måndag 14 juli 2008

Relax its just skin!


Jag har länge undrat varför folk i det här landet är så rädda för lite hud.
Jag kan tycka att det är snyggt att gå med en liten trasa om det är på rätt sett.
Jag skulle vilja att svenska folket slappnar av lite, det är bara hud eller hur?
Så fort det är någon artist med kortkort blir det rubriker som NAKENCHOCK!!
Svenska tjejer är ju snyggast i världen, inte ska de gömma sig!
Det är ju trots allt sommar och det är varmt (ibland).
Jag bryr mig i varje fall inte om vad folk tycker.
Jag kommer alltid vara som jag är och jag älskar kortkort!Puss/Nati

80 kommentarer:

Marcel sa...

Som kille vill jag bara säga att vi står bakom dig i de här beslutet, till 100%.

Anonym sa...

Har bara läst din blogg i några dagar och älskaar den redan, jag måste erkänna att jag från början var ganska negativt inställt emot dig, men det är nog bara för att media har framställt dig på ett annat sätt. Iallafall: din blogg är grym & du har HELT rätt om att det är snyggare med att visa lite hud (om man gör det på rätt sätt). Ha en bra sommar (:

Anonym sa...

Kort kort Kan vara snyggt,men folk som klär på sig mer väljer nog att göra det pga av att man inte vill att alla ska dregla efter ens bruna ben och se en som ett objekt. Som en aluminiumburk som alla kan kasta sina smutsiga tankar å blickar i. Tyvärr är det ju så i de här landet. Om en tjej går med ett litet linne,urrigning å kjol tänker man bara dåligt ärligt, å bryr sig BARA om dennes utseende. Jag vet jag e kille.

baby loonia sa...

Smaken som baken. Jag gillar iaf inte att hela härligheten syns när man sitter ner eller måste böja sig framåt...

Lite bör man spara till fantasin

Anonym sa...

Jag håller helt med dig! vi lever ju faktiskt på 2000-talet nu. man ska våga visa upp det man har :)

http://countessas.blogspot.com

isabelle sa...

har fått en helt annan inställning mot dig :) förut tyckte jag du verkade en blåst liten bimbo(förlåt) men nu när jag har läst din blogg syns det att du smart :p

klart det ska vara kortkort ;) det är bara att strunta i blickarna, show what you got! :D

linn sa...

Det är helt sant. Problemet ligger väl inte i att visa hud utan att om man visar hud tänker folk SEX. och eftersom tjejer ofta visar mer hud än killar förknippar man tjejer med sex. och det är inte bra. Så det är väl inställningen till sex man ska ändra på i så fall. För jag vill iaf inte framstå som en sexsymbol bara för att jag är tjej.

Nathalie sa...

Men du är ju så grymt snygg i det med :) Inte alla som är det och har dina ben hahaa..

Sofia sa...

Ja du har så rätt ! hehe fast jag är ju bisexuell, så ja gillar när tjejer går i kort kort, go for it girls ;)

Ann-Helen sa...

Helt enig!

Fanny sa...

Jag håller med dig Natascha kanon bra skrivet =)

http://fannili.blogg.se


http://fannili.blogg.se

H sa...

Helt rätt.. kort kort är sjukt snyggt :)

Emma sa...

Jag älskar också kortkort! Har man fina ben, varför inte visa upp dom? Så länge inte rumpan hänger utanför eller celluliter fångar uppmärksamheten så är det en tumme upp! Tack för en bra blogg! Emma

MissDiva sa...

Helt klart, jag menar, så fort någon i Hollywood bär en klänning som råkar vara lite för kort så står det sen i alla tidningar.

Jag tycker att du har helt rätt :)

S.K sa...

Alltså.. Ärligt talat Natacha Peyre. Jag är mållös, jag är stum. Se dig omkring.. Om du tittar på andra länder än Europa så är klädmodet och sättet folk klär sig på mer strikt. Inte bara Europa, utan runt om i världen. Med undantag för lilla Sverige då förstås.

Tjejer i Sverige klär sig utmanande, nu säger inte jag att det är fel. Men de gör det. Att folk klagar kan ju bero på att man inte vill att män i 40 års åldern ska titta på folks 14åriga döttrar. För det är väl precis det man vill ha när man klär sig lättklätt, uppmärksamhet.

Folk klagar och kommer alltid att göra det eftersom vi alla har olika syn på saker och ting. Vi moraliserar olika saker.

