söndag 20 juli 2008

Mörka drömmar!


Fy, jag drömde så mycket mardrömmar i natt.
Man mår så dåligt när man vaknar och drömt sånt, har spänningar i hela ryggen.
Drömde att jag var förföljd i en skog. Jag och min lille bror gömde oss och sprang, så obehagligt.

Har känt att det har varit så mycket dålig energi runt mig på sistone, vill bara ha bort det.


Xoxo/Nati

18 kommentarer:

a sa...

Fy, det är aldrig roligt med dåliga drömmar

Anonym sa...

Ush jag lider med dig. Har också mardrömmar ofta. Vet inte varför. Jag är inte stressad, mår inte psykiskt dåligt heller. Skumt. Hoppas det inte har hänt något allvarligt med dig (den negativa energin du skrev om).

Anonym sa...

jag vet hur de känns---min kompis dog för nån vecka senn och jag kan inte sluta drömma mardrömmar om min kompis olycka <33

Anonym sa...

Hej! Trevlig blogg du har =) Läste ditt inlägg där du frågade om tips om att få längre hår, tyvärr så vet jag inte något tips. Förutom att man bara ska klippa topparna va 3:e månad. Men såg att många skrev att man ska massera hårbotten när man duschar vilket man ska en gång per vecka och inte mer, för om du gör det för ofta så blir det fett hårbotten (flottig hårbotten). Och så ska man helst tvätta håret var trejde dag, så torkar man inte ut håret för mycket och då slipper man kippa så mycket och då blir det ju längre ;) Ja kanske onödiga tips men ändå =) Och jag hoppas att du slipper alla hemska madrömmar i fram tiden, och den negativa energin du skrev om hoppas jag att den försvinner! Själv har jag gjort av mig med en hel del (tyvärr berode det på fel människor om kring mig). Ha det jätte bra och lev gott! =)

emelie h sa...

ser så sköönt ut! älskar att hand om mig själv- egentligen en tjejgrej och visst förtjänar vi det mest!

Camilla sa...

Hej.
Jag förstår om du inte svarar på det här eftersom du trotts allt är en upptagen människa men jag gör ett försöka i alla fall.

Jag vill så fort jag blir arton vika ut mig. Jag har ju läst att du ångrar det idag och ville veta varför? Så länge man viker ut sig på ett "fint" sätt som du gjorde borde det inte vara något fel? Visst att folk dömmer en men folk som dömmer är ingenting att ha enligt mig.

Så vad har du fått för posetivt med det hela?

Anonym sa...

Hej
Jag läste inlägget det som var om din vikt. Jag tycker också det e löjligt att folk ska kommentera din vikt. Jag tycker att du e precis lagom, folk som hoppar på människor så e bara avundsjuka. Stå på dig, Förresten läser du stina-lee och linda rosings blogg. Och i såna fall vad tycker du om dem?? Ha det bra kram från maria

Christina sa...

Sånt är hemskt, hoppas det blir bättre med mer positiv energi snart! :)

Anonym sa...

Åååh va tråkigt. Dålig energi går att få bort genom att umgås med dom som gör en lycklig och älskar en! :) De ordnar sig :)

Angeslick sa...

De är alltid jätte jobbigt med mardrömmar! Man kan ju undra varför man har dem, men jag har alltid trott att de har med de undermedvetna och göra.. kanske nått i ditt liv som får dej att må mindre bra.. Hur som hellst hoppas jag att du slipper dem snart!!

Ha en fin kväll =)

Anonym sa...

asbra blogg du har!, måste verkligen säga att den är mkt bättre än många andra bloggar som kenzas o blondinbella,(inget ont om dem personligen) där de bara skriver om hur mkt de shoppar o reser. o sen snackar skit om varandra fastän de är i princip likadana. du verkar mer ha fötterna på jorden. tack för det! tänkte bara fråga när du flyttar till LA lr om du redan gjort de o i vilket område du bor i,, i övrigt ha en underbar dag!

Anonym sa...

Hej söta söta natasha :) Ville bara säga att du har en jättebra blogg, en av de bästa och kollar in den dagligen. Du verkar vara en härlig o avslappnad tjej! Puss på dig :)/Caroline

patrik sa...

kalas blogg du har:)
ska ta och följa den nu hade ja tänkt:)

Amanda sa...

Jag drömmer alltid om min lillebror! Måste vara någonting att jag vill skydda honom eller nåt. Riktigt jobbigt måste jag säga. Så, jag vet precis hur du känner.

Anonym sa...

En lösning är ju post- och telelagen (och detektorer, spindlar, som fångar upp och skyddar det allmänna som grundlagen lyder).

Outsourcing= bästa mannen gör jobbet (också formulering "inte hotar mänskligheten" som judarna och Israelerna som ju är en spindel i ögat på var och en i sverige - lutherska arv = skrev ju judehatisk bok)

Insourcing= tar grupper som är bäst (genanalys) och (rekvisit) och arbetsstyrkans produktivitet och effektivitet

Anonym sa...

Men gumman!!! du måste ju ta hand om dig själv lite bättre...

du får höra av dig om du bill prata om nåt eller så :) :) :)

pussss!!

sonja sa...

Det har varit fullmåne... drömmer alltid mardrömmar som är riktigt obehagiga under den perioden.

Sonja sa...

Det har ju varit fullmåne, Jag drömmer alltid läskiga drömmar då.
Men det går nog över :)