men vi löser dom så mycket lättare, för att vi redan har gått igenom så mycket tillsammans pga åldersskillnaden, vilket har gjort att vi har förstått hur mycket vi betyder för varandra och hur mycket vi är villiga att ge i förhållandet.

det finns absolut ingenting som säger att jag skulle fungera bättre med någon i min egen ålder och han i sin. allt handlar om vilka sorts människor man är, vissa är "lillgamla", andra är "barn i hjärtat" för alltid.

och om vi ska vara ärliga, vem här hade bangat att bli tillsammans med Brad Pitt (45), George Clooney (47), Matt Damon (38), Wentworth Miller (36), Ryan Reynolds (32), osvosv.. listan kan göras lååååång. right? :)

är jag fortfarande för liberal? ^^

tack för en fin blogg natacha. /A.

Anonym sa...

Kärlek har ingen ålder! :) Det är 25 år mellan mig och min sambo. Han är 48 och jag 23. Kram!

Anonym sa...

PR-trick, äkta kärlek spelar ingen roll.
Alla verkar faktiskt må bra och ha riktigt roligt tillsammans.De skadar ingen och verkar trivas med sin situation och får framför allt ut någonting av att ha skapat sin egen lilla familj. Go for it.

mikaela sa...

åldern är bara en siffra, jag håller med dig, så länge det är äkta kärlek så spelar inte åldern någon roll!

Lanora sa...

För mig har en åldersskillnad nästan varit nödvändig för att det ska fungera för mig i ett förhållande. Min gubbe är 11 år äldre än mig och det trivs vi utmärkt med eftersom vi egentligen möts någonstans i mitten :)

Moa sa...

Tycker det handlar om var i livet amn är och hur man är som person. Jag själv är 19 och hade exempelvis inte kunnat se mig själv med en trettioåring eller en fyrtioåring, eftersom att de är på helt andra ställen i sina liv än vad jag är. Min personliga gräns går nog vid 22, som max, kanske något år äldre om det verkligen känns rätt med någon, men äldre än så tror jag inte hade känts bekvämt för min del.

Oavsett hur kär jag är i någon som är 30-40 så är man på olika platser. De kanske har barn eller har varit gifta, och oavsett så lär de ju ha en utbildning och ha jobbat minst 5-15 år. Jag har ju precis gått ut gymnasiet... Och jag hade definitivt inte kunnat bli styvmamma till någon som är i min ålder eller något år yngre bara, herregud.

Med allt detta sagt kan jag dock säga att jag hade gjort ett undantag för Edward Norton. ;)

Moa sa...

F.ö. undrar jag i mitt stilla sinne vad det är för "fel" på män och kvinnor i typ 40-årsåldern som väljer folk som precis blivit vuxna som partners. Det känns lite obscent för min del. Visst att "kärleken inte har någon ålder", men det får ju finnas vissa gränser.