Hade någon gått med kort kjol i mellanöstern hade folk kallat henne för hora. I Sverige bryr sig ingen. Måla inte upp Sverige som någon moraltant, för det är nog det sista det är. Med våra lättklädda kläder och sättet vi beter oss utomlands.

Du behöver inte alltid överdriva....

Karin sa...

Så sant som det är skrivet :D

Lombaxxen sa...

Kortkort kan vara snyggt om man har kropp till det vilket du har Nati.. :-) Däremot Ulla på 85 kg och 160 cm lång passar inte alls lika bra i kortkort..

Dessutom för att bära kortkort så skall man kunna "bära" det på sig, dvs inte visa upp hönan och andra intima kroppsdelar, då ser det bara slampigt och billigt ut..

Line sa...

Jag tycker precis som du! Man ska få klä sig hur man vill. Och om man råkar ha jordens vackraste befolkning, ja då är det väl inte helt fel;)

Kram
/Line

P sa...

Gud vad bra att du alltid kommer vara som du är. Jätteunikt!

Anonym sa...

hejsan! jag undrar om du vet hur mycket frakten på forever21 ligger på? :) :)

Anonym sa...

ja i din branch kanske men inte när man är jurist eller vd för ett bolag. kläderna gör mannen klä dig som du vill bli tagen.

Anonym sa...

Jag håller med dig. Folket i sverige är väldigt speciella när det gäller kortkort och liknande. Dom är så jäkla efter i tiden. Fast jag håller inte med dig om att svenska tjejer är snyggast =)

/erna

Anonym sa...

Det kallas privat delar. Delar som man har för sig själv och inte väljer att visa upp det för vem som helst. Du kan lika gärna säga; varför inte visa all hud på kroppen den är ju bara hud, eller hur? människor kan lika gärna gå utan kläder för det är ju bara hud? Kroppens största organ! Undrar varför du överhuvudtaget bär kläder, passa på när solen lyser starkt då kan du skippa din lilla bibkini eller är det bikini?..som du bär på bilderna(inte ofta) och springa runt i dina klackar och fortsätta spela kändis....Bli en bättre förebild för unga tjejer istället!

Linda sa...

Kort kan vara snygt... men kort kort... Personligen så tycker jag det ser billigt ut när man har för kort så man knappt kan böja sig ner eller ser ut som kändisarna när dom kliver ur bilarna... nej tack.

Anonym sa...

Natacha kan verklgen inte hålla med dig mer, MEN jag tycker att om man skall använda tex kortkort skall man ha kroppen. annars får det vara

Malena sa...

Ja, men eller hur??
Det är också ganska lustigt att en tjej som har en väldigt snygg kropp blir baktalad på en gång hon "visar upp den" medans en tjej med mindre smickrande kropp kan bära samma plagg och få komplimanger!

Jag tkr. personligen att det är jättesnyggt att visa mkt. ben hellre än en djup urringning. Fast det är bara min personliga smak! Vilket folk inte alltid förstår pga mn "enorma" byst.. Lustigt...
Fördomar!

Anonym sa...

det gjorde jag också i din ålder, (är nu 28) det tonas ner me åren. =)

Denise sa...

Du skriver en fin blogg..

Anonym sa...

Du skriver en fin blogg..

Anonym sa...

Klart man ska ha kortkort om man vill visa vad man har...men då får man heller inte klaga sen när tjejer blir kallade sexsymboler osv.. på något sätt så vill vi ju visa upp oss, även jag och vi tycker att vi är snygga men då finns det ju såklart 50åriga gubbar som också tycker som vi. Det får man räkna med.

Haj

Anonym sa...

Du är så jävla bra!

Lingva sa...

Ja kortkort är underbart fint :) dvs. om man bär det rätt och det passar till kroppen *host*

Men! Samtidigt tycker jag det är en fin tanke det där med att inte visa hur mycket hud som helst för "vem som helst". Det ska vara skillnad på vad man visar upp ute på stan och inne i sovrummet med sin pojkvän.
Extremt exempel, men du kanske fattar vad jag menar.

Anonym sa...

Har du någonsin sett en Affärs kvinna med kort kort och djupa urringningar? Har man hjärna kan man spara lite åt folks fantasi. Har man bekräftelse behov så kan man visa allt.

Josefinen sa...

Kortkort är snyggt men som sagt om man har det på rätt sätt, de går att göra något snyggt utav allt! :)

Anonym sa...

Jag håller med marcel, som kille så håller jag med dig om det här beslutet till 110% lite äckligt om det är en gammal gubba som går runt i kortkort men en sygg tjej... :P//snubbe som håller med till 110% (inget gammalt äckel)

Anonym sa...

