tisdag 1 juli 2008

Ren inombords!


Så, nu har jag hittat mina Detox piller.
Köpte till både mig och Dhani.
Det var Christian som gör min LPG behandling som rekommenderade mig dom.
Företaget där jag köpte de heter regnbagscentret.se
Det är Tarn Slim och Tarm Plus som man ska kombinera.
Ska bli spännande att rensa min kropp på gifter.


Kramiz/Nati

41 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du är jättesnygg men vågar inte säga det till mina kompisar för dom är hårdrockare och tycker sånt är töntigt.

Anonym sa...

Oh detta verkar hur intressant som helst! Tack för tipset, detta måste jag verkligen testa!

Anonym sa...

Får inte fram länken???

Anonym sa...

undrar just vad det är för "gifter" du vill rensa ut? *suck*

Anonym sa...

Hej. Följ gärna upp din avgiftning. Kul att höra vad både du och D tycker om preparaten. Kanske jag kan prova dem sedan om ert resultat är lyckat. Mvh

Anonym sa...

åh det skulle jag vilja testa. men vet inte om jag vågar.. du måste berätta hur det går och så! och är det dyrt?

Anonym sa...

ManasulThe är fantastiskt bra om man vill rensa kroppen...
Finns att köpa på optiumdiet.se...

Anonym sa...

Hej hej. Skulle vilja vet sen om det funkar och om det känns bra. Så skriv gärna om det när du ätit tabletterna ett tag. Skulle oxå behöva rensa kroppen på gifter. Bra blogg föresten.
Kram Malin

Anonym sa...

Hej Natacha.. Jag måste fråga.. var hittar du dina bh:ar? jag har stl 70G i sverige, stl 34DD i usa och jag tycker aldrig att jag hittar ngn fin. hittade på victoria´s secret men dit åker man ju inte varje dag :S snälla om du kunde svara på http://callmeangel.blogg.se/ vore jätte gulligt :)

Anonym sa...

hmm, har funderat på att göra det där själv. men vet inte exakt vad det är man rensar ut och får man bara käka dom där pillrena eller får man äte typ frukt och dricka juice? Hur länge ska man äta det?
Hoppas på ett snabbt svar!

Kram kram!

Anonym sa...

Du måste skriva om resultatet sen :D så ja får se om jag vågar göra detsamma

Niklas C sa...

Verkar vara värt att prova. Skriv gärna sen vad du tyckte om det.
*Kramar*

Lombaxxen sa...

Att du är så korkad och går på sådant båg. Trodde du var smartare faktiskt.

Anonym sa...

Alltså, varför går du på behandlingar för att få fastare kropp eller va d hjälper till? Du är ju huuur smal som helst! Du är jättefin. puss

Marlene ♥ sa...

Äntligen. Läste på din blogg och såg bilden. Då blev jag sugen att testa själv. Utan bilden hade jag nog inte brytt mig.
Men du borde skrivit pris /burk.

Du måste skriva om det är bra sen..He he(om det funkar)
Då skall hela sverige rensa sina tarmar=)
Kram

Anonym sa...

Jag skulle vilja se en bild på dig från din barndom. Kan du itne lägga upp en sådan? Jag vill bekräfta mitt antagande, att du varit lika söt hela livet.

Anonym sa...

Jag hade också velat rensa kroppen med det där, men shit vad avskräckt jag blev när du visade den där "korven" av slagg.. jag vågar inte veta om det är nå sånt.. shit vad feg jag är..

Anonym sa...

bra:D

Anonym sa...

¨åll dig hemma ca 12 timmar efter dutagit tarmslim :) Jag rukar ta den när hag är hård i magen. Rensar nästan bättre än man vill...

Anonym sa...

Har själv testat detoxtabletter i form av örttabletter som skulle fungera som "tarmrening" men jag tyckte inte att jag kände någon effekt. Eller jo, man går mer på toa. Det tycker jag inte är något positivt dock. Man blir inte piggare av dem. Och hyn blir inte bättre, om det är den effekt du önskar.

Anonym sa...

härligt!
Gå med i utlottningen av smink kit på min blogg vetja!:)

Anonym sa...