NEJ NEJ NATASHA, hud gör män kåta och de är den största anledningen till att kvinnor bli våldtagna. Så hud ska sparas

Sandra sa...

kortkort och sånt kommer ALLTID ALLTID ALLTID vara en dålig stämpel. tyvärr. INGEN kommer att kunna ändra på det.

och svenskar är så jävla töntiga, hatar hela det här landet och deras fattiga mentalitet.

Bruce Wayne sa...

Till den anonyma som sade något om att affärskvinnor inte visar hud:

Victoria Silvstedt är en av sveriges största affärskvinna någonsin, och hon har lyckats komma dit hon är tack vare att visa hud.

Att det skulle finnas en slags sterotyp hur så kallade "affärskvinnor" klär sig är obegrundat och naivt.

josefine sa...

har man din kropp så kan man det absolut ;)!

Peggy sa...

Pryda Sverige i all sin glans, men vänta när svensken fått i sig lite joddlarolja..! Då är det annat ljud i skällan! *s*

Anonym sa...

Fel, svenska tjejer är inte snyggast i världen - lååångt ifrån. Kolla bara in alla Miss Universum tävlingar det är alltid heta brunetter ifrån länder som Colombia, venezuela, Italien, Spanien och Brasilien som vinner och hamnar i toppen! Kolla bara in på hemsidan http://www.missuniverse.com/mainevent/top15.html ALLA top 15 är brunetter.. och jämför sedan med en bild av hur våra fröken Sverige ser ut så är vi inte ens i närheten, då skäms man för att vara svensk. Svenska tjejer är verkligen glåmiga, alldagliga och okaraktäristiska! // Alex

Anonym sa...

Såklart att man ska få gå klädd som man vill, men vi som inte har vackra ben och lite extra hull behöver faktiskt klä oss så att det passar oss, jag skulle aldrig gå med kortkort för jag vet att andra människor skulle bli upprörda över hur jag ser ut i kroppen. sen att jag är ung i sinnet och på pappret är en annan sak ;) Du har en väldigt bra blogg!
//Camilla

Anonym sa...

hej!
jag har en fråga anagående LPG.
jag är väldigt sugen på att pröva de, men de kostar ju en del så jag undrar hur bra de fungerar? jag har börjat få lite celluliter, inte djupa gropar men huden är inte så slät runt baksida lår och rumpa längre. försvinner de om man gör en LPG kur? vill ju ha fina ben.. undrar hur de funkat på dig? om allt försvinner eller om de bara "tonas" ner lite...
ha en bra dag!

Anonym sa...

Jag tycker som du.......vi svenskar e för prektiga för att visa hud utan känna oss slampiga.Tyvär lever vi i ett samhälle där man inte kan sticka ut utan då måste man vara konstig....O alla dess fördomar :( Våga visa mer hud!!!!! instammer me dig Natacha ÄLSKAR din blogg

Anonym sa...

hade jag haft dina ben hade jag också sprungit runt med kort kort varje dag.nu har jag inte dina ben,eller ens i närheten av dom..så därför väljer ja en knälång i stället.=)men det är bara å skita i va folk tänker å tycker,spelar ingen roll hur man ser ut så får man ta skit endå.

Anonym sa...

Exakt.. Man vill inte gå med massa kläder på dig när det är sommar.. Jag kan tycka att om jag ser någon när det är vinter och har kortkort och bara ett linne, då ere lite väl. Då fryser man när man ser dom. För dom borde ju frysa.. Men det är upp till var och en sedan får väl alla som inte tål att se lite hud stanna inne då.

sanny sa...

håller helt med dig, förstår inte grejen med att man visar lite hus

Dixi sa...

Jag håller med dig till 100. Kortkort is the sheet ;D

Anonym sa...

så rätt, kortkort är snyggast

Viktoria Tomic sa...

Det beror mer på vart man bär det. Känns aningen respektlöst att sitta hemma hos killens föräldrar i något som går precis under rumpan och täcker precis innan bröstvårtorna. Man får helt enkelt använda kortkort när det är passande.

Jp sa...

Frakten får du betala sen en tullavgift eftersom USA inte ingår i EU. Jag beställde kläder och det var väl för sisådär 1500 kr fick betala frakt sen en tullavgift på typ 700. Det beror även på hur mycket värde det är på ditt paket.

Kan ju svara så nån gör det.

Angående kortkort så bryr jag mig inte. Vill folk gå så så får dom. Men visa snälla inte halva brösten och hela klittan tack! Det är smaklöst och provocerande. Lite hud är inte fel på rätt plats ;-)

Hurryville sa...

Intressant att 95% av kommentatorerna ovan övertolkar ditt inlägg och tar det till ytterligheter. Man kan vrida och vända på alla skrivna ord i det oändliga och jag fattar inte att en del av er ovan orkar kommentera på den naiva och ibland imbecilla nivå som ni gör. En kan undra varför en del läser här överhuvudtaget. Move on, gå någon annanstans. Jag gillar i alla fall den här bloggen. Kanske för att jag får en härligt rosa bubbelgumskänsla när jag läser varvat med kloka tankar och funderingar. Och inspirerande bilder inte minst.

andrea sa...

jag håller med till 100 %! sverige är för blygt för lite hud!

fashionista sa...

Oj, vilken debatt du skapade här. Kul! Alltid intressant att höra hur olika människor resonerar.
Jag tycker att det är vääääldigt individuellt, dels från person till person och dels beroende på tillfälle.. :)
Riktigt bra blogg du har!
Kolla gärna in min och mitt senaste inlägg:
Jag vänder mig om i sängen och plötsligt ligger han där vid min sida: Björn Gustavsson
Kram Carro
http://carolinesveistrup.blogg.se

Olívia Németh sa...

Jag är från Ungern, men jag vågar inte heller använda kort kjol. Eller har börjat med det efter att ha läst din blogg och sett massa snygga korkort som inte såg billigt ut.
Jag är också rädd att jag får en viss stämpel pga. det. Typ, att jag vill ha bekräftelse om att jag är snygg...
Har förstorat brösten men vågar inte använda kläder som visar att de är "plast" för jag är rädd att de ska tro att jag vill visa upp mina "sillisar"

Anonym sa...

visar man "lite hud" gör man ju det för att få bekräftelse och uppmärksamhet för jag kan inte tänka mig att det är speciellt bekvämt. det är såå snyggt med självsäkra tjejer som inte låter allt hänga utanför utan lägger mer fokus på snyggt hår och smink när dem går ut. dem behöver inte äckliga killar som glor.

anna sa...

kortkort passar upp till en viss ålder, 20år max sen blir det bara patetiskt. dessutom så sparar man ju inget åt fantasin om man bär en kortkort klänning som dessutom är uringad...varför vilja ha mäns blickar i dekolaget o över ben/rumpa...måste ha nån sorts bekräftelsebehovs störning...ja är nöjd, har fina ben men väljer att tala för mig ist för att visa pattar o spiror...men that´s just me.

Anonym sa...

va?! läste jag nyss att någon skrev att vi svenskar är för PRÄKTIGA för att visa lite hud? det är nog första gången jag hört någon kalla sverige för ett präktigt land i "visa-hud-sammanhang". har du ens varit utomlands du som skriver så? när ska sverige bli av med sin präktiga stämpel då da tycker du? när vi kan ha sex på gatan utan att nån bryr sig eller? va fan skärp er dumma människor.

Sofia sa...

Visst, det är ju ett fritt land och alla har rätt till en åsikt. Men samhället har utvecklats till något jag inte vet hur jag ska förklara det, där vissa normer och oskrivna regler upprättats (vissa som är helt sjuka och absurda). Jag kan hålla med dig till viss del, man har rätt att klä sig hur man vill, huruvida mycket eller lite kläder det är. Men, tänk dig tanken. En normal kvinna med snygga kurvor kommer i en kortkort klänning, på andra sidan gatan går en kvinna med size större, grovt överviktig med kortkort klänning, vem skulle du lägga märke till mest? Varför gör vi de här skillnaderna?

kAMM sa...

Jag gillar bloggen, men håller inte alltid med om allt. Sen är det faktiskt ibland waste of time att gå in och läsa 5 tråkiga rader om ingenting. Ska man ha en blogg ska det skrivas ordentligt.

Nån skrev om att svenska tjejer inte är snygga. Det är vi visst. Jag är en svensk tjej som har lika mörka ögon och lika mörkt hår som de länders majoritet av kvinnor har. De har ju faktiskt valts ut av ett antal. Sen har jag läst massor om att måååånga skönhetsopererar sig i massor. DÅ talar jag om inlägg i rumpan,bröst, injektioner i läppar och gud vet vad. Miss Universe är fejk. Så se på våran svenska kandidat så ÄR hon faktiskt i princip vackrast.