Jo, lite avgiftning kan du nog behöva. Du ser för djävla risig ut. Tror du det finns någon avgiftning till hjärnan? Det skulle du nog i vilket fall som helst behöva. Så full av skit i skallen som du är...

Anonym sa...

Såå sjukt bra det är att rensa kroppen måste jag säga. Det är det bästa man kan göra.

Man ska äslka sig själv, skämma bort sig själv. Och det verkar du lika bra på som jag ;)

Ha det gott. kramar!

Anonym sa...

Jag skulle vilja testa detta men vet ej om jag vågar...det verkar rätt äckligt...
http://www.ehdin.com/?navid=118&sub=100

Anonym sa...

Varför ska två unga människor rensa kroppen på gifter? Det är bara bodybuilders och pundare som håller på med sånt skit, drick vatten istället och promenenera.

Anonym sa...

god morron :P

Anonym sa...

Jag håller på dig! Du vet det va?

Alexander

http://www.finest.se/alexerwik

Anonym sa...

Varför inte bara dricka a-fil med linfrön och psylliumfrön istället? Naturligare, nyttigare och garanterat fritt från tillsatser, konserveringsmedel och andra konstigheter. Kombinera detta med mycket frukt och bär som innehåller mycket antioxidanter.

Lycka till, oavsett!

Anonym sa...

lycka till =)

Anonym sa...

Du skrev i något tidigare inlägg att sats inte har några fräsha lokaler och så. I vällingby C sats där är det väldigt fräsht faktist måste jag säga. Jag är väldigt kräsen men där är det väldigt fint. Ett tips bara/ Micaela

Anonym sa...

Snälla ta kort för fan på det som kommer ut.

Anonym sa...

Natacha , snälla lägg upp bilder på dig när du var yngre, allt från barn till tonåringen, hade varit sjukt gulligt! Känner jättemånga som säger att du opererat om ditt ansikte och var jätteful när du var tonåring, men jag tror inte på det .. dem säger du hade stor näsa, små läppar innanbla.. :/ ..

Anonym sa...

Jag har hört att när man rensar sin kropp från gifter med t.ex sånt där preparat så ska det tydligen komma ut en äcklig lång mask när man skiter, alltså inte en mask utan med en lång, sliskig gegga som är typ grön. Det var nåt sånt på tv men är det sant? :S Och det skulle då alltså vara alla gifter och saker som kroppen inte vill ha kvar.

Anonym sa...

HAHAH..fan vilken tönt du är pattrick. Stå för fan för din egen åsikt !!!

Anonym sa...

Gifterna du har i brösten då? Silikon är ju en blandning av olika plaster och kemiska föreningar. tex. toluen, bensen mm. har jag läst. =cancerframkallande ämnen

Anonym sa...

Ska bli kul och höra hur de går, har funderat på att prova jag med :)

Anonym sa...

Vad bra att ni tar kuren båda två, man blir nämligen gasig och det luktar inte gott av dessa tabletter kan jag lova! ;-)

Annars märkte jag ingen effekt alls, förutom att magen var fullkomligt bananas under dessa veckor.

Hoppas det funkar bättre för dig/er!

Anonym sa...

Jag blir fundersam om du blir sponsrad av dessa företag som du skriver om? Du är ovanligt tydlig med namn och adresser och länkar nämligen...?

Sen vill jag beklaga att du förstorat dina läppar. Du var vackrare innan är jag rädd... Jag tycker du ska gå tillbaka till kirurgen och klaga. Men du är säkert en vanlig människa på insidan! :)

Anonym sa...

Vi säljer de där jag jobbar, och de är riktigt bra !! håll er till instruktionerna bara !! (Y) :)

Anonym sa...

Sluta köp dessa preparat, din lever och dina njurar fixar gifterna du får i dig och gör de inte det så kan i alla fall inte sådana här preparat hjälpa till ett endaste dugg. Läs medicin eller fråga närmsta läkare!Det är helt bortkastade pengar!

Anonym sa...

Hej=) Vet du någon sida på internet som kan sälja dom där produkterna? Bor nämligen inte i STHLM. Måste oxå bara säga att du är otroligt fin. Du kan ta på dig vad som helst och verkligen allt sitter perfekt! Gillar din blogg=) // Mvh Kristin