Sen har vi rykte om att ha snygga kvinnor. Vi har fina drag från skandinavien. Sen om det är brunetter eller vadsom spelar roll.

Det är min åsikt.

Sen ser jag många frågor när jag läser kommentarerna och är man bloggare som det inte händer särskilt mycket i livet just nu så ta tiden att svara på allt ist. Ett tips!

bela sa...

Haha, men bara för att du e' ett runkobjekt Natasha, så är inte alla dom Du.. blööö..

Anonym sa...

heheh..svenska tjejer är inte snyggast i världen..
dt e bara ett uttryck

Emelie sa...

Jag håller med till 100% Om man är stolt över sin kropp, varför inte visa upp det? Så länge det ser snyggt och stilrent ut :)

FreeLancer sa...

Det är kanske ohygieniskt.. om du vill gå naken så får du väll åka till något fucking nudist bad eller köpa ett torp i ingenmansland..keep up the shit work

Amanda sa...

Håller med. Tycker inte folk ska lägga ner så mycket tid på att bry sig om hur andra ser ut och vad de har på sig. Alla kan väll få klä sig som de vill, även om man bär kort kort är man inte en dum korkad bimbo. Trött på att folk dömmer en för hur man ser ut och hur man klär sig. Istället för att ha massa fördommar kan man ta reda på hur personen är som person, istället för att skrika bimbo så fort man ser någon med kort kort! Och till er som säger att man bär kort kort för att man vill ha uppmärksamhet, det handlar inte om det, det är en klädstil, det är något man trivs i att ha på sig. Bara för att man vågar stå för den man är, ska man inte behöva bli dömd!

Hanna sa...

Håller med men de som säger att man måste se ut på ett visst sätt för att ha kort kort, varför? Jag tillhör plus-size tjejerna med min storlek 46, inte f-n tänker jag låt bli kortkort för det, jag trivs i det och älskar min kropp, och då ska andra ge sjutton i att kommentera det (nog för att folk gör det ändå "kolla tjockisen" osv men numera tar jag aldrig åt mig för jag har självförtroende att skita i sådana kommentarer.) trivs man i sin kropp och kläder ska man kunna få klä sig hur man vill, emn sen handlar det om att anpassa sig till situationen, man har kanske inte minikjol på anställningsintervjun.

jenny sa...

håller med dig, det är sommar & varmt så allt som är smått är sött & skönt! jag har fött tre barn men jag bryr mig inte, varför? jag älskar min kropp!

Mikaela sa...

Har faktiskt aldrig haft en åsikt om dig alls innan. Tyckt att du är väl en människa du med. tidningar står det ofta om hur blodin du är, om dina förinskningar eller blabla.
Men du verkar vara en väldigt smart tjej(har inget med just detta inlägg att göra då men)!

Ps. Jag är dessutom blodin själv men ;)

You Go girl! :)

jessica sa...

svenska tjejer är vackra.. men jag tycker inte dem är vackrast i världen, nej långt ifrån :P
jag älskar tjejer OCH killar med exotiska utseenden a lá latinos/filippiner/japaner osv... typ Jessica Alba, Vanessa Millano, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Ana Beatriz Barros, Beyoncé, Eva Longoria... Skönheter!!

Olívia Németh sa...

Håller med jessica som skrev om Kändisar som är vackra. Svenska tjejer är vackra men de ser likadana ut nästan all juh! =) Och INTE för att de flesta är blondiner utan hela ansiktet och allt...
Och de flesta svenska tjejer ser ut så här: Jättevacert ansikte men konstig kropp!! Det är sant! Antingen är rumap för storpå en pinnsmal tjej eller nån annan kroppsdel är större / mindre så att den delen inte passar kroppen
MEN det finns såklart undantag, jag pratar om de flesta=)

Anonym sa...

Håller med, svenska tjejer är vackra men inte vackrast i världen! Skönheter finns överallt, Det var att överdriva lite väääääl mkt för att få fler läsare att tycka om dig:O

sarah sa...

Jag kan förstå att det kan vara skönt med lite kläder på sommaren när det är varmt. för min del överväger dock nackdelarna, skulle inte kunna njuta av det när jag inte kan röra mig som jag vill utan att vara rädd för att något ska sysnas och alla ohyfsade män som glor och kommenterar. Är det varmt använder jag täckande lösa kläder och min kropp behåller jag för migsjälv och väljer själv vem jag visar den för. Nån uppmärksamhet för min kropp behöver jag inte heller, jag tycker om den och det räcker bra. kram sarah

Agilitydream sa...

Tänk på att många av de röster som kritiserar dig är jävligt avundsjuka. Du är ju en av de vackraste på denna jord. Det är ren fakta. Kram

Linda m. 4 barn sa...

om man är smal är det snyggt men inte på ett fetto som jag.
;-)

Marie sa...

Man måste dessutom ha ett självförtroende för att gå i korkort också. Det är inte alla som har ett sånt bra självförtroende. Som jag, iofs kanske världens snýggaste kropp heller för det men självförtroendet är mycket i vad man klär sig i!

Som jag, jag kan erkänna att ja har inte alls något bra självförtroende...

Älskar verkligen din blogg. Ha en bra sommar/ Marie

Anonym sa...

Jag känner mig inte bekväm i kortkort. Jag skäms inte för min kropp eller så. Men jag vill inte visa trosorna så fort jag böjer mig ner/sätter mig ner, precis som en annan kommenterade här nedan. Tycker det känns obekvämt också när killar glor på brösten om man har urringat. Jag vill inte ses som ett sexobjekt. Tjejer har ju mer former än killar, så det är väl därför det lätt blir så. Den enda "formen" killar har är ju det dom har mellan benen. Men en annan orsak kan ju vara, som någon här skrev, att tjejer oftare visar mer hud än killar. Tex i reklam, på catwalken, i tidningar mm.

Anonym sa...

Till du som skrev att affärskvinnor visst bär kortkort. Du tog upp Viktoria Silvstedt som ett exempel på affärskvinna. Viktoria Silvstedt blev känd genom sitt utvik i playboy, medverkan i Fröken Sverige, modellbilder och en poplåt. Det var nog inte riktigt den typ av "affärskvinna" vi menade. Jag tänker mer på seriösare yrken: jurister, vd, läkare, lärare, ekonomer mm. Inom de yrken ser man sällan/aldrig en kvinna med kortkort och urringat.

Anonym sa...

Anonym skrev:
Till du som skrev att affärskvinnor visst bär kortkort. Du tog upp
Viktoria Silvstedt som ett exempel på affärskvinna. Viktoria Silvstedt blev känd genom sitt utvik i playboy, medverkan i Fröken Sverige, modellbilder och en poplåt. Det var nog inte riktigt den typ av "affärskvinna" vi menade. Jag tänker mer på seriösare yrken: jurister, vd, läkare, lärare, ekonomer mm. Inom de yrken ser man sällan/aldrig en kvinna med kortkort och urringat.

Svar: Affärskvinna som affärskvinna right? Varför vara så trängsynt, varför inte bara låta alla klä sig som de vill?
Och byw...
Är det ingen som kommer ihåg fodralklänningen som var och är jättepoppis. den är både kortkort och tajt. Men, den är tydligen ok att bära? men, när det kommer till andra plagg är det tydligen inte ok. Varför inte bara låta alla klä sig hur fan de vill. jag förstår inte hur alla ORKAR BRY SIG!?

Anonym sa...

joy, absolut får man klä sig hur man vill. Sverige är ett fritt land, till skillnad från tex vissa muslimska länder i Mellan Östern där kvinnor inte får klä sig för naket. Jag skrev bara vad jag själv tycker om kortkort och urringat, dvs. att Jag själv inte föredrar att klä mig så. För jag känner mig inte bekväm i det. De tjejer som däremot känner sig bekväma i kortkort och urringat ska självklart klä sig så. Det gör mig ingenting.

Angående diskussionen om affärskvinnan Viktoria Silvstedt: Det jag menade är att som glamourmodell är det ju just kortkort och urringat som gäller, till skillnad från de flesta andra yrken. Inte konstigt alls då glamourmodellen tjänar pengar just på att visa upp sin kropp i minimalt med kläder. Det är väl just det som yrket glamourmodell går ut på eller?? Visa upp sina former.

Vickan sa...

Haha, vem sa någonsin att svenska kvinnor var präktiga?! Hör med min engelska pojkvän och hans kompisar om den saken! Svenskor är ju världskända för att vara fullkomligt galna i sex. Amerikaner däremot- de är präktiga. (Som vanligt inte alla amerikaner), men allt snack om förbund mot sex före äktenskapet osv.

Jag tycker också att det är härligt att visa hud men jag fullkomligt spyr på alla äckel som försöker tafsa på en! När folk kan bete sig som en människa, och sluta vara som djur så fort de får se ett par ben, då tror jag att fler tjejer vågar kort-kort =)